wtc-wc 21.05.07, 14:55 Wedlug prawa polskiego, tego za 3 RP - szkalowanie i obrazanie Prezydenta RP jest przestepstwem i podlega karze. Na tym forum nawet nie kasuja takich wystapien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 14:56 a ja t obrażasz innych to OK, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 14:58 Mowimy o Prezydencie. Obrazam innych tylko wtedy jesli mnie obrazaja, ewentualnie jawnie sa wrodzy narodowi i jego kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:00 nawet głowa państwa musi najpierw zasłużyć na szacunek, a to można osiągnąć głównie szanując innych, a nie tylko swoich wazeliniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:02 Dlatego ma szacunek w wiekszosci spoleczenstwa, innaczej nie mogla by zostac Prezydentem. Cz to jasne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczywam Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:11 Czytam w Agorze wyznania Kaczyńskiego Jarosława. On tylko kombinował kogo by tu postawic na premiera i jaka pozycje mogłby objąć jego nie dokońca sprawny brat. Nie ma Polski, przyszlości tylko na okragło czy premierem będzie nasz czlowiek i kim zostanie brat. Chyba niepelnosprawny, bo ciągle jest popychany przez sprawniejszego machera co oznacza, ze jeden drugim steruje i ten drugi jest za glupi aby wiedzieć o co chodzi. No i mamy pasztet. Polskę jednojajowa. Jeden żóltko, drugi bialko. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:36 wtc-wc napisał: > Dlatego ma szacunek w wiekszosci spoleczenstwa, innaczej > nie mogla by zostac Prezydentem. > Cz to jasne!!! Nie, nie jasne. Na Kaczora głosowało niecałe 27% uprawnionych. Tak więc MIAŁ szacunek jednej czwartej społeczeństwa. W jakiej teraz części ma Irasiad szacunek ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 19:55 Ja też obrażam prezydenta gdy on obraża mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 22.05.07, 17:11 nie wiem czy wiesz ale mamy w panstwie polskim cos takiego rownosc miedzy rownymi ludzmi...bez wzgledu na to jakiej sa rasy,orientacji sexualnej, jakie maja wyksztalcecnie, jak sie ubireaja, jakie maja wlosy, na jaki kolor maluja paznokcie jezeli ktos obraza Cie to obrazasz innych..jesli to wedlug Ciebie jest ok to nie bedziemy dyskutowac o Twojej kulturze osobistej choc to w spoleczenstwie uwazane jest jako "chamstwo" ale musisz zrozumiec,ze jesli to,ze ktos obraza Cie daje Ci prawo do obrazania kogos, to to,ze prezydent obraza innych daje im powod do obrazania prezydenta....wkoncu mamy rownosc... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Konstytucja jest ważniejsza... 21.05.07, 15:04 ...niz ustawy zwykłe. A art. 54 gwarantuje wolność wyrażania i rozpowszechniania opinii. I nie mówi NIC, że nie mogą to być opinie obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Konstytucja jest ważniejsza... 21.05.07, 15:06 To moze zaczniemy obrazac semitow??? i ich holokaust! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sam, chaziajska mordo, szkalowales wladze ... 21.05.07, 15:21 ...panstwowe, przypisujac im pochodzenie zydowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc [...] 21.05.07, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:25 wtc-wc napisał: > Wedlug prawa polskiego, tego za 3 RP - > szkalowanie i obrazanie Prezydenta RP jest przestepstwem > i podlega karze. > Na tym forum nawet nie kasuja takich wystapien. To dlaczego Kaczory nie siedzą za obrażanie Prezydenta Wałęsy ? Dlaczego nie siedzą ci, co Prezydenta Kwaśniewskiego obrażali ? Tamtych Prezydentów wolno było obrażać, tylko tego prezydęta - nie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:27 To oni ich obrazali??? Walese tez??? Jakos zawsze to slyszalem odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Takie sobie pytanie: 21.05.07, 15:31 A czy wolno się wyrażać ujemnie o prezydencie Bierucie? A o Jaruzelskim? Sądząc po wypowiedziach członka kolegium IPN pana Gwiazdy, o panu Wałęsie już wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Takie sobie pytanie: 21.05.07, 15:35 No przeciez komunizm obalono a jego zbrodnie sa scigane i niesmiertelne. Co ma piernik do wiatraka? To moze jeszcze Hitlera zabronia? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:46 wtc-wc napisał: > To oni ich obrazali??? > Walese tez??? > Jakos zawsze to slyszalem odwrotnie. To masz wybiórczy słuch. O paleniu kukły Wałęsy na demonstracji zorganizowanej przez Kaczyńskich penie nie słyszałeś ? O nazywaniu Wałęsy Bolkiem, agentem też nie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:57 To nie jest obraza i zniewazenie, nie myl faktow. Kukle mozna palic, Bolkiem byl i sa na to dokumenty!!! Nawet 13 100 zl. zainkasowal za kablowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 15:59 widziałeś je? Czy w radio Maryja mówili? Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:10 Byly niedawno na internecie ale skasowali. video.google.com/videoplay?docid=-5146871331576782926 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:26 wtc-wc napisał: > Byly niedawno na internecie ale skasowali. Na Kaczyńskiego też jest mnóstwo dowodów w internecie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:26 marny wykręt i mało wiarygodny jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:25 wtc-wc napisał: > To nie jest obraza i zniewazenie, nie myl faktow. > Kukle mozna palic, Bolkiem byl i sa na to dokumenty!!! > Nawet 13 100 zl. zainkasowal za kablowanie. W takim razie wszystko, co się o Kaczyńskim mówi to też prawda, a nie jakieś obrażanie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Prezydent z wyrokiem 21.05.07, 16:12 Ten gość został prezydentem przez przypadek, dzięki Gudzowatemu. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc [...] 21.05.07, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Co masz na myśli mówiąc szkalowanie i obrazanie? 21.05.07, 16:21 A konkretnie. Czy dosłowne cytowanie wypowiedzi pana prezydenta lub podanie linku do oryginalnego zdjęcia , lub filmiku z autentycznego pana prezydenta przez telewizję to szkalowanie? Podam przykład: www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM Czy to jest szkalowanie .czy pan prezydent sam się zbłażnił przed milionami telewidzów? Proszę o konkretna odpowiedz "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Co masz na myśli mówiąc szkalowanie i obrazan 21.05.07, 16:24 zapijaczony_ryj napisał: > A konkretnie. Czy dosłowne cytowanie wypowiedzi pana prezydenta lub podanie > linku do oryginalnego zdjęcia , lub filmiku z autentycznego pana prezydenta > przez telewizję to szkalowanie? Szkalowaniem jest powtarzanie słów pRezydenta, jakoby znał biegle angielski, a nawet poprawiał czasami tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Co masz na myśli mówiąc szkalowanie i obrazan 21.05.07, 16:36 Tak a propos autorstwa M Nowakowskiego cytatu:każdy h.. na swój strój.To wyrażenie pamiętam z lat 40 ubiegłego wieku.To było obiegowe powiedzenie znane już przedtem mojemu ojcu.Ale ono adekwatnie oddaje rzeczywistośc dzisiejszego,wybiórczego stosowania prawa Kalego.Ten może obrażać co ma władzę:słynne o wojewodzie i smrodzie.Ale kacza mentalnośc że nie można obrażać prezydenta i premiera to już tupet.Zadziałał bumerang przysłowiowego wzoru:jak kuba..... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj miło mi , ze ty jeden zrozumiałeś jakimi intencja- 21.05.07, 16:59 440417mz napisał: > Tak a propos autorstwa M Nowakowskiego cytatu:każdy h.. na swój strój.To > wyrażenie pamiętam z lat 40 ubiegłego wieku.To było obiegowe powiedzenie znane > już przedtem mojemu ojcu.Ale ono adekwatnie oddaje rzeczywistośc > dzisiejszego,wybiórczego stosowania prawa Kalego.Ten może obrażać co ma > władzę:słynne o wojewodzie i smrodzie.Ale kacza mentalnośc że nie można obrażać > prezydenta i premiera to już tupet.Zadziałał bumerang przysłowiowego wzoru:jak > kuba..... mi się kierowałem umieszczając ten cytat jako swoją sygnaturkę.NIektórzy forumowicze próbowali nawet się wymANdrzać, że cytatów nalezy uzywać z głową. Niestety ten piękny cytat musiałem zmodernizować na zyczenie administratora tego foru pod grośbą bana . Zresztą bana i tak dostałem jak setki innych forumowiczów (była na tym forum taka noc długich nozy) i dlatego nie jestem juz zapijaczonymryjem tyko zapijaczony_ryj z podkreślnikiem. A tak na marginesie mój nick zapijaczonyryj też nie jest kwestią przypadku. Pozdrawiam "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:23 A prezydent i jego brat nie obrażali prezydenta LWałęsy?A ich bratnie bojówki nie obrażały prezydenta AKwaśniewskiego?Czy zostali ukarani?Ma obowiązywać zasada Kalego?Śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:26 440417mz napisał: > A prezydent i jego brat nie obrażali prezydenta LWałęsy?A ich bratnie bojówki > nie obrażały prezydenta AKwaśniewskiego?Czy zostali ukarani?Ma obowiązywać > zasada Kalego?Śmieszne! Kaczorki nie chcą pamiętać, jak uprawiały politykę trzeciego świata, paląc kukłę Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:29 Nie, pokazywanie faktow to nie szkalowanie ale pisanie klamstw i obrazliwych stekow bzdur, to tak!!! video.google.com/videoplay?docid=-5146871331576782926 Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 16:44 Powinienes miec nicka Kali. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj ja bym optował za zapisdziaczonymryjem 21.05.07, 17:10 wanda43 napisała: > Powinienes miec nicka Kali. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Odpowiedz pisdacki pacanie na proste pytanie 21.05.07, 17:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62819404&a=62824599 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab Re: Wedlug prawa polskiego, tego za 3 RP 21.05.07, 18:41 Najlepszy dowód, że III RP daleko do doskonałości ;P Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re:Ojej,ile tu mONdrości na tym wątku 21.05.07, 18:55 wynika że tu same magistry,doktory.....i inne badziewie! A i hinstoryków też sporo.Do roboty dalej,żwawo... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo46 Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 19:12 "WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ " Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Wiadomosc dla giwi i forumowiczow. 21.05.07, 19:20 dobrze stukasz gorzej z logiką! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen1 Na FK obowiazuje inne prawo 22.05.07, 08:43 Tu prezydentem dalej jest "prezydent wszystkich Polakow" Odpowiedz Link Zgłoś
patriota Masz na mysli te dwa ziemniaki? 22.05.07, 12:20 te blizniaki-buraki? A jak mozna ich w ogole obrazic? Odpowiedz Link Zgłoś