Gość: julianna IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.09, 19:50 Witam, Chcę sprzedać dom do rozbiórki na swojej działce. Mam prośbę, może ktoś sprzedawał taki dom i wie, jak sformułować umowę? Będę wdzięczna za pomoc lub link do wzoru taiej umowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CV* Re: dom do rozbiórki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.09, 22:09 Od formułowania umowy sprzedaży nieruchomości (dowolnej) jest notariusz, a nie forum internetowe. Zgłoś się wraz z kupującym do dowolnej kancelarii notarialnej, a wszystko będzie ci objaśnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: dom do rozbiórki IP: 193.243.147.* 06.05.09, 14:04 > Od formułowania umowy sprzedaży nieruchomości (dowolnej) jest notariusz, > a nie forum internetowe. Zgłoś się wraz z kupującym do dowolnej kancelarii > notarialnej, a wszystko będzie ci objaśnione. Notariusz?!?!?! Zapomnij. On jest od typowych umów. Nie odpowiada zresztą za akt notarialny. U notariusza sprzedaż wszystko, nawet stół bez nóg.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dom do rozbiórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:43 Za akt odpowiada, nie odpowiada za blubry, ktore wygaduja klienci. Klient moze powiedziec, ze ma slonia w garazu. Odpowiedz Link Zgłoś
opendoc.pl Re: dom do rozbiórki 19.05.09, 16:08 Mogłabyś rozwinąć dokładnie o co chodzi? Tutaj znajdziesz kilka przykładowych wzorów umowy kupna-sprzedaży. Jeżeli nie znajdziesz nic odpowiadającego - skontaktuj się z nami poprzez formularz "Zgłoś dokument". Odpowiedz Link Zgłoś