pytia_plocka 09.03.10, 22:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiz_desade Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc 09.03.10, 22:02 muahahahaha no to eskadra błysnęła, a przy niej nasz nieoceniony prezydent, który wywalił tyle kasy w błoto..... Płock-wrażeń moc.... hahahahah :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 22:17 Debilizm wtórny!!!!!!!!!!!!Płock to jedyne tej wielkości miasto w którym nic ale to nic kompletnie ciekawego sie nie dzieje. Mnóstwo osób nawet nie wie gdzie Płock leży. Co za kretyn mógł wymyśleć takie hasło. I powiem jedno.31 marca zaczynają budować Termy Gostynińskie i za kilka lat będzie można odpowiedzieć na pytanie gdzie lezy Płock. Iż to takie miasto koło Gostynina!!!Gostynin w tym momencie pod względem rozwoju bije Płock na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najnowsze hasło Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.089.c82.petrotel.pl 09.03.10, 22:31 Płock - na chodniku psi kloc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.mofnet.gov.pl 11.03.10, 08:10 buhahahahahahaha dobre ale się uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Ale dno, a nie pisałem w tej dziurze to nawet.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 10:27 prostego zdania nie potrafią dobrze stworzyć. Co za odjazdowe hasło. Równie dobrze mogli dodać na końcu hasła: ".. nie zesraj się w koc". A co do term w Gostyninie to jeśli faktycznie powstaną to będzie dokładnie tak jak piszesz. Płock, dziura obok Gostynina. Już lepiej będzie jechać w stronę Kutna przynajmniej droga krajowa, obok autostrada. Nikt normalny nie będzie tu korzystał choćby z infrastruktury hotelowej (której i tak nie ma), bo smród nad całym miastem unosi się, a jego źródło widoczne jest z kilkunastu km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikx Sam masz dziurę-w mózgu... IP: *.plock.mm.pl 11.03.10, 19:36 ...a hasło wymyślili za 400 tyś profesjonaliści z Krakówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezacietrzewiony Wyjaśnij mi-co znaczy "nic się nie dzieje" ? IP: *.plock.mm.pl 11.03.10, 19:48 Płock to JEDYNE tej wielkości miasto w którym NIC ALE TO KOMPLETNIE NIC CIEKAWGO sie nie dzieje. Powinieneś wyjaśnić-jeśli nie chcesz uchodzić za kompletnie zacietrzewionego i mało inteligentego malkontenta-co to oznacza "jedyne tej wielkości miasto" . Rozumiem że w gronie miast 100-150 tyś których może być kilkanaście,dajmy na to 20-w każdym dzieje się coś,więcej lub bardzo dużo-a tylko nic kompletnie nic w tym zasranym Płocku. Oczywiście wiele osób wie gdzie leży te 19 miast a tylko jednego biednego Płocka nie kojarzą. Co uznajesz za "ciekawe" i godne uwagi-by uznać że coś się dzieje. Podaj przynajmniej jedno lub dwa miasta z tej grupy umownych 19-tu. Zaczynamy : losujemy dowolne miasto z puli tych 19-tu,mamy np. Grudziądz - i teraz wymieniamy co ciekawego dzieje się w tym mieście,a więc ..... , ....... , ........ dużo by wymieniać. (Dla Płocka lista jest pusta. NIC. i kropka). Możesz się wysilić i podać nazwy pozostałych miast i kilka ciekawych rzeczy które się w nich dzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wfwfwfw Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: 213.76.179.* 12.03.10, 09:09 ciekawe jak pan doktor z Poznania odnióśł się do hasła promującego Paznań, tj. Poznań -miasto know how czyli Poznań -miasto hauu hauu !!!, albo Poznań- miasto szczekających burków? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc 09.03.10, 22:10 To hasło doskonale pasuje do obecnie rządzącej ekipy. Zrodziło się w bólach, jak większość płockich inwestycji w ostatnich latach. Po wielu hucznych zapowiedziach góra urodziła mysz, co też jest specyficzne dla Płocka w ostatnich latach. Hasło jest bezpłciowe jak wiadomo kto. No i w końcu ten częstochowski rym nie-rym sprawia, że to nie jest hasło, ale "prawie jak hasło" promocyjne. Zupełnie jak "prawie jak tramwaj", którym chce nas uszczęśliwiać nasz "prawie jak prezydent". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRowiec Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.146.237.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 22:16 ŻENADA ! Wrażeń moc - na festynie? Rodzinnym pikniku? Boże, widzisz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 22:15 ooo, sa trolle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro brawo Ratusz, brawo Eskadra IP: *.plock.mm.pl 09.03.10, 22:18 moja 5 letnia córka wymyśliła podobne hasło na jutrzejszy - jak to nazwała - "dzień chłopaka"; że dając mi laurkę powie: DLA TATUSIA, UKOCHANEGO CHŁOPTUSIA brzmi podobnie prawda? poziom podobny kolejny sukces MM&Co. - położyłem się ze śmiechu na podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian ahahahahah IP: *.108.c73.petrotel.pl 09.03.10, 22:22 Płock-wrażen moc :D :D :D JAK TO BRZMI! Co za kretyni to wymyslili :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm hehe IP: 80.48.4.* 09.03.10, 22:22 No i chamstwo pytii znalazło się tam gdzie powinno, czyli w śmietniku. Dobrze że moderatorzy szybko reagują na telefony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hehe IP: *.188.c82.petrotel.pl 09.03.10, 22:28 Dno i 7 metrów mułu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: hehe IP: 80.48.4.* 09.03.10, 22:30 No i co ja Ci poradzę. Taka rzeczywistość tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do hehe IP: 178.56.60.* 09.03.10, 22:29 dawno wiadomo że GW reaguje na telefony z ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: do hehe IP: 80.48.4.* 09.03.10, 22:37 A kto by mi kazał o tej godzinie w ratuszu siedzieć? Zresztą dawno już powiedziałem, że nie tam pracuję :-) Po prostu kasa misiu, kasa...to jest właśnie wasze forum.... daj mi link a za chwilę spowoduję że ten wpis zniknie i wtedy zobaczysz kto jest kto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRowiec Re: do hehe IP: *.146.237.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 22:46 uła, jesteś bossem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: do hehe IP: 80.48.4.* 09.03.10, 22:49 Wcale nie. Po prostu uświadamiam Wam, co jest warte forum GW i opinie na nim wyrażane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: do hmmmmmmmmm IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 22:59 i dlatego tak zażrcie bronisz się przed tymi opiniami - wyjątkowo kiepska ściema i niebywała hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: do hmmmmmmmmm IP: 80.48.4.* 09.03.10, 23:02 daj link to się przestaniesz oszukiwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Boże miej Płock w opiece IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 23:02 i uwolnij nas od tych debili na urzędzie. To ile ten gniot kosztował podatników? Czy sami ociężali umysłowo dostojnicy z ekipą klakierów nie mogli czegoś tak banalnego wymyślić? Łatwo się trwoni miejską kasę , gorzej gdy będą musieli ją zwrócić za złe gospodarowanie miejskim majątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: do hehe IP: *.c152.petrotel.pl 09.03.10, 23:32 No właśnie - hmm uświadamia nam, co jest warte forum, na którym on bryluje ( raczej samotnie) i jak Rejtan wbrew logice i wbrew wszystkim broni ekipy ratuszowej.Nawet cenzurę zakłada i knebluje prawdę! Skąd my to znamy? Chyba to już kiedyś przerabialismy?! A wracajac do hasła - no comments! - i smieszno i straszno!!! Proponuję zacząć zbierać podpisy potrzebne do odwołania prezydenta.Jeszcze te kilka miesiecy pozwólmy mu ośmieszyć się z kretesem. Jeżeli MM zwycięży w wyborach - drodzy forumowicze wezwę do dzieła i uruchomimy procedurę odwołania tak, jak to zrobili świadomi mieszkańcy innego miasta.Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem cenzora i knebla - "hmm"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: do hehe IP: 80.48.4.* 09.03.10, 23:43 > jak Rejtan Dziękuję Ci za to piękne porównanie. Bronię jak on prawdy, własną piersią. Może jak on polegnę, ale za prawdę a nie jak wy za rosyjskie ruble :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja do hmm Re: do hehe IP: *.c152.petrotel.pl 10.03.10, 08:33 Z tym Rejtanem to chodziło o determinację, a nie o rację i prawdę. Nie rób przekrętów i nie manipuluj, bo tylko to potrafisz. Pewnie niedługo cenzorze wykonasz telefon i mnie też zdejmą z forum, bo tak własnie czynisz z prawdą, a śmiesz do niej się odwoływać. Pozdrawiam neczelnego knebla w ekipie MM i spółki.A "własną pierś" widać masz cherlawą, skoro jesteś tylko jeden na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajcie sobie Re: do hehe IP: *.087.c66.petrotel.pl 09.03.10, 22:54 spokój z tym hmm.To nawiedzony bezkrytyczny chwalca tej ekipy.Niech was nie dziwi co pisze.Niech pisze.Tyle jego co sobie popisze.Tym pisaniem ośmiesza aktualnie rządzących.A może to konik trojański. Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: do hehe 09.03.10, 23:05 poczuj moc wrażeń! podaruj moc wrażeń! - te hasło dotyczy portalu PREZENTACJA.PL Hasło niezbyt wyszukane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: do hehe IP: 217.153.131.* 09.03.10, 23:09 po polsku nie mowimy "te" ale "to" analfabetow odsylam do szkoly podstawowej . interesuje mnie ile zaplacono za to haslo . niewatpliwe dzielo . caly deal z eskadra nadaje sie do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no właśnie Re: do hehe IP: *.087.c66.petrotel.pl 09.03.10, 23:43 ile to wszystko kosztowało.A może radni opozycyjni zapytają się skarbnika miasta ile kasy wywalono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: do hehe IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 00:20 translate.google.pl/#iw|pl| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: do hehe IP: *.219.c95.petrotel.pl 10.03.10, 07:18 "Płock - kał i mocz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek a co robi Wydział Promocji UM IP: 80.48.4.* 10.03.10, 07:26 Hasło hasłem - lepsze lub gorsze, tak samo, jak wszystkie pomysły tej firmy ... no własnie - tylko dlaczego zewnętrznej firmy za grube pieniądze podatników? A co robi Wydział Promocji, Turystyki i Współpracy z Zagranicą? Do zakresu działalności Wydziału Promocji, Turystyki i Współpracy z Zagranicą należy: 1) opracowywanie strategii promocji oraz wdrażanie inicjatyw w zakresie promocji Miasta w kraju i na świecie; ... itd. polecam BIB UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to co Re: a co robi Wydział Promocji UM IP: *.087.c66.petrotel.pl 10.03.10, 15:43 robi wydział promocji.Promuje Płock tak jak potrafi.A promuje przez sprowadzanie na płocką plaże za grubą kasę speców od łomotu.To jest promocja za ,która płacimy my wszyscy czy tego chcemy czy nie chcemy.A co ciekawsze nasi "wybrańcy" RADNI NA TO POZWALAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: do hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 07:28 wielki kloc - wrażeń moc taki gniot w 1,5 roku? Płock - powrócisz tu Płock - (serce,perła,diament - do wyboru ) Mazowsza i na koniec najlepsze Płock - przyjazni inwestorom ;) porównywalne gnioty ale za free czas wymyslania - okolo 10 min cena - 0 zł (patriotyzm lokalny ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 07:28 Moje wrażenia z Płocka są z dnia na dzień coraz gorsze i itych wyjątkowo złych wrażeń jest MOC - jeśli chodzi o mnie to trafili w sedno, muszę to uczciwie przyznać, NIESTETY. Jest tylko drobne ale: JA I MY TO WIEMY OD DAWNA I ZA DARMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: 217.153.131.* 10.03.10, 07:50 zabierzmy małpie brzytwę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrażenie Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 08:04 Na Kwiatka wrażeń moc co noc - proponuję na kazdą ulicę dać hasło Odpowiedz Link Zgłoś
firstkaktus Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc 10.03.10, 08:06 W związku z następnym artykułem GW , dostępnym właśnie tu :plock.gazeta.pl/plock/1,35710,7644517,Wyjatkowe_narodziny_w_ogrodzie_zoologicznym.html proponuję hasło promocyjne Płock - Miasto Osłów Chwyta za serce prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc IP: 217.153.131.* 10.03.10, 08:32 Plock - miasto atrap Plock stolica psiej kupy Chcesz wdepnac - przyjedz do plocka Zobaczyc plock i wdepnac w gowno Plock - nie da sie zapomniec Plock - miasto ktore ciagle spi Wjezdzasz do plocka - czynisz to na wlasna odpowiedzialnosc Plock 10 km - jeszcze mozesz zawrocic Plock -special no-economic zone Plock miasto przyjazne inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc 10.03.10, 09:03 Banał aż do bólu, wyświechtane i jeszcze ta nieudolna próba zrymowania: Płock - moc. Wrzuciłam "wrażeń moc" w Google, żeby sprawdzić, jakie ma ono konotacje i asocjacje. Bardzo ciekawa lektura, doprawdy - wrażeń moc! Najciekawsze: Wrażeń moc - okiem taty Nissan 350ZX - moc wrażeń Minimum kosztów, moc wrażeń - Artykuły Moc wrażeń i ciągłe zakręty Wrocław- poczuj moc wrażeń! podaruj moc wrażeń! made in aalaaskaa: moc wrażeń Minimum kosztów, moc wrażeń - Kino Domowe i najsmaczniejsze: Ekskluzywna Suczka: Gwarantuję moc wrażeń i dyskrecję Tak, moc wrażeń jest wyjątkowo subtelna i oryginalna! Ale żeby wnieść coś twórczego do tej dyskusji, wzbogacić to miasto o kolejną wspaniałą inicjatywę, proponuję także adekwatny do hasła hymn Płocka (też znalezione w sieci): Graj skrzypku graj, przez całą noc, Swe serce daj i wrażen moc. Niech skrzypki łkają, Czarowne tango grają, Za taką grę dam serce swe. Niech skrzypki łkają, Czarowne tango grają, Za taka grę dam serce swe. Graj skrzypku graj, przez całą noc, Swe serce daj i wrażeń moc. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc 10.03.10, 09:50 kawka napisała: > Ekskluzywna Suczka: Gwarantuję moc wrażeń i dyskrecję[/b] Nooooooo..To jeśli tylko ta suczka ma płocki adres, bardzo łatwo będzie sprawdzić, jaka w istocie jest moc płockich wrażeń...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mason a propos hymnu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:47 to zmieniłbym w treści skrzypka na Mirka Odpowiedz Link Zgłoś
kolos01 pamiętacie jak puszczali w autobusach km piosenke? 10.03.10, 08:42 a pamiętacie jak puszczali w autobusach km piosenke mającą podobno na celu reklame Płocka ?? szło to mniej więcej tak "Płock moje miasto , moja mama piecze ciasto...' jak jeździłem autobusami i słyszałem tą żenade to mało nie zapadałem się pod siedzenie ze wstydu. Kompromitacja totalna na cały kraj. Co za idiota zezwolił na puszczanie takiego chłamu? Dla mnie to była antyreklama naszego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: pamiętacie jak puszczali w autobusach km pios IP: 217.153.131.* 10.03.10, 09:06 Plock ciemna noc Plock kiepski most Plock gniazdo os Plock czarny wąs Oj dana dana w Plocku klika zgrana Smieszniej w plocku niz w wachocku przyjedz do plocka do kupy błocka Plock kupa wrazen z przewaga kupy Plock moc niemocy Plocki Park Przemyslowo Eschatologiczny Specjalna Strefa Nieekonomiczna hej na wysokiej skarpie straśny ratus stoi hej kie miles wybedzie predko sie zagoi Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: pamiętacie jak puszczali w autobusach km pios 10.03.10, 09:14 kolos01 napisał: > a pamiętacie jak puszczali w autobusach km piosenke mającą podobno na celu rekl > ame Płocka ?? szło to mniej więcej tak "Płock moje miasto , moja mama piecze ci > asto...' jak jeździłem autobusami i słyszałem tą żenade to mało nie zapadałem s > ię pod siedzenie ze wstydu. Ja też się czuję zażenowana... Twoim wpisem. Masz prawo do własnego zadania i oceny, ale sam sobie wystawiasz świadectwo. Piosenka, o której piszesz, jest super, zabawa formą i treścią. Ma w sobie ciepło i śmiech dziecka. Ale oczywiście nie musi Ci się podobać... Odpowiedz Link Zgłoś
kolos01 Re: pamiętacie jak puszczali w autobusach km pios 10.03.10, 09:57 kawka napisała: ...sam sobie wystawiasz świadectwo. Piosenka, o której piszesz, jest super, zabawa formą i treścią. Ma w sobie ciepło i śmiech dziecka. Ja nie chce wchodzić w żadne kłótnie bo nie lubie tego ale napisałaś że jesteś zażenowana moim wpisem , z całym szacuniem ale twoja odpowiedź wprawiła mnie w osłupienie. Czym wystawiam sobie te świadectwo ?? że pisze to co sądze o tym? i to nie tylko moje zdanie a dosłownie wszystkich znajomymi z którymi o tym rozmawiałem. Naprawde nie chce cię urażać ale skoro dla ciebie ta piosenka jest super to widać jakiej ambitnej muzyki ci potrzeba. W jaki sposób ta piosenka próbuje zareklamować Płock ?? pieczeniem ciasta ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stabadab38 Re: pamiętacie jak puszczali w autobusach km pios 11.03.10, 15:09 synu ojca swego i matki swojej ! ogarnij bombę i najpierw dowiedz się kto to stworzył- przypomnę jeden z najlepszych polskich gitarzystów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Magiczny Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 09:03 Płock - tu się żyje najlepiej! Płock - miasto sukcesu Płock - nadwiślański Sopot Płock - serce Mazowsza Płock - miasto przyszłości Płock - miasto dla ludzi Płock miodem płynący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Magiczny Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 09:07 Płock - kaszanki moc lub kaszankowe Eldorado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Magiczny Płock IP: 217.153.131.* 10.03.10, 09:13 > Płock - tu się żyje najlepiej!- wiadomo komu > Płock - miasto sukcesu- jednego czlowieka z branzy budowlanej > Płock - nadwiślański Sopot- inaczej > Płock - serce Mazowsza-chore serce > Płock - miasto przyszłości- bez mm&co > Płock - miasto dla ludzi- prezydenta > Płock miodem płynący- i rzygajacy Odpowiedz Link Zgłoś
massmix Re: Magiczny Płock 10.03.10, 09:56 Płock - wrażeń moc wystarczy że na Tumską wyjdziesz w noc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes hasło IP: *.085.c67.petrotel.pl 10.03.10, 09:06 Zapytaliście o opinie właściciela konkurencyjnej agencji PR. Co miał powiedzieć ? Są fajni ? Zapytajcie dla równowagi kogoś z innej agencji PR o hasła wymyślane przez tego gostka. Oj... Ale przecieć wtedy nie można by było wieszać psów na naszym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Miasto wyrafinowanej energii IP: 91.212.223.* 10.03.10, 09:15 Super ! Bardzo mi się podoba! Szkoda, że zwyciężyła nijakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obser Re: Miasto wyrafinowanej energii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 09:27 Eskadra proponuje hasło „Płock wrażeń moc” i nie potępiajmy w czambuł tych trzech słów =- może się obronią? Choć mnie osobiście znacznie bardziej podoba się hasło „Płock – wyrafinowana przyjemność” czy też „Płock – poczujesz chemię do tego miasta” itp. Moim zdaniem slogan reklamowy powinien zaciekawić odbiorcę albo ciekawą konstrukcją słowną albo przekazem. Trzeba obiektywnie przyznać, iż mają rację komentatorzy twierdząc, że takie hasło można przypisać praktycznie każdemu innemu miastu – a chyba nie o to chodziło magistratowi? Abstrahując trochę od tematu, choć nie do końca, mam wrażenie, iż w tym roku wyborczym mm. wszystko podporządkował kolejnej elekcji nie dbając o koszty i stan finansów miasta. Po mnie to chociażby i potop? Kuriozalny przypadek budowy mola za 16 milionów złotych bez wcześniejszej budowy infrastruktury dla turystów i właśnie wypromowania miasta – kaszanka wyborcza i swego rodzaju arogancja w stosunku do inteligencji mieszkańców. Żeby było jasne, nie widzę bardzo złej woli obecnego włodarza naszego grodu, ale raczej brak wizji i niekompetencję. Nie jest łatwo zapewne zarządzać skutecznie miastem, ale ponad wszelką wątpliwość działanie to wymaga szerokich horyzontów myślowych i otwarcia na świat i ludzi, czego sobie i Państwu życzę Miłego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Miasto wyrafinowanej energii IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 09:47 Gość portalu: Obser napisał(a): Żeby było jasne, nie widzę bardzo złej woli obecnego włodarza naszego grodu, ale raczej brak wizji i niekompetencję. Nie jest łatwo zapewne zarządzać skutecznie miastem, ale ponad wszelką wątpliwość działanie to wymaga szerokich horyzontów myślowych i otwarcia na świat i ludzi, czego sobie i Państwu życzę Wypada się z taką opinią zgodzić. Może chcieli dobrze ale napewno przerosło. Ja piszę w zasadzie to samo, choć zdecydowanie innym językiem w trosce o klarowność i jasność przekazu oraz zdolności percepcyjne tej niemałej części elektoratu, która błądzi - wszak nie jestem na kotataju ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslana Plock - poczujesz chemie tego miasta IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 15:07 miales chyba na mysli: Plock - poczujesz chemie tego miasta prosze o wplate kasiorki w wysokosci nie mniejszej jaka dostala eskardra naciagaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ania Re: Miasto wyrafinowanej energii IP: *.088.c75.petrotel.pl 10.03.10, 10:54 Czy Twój szef w Orlenie wie, na co poświęcasz swój służbowy czas? A może jesteś jedną z tych idiotek z PO przywiezionych w teczce? Tak czy inaczej, pozwoliłem sobie powiadomić Twojego szefa. Więc lepiej weź się za robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj pilnuj Re: Miasto wyrafinowanej energii IP: *.087.c66.petrotel.pl 10.03.10, 15:47 swojej pracy a nie donoś na innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Miasto wyrafinowanej energii IP: *.plock.mm.pl 11.03.10, 16:51 Hehe, coś słabo donosisz. Musiałbyś powiadomić mnie samą. Jakoś zgoszenia nie było. Ale czekam, odezwij się, to się poznamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Dziwna ta Eskadra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 09:40 Eskadra jako firma PO winna czynić cuda, może nie dostrzegacie? Patrząc na nazwiska to Eskadra wydaje się personalnie silnie powiązana z ludźmi PO. Do myślenia dają też liczby zleceń, umów podpisanych w 2008 r. w stosunku do poprzednich lat i sumy. Łatwo zauważyć, że 2008 r. to finansowy boom dla Eskadry. Z czymś się to wiąże? Może nie, może to tylko przypadek. W Płocku też zaistniała w 2008 r., jak i wiele innych dziwnych decyzji. Dziwnych do momentu, kiedy się ich nie zgłębi i nie połączy nićmi interesów. Autorami najsłabiej ocenianych sloganów promujących miasta w raporcie "Rzeczpospolitej" z 2009 r. są najczęściej profesjonaliści. "Pozytywną energię" dla Śląska, która z kampanią kosztowała 5 mln zł, wymyśliła krakowska agencja Grupa Eskadra. Wcześniej przygotowała kampanię dla śląskich miast. Hasła – "Śląskie Będzin dobrze", "Śląskie grube Rybnik" odebrano jako infantylne, a nawet obśmiewające i zniesławiające. Eskadra jest też autorem sloganu "Wschodzący Białystok". Wraz z wizualizacją kosztowało ok. 60 tys. zł. Kampania miała ruszyć latem, ale przesunięto ją na przyszły rok z powodu kontrowersji wokół znaku łudząco przypominającego logo nowojorskich gejów. Warto też zapoznać sie z tym Pomogli wygrać PO, dostają rządowe zlecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Wyrafinowana energia i pozytywna chemia - super! IP: *.chello.pl 10.03.10, 10:18 Wyrafinowana energia i pozytywna chemia - naprawdę podobają mi się oba hasła, a zostały pewnie wymyślone ad hoc. A tu Eskadra męczyła się półtora roku, by wymyślić: Płock - wrażeń moc. No proszę was. Dziwi mnie negatywne nastawienie GW do Eskadry, ponieważ przypominam sobie pierwsze laurkowe artykuły na ich temat, jacy oni są świetni, błyskotliwi, profesjonalni, ile kampanii zrobili. A gdy tylko pojawił się jeden głos podważający ich superkompetencje, od razu został zmieszany z błotem jak kłamstwo, konfabulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Dziwna ta Eskadra IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 10:28 Gość portalu: daro napisał(a): > Patrząc na nazwiska to Eskadra wydaje się personalnie silnie > powiązana z ludźmi PO. Od dawna (chyba od zasze) było wiadomo, że za wszystko odpowiadają: masoneria, cykliści, syjoniści, CIA, Stasi, KGB, Mosad, Mi-6 oraz PO - wszędzie sięgają ich wpływy, macki, interesy. Przepowiedział to już Nostradamus oraz kalendarz Majów (a może Inków). Hasło do bani, ale tak musiało po prostu być;żeby nie wiem jak się strać - wyżej doopy nie podskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Re: Dziwna ta Eskadra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 11:01 żaliwku...enie.pl tyle czasu i pieniędzy na TO COŚ?? I teraz jeszcze dopisywanie filozofii do tak marnej roboty? Dobra robota - w tym przypadku dobre hasło - nie potrzebuje żadnej filozofii bo jest zroumiałe/a niemal dla wszystkich (ratuszowców nie liczę - im zawsze trzeba coś tłumaczyć i palcem pokazać że coś jest nie tak albo że mozna zrobić inaczej, lepiej). Rzucę truizmem ale po pierwszych spotkaniach eskadry z mieszkańcami już się wydawało że coś jest nie tak bo na dzień dobry pokazali się jako ludzie bez pomysłów i wizji a robiący tylko zadymę żeby nikt potem nie poweidział, że nic nie robili ("no jak to nic nie zrobiliśmy? przecież spotykaliśmy się z mieszkańcami aby wysłuchać głosu ludu...") sratatata. Dla porównania: do miasta wpada kilku kolesi z farbami, w dupie ma konsultacje z ludźmi, robią murale o których pisze (niestety po haniebnym ich usunięciu) cała Polska i do dziś bardzo mi się one podobają i zawsze się uśmiecham jak je widzę. Aż zdziwiłem się jak ludzie z zewnątrz mogli tak doskonale wyczuć klimat tego miasta. Wiem, może hasło KRADNIJ nie nadaje się na promocję ale chciałem tylko uzmysłowić różnicę w podejściu do tematu i efekt końcowy. MURALE: nikt o tym nie wiedział, przyszli, poczuli, stworzyli, świetny przekaz, za swój geniusz prostoty, formy, przekazu który zawierał także krytykę większość z ich dzieł zostało zamalowane. ESKADRA: z dupy wzięci, objazdowy kram dostający orbote po partyjnych układach, mierne portofolio, mierna robota i jeszcze mają dostać za to kasę ?? CO JEST JA SIĘ PYTAM??? CO JEST?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donchichot Re: Dziwna ta Eskadra IP: *.plock.mm.pl 10.03.10, 11:31 podobno te świetne hasło zostało wymyŚlone za pół miliona - no ale pracowano nad tym 1,5 roku to chyba niedużo?:), Pytanie jakie się nasuwa po jaka cholerę istnieje w Ratuszu Wydział Promocji i turystyki , który zatrudnia sztab ludzi z dyrektorkiem za 6 tys/m-c na czele??? to jest SKANDAL!!! A DZIURY W ULICACH I GÓWNA NA CHODNIKACH W CAŁYM MIEŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Dziwna ta Eskadra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 11:44 Dziury w ulicach jak w całej Polsce, a z tymi gównami to nie przesadzaj, bo w tej chwili to pewnie więcej ich w twojej głowie niż na chodnikach. Fakt było tego sporo po ustąpieniu śniegu, ale służby miejskie jak zwykle bardzo szybko i sprawnie rozwiązały ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwovica Skandal! 10.03.10, 11:42 I na ten bzdet ogloszono przetag? I wydano kasę z miejskiego skarbca??? To skandal! Mogli iść do pierwszego lepszego przedszkola i tam przedszkolaki by lepsze hasło ułożyli. A po drugie po kiego walca jakieś takie idiotyczne hasło. Czemu ma to służyć. Czy nie lepiej niech by to był herb miasta i miejskie kolory. Strach budzi rozmach w jakim trwoni sie pieniąðze wobec istotnych potrzeb. Cos w tym jest. Myślę, że jest to jakis sposób na wyprowadzanie pieniędzy. Tak krzyczy logika jak się czyta artykuł o tym haśle. Nie chce i nie moge bluznąc w okrteślona stronę ale brakuje słów krytyki. Gdzie jest Rada Miasta? Dlaczego nie interweniuje? Atrakcyjność miasta i regionu podnosi się nie przy pomocy bzdurnych haseł, a cieżką, przemyślaną pracą. Jak się nie wie jak rządzić to trzeba szukać wzorców. Kiedy będę wreszcie te wybory, kużwa!!! Niebo patrzy i nie grzmi! Miasto zapomniane przez Boga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Skandal! IP: 212.160.172.* 10.03.10, 14:14 Co trzeba zrobić, żeby mieszkać w Płocku, ale nie płacić podatków, skoro moje pieniądze są marnowane ? Jakiś pomysł ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec-4 Re: Skandal! 10.03.10, 18:44 Miasto zapomniane przez Boga! to jest to BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
biust75d Największe wrażenie to facjata J.W. Prezia MM's. 10.03.10, 11:44 Dno i pięć metrów mułu. ciekawe ile wyniósł rachunek za wymyslenie tego bzdetu? Odpowiedz Link Zgłoś
adwokatdiaboli Hasło promujące miasto: Płock - wrażeń moc 10.03.10, 13:24 Masakra. Masakra. Eskadra za taki szmal nie zrobiła NIC .... Przetarg ogłoszony pod konkretnego wykonawcę Wszystkie przedmioty dawno wybrane i ustalone. kolorystyka do góry nogami. A płocka katedra na projektach to chyba zamek krzyżacki - Gniew Trzeba przelać kasę do wykonanwcy przed wyborami bo tuż tuż - a z czego płacić za wybory w własnej kieszeni ??? Dać zarobić wcześniej to chłopaki odrobią w wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek jakie miasto, takie hasło :) IP: 212.160.172.* 10.03.10, 14:12 tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahij wrazen moc - wielki kloc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 15:04 Boze, co za zenada... brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Płock - młotów moc IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 15:12 proszę mnie też wpłacić tyle kasiory co dostała eskadra naciągaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Płock - młotów moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 16:17 Oto płocczanie, żadnej inwencji, pomysłu, tylko narzekanie, bluzgi, wylewanie wiadra "nieczystości" na Prezydenta. Dwie osoby z 68 postów mają jakiś pomysł na hasło, reszta bluzga :/ Zapytać jak byście to sami zrobili? - cisza. Jeden z drugim genialni wymyślcie propozycje 10 haseł i idźcie do urzędu miasta porozmawiać, może coś zdziałacie. Samo bluzganie na forach nic nie zmieni. ehh Polactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Płock - młotów moc IP: *.056.c84.petrotel.pl 10.03.10, 16:24 Hasło dokończę: Płock - wrażeń moc, postaw kloc! oczywiście do szaletu w Nowym Rynku czy przy Sądach. Moim zdaniem najlepsze hasło byłoby Płock - poczuj chemię! Młodzi wiedzą o co chodzi, starszym się wyjaśni no i mimo wszystko to Płock kojarzy się z Orlenem w skali kraju i nie można temu zaprzeczać. Gdyby takie hasło poszło to Orlen na pewno by się z miastem dogadał, aby wesprzeć finansowo akcję będącą również w jego interesie. No właśnie, ale nie przy mm, który sami wiecie, z każdym się pokłóci, bo wie lepiej i nawet szyny kolejowe potrafi zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Płock - młotów moc IP: *.056.c84.petrotel.pl 10.03.10, 16:42 bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=191375 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Płock - .... IP: 109.243.84.* 10.03.10, 18:21 Moim skromnym zdaniem "Poczuj chemię" mogłoby być odbierane zbyt dosłownie :D a poza tym,czy koniecznie musiało się na siłę rymować? I czy wogóle hasło jest tak istotne w promocji? z polskiego ogródka wpadło mi w oczy tylko "Zakochaj się w Warszawie",widoczne niemal wszędzie:od plakatów po środki komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Płock - młotów moc IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 17:49 widzisz, czesio nie jest taki głupi, aby za darmochę robić na i za półgłówków, skoro płacą ciężkie pieniądze za głupotę eskadry to czesio nie chce za darmo, nawet głupoty dla nich robić. Gdyby oni rozpisali jakiś uczciwy, o jasnych zasadach konkurs, a to co innego, czesio mógłby wygrać. Ale tak iść i zanieść matołom swoją pracę? To Czesio mówi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin77 Czy to jest wątek pt. obrażanie miasta Płock? IP: *.plock.mm.pl 10.03.10, 20:29 Jeden z drugim posrańcy nurzają się w kale własnych kompleksów- wszystko kojarzy się z kałem i fekaliami-jakieś wasze fetysze. Jak naczyta się tyle fekalnych rozbryzgów podszytych kompleksami nie wiem skąd się biorącymi i niskim poziome pod kopułą szamba a gazy fekalne naciskają na pokrywę czaszki podczas pisania tych wypocin-to powiadam wam trolle-idźcie sobie srać na inne fora lub w godzinach pracy weźcie się do roboty-bo chyba nie płącą wam ze sranie spod kopuły. Ledwie kilka wypowiedzi jest na poziomie-reszcie należą się te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro a twoja wypowiedź gdzie jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:45 "jest na poziomie" czy jej "należą się te słowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: a twoja wypowiedź gdzie jest? IP: *.plock.mm.pl 10.03.10, 21:03 Oczywiście-że jest na "poziomie" postów w tym i innych wątkach dotyczących tematu. Kilku gości na forum rzeczywiście w manikalny sposób czasami zaśmieca forum rymowankami o "stawianiu kloca" i wszystko im kojarzy się z psim gównem i ludzki odchodami. Jak najbardziej należą się "jej te słowa". Po to powstała. Jako podsumowanie poziomu niektórych tu piszących. Chyba nie powiesz że normalny człowiek w godzinach pracy pisze rymowanki o stawianiu klocka. Dla mnie to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck Re: wrażeń moc IP: *.plock.mm.pl 10.03.10, 21:22 wydali 400 tysi, a i tak mm's decydował o wyborze hasełka; a my wszyscy płacimy za te jasełka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIP Re: wrażeń moc IP: *.acn.waw.pl 10.03.10, 22:09 Czy ktoś zwrócił uwagę na kolor hasełka i gadżetów. Czy aby kolor pomarańczy nie był kolorem przewodnim w dotychczasowych kampaniach jednego z ugrupowań. Odbiór takiego gadżetu będzie jednoznacznie kojarzył Płock z konkretną partią - a szkoda bo przecież mamy swoje własne płockie barwy na sztandarze. No i to hasło... Sorry, taniej by było zrobić plebiscyt smsowy wśród mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: wrażeń moc IP: *.244.c83.petrotel.pl 10.03.10, 23:26 Hasłem promującym nasze miasto powinien być nośny skrót kojarzący się z markami Płocka, którymi są przed wszystkimi : Historyczne Wzgórze Tumskie (znane w Polsce jako najładniejszy brzeg pierwszej polskiej rzeki Wisły) i firma nr 1 w Polsce - PKN ORLEN S.A. (zarządzająca 7. rafineriami w Środkowej Europie i 1900 stacjami paliw). Hasło takie powinno utrwalać obraz Płocka kojarzony przez naszych rodaków i budować markę miasta. Nie odwracajmy Płocka od 1000. letniej historii i od potencjału Koncernu. W świetle powyższego takim hasłem może być (lub inne na jego podobieństwo): "Płock - miasto(-em) historii i ORLENU". Jest jeszcze do wykorzystania trzecia marka Płocka - Muzeum Mazowieckie ze zbiorami secesji! Do realizacji tego hasła trzeba pilnie wybrać i zrealizować projekt konnego pomnika władcy Bolesława III Krzywoustego w okolicach Wzgórza Tumskiego oraz na Starym Rynku postawić okazałą makietę PKN ORLEN S.A. z informacjami, ufundowaną przez KOncern. Natomiasat za proponowane hasło z nieokreśloną mocą wrażeń, dobre dla Muzeum Wsi Mazowieckiej w Sierpcu, należy szybko podziękować i zobowiązać zleceniodawców z ratusza do zapłacenia z własnych środków, a potem ich zwolnić z UMP, ponieważ są nie, gdyż budują promocję 1000. letniego miasta na bazie swoich festiwalików od organizowanych kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: a twoja wypowiedź gdzie jest? IP: 217.153.131.* 11.03.10, 18:23 ja nic nie poradze ze mi sie plock pod obecnymi rzadami kojarzy nieodparcie z gownem ktore jak cuchnaca powloka spowija cale miasto .Gowno drogi Panie to bardzo powazny temat i nie wolno go lekcewazyc. Jest to przeciez wazny symbol, znak firmowy, unikalny brand ktory byc moze nalezaloby zdyskontowac promocyjnie . Co wiecej jest to rzecz tak paskudna iz zajmowanie sie nim a takze dyskusja wymagaja pewnej klasy. Uwazam ze dyskusja i tak jest zajeciem niepomiernie bardziej przyjemnym niz wdeptywanie . Nie trace nadziei na to iz nie przemilczanie tego tematu pozwoli nam wszystkim nie wdeptywac. Inna sprawa ze osiem lat temu wyborcy wdepneli wszyscy ale co robic.Okazalo sie ze wypedzali diabla szatanem . Dyskusja tym g.... psim jest w istocie dyskusja o ludziach o naszej kondycji i o kondycji tego miasta ktora jest wlasnie na g......m poziomie . Z tego tez tytulu nieomijanie tego tematu ( bo samego g.... sie w plocku ominac nie da) jest przejawem lokalnego patriotyzmu , dojrzalosci intelektualnej i troski o plock jego teraz i jutro.Rymowanki o stawianiu klocka stoja o niebo wyzej niz pisanie peanow pochwalnych na temat tegoz lub wolanie "niech zyje kochany pan gospodarz!".Niezadowlonei jest bowiem zawsze przejawem zywej inteligencji , krytycznego myslenia a dowcip znamieniem inteligencji. Panegiryki na czesc sa natomist przejawem lizustostwa, konformizmu , interesownosci , leku i serwilizmu wlasciwego naturom, tepym i umyslom ociezalym . Poziom piszacego to sposob w jaki potrafi sobie poradzic nawet z g.....! a nie g.....e potraktowanie tematu. Pisac o g.... trzeba umiec a g.... pisac potrafi kazdy debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: a twoja wypowiedź gdzie jest? IP: 80.48.4.* 11.03.10, 19:15 > Niezadowlonei jest bowiem zawsze przejawem zywej inteligencji , > krytycznego myslenia a dowcip znamieniem inteligencji. Ty i Twoje niezadowolenie jesteście jak i samo to słowo rodzaju nijakiego. Niezadowolenie może być przejawem żywej inteligencji, ale w Twoim przypadku absolutnie tym nie jest. W Twoim przypadku jest to jakaś osobista frustracja, nad której powodami powinni się zastanowić specjaliści z odpowiedniej instytucji. Objawem inteligencji byłaby merytoryczna krytyka oparta na faktach, ale tego nie można spotkać w żadnym Twoim wpisie. Gdy pytam Cię o konkrety, to znikasz z tematu i pojawiasz się znowu w innym z jakimś g.... na ustach ponownie, a konkretów jak nie było tak nie ma. Twoje życie oscyluje tak blisko odbytu, że z pewnością nie można tego nazwać dowcipem. Jesteś po prostu żałośnie śmieszny, a nie dowcipny, taplający się całe życie w g.... towarzyszu. Twoje pseudointelektualne wywody, w których się gubisz co chwila i plączesz, mogą być wytworem tylko głowy, w której g... zajmuje poczesne i dominujące miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: a twoja wypowiedź gdzie jest? IP: 217.153.131.* 12.03.10, 07:40 wole byc nawet nijakiego niz g........o jak dzialania Twojego idola ! zreszta dla mnie negatywna Twoja akurat ocena jest komplementem , dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy to jest wątek pt. obrażanie miasta Płock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 07:41 Niestety! Prawdy nie da się zagłuszyć! esteci słowa, nie przeszkadza wam przeraźliwy brud tego miasta? Psie odchody sa faktem i w zaden sposób nie da sie tej prawdy ukryc, no chyba, że szybko wyrośnie trawa, albo kompetentne służby wezmą się za sprzatanie. Mam wielu przyjaciół którzy odwiedzając Płock zwracają uwagę na brudne ulice! Niesmak i wstyd. Płock Brudu moc! Odpowiedz Link Zgłoś
stabadab38 Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami wym... 11.03.10, 14:55 wczoraj usłyszałem wieść skąd się wzięło hasło, mianowicie: moc jak wiedzą wszyscy fizycy praca przez czas (bezrobocie jest duże,pracy nie mamy wiec zostaje czas) co do wrażeń to występują one kiedy spacerujemy Wisłą ze Skarpy na Winiary - wtedy jest wrażenie że śmierdzi z przepompowni. Tak wspaniali specjaliści trafili w sedno płockich problemów ze swoim hasłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiski hasło IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 17:44 Płock - tu wszystko można spaprać. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami wym... 11.03.10, 20:07 Tak wygląda logotyp Radomia. W dniu 15 grudnia Rada miejska przyjęła opracowaną przez krakowską firmę emo Effective Launching strategię marki Radomia, która brzmi Radom - siła w precyzji i odnosi się tradycji przemysłu precyzyjnego w Radomiu i potencjału który miasto posiada w tej dziedzinie. Może być on motorem rozwoju i pozwoli skutecznie konkurować z innymi miastami. Tworzenie strategii rozpoczęło się od ogólnopolskiego badania ankietowego. LOGOTYP NOWA MARKA RADOMIA W tym artykule można przeczytać o całej akcji wymyślania nowego logotypu: radom.gazeta.pl/radom/1,48201,7367670,Marka_Radomia__Sila_jest____precyzja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gregory Radomia Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w IP: *.031.c90.petrotel.pl 11.03.10, 23:32 Hasło promujące Radom nie spotkało się z aprobatą, ani w Radzie Miasta, ani w społeczeństwie Radomia, a Rektor Politechniki Radomskiej był zaskoczony, że uczelnia ma być wiodaca dla tego hasła, bo nikt z nim nie rozmawiał. A powszechna opinia na deptaku Żeromskiego jest taka, a gdzie jest ta siła Radomia i kto widział precyzje, ano nie ma i nikt nie widział, poza autorami, gdy bezrobocie sięga 29%, a przemysł radomski upadł, w tym: zbrojeniowy, maszynowy, obuwniczy, telefoniczny, itd., zaś młodzi radomianie gremialnie szukają pracy w Warszawie. Jest nawet Klub Radomian w Warszawie. Reasumując, hasło dla Radomia to totalna klapa. Tam też rządzi PiS. I wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w 12.03.10, 06:48 Proszę zapozanj się proszę najpierw z opiniami a potem pisz. Pomysł na hasło zostało ocenione dobrze, więcej zastrzeżeń było do samego logotypu. Druga sprawa to bezrobocie, wynosi ono 22 % nie 29%, także nie wprowadzaj w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gregory Radom Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w IP: *.031.c90.petrotel.pl 12.03.10, 12:57 Ale masz gorzką satysfakcję, chwaląc się "biedą radomską" aż na portalu Gazety.Płock., zaś jej obraz jest następujący: PUP Radom ma zarejestrowanych oficjalnych bezrobotnych aż 38.725 osób(prawie 39 tys. radomian!!!), stopa bezrobocia w mieście Radom wynosi - 22,3% a w powiecie Radom - 29,9%, co daje średnią dla PUP Radom - 26,1 % ( stąd skrótowa pomyłka w szczegółach procentowych) przy stopie bezrobocia w kraju - 12,8%, a w województwie mazowieckim - 9,6%. To jest niestety tragiczny obraz miasta i Siła Precyzji PiS-u, ani inna bzdura mu nie pomoże. A co to była za awanturka o hasło z radnym p. Karasiem? Radomianie natomiast hasło mają w głębokim ... i ty nas to podobnej płockiej bzdury nie przekonuj, czy płacą ci za to? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w 12.03.10, 17:33 Widzę że masz kolego ze sobą jakiś problem bo napadasz na mnie jakby był Ci coś winien. Nie chcesz czytać tego co napisałem nie czytaj. I jeszcze raz Ci powtórze że bezrobocie w Radomiu wynosi 22%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp.gregoremu Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w IP: *.031.c90.petrotel.pl 12.03.10, 21:57 Tak, radomska stopa bezrobocia to aż 22,3% ( wobec ok. 12% w kraju ) i ponad 38 tys. zarejestrowanych bezrobotnych w PUP Radom; zaś twój Radomski Urząd Miejski, którego poglądy u nas reprezentujesz, w publikacji danych satystycznych zatrzymał się przy bezrobociu w 2008 r. i te szokujące liczby ukrywa pod pozorem nieaktualności swojego portalu. I co ty na to gregory_z_radomia, a może jesteś na etacie z nadania p. Kosztowniaka, kumpla naszego p. Milesia ? To weź się pilnie do roboty na portalu UM Radomia i u nas w Płocku nie lobbuj oraz nie uprawiaj PR dla firmy zarabiającej na bzdurnych hasłach. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w 13.03.10, 22:47 Tak jestem pracownikiem UM w Radomiu a Milewski to mój Wujek. Żałosny jesteś. Szkoda słów na rozmowy z Tobą. Musisz nad sobą popracować bo szybko się denerwujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 00:46 Nie zwracaj na niego uwagi, towwiesław to troll naszego forum. Człowiek, który ma pewne problemy z psychiką. Wszystkie próby rozmowy z tym człowiekiem kończą się niepowodzeniem. Prośby o argumenty i fakty zbywa inwektywami i pluciem jadem, łącznie z publicznym oskarżaniem naszego Prezydenta o łapówkarstwo, układy, kradzież itp. Na szczęście jego wypowiedzi trafiły tam gdzie trzeba, ktoś już się tym zainteresował, prawdopodobnie skończy się w prokuraturze. Oby jak najszybciej. Ze swojej strony serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo gregoryRadom Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w IP: *.031.c90.petrotel.pl 14.03.10, 09:31 Brawo, wyszło szydło z worka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Płock - wrażeń moc. Nie podoba się? To sami w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:52 Ty wiesz co to jest ironia? Odpowiedz Link Zgłoś
mat58 Hasło dla Płocka 12.03.10, 07:57 proponuję: "Płock - kasa czeka!" albo bardziej radosne "Płock - wesołe miasteczko" Odpowiedz Link Zgłoś
paladin79 Moc już jest w hasłach Świętokrzyskiego 12.03.10, 09:52 Nie ma jak dobry plagiat. Moc (nie)stety jest już zarezerwowana: www.wici.info/News,Swietokrzyskie___miejsce_MOCy,10552.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ś-kie-Miejsce Mocy Re: Moc już jest w hasłach Świętokrzyskiego IP: *.031.c90.petrotel.pl 12.03.10, 11:31 No to mamy skandal z plagiatem i za co im zapłacimy, może to tak jak Białostockie ze słoneczkiem gejów amerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś