Dodaj do ulubionych

Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie

23.04.10, 22:36
Jaja se robicie? odwolajcie wszystko najlepiej , co za kretyni
Obserwuj wątek
    • Gość: gondola Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.096.c74.petrotel.pl 23.04.10, 22:48
      Oficjalna żałoba się skończyła i niech każdy sam decyduje czy iść , czy
      nie. Impreza jest płatna, do kupienia biletu nikogo się nie zmusi.
      Odwoływanie nie ma sensu. Ludzie niech sami zdecydują. Moim zdaniem
      będzie ok 1,5 tys ludzi max..amfiteatr ma 3,5 tys, więc niespełna
      połowa... A artyści....oni też muszą z czegoś żyć...:)Podobnie TV itd..
    • Gość: Rolnik Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 22:54
      Dokładnie teraz będą wszystko odwoływać, bez przesady, ludzie chcą się bawić i tak w Płocku nic ciekawego się nie dzieje, to jeszcze kabarety chcą odwołać. Po żałobie już dawno, stało się i nie odstanie. Ci którzy będą czuli potrzebę dalej trwać w żałobie to po prostu nie przyjdą, ale nie decydujcie za wszystkich bo to jest paranoja.
      • Gość: stokrotka Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 23:13
        Każdy z nas najlepiej wie, czy chce iść czy nie. Oficjalna żałoba
        się skończyła, to fakt. Ale nie każdy może czuje się na siłach, aby
        iść oglądać kabarety i zacieszać. Ale nie możemy ciągle i wciąż
        czegoś odwoływać. Musimy się z tym pogodzić. To już się stało, życie
        dalej biegnie, niestety.
        • Gość: kfaczka dziwaczka Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.164.c75.petrotel.pl 24.04.10, 08:27
          Ludzie,jaja sobie robicie? Żałoba sie skończyła,a jak ktoś chce ja
          dłużej ,to jego prywatna sprawa! Dajcie innym normalnie żyć...
          • Gość: jas Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 11:42
            Zginął bohaterską śmiercią Prezydent RP i elita Kancelarii
            Prezydenckiej.Zginęli najlepsi ludzie Prawa i Sprawiedliwości,a
            Prezydent Milewski,którego PiS wyniósł do najwyższych zaszczytów
            będzie w Płocku organizował posmiechowisko i to tolerował na
            obiekcie miasta.
            Niech przynajmniej zakaże dowcipów o treści zwiazanej z
            katastrofą,którymi plugawione są pamięc i cześć Bohaterów.
            Może żeby zdobyc kilka nędznych głosów zaprosi Pana Jarosława
            Kaczyńskiego i przed "wystepami'złoży na ręce poległych jak w
            ratuszu jakis medal i ogłosi minute ciszy,a pierwszy kwadrans
            publiczność nie będzie reagowała na popisy chałturników,tak na znak
            solidarności z Bohaterami i ich rodzinami.Byloby milo.Co za
            zezwierzecenie.Panie Prezydencie Roland Bury to wymyślił czy spece z
            promocji,a może to Pana pomysł.
            • Gość: menel Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 12:00
              Ależ kabaret trwa w najlepsze - w najbliższy wtorek kolejna
              comiesięczna premiera w postaci sesji RM i jej jajcowatych uchwał.
              Na tę sesję zaplanowano min. płaczliwą uchwałę o treści: oddajcie
              nam, będziemy odmawiać litanie i pójdziemy z pielgrzymką na kolanach
              w tej intencji.
              Próba kabaretu odbyła wczoraj na komisji d/s inwestycji, szczególnie
              dyskusja, argumentacja i uchwały dot. oddania miastu inwestycji oraz
              pozostawienia przy apelacji warszawskiej
              • Gość: kibic Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.123.c92.petrotel.pl 24.04.10, 12:05
                plocek.pl/pl,84,234,radny-lewicki-kabareton-za-wczesnie,,news,2193,,4,plock
                Może faktycznie, jakby kasę przeznaczyć na coś innego nie byłoby to głupie?
            • Gość: bija Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.plock.mm.pl 24.04.10, 12:20
              Gość portalu: jas napisał(a):

> Zginął bohaterską śmiercią Prezydent RP i elita Kancelarii
              > Prezydenckiej.Zginęli najlepsi ludzie Prawa i Sprawiedliwości,a
              > Prezydent Milewski,którego PiS wyniósł do najwyższych zaszczytów
              > będzie w Płocku organizował posmiechowisko i to tolerował na
              > obiekcie miasta.

Weź i poczytaj sobie co to jest śmierć bohaterska. Ta tragiczna śmierć do takich
              nie należy. To po pierwsze.
              A po drugie - czy tylko zginęła "elita" PiS-u innych nie zauważyłeś ?
              I po trzecie i najważniejsze wszyscy z pokorą, z własnymi przemyśleniami i
              indywidualnym podejściem do tej tragedii przeżyliśmy czas żałoby i nie widzę
              powodów aby nadal w niej trwać.
              Nie decyduj za innych ile czasu mają "płakać" po zmarłych. Każdy ma swoje
              sumienie i z nim ma żyć w zgodzie. Nie narzucaj mi i innym, że powinniśmy nadal
              trwać w smutku po ofiarach tej tragedii.
              Szkoda każdej jednej z tych 96 osób (nikt nie zasłużył na taką śmierć) ale nie
              widzę powodu abym nadal miała rozpaczać po ludziach, których znałam tylko z
              ekranów TV czy prasy. Ręczę Ci, że o istnieniu większości z tych ludzi, połowa
              Polaków dowiedziała się dopiero po ich śmierci.
              Nie chcesz to nie choć na żadne imprezy, załóż moher i się módl. Udajesz
              altruistę i chcesz cierpieć za miliony ? Twoja wola. Ja mam inne podejście do
              tego tematu i nie pozwalam aby ktoś decydował za mnie co i jak mam robić.

• Gość: jas Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 13:08
                Dobrze.Masz racje.To demokracja.Rzeczywiście nikt ci nic nie może
                narzucic.Możesz śmiać się i skakać do woli.Twój wolny wybór,tylko,ze
                jest to impreza z publicznych pieniedzy i mam prawo w tej sprawie
                zabrac głos.Ma racje Pan Grzegorz Lewicki.Lepiej te pieniążki
                przeznaczyc na szczytny cel.
                • Gość: kabaret to interes Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 13:13
                  Gość portalu: jas napisał(a):

> jest to impreza z publicznych pieniedzy

Trzeba wykupić bilet i zapłacić za wstęp, TV też zapłaci.
                  Publicznych nie potzreba dokładać.
                  • Gość: cabaret Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.179.c64.petrotel.pl 24.04.10, 17:00
                    niestety nie masz racji. to telewizji się płaci, nie odwrotnie.
                    a bilet musiałby kosztować 2 razy tyle, żeby impreza zarobiła nas
                    siebie. radny ma rację co do pieniędzy które na to idą.

osobiście uważam że mimo wszystko impreza powinna się odbyć tak jak
                    zaplanowano.
                    • Gość: arct # Wojciech Siemion IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 17:02
                      wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title,Znany-aktor-Wojciech-Siemion-nie-zyje,wid,12205026,pozegnanie.html
                      • Gość: plocker Re: # Wojciech Siemion IP: *.248.c74.petrotel.pl 24.04.10, 17:09
                        Gdzie mogę wreszcie kupić w Płocku zimnego Lecha?
                        Podobno MM zabronił, kazał odstanie zapasy wyjmować z ladówki.
                    • Gość: menel Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 17:09
                      Gość portalu: cabaret napisał(a):

> niestety nie masz racji.

Znaczy: Płock jest tak dziany, że nie ma już co z pieniędzmi robić i
                      płaci TV!!!!
                      A co z tego ma? W I E L K I E G O O W N O
                      Przecież z tego nie będzie nawet pół złamanego szeląga
                      inwestorskiego - ZNÓW PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO .

• Gość: stary płocczanin Re: Czy absurd ma granicę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 11:12
                Bija,
                nie wiem kim jesteś, ale przywracasz mi nadzieję, że nie wszyscy
                Polacy to durnie.
                Oczywiście popieram tę wypowiedź w 100%.
                • Gość: dostarypłocczanin Re: Czy absurd ma granicę??? IP: 91.212.223.* 25.04.10, 11:20
                  wystarczy kilku durnów.Masz rację.Nie popieram tamtej wypowiedz.
        • marcin_ek77 Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie 25.04.10, 22:50
          Gość portalu: stokrotka napisał(a):

To już się stało, życie
          > dalej biegnie, niestety.

albo stety, bo jakby nie biegło to co by było?
    • Gość:   jak to "dobrze" że są tacy co wiedzą jak mamy żyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 17:23
      heeeh
    • Gość: mieszaniec Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:53
      Odwolac! Pare złotych zostanie w kasie miasta i nie będzie
      kontrawersji
    • 17henry Kulturalna wolność. 25.04.10, 12:51
      Normalnie powinna to być prywatna sprawa kultury wolnego człowieka.
      Natomiast w niewolnictwie (socjalizmie) robi się z tego temat kłótni między
      niewolnikami, ku radości ich panów (urzędników).
      Walczcie raczej o wolność a nie kłóćcie się o to kto jest lub byłby lepszym panem.
    • sllepyhead Kabaret Wawel zaczal sie dwa dni po katastrofie. 25.04.10, 18:45
    • external2010 Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie 25.04.10, 23:16
      OCZYWIŚCIE JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA ........... ODWOŁANIEM KABARETU !!!
      KAŻDEMU PO RÓWNO !!!!!! KAŻDEMU GÓ..O !!!! MIASTO PARANOIKÓW I CUDÓW !!!
      Niektórzy powinni iść się leczyć . ŻAL
    • kolos01 Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie 26.04.10, 10:38
      a dlaczego ta impreza miałaby być odwołana ??? tzn że najlepiej odwołać wszystkie imprezy kultularno rozrywkowe do... wakacji ? do końca roku ? bez sensu, życie toczy się dalej , fakt że to była tragedia ale ile można...
      • Gość: xmenel Re: Płocka Noc Kabaretowa - odwołać czy nie IP: *.152.c73.petrotel.pl 26.04.10, 15:08
        oni mogą tak do usranej śmierci świętować , w końcu wolne od pracy to wolne ....
    • external2010 maM pomysła ......... 26.04.10, 21:56
      a może by tak nie oDwoływać płocKiej nocy kabaretoWej tylko odwołać np.
      mundrych radnycH i eLPresidente MM ? dość już mam tych dEbilnych zarządzeń i
      proPozycji idącycH od wielCE nam tu pAnujących w Płocku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka