Dodaj do ulubionych

WYPADEK PRZY WŁODKOWICU

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 15:26
Przed godziną 14 jechałem i widziałem rozbity samochód, stał na wjeździe do
Wlodkowica. Przy samochodzie kręcił się chłopak z opatrunkiem na głowie,
przy radiowozie ktoś rozmawiał z siedzącymi w radiowozie policjantami(bardzo
mnie to denerwuje ze policjant siedzi a przy nim nachyla sie kierowca i
gadaja sobie przez szybe, ale moze ma za ciezką dupe zeby sie wytoczyc z
radiowozu)
Nie widziałem drugiego samochodu, nie rozglądałem się zbytnio, wiecie może
czy wszystko ok sie skończyło ?
Obserwuj wątek
    • Gość: merro Profesor ciekawski normalnie (n/t) IP: 213.17.228.* 28.01.04, 16:32
      • ciach_spaw_benz profesor Ciekawski by się ich zapytał... 28.01.04, 18:50
        • Gość: racer Re: profesor Ciekawski by się ich zapytał... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 02:16
          kolejny wypadek: Wyszogrodzka, przy salonie YAMAHA , godzina po 17, Maluszek i
          Micra, fiacik nawet ostro rozbity, jakas dziewczyna siedziala na ziemi z
          rozbita buzią.
          PS. nie chodzi o ciekawosc, to przestroga dla innych, zeby bardziej uwazali, ja
          pare miesiecy temu bym zginął przez jednego skur..iela, skonczylo sie tylko
          szpitalem.
          • Gość: merro Re: profesor Ciekawski by się ich zapytał... IP: 213.17.228.* 29.01.04, 09:26
            jesteś taksówkarzem ?
            • Gość: racer Re: profesor Ciekawski by się ich zapytał... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 12:20
              tak i cie wysledze bo mnie wxxxiasz juz, wszedzie sie wpierdzielasz. odpusc
              sobie lepiej.
    • gibki Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU 29.01.04, 11:02
      zacznijmy od tego, ze droga prowadzaca z/do wlodkowica jest droga wewnetrzna i
      samochody wyjezdzajace z niej MUSZA ustapic pierszenstwa wszystkim na
      skrzyzowaniu a wiec rowniez tym ktorzy skrecaja z padlewskiego w lewo
      no i podejrzewam ze tutaj moze dochodzic do tego typu wypadkow
      niedawno taksiaz by mi w bok wjechal
      • Gość: JaQb Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:52
        Wychodziłem akurat z examinu i widziałem wszystko świeżo po wypadku. Była już
        policja. Samego wypadku niestety nie widziałem więc nie wiem kto zawinił i w
        ogóle. Ale w kolizji uczestniczyły trzy samochody - biała toyota avensis ,
        czerwone renault clio i starsze renault 19 w kolorze bordowym. 19 skasowana z
        przodu dokumentnie , najbardziej ucierpiała w kolizji stała praktycznie w
        poprzek Kilińskiego. Avensis stał w kierunku mostu ze 2 metry dalej - rozbity
        tył z prawej strony. Clio stało u wjazdu do Padlewskiego. Na moje oko to
        wygladało to tak że wyjeżdżający z Włodkowica renault 19 chciał jechać w
        padlewskiego i wymusił pierwszeństwo na jadącym od strony Jachowicza kierowcy
        Clio. Facio z Clio chciał się minąć dodał gazu ale zabrakło mi miejsca i
        skasował tył avensis ale nie uciekł dostatecznie daleko żeby zjechać z linii
        jazdy renaulta 19 co skończyło się skasowanym przodem 19 i wgnieconymi tylnimi
        lewymi drzwiami clio :) Aczkolwiek mogę się mylić...;]]]]
        • Gość: merro Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.chello.pl 29.01.04, 19:05
          > Samego wypadku niestety nie widziałem więc nie wiem kto zawinił i w
          > ogóle

niestety ???
          następnym razem nie idź na egzamin,
          rozlej olej na skrzyżowaniu i czekaj...popaprańcu
          • Gość: mimi Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 20:48
            Merro, Ty lepiej idź szukać kościoła na Górkach (chyba już wiesz gdzie jest?)
            zamiast wypisywać głupoty.
            • Gość: merro Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:10
              nie nie wiem i jest mi dobrze z tą niewiedzą
              wiem za to gdzie są Górki koło Płocka

chcesz mi pokazać ?
          • Gość: xxx Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 20:49
            Kim ty w ogóle kretynie jesteś, wszędzie się wpier... Szkoda zniżać się do
            twojego poziomu intelektualnego i psuć sobie nerwy. Zajmij się czymś
            pożyteczniejszym, zacznij może czytać zamiast pisać.
            • Gość: merro Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:18
              zazdroszczę dobrego samopoczucia
              nie zagaduję więcej żebyś nie musiał się zniżać
              :)
              pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że terapia odniesie zamierzony skutek

• Gość: JaQb Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 23:48
                >> Samego wypadku niestety nie widziałem więc nie wiem kto zawinił i w
                > ogóle

niestety ???
                następnym razem nie idź na egzamin,
                rozlej olej na skrzyżowaniu i czekaj...popaprańcu

"Niestety" było skierowane do autora tematu , który chciał dowiedzieć co się
                stało. Napisałem "niestety" ponieważ nie widziałem i nie mogę mu przybliżyć
                sytuacji. Także polecam jakiś kurs czytania ze zrozumieniem...
                • Gość: racer Re: WYPADEK PRZY WŁODKOWICU IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 00:07
                  nie wiem czemu wiekszosc ludzi wlazi tu zeby innych powqwiac, ten idiota merro
                  wszedzie sie wp...ala.
                  • Gość: Orrem merro jest O.K. IP: *.class146.petrotel.pl 30.01.04, 00:23
                    • Gość: forum owicz Re: merro jest O.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:57
                      przeciez to jest forum, do wypowiedzi sluzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka