izabela72 19.08.04, 09:52 Jakie kremy i czy w ogóle stosować po kąpieli na noc dla 7 miesięcznej dziewczynki? Nie ma skłonności do alergii, cera wygląda bardzo ładnie. pozdr, Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 19.08.04, 11:33 Jeśli buzia jest ładna, nie ma potrzeby stosowania żadnego kremu, ewentualnie można raz na kilka dni przemyć buzię mleczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela72 Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 19.08.04, 14:45 Dziekuje za odpowiedz. A konkretnie jakie mleczko ma Pani na mysli? Do tej pory leciutko smarowalam buzie corci oliwka np. Nivea lub J&J. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 19.08.04, 15:17 Proponuję zamienić oliwkę na mleczko Nivea. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 04.09.04, 11:37 a od kiedy mozna stosowac to mleczko?moja niunia ma 3 miesiace.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 20.09.04, 09:10 Mleczko Nivea można stosować już u noworodków, tak więc spokojnie może Pani go używać u córeczki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikus1 Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 20.09.04, 23:16 WITAM,JA UWAŻAM,ŻE ODPOWIEDNIA PIELEGNACJA SKÓRY DZIECKA JEST WAŻNA,WAZNE JEST BY JEJ NIE OBCIĄŻAC ALE ODPOWIEDNIO PIELEGNOWAĆ.POLECAM KREM NIVEA BABY DO PIELEGNACJI SKÓRY TWARZY I CAŁEGO CIAŁA DZIECKA(TAKI OKRAGŁY W NIEBIESKIM OPAKOWANIU,WYDAJNY,DOBRY I NIEDROGI).KREM SWIETNIE SIE WCHŁANIA I JEST DOBRZE TOLEROWANY PRZEZ DZIECI.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka1 Re: jaki krem na buzię 7mies dzidzi (na noc)? 30.08.04, 09:06 Uzywam dla mojej Niuni kosmetyków Nivea Baby. "Mleczko pielęgnacyjne" tej firmym jest rewelacyjne! Świetnie się wchłania, bardzo ładnie nawilża skórkę. Zawiera tez działający łagodząco pantenol. Polecam, na pewno bedzie Pani zadowolona. Pozdrawiam Mama Pomorzanka Odpowiedz Link Zgłoś
maminka79 emolienty 20.09.04, 15:27 ja moje malenstwo smaruje emolientami. Teraz huemktanem (srednio tlusty). Mala miala liszajca i musiala sie leczyc, a emolienty polecil mi profilaktycznie lekarz. Ma sliczna buzke Emolienty nie maja substancji zapachowych, barwnikow i jakos rozsadnie dobrane konserwanty. Sa tez tanie. Odpowiedz Link Zgłoś