tiar 12.06.06, 10:37 Witam czy mozecie mi poleciec prawnika z doswiadczeniem w zakresie umów z deweloperami? Macie kogos z kim wam sie dobrze wspólpracowało? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Warszawa - szukam prawnika IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.06, 11:11 Napisz na anula996@gazeta.pl to podam ci namiary na prawnika, z którego usług juz kilka razy korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaworek Re: Warszawa - szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:23 to musiałaś kilka razy kupować mieszkanie? ciekawe ale coś mi się wydaje że starasz się złapać klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Warszawa - szukam prawnika IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.06, 14:31 A co to zabronione jest kilka razy kupowac mieszkanie. Już wiem że więcej nie będę wysyłala żadnych namiarów na forum bo mozna tylko własnie napotklać takie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
thaimassage Re: Warszawa - szukam prawnika 20.06.16, 14:59 mecenas Dariusz Staniszewski - sprawdź tam Odpowiedz Link Zgłoś