pytia_plocka 21.12.09, 21:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZKS Re: Jaka będzie nazwa budowanej hali? IP: *.050.c87.petrotel.pl 21.12.09, 21:08 Za to Nowakowski matoł z PO przypomiał sobie o Wiśle po tym jak odwrócił się od niej plecami jak zaczęło gorzej iść. I niech sobie wsadzi Orlen Arenę tam gdzie światło nie dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załatwić IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.09, 21:14 oto kultura grajdołka a pytia czy pytek kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor elegnem [...] IP: 213.251.189.* 21.12.09, 21:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.c152.petrotel.pl 21.12.09, 21:30 ja proponuje Mirek Arena lub MM Arena :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 21:36 Wektra Remont Arena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Nazwa hali w Płocku. IP: *.092.c87.petrotel.pl 21.12.09, 21:45 Nazwa hali powinna być kojarzona z I płocką marką i kasą, np.: ORLEN Arena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macarena Re: Nazwa hali w Płocku. IP: *.class147.petrotel.pl 22.12.09, 10:36 CO WY? ZGŁUPIELIŚCIE Z TĄ ARENĄ, TO CYRK MA BYĆ, CZY HALA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lot Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: 80.48.4.* 21.12.09, 21:45 Więcek Arena :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 21:53 WĄS ARENA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.003.c70.petrotel.pl 21.12.09, 21:58 jaka orlen arena dajcie spokoj,oni grosze sypia na hale i orlen arena mieliby miec. nazwijcie ta hale jakos normalnie a nie trucicielem ktory plocczan ma w powazaniu. handball arena albo champion arena np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolog Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.228.c72.petrotel.pl 21.12.09, 22:18 1. ARENKA - bo Areną może być jeśli przybędzie jej 2000 miejsc. 2. GRAJ-DOŁEK - bo to dla Płocka najbardziej adekwatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 23:22 Co za dziwny zwyczj nazywania wszystkich obiektów większych sportowych arenami? wyraz co prawda z łciny stosowany w języku polskim. ale wydaje mi się że arena to może być w cyrku lub jakiś sportów walki albo w amfiteatrze. Dla mnie to poprostu hala. I czy nie może być Halą Chemika? Po prostu to się kojarzy i z miastem, i z drużyną. Po co wymyślać jakięś nowe sztuczne określenia.(chyba że kibice nie będą chcieli przniesienia nazwy z przywiązania do blaszaka) Hala Celebry co za durnota, przecież tam nie mają sie odprawiać mszę. Mam jeszcze lepszą nazwe John Paul II Arena. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_77 Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat 22.12.09, 10:56 Gość portalu: filolog napisał(a): > 1. ARENKA - bo Areną może być jeśli przybędzie jej 2000 miejsc. > 2. GRAJ-DOŁEK - bo to dla Płocka najbardziej adekwatne. te filolog ja nie jestem awanturny ale twoja druga uwaga mne zdenerwowała :) pisz takie posty na swoim forum viveTARGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: matoły z PiS nic nie potrafią normalnie załat IP: *.plock.mm.pl 22.12.09, 07:20 nie obrażaj firmy WEKTA, bo za pewne nie o tą firmę Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arena areny Re: Jaka będzie nazwa budowanej hali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 08:50 ja proponuję nazwę: pytia_plocka Elzbieta PO Gapinska Arena-i swiatowo i po płockiemu:))) czyli Arena Głupoty Władzy Obecnej i Przyszłej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noan Re: Jaka będzie nazwa budowanej hali? IP: 91.212.223.* 22.12.09, 11:27 Aż tak bardzo boisz się Pani Elżbiety? Poza tym obrażać kobietę anonimowo, a fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arena areny do noan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 21:19 "ja proponuję nazwę: pytia_plocka Elzbieta PO Gapinska Arena-i swiatowo i po płockiemu:))) czyli Arena Głupoty Władzy Obecnej i Przyszłej. " Wskaz w ktorym miejscu obrazam radna Gapinska?Moze piszac pytia_plock Elzbieta PO Gapinska Arena??Toz to powinien byc dla niej zaszczyt taka propozycja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek-27 Jaka będzie nazwa budowanej hali? 22.12.09, 09:14 Mamy już np MAZOVIA to może tak jakoś ładnie po naszym Prezydencie- MILEVIA ??? co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: record Re: Jaka będzie nazwa budowanej hali? IP: 80.48.4.* 22.12.09, 19:15 "Cieszę się, że prezydent Płocka dostrzegł, że to ważna dla miasta decyzja i potrafił na łamach mediów za nią podziękować - komentował wczoraj Andrzej Nowakowski." Gada tak jakby miał w tym swoja zasługę, tymczasem nie kiwnął palcem, żeby pomóc w uzyskaniu tego dofinansowania. "Martwi mnie jeszcze tylko, że Urząd Miasta dość słabo pozyskuje środki zewnętrzne" Na razie władza PO reprezentowana przez posła Nowakowskiego skutecznie to blokuje udzielając dofinansowania głównie swoim projektom. Dla niej i dla posła Nowakowskiego projekty realizowane przez UMP to bardziej projekty PISowe, aniżeli po prostu płockie. UMP aplikuje z wieloma projektami, które pozytywnie przechodzą w większości oceny merytoryczne. Mimo to jednak dofinansowania nie otrzymują. Odpowiedzcie sobie sami czy to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
aliante2007 Poseł Andrzej Nowakowski 22.12.09, 21:33 Muszę wyprowadzić przedmówcę z błędu, otóż poseł Andrzej Nowakowski zabiegał o dofinansowanie budowy hali sportowej z budżetu Ministerstwa Sportu i Turystyki, i co najważniejsze skutecznie, bo Ministerstwo dołożyło 10 mln. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Poseł Andrzej Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 23:34 Rzeczywiście zrobił wszystko ,żeby Płock tych środków nie otrzymał.Popytajcie się tu i tam to dowiecie się prawdy.Jest zielony z zawiści ,że Płock te środki otrzymał, i nie pomogły jego blokady.Sukces należy oddać Prezydentowi i podziękować Ministerstwu Sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Poseł Andrzej Nowakowski 24.12.09, 10:36 Gość portalu: xxx napisał(a): > Rzeczywiście zrobił wszystko ,żeby Płock tych środków nie > otrzymał. To taka prawda, jak to, że Ty nazywasz się Mirosław Milewski... ;-)) > Popytajcie się tu i tam to dowiecie się prawdy. "Tu i tam" oznacza zapewne w Ratuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: nazwa IP: *.plock.mm.pl 25.12.09, 18:56 "hala plockiej szkoly pilki recznej" na czesc wszystkich bylych obecnych i przyszlych zawodnikow trenerow bylych zawodnikow kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Re: nazwa IP: *.133.c82.petrotel.pl 26.12.09, 11:42 "hala plockiej szkoly pilki recznej" na czesc wszystkich bylych obecnych i przyszlych zawodnikow trenerow bylych zawodnikow kibicow POPIERAM ! TYLKO WISLA ZKS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi tylko jedna może być IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 02:43 ... im. Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: tylko jedna może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 21:09 Spodobało mi się MILEVIA! Dobre! A tak na poważnie, to interesuje mnie, czy miasto wyszło poza Płock z propozycją do różnych firm. Przecież jest ich cała masa: ORANGE, PLUS, ERA, są firmy ubezpieczeniowe, banki itp. (np. w Lubinie stadion Zagłebia - Alianz Arena). Dlaczego wszyscy się uparli, że musi to być ORLEN? Tylko, czy ktoś w urzędzie o tym pomyślał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: tylko jedna może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 23:59 Sory za pomyłkę. Oczywiście w Lubinie jest Dialog Arena a nie Alianz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: tylko jedna może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 16:28 WĄS ARENA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy ???????????? Hala w Jastrzebiu bedzie kosztowac miasto......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 19:03 20 milionów złotych(dodatkowo 10 dostaną z unii),a w Płocku 110.....Ktoś może to wyjaśnic?? sport.wp.pl/kat,33558,title,Jastrzebski-zagra-w-nowej-hali-w-2011,wid,11796686,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarooo Re: Hala w Jastrzebiu bedzie kosztowac miasto.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 21:09 W Płocku hala ma miec około 6 tysiecy miejsc(5500 chyba),a w Jastrzebiu 3000-o polowe mniej,w Płocku budowla jest o ile pamietam 2 lub 3 poziomy w głab(parking podziemny i piwnice),do tego dochodzi przygotowanie fundamentow pod basen ,ktory ponoc ma powstac w przyszlosci oraz wybudowanie parkingow takze wokol hali wraz z zagospodarowaniem terenu wokoł.Takze roznica ktow jest uzasadniona,choc moze nie az na te 110 mln(chodza sluchy ze beda aneksy do umowy i kwota sie zwiekszy).No ale trzeba było wliczyc w koszta wybor drogiej Vectry. Odpowiedz Link Zgłoś