ewaewa123 30.07.10, 17:45 Szukam namiarów na jakiegoś native speakeraw Płocku, który udziela prywatnych lekcji. Jeżeli ktoś ma, proszę o informacje. Bardzo mi zależy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosma Re: native speaker IP: *.plock.mm.pl 01.08.10, 22:21 a jakiego języka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaewa123 Re: native speaker IP: *.138.c67.petrotel.pl 02.08.10, 14:55 Rzeczywiście, zapomniałam napisać- język angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosma Re: native speaker IP: *.plock.mm.pl 02.08.10, 22:11 wejdz na korepetycje.pl (albo angielski.pl)i masz namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: native speaker IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 17:14 ja znam paru English native speakers, np taki słynny niegdyś tenisista nr 1 na świecie John McEnrow, ale nie polecam go jako nauczyciela aagielskiego, bo sam nie potrafi wyrażać się poprawnie w "ojczystym" języku ani w żadnym innym. Jest też sporo Polish native speakres z Jackowa oraz Green Point a także z Płockowa - uchowaj Boże uczyć się od nich pobojętnie jeakiego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaewa123 Re: native speaker IP: *.138.c67.petrotel.pl 08.08.10, 14:09 Wiedziałam,ze na tym forum tylko dupki żołędne siedzą. jakie miasto, takie forum. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: native speaker 09.08.10, 07:31 Po pierwsze, to nie jest forum ogłoszeniowe, ale dyskusyjne. A po drugie, to na przyszłość życzę więcej kultury i opanowania. To miasto to także Ty, a w swojej ostatniej wypowiedzi nie wystawiłaś sobie zbyt pochlebnego świadectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaewa123 Re: native speaker IP: *.138.c67.petrotel.pl 09.08.10, 07:47 To miasto to na szczęście nie ja, muszę się do tej dziury przeprowadzic na kilka miesięcy, niestety. Jest obrzydliwe, nic mi sie w im nie podoba, ani ludzie, ani samo miasto. Jest to dla mnie jeden wielki ból, ale praca w P.... za 42000 troche kusi, przeboleję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: native speaker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 18:42 Chwalisz się, czy narzekasz? - bo trudno wyczuć o co chodzi w ostatnim poście ... Odnośnie "native speaker" - google z odpowiednim zapytaniem - dla kogoś, kogo wyceniono na 42000 - to chyba pikuś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: native speaker IP: *.plock.mm.pl 11.11.10, 15:23 Native Speaker, z 5-letnim doświadczeniem w Płocku, oferuje lekcje j. angielskiego. Konwersacje / Egzaminy: Gimnazjum, Matura, FCE, CAE / Business English + Egzamin BEC. Więcej informacji na stronie www.angielski-w-plocku.webs.com Odpowiedz Link Zgłoś