joolanta 22.03.06, 13:00 Gdzie w Warszawie mogę "zdobyć" wypis z ksiegi wieczystej nieruchomości która jest połozona koło Żyrardowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cruella Re: Wypis z księgi wieczystej 22.03.06, 13:49 O wypis występuje własciciel lub osoba upoważniona. Możesz natomiast mieć wgląd do księgi w celu sprawdzenia wielu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: Wypis z księgi wieczystej 22.03.06, 14:09 wiem, tylko pytam się "gdzie?" to mozna zrobic!! Odpowiedz Link Zgłoś
al9 odpowiedź 23.03.06, 12:00 Jesli księga jest elektroniczna - w każdym sądzie wieczystoksiegowym na terenie całego kraju. jeśli jeszcze nie - w sądzie rejonowym w Zyrardowie... mozesz korespondencyjnie.. pozdr al Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: odpowiedź 23.03.06, 12:27 dzieki wielkie, szkoda tylko ze znow odpowiedz nie na temat jeszcze raz: "gdzie w Warszawie mogę zrobić wypis z księgi wieczystej?" Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: odpowiedź 23.03.06, 12:39 Ja robiłam w sądzie przy Al.Solidarności, tuż przed mostem a zaraz za Placem Bankowym. hipoteka.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
al9 za mało precyzji...???? 23.03.06, 16:27 chcesz żeby Ci podac adres sądu w żyrardowie? Albo dokłądny adres sądu w W-wie? Nie szybciej byłoby wyguglać? powtórzę - zależy JAK prowadzona jest ta księga. Na 80 % - musisz rozmawiać z sądem w żyrardowie. al Odpowiedz Link Zgłoś