klemens.klemens 26.02.04, 23:27 Bardzo mi się tacy nauczyciele podobają. Jeżeli jest takich więcej, to nie wszystko jeszcze stracone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K.B Dr.Virus Re: Grażyna Rybicka IP: *.class145.petrotel.pl 06.01.05, 21:44 Maja aktualna wychowawczyni ;-) to się nazywa fart poznać taką osobe, ale jak nazwać wychowywanie przez nią ?? Chyba tylko megafartem ;-) hehe pozdro od IA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nia Re: Grażyna Rybicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:46 widocznie jeszcze słabo ją znasz.... jest zakłamaną, dwulicową i nieszczerą nauczycielką!! potrafi zgnębić i zmieszać z błotem osobę, która myśli inaczej niż ona!! a nie daj boże powiedzieć jej tego w oczy!! wtedy nie odpowie ci nawet dzień dobry!!! jak dla mnie powinna uczyć w przedszkolu, a nie pracować z młodzieżą, którą tłamsi i ogłupia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak a dlaczego w przedszkolu? nie chcę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:12 Gość portalu: @nia napisał(a): jak dla mnie powinna uczyć w przedszkolu, a nie pracować z > > młodzieżą, którą tłamsi i ogłupia... a niby to dlaczego miałaby byc dobra do przedszkola? aż mi tych maluszków żal... Odpowiedz Link Zgłoś