ave.duce 12.04.09, 20:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93268523&a=93268523 :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gerda11 Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 12.04.09, 21:39 Zasadę mają tylko jedną : całkowity brak zasad ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? IP: *.aster.pl 12.04.09, 21:56 zasady sa dla uzytkownikow. "reszta" ma jest gleboko gdzies. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 13.04.09, 11:25 Kupa mieci potomnosci?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Otzrymasz jak ja odpowiedz nie zgodną z prawdą 13.04.09, 18:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=89305338&a=89305338 o ile w ogóle Ci ktoś odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Otzrymasz jak ja odpowiedz nie zgodną z prawd 14.04.09, 09:05 Mechanizm jest z kwietnia. W styczniu było faktycznie tak jak pisała Giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 01:57 ave.duce napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93268523&a=93268523 > :p No rzeczywiście ciekawostka. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 08:35 Dodam, że ostatni MÓJ wpis usunięto! Ale przedostatni (obecnie - ostatni), na który odpowiadałam, nosi datę 3.04 ;))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 09:05 Wprowadziliśmy mechanizm zamykania wątków w których dyskusja nie jest dyskusją, a przy życiu wątek trzymają powtarzające się wklejki i podbijania. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 10:58 Niedlugo bedzie jak w telefonie do banku: wszystko bedzie robil "mechanizm".;)) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 11:33 Nie wszystko. Odbanowałam Cię własnymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 11:38 No,to bogu dzieki jeszcze masz co robic.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 13:26 siwa napisała: > Wprowadziliśmy mechanizm zamykania wątków w których dyskusja nie jest dyskusją, > a przy życiu wątek trzymają powtarzające się wklejki i podbijania. Była o tym jakaś informacja? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 14:42 Nie informujemy o wszystkich drobiazgach. Na forach (ani w pomocy) nie ma też informacji po jakim czasie na którym forum się archiwizują wątki. To zależy od wielu czynników. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 16:53 siwa napisała: > Nie informujemy o wszystkich drobiazgach. Aha, nowe procedury uniemożliwiania dyskusji w wybranych przez administrację wątkach to drobiazg na forum dyskusyjnym. Nie to co nowe kolory skórek czy inne wodotryski, o których z wielkim hukiem informujecie. Tak trzymać! Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 18:27 jureek napisał: > siwa napisała: > > > Nie informujemy o wszystkich drobiazgach. > > Aha, nowe procedury uniemożliwiania dyskusji w wybranych przez administrację > wątkach to drobiazg na forum dyskusyjnym. Nie to co nowe kolory skórek czy inne > wodotryski, o których z wielkim hukiem informujecie. Tak trzymać! > Jura =================== Czego ty chcesz malkontencie! Administracja sie stara... wymysla kolejne udogodnienia... obrazki... kolorki... czcionki... Admini robią co mogą by ograniczyć twój kontak z treściami aestetycznymi do minimum.... A ty się czepiasz o jakieś archiwizowanie aktywnych wątków.... PS Siwa! A teraz poprosze o niebieskiego ptaka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 22:03 jureek napisał: > siwa napisała: > > > Nie informujemy o wszystkich drobiazgach. > > Aha, nowe procedury uniemożliwiania dyskusji w wybranych przez administrację > wątkach to drobiazg na forum dyskusyjnym. Nie to co nowe kolory skórek czy inne > wodotryski, o których z wielkim hukiem informujecie. Tak trzymać! > Jura > > Domyslam sie,ale tylko domyslam, ze z administracja jest troche jak z prywatnym forum, tylko moze sobie pozwolic na duzo wiecej od wlasciciela pryw.forum. Niby dlaczego mieliby sie zwierzac ze wszystkich swoich krokow uczestnikom ich biznesu, ktorzy jednak nie sa wspolwlascicielami tychze? Jesli o mnie chodzi,moga robic co chca; nic mi do tego.;) Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 15:24 Kiedyś Siwa coś przebąkiwała, więc tym razem nie jestem zaskoczona forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=87202731&a=87202731 Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Zarchwizowany wątek? Na jakiej zasadzie? 14.04.09, 14:46 siwa napisała: > Wprowadziliśmy mechanizm zamykania wątków w których dyskusja nie jest dyskusją, ======================= Hahahaha :)))) To teraz chcecie pojęcie dyskusji definiować! Siwa litości! Ja lubię żarty ale nie aż takie! Przepona mi wysiada od zbyt intensywnego smiechu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu, to w takiej sytuacji moze tez mozna 14.04.09, 15:24 zmechanizowanie zarchibanowac tego forumowicza? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=93590867&a=93965266 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=93590867&a=93965525 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93995386&a=93997314 dowodow jest duzo..... to tylko przyklady.... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: nu, to w takiej sytuacji moze tez mozna 14.04.09, 15:53 Nie bywaj na forum nr 13. Jak lubisz kisiel, to musisz się liczyć, że Cię ochlapie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, to w takiej sytuacji moze tez mozna 14.04.09, 16:05 rozumiem, ze kazde forum ma swoja netykiety i regulamin.... bo na publicystyce zostalam prewencyjnie zabanowana, chociaz zdazylam "bywac" tam parenascie razy i nikomu nigdzie reki nie wsadzalam... dziekuje za odpowiedz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: nu, to w takiej sytuacji moze tez mozna 14.04.09, 18:20 siwa napisała: > Nie bywaj na forum nr 13. > Jak lubisz kisiel, to musisz się liczyć, że Cię ochlapie. =============== Ty przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem to co napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czekam :) 14.04.09, 18:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=93977552&a=94030109 :p Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Czekam :) 14.04.09, 19:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=93977552&a=94028624 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 19:15 siwa napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=93977552&a=94028624 Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 19:17 Zgadza się, żenada to też może być jeden z powodów zamykania wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 20:17 siwa napisała: > Zgadza się, żenada to też może być jeden z powodów zamykania wątków. ========== Czy to jet nowy punkt regulaminu? - wątki uznane arbitralnie przez administrację za żenujące będą nieodwołalnie archiwizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 20:23 wkkr napisał: > Czy to jet nowy punkt regulaminu? > - wątki uznane arbitralnie przez administrację za żenujące będą > nieodwołalnie archiwizowane. Takich drobiazgów nie trzeba przecież do regulaminu wprowadzać :D Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 20:48 jureek napisał: > wkkr napisał: > > > Czy to jet nowy punkt regulaminu? > > - wątki uznane arbitralnie przez administrację za żenujące będą > > nieodwołalnie archiwizowane. > > Takich drobiazgów nie trzeba przecież do regulaminu wprowadzać :D > Jura ========= śmieszne jest to, że administracja w swych działaniach w coraz większmym stopniu odwołuje sie do estetyki zapominając przy tym o wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czekam :) Żenada ;) IP: *.aster.pl 14.04.09, 21:22 administracja raczej w coraz wiekszym stopniu gubi sie w swoich uzasadnieniach. jesli komus sie chce grzebac, to pewnie wynajdzie sporo "smacznych kaskow" wzajemnie sie wykluczajacych lub pokazujacych postepowanie doklanie odwrotne do tego, ktore wciska sie ciemnoscie (czyt.: uzytkownikom). taki model zgola polityczny :-) mozna by nawet probowac dowodzic (dla wytrwalych), ze jednym z powodow wywalania sporej czesci watkow, czy tez pojedynczych postow, jest strach, ze pokazanoby w nich w/w fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 21:48 nu, nie wiem, czy sie tak gubi.... mysle, ze po prostu lekcewazenie forumowiczow jest bezgraniczne... dostalam kiedys odpowiedz, ze jesli bede uzywac slowa "holotka" to bede wycinana i banowana za to... a tu podaje pare linkow do chamskich postow, przy ktorych slowo "holotka" brzmi jak pieszczota i jaka odpowiedz dostaje? zebym nie bywala na tym forum... a wpisy dalej wisza.... to jesli to takie forum, na ktorym lepiej nie bywac, to po co ono wogole istnieje? a po co istnieje forum o moderacji, jesli dostaje sie tutaj takie odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czekam :) Żenada ;) 14.04.09, 22:56 Nie mow,ze nie wiesz po co istnieje aqua. Wlasnie po to,zeby tam gromadzic chlam,ktorego dzieki temu(tak sobie mysli admilicja)jest go mniej gdzies indziej. Sprytnie i tanio.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czekam :) Żenada ;) IP: *.aster.pl 15.04.09, 00:27 tutaj wszystko jest tanie. pomijajac blokady na niektorych forach chyba nie ma jakiegos odgornego nakazu? nie wiem ilu ich tam pisuje, ale nie sadze, zeby ilosc chlamu jakos drastycznie sie przez to zmniejszyla, bo chyba nie stanowia oni glownej sily (tej "zlej") napedowej na forach agory? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czekam :) Żenada ;) 15.04.09, 05:07 Na forach agory moze i nie,ale na kilku forach,zwlaszcza FSwiat, stanowili. Teraz siedza na faq i blogi usmiech zadowolenia zdobi twarze administratorek(ow).;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czekam :) Żenada ;) IP: *.aster.pl 15.04.09, 07:41 no coz... skoro administracja nie umie radzic sobie inaczej. od biedy zeby pozbyc sie stonki ziemniaczanej mozna tez ewentualnie spalic cale pole. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Czekam :) Żenada ;) 15.04.09, 07:51 Radzi sobie doskonale, np. twoje śmieciowe posty usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czekam :) Żenada ;) IP: *.aster.pl 15.04.09, 08:19 swietnie. ciesze sie szczesciem administracji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czekam :) Żenada ;) 15.04.09, 10:56 Gość portalu: poi napisał(a): > no coz... skoro administracja nie umie radzic sobie inaczej. od biedy zeby > pozbyc sie stonki ziemniaczanej mozna tez ewentualnie spalic cale pole. :-) Ależ właśnie to nie jest palenie pól, tylko oczyszczanie pól dzięki zwabianiu szkodników do pułapki feromonowej. Z pożytkiem dla zasiewów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czekam :) Żenada ;) IP: *.aster.pl 15.04.09, 20:06 a ty co, straciles powonienie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czekam :) Żenada ;) 15.04.09, 22:36 Gość portalu: poi napisał(a): > a ty co, straciles powonienie? :-) Nie ten gatunek. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czekam :) Żenada ;) IP: *.aster.pl 16.04.09, 18:14 fakt. ty jestes namaszczony. :-) ps. ciekawostka. jest 35 tys. gatunkow stonkowatych. [wikipedia] Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czekam :) Żenada ;) Sprytnie, ale nie do końca 15.04.09, 00:26 Chcesz szermierki słownej? Jesteś pewna? :p Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Czekam :) Żenada ;) Sprytnie, ale nie do końc 15.04.09, 10:23 Niestety, jestem pewna, że nie mogę sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Ziobro ;) 15.04.09, 12:05 siwa napisała: > Niestety, jestem pewna, że nie mogę sobie na to pozwolić. > Jak widać z niektórych powyższych postów - możesz sobie pozwalać na wiele, łącznie z kiepskimi unikami. Ok, nie chcę już mi się tego "postowania" ciągnąć, kiedy w odpowiedzi na moje posty brak konkretów. Szkoda czasu. Miłego dnia i samopoczucia! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: Wprowadziliśmy mechanizm zamykania wątków 18.05.09, 17:40 ...dzięki któremu do archiwum trafiają często sensowne i ciekawe wątki, natomiast żywe pozostają rytualne womity różnych jełopów i maniaków - tylko dlatego, że tam trwa "dyskusja"... Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Wprowadziliśmy mechanizm zamykania wątków 19.05.09, 12:00 Nie przypominam sobie zamknięcia sensownego wątku. Zamykaliśmy kisiel na kilkaset postów. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: Nie przypominam sobie zamknięcia sensownego 20.05.09, 22:06 Kpisz czy o drogę pytasz? Przykład pierwszy z brzegu (choć na pewno można znaleźć wiele lepszych) z FK : Wraca ostatnio sprawa rozdziału kompetencji między prezydentem i premierem. Ponieważ jestem trochę dziwny i nie zależy mi, zeby widzieć co pół godziny swojego nicka przy tytule nowego wątku (a z drugiej strony - nie lubię drugi raz bić już raz ubitej piany), wrzucam w wyszukiwarkę hasło "ustawa kompetencyjna". Wyszukiwarka okazuje się łaskawa - znajduje wątek o dokładnie takim tytule, (bez żadnych brzydkich wyrazów, wycieczek osobistych itp.), dość merytoryczny, dość ascetyczny (bez bluzgów, dygresji itd.), zaledwie kilka wpisów - z grudnia 2008. Oczywiście - już w archiwum. Itd. itp. etc.... > Zamykaliśmy kisiel na kilkaset postów. W "kisiel" to zamieniacie swoje fora; albo lubicie się w tym taplać, albo rzeczywiście liczy się dla Was każde kliknięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Nie przypominam sobie zamknięcia sensownego 21.05.09, 08:41 Ten wątek akurat zarchiwizował automat. Na f. Kraj jest taka ilość bieżących postów, że posty się archiwizują szybciej. To kwestia wydolności bazy. Ten wątek (istotnie sensowny) nie ma nic wspólnego z zamykaniem wątków o którym pisze ave. Odpowiedz Link Zgłoś