Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:33 malange? czy ktoś inny? czy nikt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 15:43 Czy Ty potrafiłeś kiedykolwiek normalnie odpowiedzieć na pytanie juzera? Nie, Ty wolisz potrolować sobie. Co ma do rzeczy, kto pyta? Czy od tego kto pyta, zależy Twoja odpowiedź? Gdy ktoś Cię na ulicy zapyta o drogę, to też nie odpowiesz, zanim się nie wylegitymuje? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 16:22 Nie masz racji Jureek. Jan W wiele razy udzielał pożytecznych informacji użytkownikom. Przejrzyj FoF. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 16:28 pacynka.genovevy napisała: > Nie masz racji Jureek. Jan W wiele razy udzielał pożytecznych > informacji użytkownikom. Przejrzyj FoF. Przecież nie do niego było skierowane pytanie, a do gospodyni Siwej. Wiec słusznie Jurek zauważył, że to Troll. Swoją drogą zabawny koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 16:43 Pytania do Siwa wysyła się do niej e-mailem na wszystkim znany adres. Pytanie zadane na forum publicznym, nie jest skierowane do żadnej osoby i każdy może na nie odpowiedzieć. Nie ma też zasad odpowiadania na zadane pytania, poza obowiązkiem przestrzegania netykiety i regulaminu. Zabawny koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 18:47 jan-w napisał: > Nie ma też zasad odpowiadania na zadane pytania, poza > obowiązkiem przestrzegania netykiety i regulaminu. > Zabawny koleś. Czy pytanie kto ty jesteś jest zgodne z netykietą i regulaminem? Bo coś mi trąci chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 18:57 W to że masz "specyficzne" podejście do kultury nikt nie wątpi. Np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=81102805&wv.x=2&a=81102805 Kultura bolszewickiej jaczejki. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A teraz gdzie napisałem nieprawdę? 20.06.08, 19:02 jan-w napisał: > W to że masz "specyficzne" podejście do kultury nikt nie wątpi. > Np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=81102805&wv.x=2&a=81102805 > Kultura bolszewickiej jaczejki. I dlatego Cię tak boli, że pod tym linkiem też jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: A teraz gdzie napisałem nieprawdę? 20.06.08, 19:23 hummer napisał: > I dlatego Cię tak boli, że pod tym linkiem też jest prawda. Nie uwierzysz, ale kiedy przeczytałem twoje wątplwej jakości dzieło, przypomniał mi się ks. Tishner. A teraz konkurs. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: A teraz gdzie napisałem nieprawdę? 20.06.08, 21:43 jan-w napisał: > hummer napisał: > > I dlatego Cię tak boli, że pod tym linkiem też jest prawda. > Nie uwierzysz, ale kiedy przeczytałem twoje wątplwej jakości > dzieło, przypomniał mi się ks. Tischner. > A teraz konkurs. Dlaczego? . . . .... W takim razie cię oświecę. Ksiądz Tischner spopularyzował ludowe powiedzenie - są trzy rodzaje prawdy: prawda, cała prawda i g.... prawda. Kiedy używasz słowa "prawda" w odniesieniu to twojego wyjątkowo ordynarnego i kłamliwego postu, natychmiast nasuwa się skojarzenie z trzecim rodzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Tak serio jesteś aesem? Napisz coś o sobie? 21.06.08, 09:10 jan-w napisał: > W takim razie cię oświecę. Ksiądz Tischner spopularyzował ludowe powiedzenie - > są trzy rodzaje prawdy: prawda, cała prawda i g.... prawda. Kiedy używasz słowa > "prawda" w odniesieniu to twojego wyjątkowo ordynarnego i kłamliwego postu, na > tychmiast nasuwa się skojarzenie z trzecim rodzajem. Masz wszelkie predyspozycje ku temu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 16:54 pacynka.genovevy napisała: > Nie masz racji Jureek. Jan W wiele razy udzielał pożytecznych > informacji użytkownikom. Przejrzyj FoF. Masz rację, że w tym wzgędzie nie mam racji. Zagalopowałem się. Natomiast nadal nie rozumiem, dlaczego pytający miałby się legitymować. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 17:25 jureek napisał: > Natomiast nadal nie rozumiem, dlaczego pytający miałby się > legitymować. Legitymować? Nie. Zwłaszcza ze nie takich możliwości technicznych. Ale dobre obyczaje wymagają przedstawienia się. Czyli podanie swojego nicka, zamiast ukrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 17:59 A skąd wiesz, może często używa jako podpis trzech znaków zapytania? Znam uroczą forumowiczkę, która podpisuje się trzema kropkami (tzw. Wielokropka) oraz równie uroczego forumowicza, który używa jednej kropki - oboje nie logują się. Ponieważ na tym forum nie ma obowiązku logowania, pytania zadają zarówno ci zalogowani, jak i niezalogowani. Nie wiem dlaczego ciąg znaków składający się z trzech znaków zapytania miałby być gorszy niż np. genoveva ? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: I znowu potwierdzasz, jakim jesteś trollem 20.06.08, 18:27 pacynka.genovevy napisała: > Nie wiem dlaczego ciąg znaków składający się z > trzech znaków zapytania miałby być gorszy niż np. genoveva ? Moze dlatego, ze jan-w wie cos, czego my nie wiemy? :) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Dlaczego Genoveva jest lepsza? 20.06.08, 18:28 Jak pokazuje wyszukiwarka nikt taki na tamtym forum nie pisuje. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=&index=2008&autor=go%B6%E6+portalu%3A+%3F%3F%3F&slowo=&A_szukaj=temat&A_szukaj=tresc&szAutor=D&ile=10&sort=data_desc&ktory=1 Nick Genoveva, dumnie oświadcza że jest Genovevą. Choćby dlatego jest lepszy niż nick: Wstydzę_się _tego kim_jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Dlaczego Genoveva jest lepsza? 20.06.08, 18:29 Jak widać nawet Jurek nie wstydzi się bycia Jurkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dlaczego Genoveva jest lepsza? 20.06.08, 18:35 jan-w napisał: > Jak widać nawet Jurek nie wstydzi się bycia Jurkiem ;-) A dlaczego mialbym sie wstydzic? Pisze pod tym nikiem juz ponad 7 lat i wlasciwie rownie dobrze moglbym podpisywac sie imieniem i nazwiskiem. Jura forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=1316&a=1316 Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Dlaczego Genoveva jest lepsza? 20.06.08, 18:54 Nie napisałem że powinieneś się wstydzić, tylko że się nie wstydzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: analiza lingwistyczna 20.06.08, 20:16 jan-w napisał: > Nie napisałem że powinieneś się wstydzić, tylko że się nie wstydzisz. Slowko "nawet" wskazywalo, ze powinienem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: analiza lingwistyczna 20.06.08, 20:57 Nie. Informował że nawet Jurek ma odwagę bronić swojego imienia. Chociaż więcej robi aby je niszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Delenda est Carthago 20.06.08, 16:55 jan-w napisał: > Znasz słowo "proszę"? ;-) Znam. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Delenda est Carthago 20.06.08, 16:56 jan-w napisał: > Znasz słowo "proszę"? ;-) A Ty??:) Odpowiedz Link Zgłoś