malaszaramysz 06.10.08, 19:16 "W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum."- automat FK do mnie.:-)))))))))))) Nie przypominam sobie abym aż tak bardzo narozrabiała:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: No proszę:-))) Nie zadzieraj z Wielką Adminką 06.10.08, 19:27 malaszaramysz napisała: > "W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć > nowego wątku na tym forum."- automat FK do mnie.:-)))))))))))) > Nie przypominam sobie abym aż tak bardzo narozrabiała:-)))))))))) > > Nie wolno wdawać się w dyskusję z adminem. Ja za to dostałem bany na zakładanie wątków na dwa już zapojaczoneryje. Une sien na żartach nie znajOM Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: No proszę:-))) Nie zadzieraj z Wielką Adminką 06.10.08, 19:29 Ryjku,chciałam dla Ciebie Twój wątek wykasowany reaktywować i popatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick E tam... 06.10.08, 19:58 malaszaramysz napisała: > Ryjku,chciałam dla Ciebie Twój wątek wykasowany reaktywować i > popatrz. static.pyzam.com/img/graphics/forher/BCbiggirls0708.gif Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: E tam... 09.10.08, 09:24 off_nick napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Ryjku,chciałam dla Ciebie Twój wątek wykasowany reaktywować i > > popatrz. > > > > > static.pyzam.com/img/graphics/forher/BCbiggirls0708.gif > > Przykro mi , ale ja też za cÓś podobnego dostałem jednego, a za wdanie się w dyskusję z adm..em drugiego. Najciekawsze jestto, ze oni sobie sr.ją we własne gniazdo. Bo gdyby dawali bany czasowe, to by wiedzieli z kim mają do czynienia, gdyż te same nicki by mieli od lat i wiedzieli na co kogo stać, a tak to mają bez przerwy setki nowych nicków, bo zakładać można sobie w nieskończoność.Nawet i 500 jak ktoś chce. No i są teżrówni i równiejsi, NIektórzy zaliczają osła kilkanaście razy dziennie, a mnie jak się zdazy 3 razy to juz wypełniam "Debil test Kopernika" i muszę sobie odpuścić, bo jestem "na krawędzi" bana. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: No proszę:-))) Nie zadzieraj z Wielką Adminką 06.10.08, 20:52 To zaszłości, napisz na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Giwi, mam prośbę 06.10.08, 20:58 Przywróć ( jeżeli oczywiście możesz) wątek zapijaczonegoryja. Przez wzgląd na dobre dawne czasy. To ważne jest. Jeżeli nie możesz to zrozumiem ale postaraj się.Tyle fajnych rzeczy udało nam się razem zrobić. Nawet Ujazdowski nas kiedyś posłuchał.:-)))))Pozwól na napisać parę ciepłych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Znaczy nie wiesz o co chodzi. 07.10.08, 07:20 Gdybyś wiedział, sam byś poprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz NIE 07.10.08, 19:26 chyba,że nie jesteś człowiekiem. Są sytuacje,w których... Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: NIE 08.10.08, 04:08 ..chyba, ze chcesz zgasic slonce. sytuacje najczesciej sa rozne, tak jak rozne sa wyobrazenia ich dotyczace, a te swoja droga rownie czesto nie pokrywaja sie z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz chyba,że chodzi o coś ważnieszego niż gaszenie 08.10.08, 20:10 Słońca:-)))) Czasem warto się ugiąć.Dla kogoś, nie dla siebie. W sytuacjach naprawdę wyjątkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: chyba,że chodzi o coś ważnieszego niż gaszeni 09.10.08, 12:35 (wydaje mi sie, ze juz odpisywalem, ale moze po prostu zapomnialem wyslac) motto na czwartek: wazniejsza do slonca jest czarna dziura w srodku drogi mlecznej. to co komus wydaje sie naprawde wyjatkowe nie musi byc takie dla innych. nawet gdyby jakas sprawa byla wyjatkowa dla milionow. zgadza sie ? nie pisz o uginaniu sie, bo po pierwsze nawet nie wiem czego sprawa dotyczy, po drugie sadze, ze i tak nie zrobilby na mnie wrazenia fakt czy to napiszesz czy nie. mysle, ze to wszystko w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Równie dobrze do Pana Boga mozesz.Efekt ten sam. 09.10.08, 09:26 giwi napisała: > To zaszłości, napisz na forum@agora.pl Kilka razy przerabiałem Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Nie przerabiales 09.10.08, 12:51 Ani jednego maila nie mam w skrzynce. Archiwum z ostatnich dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Spróbuj coś napisać na Nauce albo Religii 07.10.08, 09:20 malaszaramysz napisała: > "W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć > nowego wątku na tym forum."- automat FK do mnie.:-)))))))))))) > Nie przypominam sobie abym aż tak bardzo narozrabiała:-)))))))))) Ciebie też dosięgnął młot Siwej, ponoć na każdego Siwa ma dokładną teczkę z dokumentacją? :) Sprawdź czy możesz założyć wątek na Świat. Jeśli nie to jako osoba o elokwencji przewyższającej średnią na forach Agory nie możesz napisać ani zdania na forach Nauka czy Religia. Tak to działa. Możesz za wskazówką Giwi napisać na Berdyczów. Dostaniesz odpowiedź od Siwej, że na Ciebie jest dokumentacja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ej czyli blokada pisania 07.10.08, 09:51 to komplement? no , no ale ze siwa odpisuje na maile, to tak daleko jeszcze u mnie nie zaszly sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zajrzyj na Forum Kraj 07.10.08, 09:58 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 Zobacz jakie wątki są zakładane, jaki jest ich poziom merytoryczny. Tak blokada to komplement, sądząc po tych co piszą tam. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie wiem czy odpisuje. 07.10.08, 19:24 Są ludzie, z którymi się nie rozmawia.Jak z UB za PRL.:-)))) Siwej gratuluję:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Hummmer,wiesz,że bura suka 07.10.08, 19:23 to ta.:- )))) Siwa się dowie, jak ją pacnie. Odpowiedz Link Zgłoś