bywszy2 10.01.08, 22:14 kogo ublizylem,podajac ten link?: www.google.se/search?sourceid=navclient&hl=sv&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_svSE210SE210&q=strzezone+osiedla forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74207645&a=74245392 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywszy2 Re: Kropko.P.S+ 10.01.08, 22:18 Raczylas mnie wymazac. A faceci uzywajace epitety typu ruska swolocz jest przez ciebie tolerowana? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74207645&a=74245392 Juz raz wyjechalas sama ze swoimi myslami na temat Ukraincow,zachowujacych sie wobec siebie lak wilki. Powinnas do dymi8sji sie poddac. Cgyba,ze nie rozumiesz,co ludzie pisza. No ale to do cenzury jet podobne. Swolocz rosyjska przy pomocy mojej ciebie pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropko+ 10.01.08, 23:17 dlaczego miałabym wymazać link do googli? Link do watku poproszę, bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropko+ 10.01.08, 23:24 Załatwione. Sądzę, że komuś się omsknął paluszek o 1 post :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Kropko,jestem usatysfakcjonowany+ 11.01.08, 00:07 ale widzisz,nalezalo cie sprowokowac i troszke popchnac do tego. Ale dlaczego link w sprawie osiedli strzezonych wymazalas? Nie rozumiem. Z rozpedu? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropko,jestem usatysfakcjonowany+ 11.01.08, 00:10 nie wymazalam linku, tylko opakowanie wraz z linkiem. Daj link jeszcze raz, ale bez wyrazów powszechnie uznanych. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Kropko,jestem usatysfakcjonowany+ 11.01.08, 00:20 juz podalem. Ale juz po krzyku-piata woda po kisielu. Zycze jednak przyjemnego zakonczenia tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Kropko, 11.01.08, 00:31 Ale cie pochlebcy obsiedli.No coz prawie kazda baba na pochlebstwa jest lasa. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kropko, 11.01.08, 00:34 Oooo, Arschloch z Niemiec kolejna odyseje bedzie pisal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Arschloch "Odyseja"... 11.01.08, 00:40 ...do nabycia w ksiegarniach Bubel Publishing House! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "równiej- 11.01.08, 00:37 si"? Split znów wywłokł moje nazwisko i żadna kara go za to nie spotyka. A innym za takie samo przestepstwo ronbia kolosalne awantury. Jaki jest powód, ze on jest Pani "beniaminkiem"? Jakie jest Pani kryterium odzielajace tych "równiejszych" od zwykłych forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "rów 11.01.08, 00:40 Zabanowac Splita! Inni byli banowani jak trza! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Ewidentnie split ma jakies specjalne względy 11.01.08, 00:43 u Pani Kropki. No dobrze, niech ma - ale przynajmniej Pani Kropka mogłaby miec na tyle przyzwoitości, by wyjasnic, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie bardzo rozumiem juz o co chodzi z tym.. 11.01.08, 00:49 ...ujawnianiem n-ty raz danych? Za pierwszym, czy za kolejnym razem zgoda, ale teraz..? Moim zdaniem, to juz tylko formalne przewinienie wobec netykiety i prawa, gdyz kazdy z nas ma jasnosc, co do twojej tozsamosci od bardzo dawna. Zreszta sam jej nie kryjesz. Poza tym nie masz sie czego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "rów 11.01.08, 00:46 link poproszę. Z drugiej strony, to tyle razy sam swoje nazwisko podawałes na forum, że już pewnie wszyscy je znają :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "rów 11.01.08, 00:52 Troll Jozef Zawadzki tez kiedys ujawnial dane personalne Ceesika:) Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "rów 11.01.08, 00:58 kropka napisała: > link poproszę. A prosze bardzo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74194833&a=74197492 Sam post zlikwidowano, ale autorowi włas z glowy nie spadł, nadal sobie spokojnie pisze na forum. Zeby przynajmniej jakis ochrzan go spotkal! > Z drugiej strony, to tyle razy sam swoje nazwisko podawałes na forum, że już > pewnie wszyscy je znają :) Droga Pani, jesli Pani mi poda link do chocby jednego postu, gdzie ja napisałem: "Ja, cs137, mam nazwisko takie a takie", lub tez JA SAM podałem rownowazna informacje, wiazacą nick cs137 z moim nazwiskiem - to płace Pani natychmist 100 Euro. Nigdy przenigdy JAS SAM swojego nazwiska nie podałem i Pani doskonale o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "rów 11.01.08, 01:32 tylko na F.Świat wycinałam mnóstwo twoich wpisów, gdzie podawałes nazwiska i linki do stron swoich, swoich krewnych i znajomych królika. Co piszesz na innych forach, nie wiem, ale nie sądzę, zebys był szczególnie dyskretny. A grzebać w Twoich postach nie mam zamiaru za żadne pieniądze. 100 Ero? Na co? Na waciki??? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: To niejaka Gini to pierwsza zrobiła, ale ze 11.01.08, 01:06 A nie odkleilbys sie od tej zalosnej sprawki Gini? Ile to juz czasu uplynelo? Ona zapewne tego nie rozpamietuje. Zdrowia moim zdaniem szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Kochany, sprawa Gini uwidzoszniła mi 11.01.08, 01:25 czarno na bialym, ile warte sa te "szczytne zasady", które tutaj sa głoszone z forumowej ambony. Napominaja "Przestrzegaj netykiety!", a sami nie przestrzegają. Ewidentnie jest grupa ludzi, którym bezkarnie uchodzi to, za co innych spotyka kara. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Pani ma swoich totumfackich, Pani Kropko 11.01.08, 01:40 Palcem Pani nie kiwnęła, kiedy banda split, rachelka i krystian71 szykanowali mnie i Picarda, przy KADYM naszym pojawieniu sie na Forum obrzydzajac nam zycie w kazdy mozliwy sposob Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Pani ma swoich totumfackich, Pani Kropko 11.01.08, 02:04 czlowiek, masz natręctwa. Ile lat jeszcze bedziesz wypisywał te same historie i żale? W każdym wpisie, przy kazdej okazji, czy ktos się tym interesuje czy nie? Starałam się spokojnie znosic twoje urojenia i pomówienia, ale juz mam dość. Nie podoba sie moje moderowanie? Pisz skargi do samej gory. Adresy masz, bo juz pare razy usiłowałeś kablować. A jak zapomniałes, to podam. I odczep sie ode mnie taz na zawsze. Zrozumiano?! Tu masz link do swojego postu, gdzie podajesz imie i nazwisko. Swoje własne. Przyjrzyj sie sygnaturce, bo zapominasz co, kiedy, gdzie i do kogo piszesz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20718129&a=20827745 I jeszcze jedno. Nie waż się wrzucać w zemście moich danych osobowych na forum. Bo teraz nie ujdzie ci to płazem. Mam sposoby, zeby ci smrodu narobic do końca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: A gdzie tu jest napisane Szanoiwna Pani 11.01.08, 02:57 o inteligencji klempy, ze to jest cs137? No, może przesadziłem: o inteligencji Gini, niech juz Pani będzie. 100 Euro nie wyplacam, bo nie dowiodla Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Pani ma swoich totumfackich, Pani Kropko 11.01.08, 16:21 dlaczego wycinacie mnie a nie tego lobuza,ktory sobie kpiny robi z was i jeszcze morde wyciera moim nickiem. czy napisalam cos nieodpowiedniego o czlowieku,ktory upublicznia dane personalne innych od lat i ktory dostaje atakow manii przesladowczej publikujac wszystko o sobie,swojej rodzinie i swoich kochankach a potem sie dziwi,ze ktos to pamieta. wycinajcie to barachlo a nie mnie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74251548&wv.x=2&a=74257946 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Pani Kropko, dlaczego na FS są "równi" i "rów 11.01.08, 02:22 Sam podawałes wszystkie swoje dane na wszystkich możliwych forach, począwszy od FA a skończywszy na Świecie. Załozyłeś nawet login ze swoim imieniem i nazwiskiem w 2005 roku i napisałes dlaczego. Myślisz, że my mamy sklerozę? Jak ktoś chlapie jęzorem na lewo i prawo to pretensje powinien miec wyłącznie do siebie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19083500&a=19127824 Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Łże Pani, ale to normalka. 11.01.08, 02:51 Nigdy nie podałem swojego nazwiska pisząc jako cs137. Owwszem, załozyłem nick składający sie z imienia i nazwiska, ponieaż kjozio zawadzki bawił sie, zakladajac coraz to nowe nicki bedzace zniekształconym moim nazwiskiem. Ale to było kilka mniesiecy PO zlikwidowaniu nicku cs137. Nicku z imienia i nazwiska używałem krotko, i przestałem fogo uzywac na donre dwa lata przed zalozeniem nicku cs137 na nowo. Gadanie,że sam podałem swoje dane, jest wiec klamstwem -- ale nic mnie to nie dziwi, kto klamie w setkach innych spraw, bedzie i klamal w tej. Z Gini szanowna Pani kumplowala sie na forum prywatnym, ktore Pani zalozyla, wiec Gini była pod "specjalna ochrona". Pani jest tyle samo warta, co Gini. Na pewno uzna to Pani za komplement, nie? Dobrze zgadłem? PONADTO: czy, hipokryty jedne, jakakolwiek kara spotka Splita za ten wyskok? Jesli nie, to, jak rozumiem, nawiska raz ujawnione na Forum mozna juz potem podawać bez żadnych oporow i bez żadnych konsekwencji? Tylko pierwsze ujawnienie jest wykroczeniem, a nastepne nie, tak to trzeba rozumiec? Powiem to paru osobom, na pewno sie ucieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Łże Pani, ale to normalka. 11.01.08, 03:40 Jeśli ktoś się przedstawia publicznie z imienia i nazwiska, podaje informacje o swojej żonie i dzieciach, ba, nawet zamieszcza ich zdjecia oraz zdjęcie byłej narzeczonej (to było na Kraju) nie powinien się dziwic, ze jego dane osobowe krąża po całym portalu. Za co niby Split ma byc ukarany? Za to, ze chlapie Pan jęzorem na lewo i prawo? Proponuję wstrzemięźliwiej korzystac z klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Dobrze, rozumiem. 11.01.08, 06:35 giwi napisała: > Za co niby Split ma byc ukarany? Znaczy split nic złego nie zrobił. Znaczy wolno. Przekażę. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Nic Pan nie rozumie 11.01.08, 09:12 Pan będzie łaskaw mnie nie straszyc, bo ja się nie boję. Zdaje się, zapomniał Pan, że byłam dośc długo aesem na FA i doskonale wiem co kto i gdzie pisał. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19083500&a=19121773 Nazwisko Pana jest tajemnicą poliszynela na własne Pana życzenie. Postów, gdzie Pan pisze o sobie, jest dużo. Spora częśc wycięta, bo były w pyskówkach, ale one fizycznie istnieją na serwerze. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 11:02 Jak widzę ten archiwalny kolor postów, to delikatnie zmilczę, jaki mam odruch. Ale żeby adminka, czy też aeska, czy jak jej tam do tego się posuwała? I ja mam, prawie jej nie znawszy, nie zapominać, gdzie biurokratką jeszcze była? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 16:06 hizsna napisała: > Jak widzę ten archiwalny kolor postów, to delikatnie zmilczę, jaki mam odruch. > Ale żeby adminka, czy też aeska, czy jak jej tam do tego się posuwała? > I ja mam, prawie jej nie znawszy, nie zapominać, gdzie biurokratką jeszcze była > ? posuwa to sie raczej dziad cees do tego by uwazc,ze moze wiecej niz moze. dziad nie tylko ma czelnosc obrazac innych,upubliczniac ich dane,bawic sie w szantaze na roznych forach ale jeszcze do tego ma postepujaca amnezje jesli chodzi o to co robil drzewiej. chyba w takim wypadku nalezy dziadowi przypomniec co mowil,bo w koncu KAZDY moze korzystac z wyszukiwarki i nie jest to tajemnica co sie kiedys pisywalo. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 16:33 Ty Vicky weź sobie tabletkę, siądź na otomanie i daj odpocząć nerwom. Nie znam konfliktu Waszego, nick cis, czy jak mu tam, nic mi nie mówi. Ale pozwól sobie na chwilę refleksji. Jeśli piszesz do konkretnej osoby, dajesz upust emocjom w sposób inny, niż gdybyś pisała właśnie do osoby innej. Dlatego list czytany przez adresata nie wywołuje u niego salwy śmiechu czy szyderstwa, czego doczeka się niechybnie (ten list), gdy wpadnie w cudze ręce. Nic to, że komunikujemy się publicznie, ale zapominamy, że czyta to również ktoś inny. Ja mam przekonanie, że nawet treść rozmowy obcej, raczej tutaj nikogo nie interesuje, bowiem sam pała żądzą wypowiedzenia się. Konkluzja: wyszukiwanie w archiwach, lub nawet w zasobach bieżących informacji w celu ośmieszenia kogoś publicznie, następnie publikowanie w tychże celach, uważam za najwyższy nietakt delikatnie mówiąc. A jeśli czyni to strażnik powołany do pilnowania etykiety, to zakrawa to na szopkę noworoczną. Treści zapisane i przebrzmiałe, są własnością autora i do niego prawa autorskie przynależą. Przecież nie czytasz cudzych listów, tak Cię oceniam i obojętne jest to, czy listy pisze łotr, czy też osoba niepokalana. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 16:40 hizsna napisała: > Ty Vicky weź sobie tabletkę, siądź na otomanie i daj odpocząć nerwom. > Nie znam konfliktu Waszego, nick cis, czy jak mu tam, nic mi nie mówi. > moje nerwy sa wporzo,ale mam pare zastrzezen do twoich uwag. po pierwsze jesli nie znasz sprawy to chyba nie powinnas sie nia zajmowac bo CIEBIE nie dotyczy. kazdy kto jest na forum od paru lat zna ten nick i zna jego harce,a bylo i co czytac i co ogladac. malo tego ten nick ciagle kabluje na innych,ze dopuszczaja sie grzechow ciezkich mowiac o nim ,ze go znaja i wiedza co robil na forum:) to juz szczyt albo bezczelnosci albo glupoty a co do dawnych czasow to jesli mamy oficjalnie wyszukiwarke to kazdy wpis z archiwum jest wpisem publicznym,nie prywatnym i jako taki jest i moze byc czytany,podawany,cytowany przez ciebie i mnie,chyba,ze jest on juz zlikwidowany i jako taki bedzie nielegalnie ujawniony,ale to nie ma tu miejsca. czy zacytujesz mnie sprzed godziny,czy 5 lat nie ma dla nikogo najmniejszego znaczenia bo i to i tamto jest do wgladu publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 17:58 swieta racja, rochellino... twoje wpisy na kazdym forum sa einmalig.. mozna je znalezc w wyszukiwarce, te ktore nie zostaly wyrzucone razem w twoimi poprzednimi forumami.... ale nie trzeba nawet wyszukiwarki.... wystarczy wejsc na okraglak i natychmiastowo mamy cala game twoich wynurzen w pieknym jezyku polskim.... znaczy sie tym z warsiawki.... nie z warszawy, podkreslam, tylko wlasnie z warsiawki.... jezyk z samych jezykowic... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 18:07 Gwiazda - choć ubywa blasku, Wciąż spragniona jest oklasków; Gdy ich zbraknie, to wprost znika I przed f. światem się zamyka, Bo się czuje jak w potrzasku, Gdy ktoś ma choć trochę blasku. Tak jej płyną noce, dzionki, A gdy w roli jest małżonki, To Mąż biedny jest jak żuczek; Gdy coś powie - leci tłuczek. Ta myśl wciąż trafnością słynie: „Gwiazdy dobre są - lecz w kinie.” Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 19:25 dana33 napisała: > jezyk z samych jezykowic... :)))) co fakt to fakt jeruchalemskich saloonow nic ani nikt nie pobije,nawet nie mam ochoty sie starac bo i z czego wziac tu przyklad z cmoka z nadwaga,czy z pantofla z dziura? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=73394810&a=73815312 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 19:42 lepiej rochellinko nie bierz ze mnie przykladu.... bo to twoje forum nie zostanie zamkniete.... idz wg siebie... im wiecej tym lepiej dla mnie.... tym szybciej was zamkna, bo tego twojego salooonu to powinna sie cala polska wstydzic, a nie tylko gw... Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? 11.01.08, 18:05 Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem jest rzeczą trudną, ale postaraj się ze dwa, trzy razy przeczytac posty cs137, może uchwycisz sens. Nie będziesz musiała bic piany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hizsna Re: Z szafy Lesiaka wyjęte? IP: *.icpnet.pl 11.01.08, 20:51 ze dwa, trzy razy?/ niukasa sukasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs137 Re: To Łaskawa Pani nic nie rozumie IP: 204.13.9.* 13.01.08, 03:57 Ja? Panią STRASZYĆ? A skąd znów taka myśl?! Ja, skromny forumowicz bez żadnych środków... W jaki sposób ja mógłbym Panie skrzywdzić? W zaden! Jedyne, co mogę zrobić, to Paniom NAUBLIŻAĆ, co Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: To Łaskawa Pani nic nie rozumie 13.01.08, 21:01 Jakbyscie tylko obie Panie miały troche oleju w głowie, to byście natupały na Splita i mu powiedziały: "Jak jeszcze raz spróbujesz, to zobaczysz....". Szanowny Panie Cs137, posty gdzie są podawane dane osobowe kasujemy zarówno my jak i administracja i to wszystko, co można zrobic. Jeśli uważa Pan, że Pana dobra są naruszone, proszę Splitowi wytoczyc sprawe cywilną. > Ja nic nie moge zrobić, odkad naubliżałem Waszemu dyrektorowi Odnoszę wrażenie, że było odwrotnie. Temat wyczerpalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs137 Re: No dobrze, to pytanie czysto techniczne: IP: 204.13.9.* 13.01.08, 07:31 Rozumiem, ze stanowisko Łaskawych Pań w całej sprawie sprowadza się do dania Splitowi "carte blanche" na zwracanie sie do mnie po nazwisku w swoich postach. Dobrze, ale, powiedzmy, rozażmy taką sytuację. Ja likwiduje wszystkie moje nicki (cs137 oraz te, w których podawałem, że są one "aliasami" cs137). Po jakims czasie zakładam sobie zupełnie nowe konto, np. "erazm_pipcinski". Zaczynam go używać, nie robiac jednak żadnej wzmianki o tym, ze "erazm_pipcinski" to dawny "cs137". Ludzie, oczywiście, szybko sie zorientują - po stylu, chociazby - i będą pytać, ale ja nigdy nie odpowiem "tak, to ja, były cs137", ani tez nigdy nie podam jakiejs informacji, z której by jasno to wynikało. Czy w takim wypadku Split nadal będzie miał prawo zwracać sie do mnie po nazwisku? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: No dobrze, to pytanie czysto techniczne: 13.01.08, 13:59 Skoro Tomasz Giebułtowicz to nie jest nazwisko osoby o nicku erazm_pipcinski, to chyba pipcinskiemu powinno zwisać, że ktoś zwraca się do niego tym nazwiskiem. Aby to nazwisko nie pojawiło się na forum, powinno zależeć Giebułtowiczowi. A skoro pipcinski to nie Giebułtowicz, to nazwanie go Giebułtowiczem nie jest ujawnieniem danych osobowych pipcinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: No dobrze, to pytanie czysto techniczne: 13.01.08, 20:31 nikt nie ma prawa publikować żadnych informacji prywatnych. Ani o sobie, ani o nikim innym. Powtarzam z całą mocą: Ani Split, ani Ty, ani NIKT. Zapamiętaj to sobie, a jak masz kłopoty z pamięcią, to wydrukuj i powieś na widocznym miejscu. Wszystkie posty, w ktorych sa jakiekolwiek dane osobowe powinny byc natychmiast kasowane. Dlatego prosimy userów o błyskawiczne zgłoszenie takich wpisow koszem albo mailem na forum@agora.pl, ewentualnie mailem do opiekuna forum. Najszybsza droga to forum@agora, ponieważ pod tym adresem jest dyżurny administrator, ktory skasuje post. Post splita został skasowany i tyle możemy zrobić. Nikt nie będzie splita chłostać, wsadzać za kratki ani wieszać na slupie. Podobnie jak Ty nie byłes chłostany, wsadzany ani wieszany mimo wielokrotnego ujawniania prywatnych danych swoich i innych. Tobie żadna zmiana nicku nie pomoże. Masz tak długi język, że w krótkim czasie po raz kolejny wyciągniesz całe swoje drzewo forumowe i genealogiczne wraz z kompletem przyjaciół i znajomych. Jestes niereformowalny. I na tym kończymy dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś