flipflap 23.01.06, 19:54 Dzisiaj mrozy zapanowały w kraju. Trzymajta się tam ciepło chłopaki. serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3122033.html Przynajmniej w lecie będzie mało komarów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Mrozy w Polsce 23.01.06, 19:57 flipflap napisał: > Przynajmniej w lecie będzie mało komarów. to napewno amerykanie im troche podrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Mozesz ci cos powiedziec? 23.01.06, 21:01 U nas we wczorajszej TV pokazywano jak u was w Bostonie murzyni musza sie przy piekarnikach gazowych ogrzewac, bo ceny za olej tak skoczyly, ze nie wszystkich stac na ogrzewanie. No i te budownictwo... Olej opalowy z Wenezueli ma ponoc do konca lutego wystarczyc. Wiec jak tam, waciaki i onuce? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Mozesz ci cos powiedziec? 23.01.06, 21:10 Co ma piernik do wiatraka. Jak była ostra zima na wschodnim wybrzeżu to o tym pisałem. Teraz jest wyjątkowo zimno w Europie Środkowej i Wschodniej, i o tym piszę. Jest zimno. Wielu ludzi w Polsce z tego powodu cierpi. Powiedz mi co ma do tego sytuacja murzynów w Bostonie? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Mozesz ci cos powiedziec? 23.01.06, 21:16 Czytajac czasami twoje wpisy, mysle ze chyba u ciebie niestety ma piernik do wiatraka. Wiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Mozesz ci cos powiedziec? 23.01.06, 21:44 artur666 napisał: > Czytajac czasami twoje wpisy, mysle ze chyba u ciebie niestety ma piernik do > wiatraka. Wiesz o co mi chodzi. Dowartościowałeś się. Tak To dobrze. Teraz wyjaśnij mi, co wspólnego mają murzyny z Bostonu do -30 stopni w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Mozesz ci cos powiedziec? 24.01.06, 00:27 Nie wiem kto sie tutaj chce dowartosciowac. Zamiast ci odpowiedziec na twoje pytanie, opowiem ci co dzisiaj slyszalem jak do Polski dzwonilem. W dzienniku pokazywali jak sie biedota przy swieczkach ogrzewa przy mrozie -30 ° C. I to mnie wcale niedowartosciowuje. Wstyd mi, bo wpierw jestem Polakiem aw dalszej kolejnosci dopiero tzw. Polonusem. I dlatego, ze jestem wpierw Polakiem, ubolewam w bezsilnosci, ze niektorym w mojej ojczyznie jest az tak zle. Brzmi to troche moze patetycznie, ale tak akurat czuje, i kolesie ktorzy tez sa Polakami w USA (mam ciebie na mysli i tobie podobnych piszacych na tym forum) z pewna doza radosci pasa sie duma jak jest zle w Polsce, chociaz wielu wywodzi sie tez z kiepskich warunkow, a ciesza japy jak sie inny mecza. Polityka mnie nie interesuje, bo w polityce panuje jednakowe qurestwo na calym swiecie i bez wyjatkow. A teraz jako odpowiedz na twoje pytanie nasuwa mnie sie tylko jedno powiedzenie: "Najciemniej... jest z regoly pod latarnia". Cieplego wieczoru zycze, u nas w centrum jest okolo 0°C. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Mozesz ci cos powiedziec? 24.01.06, 02:37 Artur ty naprawdę masz coś pod deklem nie tak. Gdzie ja się cieszę że w Polsce jest minus 30C. Wiem że jest ciężko wielu ludziom. Ciężko jest zwierzętom na wsi w nieogrzewanych oborach. Ciężko jest starszym. Nie jest to powód do zadowolenia. Jest tak zimno że nawet emaile z Polski zamarzają w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Nie wierzem! 24.01.06, 02:42 Normalna dyskusja na forum? Niemozebyc! Chyba otworzem flaszkem z tego powodu. heheh To siem ortalion zasmuci. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
21magnolia Re: Nie wierzem! 24.01.06, 06:32 Ja pije wielka puszke Heinekena, taka co ma ponad galon. W Sam's Club mozna kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 OK 24.01.06, 14:50 Widze, ze masz jednak inne, normalnie zdanie niz na poczatku moglo sie wydawac. Wiec aby zapanowal miedzy nami s-pokoj w tej kwestii, musze cie przeprosic. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
feluslak Piernik i wiatrak 24.01.06, 16:51 flipflap napisał: > Co ma piernik do wiatraka. Wiatrak miele zboze na make z ktorej pozniej piecze sie pierniki. >Powiedz mi co ma do > tego sytuacja murzynów w Bostonie? Mniej wiecej tyle samo co niewinne skazanie faceta na Florydzie do jakichs Polakow zamordowanych kiedys w jakichs wiezeniach (szczegolow oczywiscie wygodnie unikasz): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=35496115&a=35504242 Sam uzywasz kretynskiej propagandy a jednoczesnie innym zarzucasz ze to oni to robia. Jestes bardzo glupim becwalem gosciu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa W Bostonie wcale nie jest zimno 24.01.06, 20:06 wrecz przeciwnie - jest cieplo. Dzisiaj ganiam przy temperature 0 C. Slonce i plaza, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Mrozy w Polsce 24.01.06, 00:02 Za późno na lament.Należało o bezdomnych myśleć już od 16 LAT!Teraz! Należy śpiewać w kościołach "Ojczyznę Wolną /bez bezdomnych i bezrobotnych,bez biednych i masonerii i aby śmietniki służyły tylko do ich przeznaczenia /racz nam wrócić Panie".Zły Duch wstąpił na tę Ziemię,na Tę ziemię.Odczarować będzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian pamietasz zime stulecia? tez siarczyste mrozy byly 24.01.06, 15:21 tylko ze o takich przypadkach sie nie slyszalo "Jedną z ofiar jest 80-letni mieszkaniec gminy Prostki koło Ełku. Zamarzł we własnym domu, bo prawdopodobnie nie było stać go na opał" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3124424.html Odpowiedz Link Zgłoś