zdunowskae 23.04.10, 22:36 Jaja se robicie? odwolajcie wszystko najlepiej , co za kretyni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gondola Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.096.c74.petrotel.pl 23.04.10, 22:48 Oficjalna żałoba się skończyła i niech każdy sam decyduje czy iść , czy nie. Impreza jest płatna, do kupienia biletu nikogo się nie zmusi. Odwoływanie nie ma sensu. Ludzie niech sami zdecydują. Moim zdaniem będzie ok 1,5 tys ludzi max..amfiteatr ma 3,5 tys, więc niespełna połowa... A artyści....oni też muszą z czegoś żyć...:)Podobnie TV itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnik Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 22:54 Dokładnie teraz będą wszystko odwoływać, bez przesady, ludzie chcą się bawić i tak w Płocku nic ciekawego się nie dzieje, to jeszcze kabarety chcą odwołać. Po żałobie już dawno, stało się i nie odstanie. Ci którzy będą czuli potrzebę dalej trwać w żałobie to po prostu nie przyjdą, ale nie decydujcie za wszystkich bo to jest paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 23:13 Każdy z nas najlepiej wie, czy chce iść czy nie. Oficjalna żałoba się skończyła, to fakt. Ale nie każdy może czuje się na siłach, aby iść oglądać kabarety i zacieszać. Ale nie możemy ciągle i wciąż czegoś odwoływać. Musimy się z tym pogodzić. To już się stało, życie dalej biegnie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfaczka dziwaczka Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.164.c75.petrotel.pl 24.04.10, 08:27 Ludzie,jaja sobie robicie? Żałoba sie skończyła,a jak ktoś chce ja dłużej ,to jego prywatna sprawa! Dajcie innym normalnie żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 11:42 Zginął bohaterską śmiercią Prezydent RP i elita Kancelarii Prezydenckiej.Zginęli najlepsi ludzie Prawa i Sprawiedliwości,a Prezydent Milewski,którego PiS wyniósł do najwyższych zaszczytów będzie w Płocku organizował posmiechowisko i to tolerował na obiekcie miasta. Niech przynajmniej zakaże dowcipów o treści zwiazanej z katastrofą,którymi plugawione są pamięc i cześć Bohaterów. Może żeby zdobyc kilka nędznych głosów zaprosi Pana Jarosława Kaczyńskiego i przed "wystepami'złoży na ręce poległych jak w ratuszu jakis medal i ogłosi minute ciszy,a pierwszy kwadrans publiczność nie będzie reagowała na popisy chałturników,tak na znak solidarności z Bohaterami i ich rodzinami.Byloby milo.Co za zezwierzecenie.Panie Prezydencie Roland Bury to wymyślił czy spece z promocji,a może to Pana pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 12:00 Ależ kabaret trwa w najlepsze - w najbliższy wtorek kolejna comiesięczna premiera w postaci sesji RM i jej jajcowatych uchwał. Na tę sesję zaplanowano min. płaczliwą uchwałę o treści: oddajcie nam, będziemy odmawiać litanie i pójdziemy z pielgrzymką na kolanach w tej intencji. Próba kabaretu odbyła wczoraj na komisji d/s inwestycji, szczególnie dyskusja, argumentacja i uchwały dot. oddania miastu inwestycji oraz pozostawienia przy apelacji warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.123.c92.petrotel.pl 24.04.10, 12:05 plocek.pl/pl,84,234,radny-lewicki-kabareton-za-wczesnie,,news,2193,,4,plock Może faktycznie, jakby kasę przeznaczyć na coś innego nie byłoby to głupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bija Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.plock.mm.pl 24.04.10, 12:20 Gość portalu: jas napisał(a): > Zginął bohaterską śmiercią Prezydent RP i elita Kancelarii > Prezydenckiej.Zginęli najlepsi ludzie Prawa i Sprawiedliwości,a > Prezydent Milewski,którego PiS wyniósł do najwyższych zaszczytów > będzie w Płocku organizował posmiechowisko i to tolerował na > obiekcie miasta. Weź i poczytaj sobie co to jest śmierć bohaterska. Ta tragiczna śmierć do takich nie należy. To po pierwsze. A po drugie - czy tylko zginęła "elita" PiS-u innych nie zauważyłeś ? I po trzecie i najważniejsze wszyscy z pokorą, z własnymi przemyśleniami i indywidualnym podejściem do tej tragedii przeżyliśmy czas żałoby i nie widzę powodów aby nadal w niej trwać. Nie decyduj za innych ile czasu mają "płakać" po zmarłych. Każdy ma swoje sumienie i z nim ma żyć w zgodzie. Nie narzucaj mi i innym, że powinniśmy nadal trwać w smutku po ofiarach tej tragedii. Szkoda każdej jednej z tych 96 osób (nikt nie zasłużył na taką śmierć) ale nie widzę powodu abym nadal miała rozpaczać po ludziach, których znałam tylko z ekranów TV czy prasy. Ręczę Ci, że o istnieniu większości z tych ludzi, połowa Polaków dowiedziała się dopiero po ich śmierci. Nie chcesz to nie choć na żadne imprezy, załóż moher i się módl. Udajesz altruistę i chcesz cierpieć za miliony ? Twoja wola. Ja mam inne podejście do tego tematu i nie pozwalam aby ktoś decydował za mnie co i jak mam robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 13:08 Dobrze.Masz racje.To demokracja.Rzeczywiście nikt ci nic nie może narzucic.Możesz śmiać się i skakać do woli.Twój wolny wybór,tylko,ze jest to impreza z publicznych pieniedzy i mam prawo w tej sprawie zabrac głos.Ma racje Pan Grzegorz Lewicki.Lepiej te pieniążki przeznaczyc na szczytny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabaret to interes Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 13:13 Gość portalu: jas napisał(a): > jest to impreza z publicznych pieniedzy Trzeba wykupić bilet i zapłacić za wstęp, TV też zapłaci. Publicznych nie potzreba dokładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabaret Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.179.c64.petrotel.pl 24.04.10, 17:00 niestety nie masz racji. to telewizji się płaci, nie odwrotnie. a bilet musiałby kosztować 2 razy tyle, żeby impreza zarobiła nas siebie. radny ma rację co do pieniędzy które na to idą. osobiście uważam że mimo wszystko impreza powinna się odbyć tak jak zaplanowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arct # Wojciech Siemion IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 17:02 wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title,Znany-aktor-Wojciech-Siemion-nie-zyje,wid,12205026,pozegnanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocker Re: # Wojciech Siemion IP: *.248.c74.petrotel.pl 24.04.10, 17:09 Gdzie mogę wreszcie kupić w Płocku zimnego Lecha? Podobno MM zabronił, kazał odstanie zapasy wyjmować z ladówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 17:09 Gość portalu: cabaret napisał(a): > niestety nie masz racji. Znaczy: Płock jest tak dziany, że nie ma już co z pieniędzmi robić i płaci TV!!!! A co z tego ma? W I E L K I E G O O W N O Przecież z tego nie będzie nawet pół złamanego szeląga inwestorskiego - ZNÓW PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary płocczanin Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 11:12 Bija, nie wiem kim jesteś, ale przywracasz mi nadzieję, że nie wszyscy Polacy to durnie. Oczywiście popieram tę wypowiedź w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dostarypłocczanin Re: Czy absurd ma granicę??? IP: 91.212.223.* 25.04.10, 11:20 wystarczy kilku durnów.Masz rację.Nie popieram tamtej wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ek77 Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie 25.04.10, 22:50 Gość portalu: stokrotka napisał(a): To już się stało, życie > dalej biegnie, niestety. albo stety, bo jakby nie biegło to co by było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to "dobrze" że są tacy co wiedzą jak mamy żyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 17:23 heeeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszaniec Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:53 Odwolac! Pare złotych zostanie w kasie miasta i nie będzie kontrawersji Odpowiedz Link Zgłoś
17henry Kulturalna wolność. 25.04.10, 12:51 Normalnie powinna to być prywatna sprawa kultury wolnego człowieka. Natomiast w niewolnictwie (socjalizmie) robi się z tego temat kłótni między niewolnikami, ku radości ich panów (urzędników). Walczcie raczej o wolność a nie kłóćcie się o to kto jest lub byłby lepszym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
external2010 Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie 25.04.10, 23:16 OCZYWIŚCIE JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA ........... ODWOŁANIEM KABARETU !!! KAŻDEMU PO RÓWNO !!!!!! KAŻDEMU GÓ..O !!!! MIASTO PARANOIKÓW I CUDÓW !!! Niektórzy powinni iść się leczyć . ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
kolos01 Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie 26.04.10, 10:38 a dlaczego ta impreza miałaby być odwołana ??? tzn że najlepiej odwołać wszystkie imprezy kultularno rozrywkowe do... wakacji ? do końca roku ? bez sensu, życie toczy się dalej , fakt że to była tragedia ale ile można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmenel Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.152.c73.petrotel.pl 26.04.10, 15:08 oni mogą tak do usranej śmierci świętować , w końcu wolne od pracy to wolne .... Odpowiedz Link Zgłoś
external2010 maM pomysła ......... 26.04.10, 21:56 a może by tak nie oDwoływać płocKiej nocy kabaretoWej tylko odwołać np. mundrych radnycH i eLPresidente MM ? dość już mam tych dEbilnych zarządzeń i proPozycji idącycH od wielCE nam tu pAnujących w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś