iberia.pl 09.06.08, 14:09 proponuje tu zglaszac spamowe nicki, pierwsza w kolejnosci niejaka Gaja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=80579015&a=80604924 odpuszcze sobie komentarz bo jest az nazbyt oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 14:44 Siwa, że sie wtrącę... Wydaje mi sie że takie przypadki należałoby załatwiac długofalowo, kontaktując się z takim uczestnikiem i kategorycznie nakazując mu usunięcie treści sprzeczych z Regulaminem a nie reagowac dopiero wtedy, gdy delikwent objawi się na publicznym forum. Przeciez jest to możliwe i zwykle forumowicze stosuja sie do zaleceń moderatorów. Innymi słowy lepiej zapobiegac niz gasic pożary ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 14:50 A skąd będziemy wiedzieli, że treści są sprzeczne z regulaminem ZANIM objawi się na forum, a? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 15:19 Przesadzacie troche z tym koszeniem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=80481951 Gdybyscie sie tak rozprawiali z antysemicka sfora zalewajaca FS, Aquanet i inne fora... Jak widze mlot dziala niezle. Gaja mnie raczej nie lubi, bo mamy zdecydowanie inne spojrzenie na Izrael czy islam, ale uwazam, ze przegieliscie z tym mlotem. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 15:25 a to nie rozumiem:maja byc rowni i rowniejsi???Dobrze, ze ja wycieli.Albo netykieta obowiazuje WSZYSTKICH albo nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 15:27 Netykieta netykietą. Rozwalono tym mlotem ciekawe forum - kraje arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 16:34 absztyfikant napisał: > Netykieta netykietą. Rozwalono tym mlotem ciekawe forum - kraje arabskie. nie kwestionuje ciekawoscic tegoz forum,ale tak naprawde to zasluga tylko i wylacznie gaji, ktora do tej pory byla nie wiedziec czemu bezkarna....Zaistniala sytuacje ma na swoje zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 15:28 I jeszcze jedno - mozna bylo ja poprosic o zmiane sygnaturki, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 15:57 Prosiliśmy. Po szybkim sprawdzeniu w skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 16:01 Skoro prosiliscie, to ja wycofuje swoje uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 16:35 absztyfikant napisał: > I jeszcze jedno - mozna bylo ja poprosic o zmiane sygnaturki, nie? mozna bylo, a nawet trzeba bylo, tylko dlaczego admini tego nie zrobili? Odpowiedz sobie sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 16:51 iberia.pl napisała: > mozna bylo, a nawet trzeba bylo, tylko dlaczego admini tego nie > zrobili? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=80622878&a=80628715 > Odpowiedz sobie sam.... Odpowiedz nam Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 18:43 tamto pisalam zanim przeczytalam Twoja odpowiedz. Skoro gaja nie raczyla dostosowac sie do Waszej prosby to nie mamy jej co zalowac.A wasze prywatne koligacje i sympatie nie sa na forum niczym nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer TROLL :)))))))))))))) 09.06.08, 18:44 yavorius napisał: > A skąd będziemy wiedzieli, że treści są sprzeczne z regulaminem > ZANIM objawi się na forum, a? ludzie.gazeta.pl/yavorius/0,0.html I wszystko jasne. "Proponuję, żebyś zgłosił się na moderatora tego forum. Administracja potrzebuje takich świrów jak ty" "współczuję, pewnie w życiu coś nie poszło i zieje jadem tak dla zasady bo inaczej nie potrafi" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 15:51 Już kiedyś kontaktowaliśmy się z tą forumowiczką. To kolejny przypadek. W takiej sytuacji po prostu blokujemy nicka, podając powód zablokowania, a posty wycinamy z ostatnich dni. Być może trudno Wam w to uwierzyć, ale coś, co Wy widzicie codziennie, nie zawsze do nas dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 14:54 siwa napisała: > Spóźniłaś się czyzby??? moze troche obiektywizmu zamiast wiadomej prywaty...nie pierwsze i nie ostatnie to posty gaji ze spamowa sygnaturka byly... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na portalu 09.06.08, 14:57 dziala:forum nie, poczta nie....telepatia i pilnowanie tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:38 czego ja nie rozumiem, to to, ze miala ta sygnaturke juz od dawna i nikt nie protestowa, nikt nie zglaszal i nikt nie wycinal... to co cus nagle teraz i tez nie wszystkie posty? nie wycina sie, jesli sie nie zglasza, wiec komu przeszkadzala ta sygnaturka tak nagle? moze konkurencji????? no i rzeczywiscie, powinno sie poprosic o zmienienie sygnaturki, zamiast od razu wycinac ciekawe posty, w ktore gaja, jakby nie bylo, zaintwestowala swoj czas, nie? no i yavorius... jesli tu chodzilo o sygnaturke, to tresci nie trzeba bylo znac wczesniej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:55 to do mnie siwa???? ja cie chetnie przeprosze, nawet pare razy, wyrafinowanie i nie, tylko zebym wiedziala za co.. :))))) jak babcie kocham, ze staram sie jak moge zmieszczac w ramach i ramkach i innych takich.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:55 dana33 napisała: > czego ja nie rozumiem, to to, ze miala ta sygnaturke juz od dawna i nikt nie protestowa, nikt nie zglaszal a skad to wiesz???jestes w bledzie.... >i nikt nie wycinal... to co cus nagle teraz i tez nie wszystkie posty? nie wycina sie, jesli sie nie zglasza, wiec komu przeszkadzala ta sygnaturka tak nagle? > moze konkurencji????? no wlasnie moze lepiej zapytaj czemu najpierw powycinano konkurencje gaji.... > no i rzeczywiscie, powinno sie poprosic o zmienienie sygnaturki, > zamiast od razu wycinac ciekawe posty, zgoda, tylko pomysl czemu nikt z administracji tego nie zrobil...? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:59 iberia.pl napisała: > zgoda, tylko pomysl czemu nikt z administracji tego nie zrobil...? A skąd wiesz, że nie zrobił? I ile razy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 16:28 nu, gdzies tak od lutego miala ta sygnaturke, iberio.... 4 miesiace bylo ok i teraz nagle przestalo? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=74860517&a=75234427 nie sprawdzam dokladnie forumow, wiec nie zauwazylam konkurencji. moderacja, z mojego dlugiego doswiadczenia, jak jej sie pod nos nie podsunie, to nie wytnie, bo ma za duzo do roboty. wiec ktos podsunal. ja sie tylko zastanawiam, dlaczego ty poszlas z tym na moderacje teraz, zeby ja wyciac.... ty jestes ta konkurencja? gaja zglosila ciebie? nu, to obie zrobilyscie sobie na zlosc, bo obie reklamy mogly przeciez sobie spokojnie egzystowac, nie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 16:33 dana33 napisała: > nu, gdzies tak od lutego miala ta sygnaturke, iberio.... 4 miesiace bylo ok i teraz nagle przestalo? litosci....bylo juz zglaszane duuuuuuzo wczesniej, nie przeze mnie. > nie sprawdzam dokladnie forumow, wiec nie zauwazylam konkurencji. trudno zauwazyc jak ja w pien wycinaja.... > moderacja, z mojego dlugiego doswiadczenia, jak jej sie pod nos nie podsunie, to nie wytnie, bo ma za duzo do roboty. wiec ktos podsunal. to niech zdopinguja wiekszosc ilosc chetnych do bycia opiekunami spolecznymi.... > ja sie tylko zastanawiam, dlaczego ty poszlas z tym na moderacje > teraz, zeby ja wyciac.... ty jestes ta konkurencja? ROTFL.....moze miarka sie przebrala po prostu ? > gaja zglosila ciebie? nu, to obie zrobilyscie sobie na zlosc, bo obie reklamy > mogly przeciez sobie spokojnie egzystowac, nie? :)))) slonce:NIE JESTEM z branzy turystycznej, skoro to jest zlamanie netykiety to nalezy ciac rowno wszystkich, koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 21:34 tak sobie gdybalam, iberio... :)))) bo nie rozumiem wogole, dlaczego nie mozna miec w sygnaturkach reklam... kogos boli czy co, nie uwazasz? fajny nick masz.... moglabyc byc spokojnie w branzy... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 21:50 dana33 napisała: > tak sobie gdybalam, iberio... :)))) > bo nie rozumiem wogole, dlaczego nie mozna miec w sygnaturkach > reklam... kogos boli czy co, nie uwazasz? nie uwazam, za reklame sie placi czy to sie komus podoba czy nie. > fajny nick masz.... moglabyc byc spokojnie w branzy... :)))) jak widac do tej pory nie dostalam maila od administracji z prosba o zmiane nicka.Jak myslisz dlaczego ? Podpowiem Ci : *nigdzie w ani jednym moim poscie nie znajdziesz linka do takiej strony jak iberia.pl; * geneza mojego nicka jest zupelnie inna niz strona o tym adresie; *o istnieniu tej strony ktos mi powiedzial dlugi czas po tym jak juz tego nicka mialam :-). Ja jestem czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 22:43 hahahahahahaha..... nu, nie to administracja duzo maili przyslala, przede wszystkim, ze mnie wycina.. :))) ale nigdy nie o zmianie mojego nicku.. :)) a jest reklama... mojej osoby.. :)))) bo to moje imie... taka czysta to nie jestem, ale nicha... przezylam do dzisiaj, przezyje i do konca.. :))) pozdrowka iberio.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Dana, to nie tak... 10.06.08, 14:18 Ja sama zgłaszałam to kilkakrotnie - mnie to osobiście przeszkadzało, własnie dlatego, że znałam przypadki "ścigania" za to samo i np. był odzew ze strony zainteresowanych, tzn. komercyny link z sygnaturki znikał. Wiem, że ze strony innych forumowiczów tez były sygnały. Gaja natomiast chyba się długo czuła bezkarna, bo po prostu to zlewała. Jak widac - do czasu. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 miram, to nie tak... :)))) 11.06.08, 12:10 ja nie bronie i nie oskarzam nikogo, ja sie po prostu dziwilam.... strasznie duzo ograniczen jest tutaj, nie uwazasz? bany, wycinania, sygnturka taka czy inna... ach... gdzie ta wolnosc slowa??? :))))) pozdrowka... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: miram, to nie tak... :)))) 11.06.08, 16:15 Danuś, chodzi o to, że w podpisie był link "komercyjny" do strony biura tej pani. Inni słono płaca za reklame, za np. bannerki reklamowe, ta kwestia jest też jasno określona w regulaminie i netykiecie. Gaja chciała to mieć za friko i nie zastosowała sie do tego pomimo szeregu próśb i monitów. Jesteś na forum- przyjmujesz na siebie pewne zobowiązania akceptując ów regulamin i netykietę. łamiesz - wylatujesz. Na tej samej zasadzie wylatują niektórzy nasi "sympatycy", jak sama wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: miram, to nie tak... :)))) 11.06.08, 19:19 JESLI myslimy o wiadomej holocie, to pamietaj, ze oni sie nieustannie odradzaja pod nowymi nickami... Niektorzy nawet codziennie zmieniaja swoj nick i proxy. Znam i takich. Na tej samej zasadzie wylatują niektórzy nasi "sympatycy" > , > jak sama wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:48 Przyjmuję Twoje wyrafinowane przeprosiny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:56 o kurrrrrrrka...... dlaczego mi sie ten post do siwej znalazl pod moim postem, a nie pod siwowym??? awarii ciag dalszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 15:58 Jest pod postem Iberii, tylko bez cytatu i wygląda bez sensu. Co ja poradzę, że się wcinasz między wódkę a zakąskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 16:03 Na tym polega forum:) > Co ja poradzę, że się wcinasz między wódkę a zakąskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: p.s. ciezko sie nie spoznic jak guzik na port 09.06.08, 16:30 to z tego upalu siwa.... 36 w cieniu... wiec czlowiek ruszyc sie nie moze, bo od razu pada, to sie czyta to, co sie normalnie nie czyta.. a potem sie wtraca..... wodke w takim upale???? zimna lemoniadka i zimy arbuz z serem feta.... Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 19:14 siwa napisała: > Spóźniłaś się. > A na te ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=10662&w=77361833&a=77363053 ? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 09.06.08, 19:53 matanzas napisał: > A na te Marzec. Daruj nie będę ścigała na całym forum jednej spamerki, szkoda mojego czasu. Zabanowana, wycięta z ostatnich wątków Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 10.06.08, 21:17 siwa napisała: > matanzas napisał: > > > A na te > > Marzec. Daruj nie będę ścigała na całym forum jednej spamerki, szkoda mojego ( > czasu. Zabanowana, wycięta z ostatnich wątków Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 10.06.08, 23:14 A tu masz siwa z dnia dzisiejszego (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=10662&w=9422425&a=79395031 ) i co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl kolejny do kolekcji 09.06.08, 18:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=80547712&a=80550636 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do szagi33 09.06.08, 20:54 w nawiazaniu do Twojego watku tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=80634425 odpowiadam : Autor: szaga33 09.06.08, 18:28 Co tu sie wogóle dzieje na tych forach egipskich. Ktoś komuś zaczyna zazdrościć? iberia :czego zazdroscic?nie mierz innych swoja miara. >Dlaczego posty Gaji sa kasowane? iberia.pl:bo sygnaturka lamie netykiete.A netykieta obowiazuje WSZYSTKICH bez wyjatku. >Co tu jest wogóle grane. Myślałam, ze forum Kraje arabskie jest przyjazne Gaji i temu co robi, a tu patrzę zonk, tu też wykasowane posty :( Nie podoba mi sie to :(((((( iberia.pl:nam tez sie nie podoba nieuczciwe postepowanie gaji. >Ktos mi może wyjaśni co tu się dzieje. Co tu komuś zaczęło przeszkadzać NAGLE???????? nie nagle, tylko iles ostrzezen zignorowala to sie teraz doigrala. Czy jeszcze masz obronczynio jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Spamowe nicki -Gajasirocco 10.06.08, 12:44 iberia.pl napisała: > proponuje tu zglaszac spamowe nicki, chcesz to masz: RUSEK11 he...he... Odpowiedz Link Zgłoś