Dodaj do ulubionych

Hetkowski bierze się za Wisłę

19.08.10, 23:22
Kto stanoł otwarcie? Stowarzyszenie? ty chyba kolego wogóle nie
byłeś na tym wystąpieniu, ja byłam i wysłuchałam wszystkiego chciaż
ze stowarzyszenia nie jestem, i nie padła tam zadna deklaracja od
klubu kibica ze popieraja Hetkowskiego mało zawsze wszedzie
podkreslane jest że każdy głosuje jak tylko uważa i nikt nie
nakazuje pokazuje na kogo głosować a dziwisz się chłoptasiu co to
pisałeś że kibice tam się zjawili przecież było to pośiecone Wisle
dziwne żeby ich tam nie było??!! logiczne i proste, tak na
marginesie zeby cos relacjonować trzeba tam być a ni gdzieś stukneło
ale w jakim kościele to już nie wiadomo
Obserwuj wątek
    • obserwator.polityczny Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 19.08.10, 23:42
      Witaj Kolego
      Kampania się zaczęła i potrzebuje kibiców. Nie koniecznie Wisły, ale
      o nich zabiega Hetkowski. Niemiła to mnie politycznie kandydatura,
      ale zanim PO się nie wygruzi z jakimś Płocczaninem - nie widzę
      lepszej kandydatury! Dawno na komucha nie głosowałem! Teraz chyba to
      zrobię!
      • Gość: figa Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.101.c76.petrotel.pl 19.08.10, 23:53
        Smulewicz na prezydenta !!!!!
      • Gość: ubawiony Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.232.c81.petrotel.pl 20.08.10, 00:51
        obserwator.polityczny napisał:

> Dawno na komucha nie głosowałem! Teraz chyba to
        > zrobię!

A to widzę, że kolega jeszcze młody i pierwszy raz idzie na wybory, skoro złożył
        taką deklarację :-)
        • Gość: Nikuś Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.043.c83.petrotel.pl 20.08.10, 02:33
          A człowiek młody jest głupszy? Ja mam ponad 40 lat i też na
          Hetkowskiego zagłosuje!
          • Gość: snoop Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.c149.petrotel.pl 20.08.10, 06:54
            Głosuj, głosuj - zawsze to jakaś alternatywa,ale ten Pan nie ma żadnego programu
            ani wizji miasta. Kampania oparta na krytykowaniu jest zawsze najprostsza.
            telewizja internetowa z relacjami na żywo?? Tłusta kiełbasa wyborcza na zasadzie
            chcecie - to macie. Jak powiedział kiedyś mądry gość - "Taki plan to ja mam
            zawsze" Pozdrawiam.
            • Gość: Bogna Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.146.112.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 17:11
              Jednak przedstawia swoją wizję miasta i w przeciwieństwie do twojego
              pana słowa "Tradycja jest najważniejsza" coś znaczą i nie są pustym
              sloganem na głupim bilbordzie. Nasza Wisła to jest właśnie tradycja,
              a kto rozwalił tradycję? Ten co wyskoczył jak Filip z konopi na
              bilbordzie i taki jest właśnie plan Milewskiego ROZWALIĆ W PŁOCKU
              WSZYSTKO CO DOBRE I CO WIĄŻE SIĘ Z TRADYCJĄ.
            • Gość: 2 Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.172.c65.petrotel.pl 20.08.10, 18:56
              mylisz się PiSuarze. Ma Hetkowski program i go zaprezentuje ale
              jeszcze nie teraz, bo Milewski , miałby "gotowca"
              • Gość: chłopek Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 19:02
                Milewski swój program prezentuje już osiem lat. To Kabaret Pod
                Baranami którym 8 lat obiecuje różne tramwaje, kolejki, stoki
                narciarskie ,5000 miejsc pracy, obwodnice i inne cuda. Może teraz
                barany się wreszcie ockną i go przegnają z zagrody.
          • firstkaktus Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 20.08.10, 08:07
            I ja też .
          • Gość: donpedro Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.033.c94.petrotel.pl 20.08.10, 08:37
            > Ja mam ponad 40 lat i też na
            > Hetkowskiego zagłosuje!

A nazywasz się Hetkowski ?
            To jedyna opcja, ludzie świadomi i pamiętający jego rządy z pewnością
            nie zagłosują już nigdy w życiu na nikogo na literę H.
            • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 20.08.10, 09:20
              Gość portalu: donpedro napisał(a):

> ludzie świadomi i pamiętający jego rządy z pewnością nie zagłosują
              > już nigdy w życiu na nikogo na literę H.

Cóż za dojrzały pogląd...
            • Gość: an Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 91.212.223.* 20.08.10, 13:04
              ja Hetkowski sie napewno nie nazywam zreszta ze strony gramatycznej
              tej by bylo to niemozliwe. Pamietam rządy, jestem świadoma i równiez
              zaglosuje na Hetkowskiego. Przeciez to on wszystko zaczał co teraz
              jest w tym miescie, Milewski tylko to do konczyl i jednoczesnie sie
              pod tym podpisal. Ostatnio nie dzieje sie w miescie dobrze myśle ze
              po wyborach Hetkowski jest to w stanie zmienic!
            • Gość: wróżka Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.146.112.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 17:16
              Taaaak, napewno zagłosują na literę M, czyli na Milewksiego. Tak
              zagłosują na Milewskiego jak zagłosowali na Kaczyńskiego. Dosyć
              rządów kłamców i intrygantów. Osiem lat temu uknuli spisek i takim
              sposobem wygrał M, ale wystarczy chamskiego stosunku do nas
              płocczan. Trudno wam przyjąć do wiadomości, że większości płocczan
              przepaska spadła z oczu i już nie dadzą się nabrać na wasze prawo i
              waszą sprawiedliwość!!!
            • Gość: DO DONPEDRO Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.146.112.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 17:32
              Wyobraź sobie, że pamiętam rządy Hetkowskiego i napewno zagłosuję na
              niego. Mam tylko nadzieję, że ten sprawiedliwy i prawy Milewski nie
              ukłuje żadnego spisku, a następnie nie przypisze go Hetkowskiemu.
              Panie Hetkowski, proszę bacznie przyglądać się spiskowcom.
          • Gość: ubawiony Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.001.c83.petrotel.pl 20.08.10, 10:31
            Gość portalu: Nikuś napisał(a):

> A człowiek młody jest głupszy? Ja mam ponad 40 lat i też na
            > Hetkowskiego zagłosuje!

Młody głupszy nie jest, tylko mniej wie. A ty jako starszy i mądrzejszy
            powinieneś pamiętać o przekręcie przy liczeniu głosów w którym uczestniczył
            komitet Hetkowskiego(sam bidak nic nie wiedział, formalnie uniewinniony,
            moralnie dno) w wyborach 8 lat temu.

300 głosów - plock.gazeta.pl/plock/1,35693,3650168.html

Również powinieneś pamiętać jak działała "lewa kasa" SLD i jaki udział miał tam
            Twój kandydat Hetkowski - www.wprost.pl/ar/61621/Przelewy-w-Plocku/?I=1125
            • Gość: do kłamcy ubawnego Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.180.c85.petrotel.pl 20.08.10, 14:50
              PO przegranym procesie sądowym tygodnik WPROST popd red. nacz.
              TW.Kanclerza przeprosił w "Gazecie" pomówionego W.H. za art. z 20
              czerwca 2004 r. p. t. "Przelewy w Płocku" i z tego powodu wyraził
              ubolewanie. I kłamią ci, którzy nadal podają te fałszywkę za prawdę.
          • Gość: teresa Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.146.112.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 17:00
            Popieram! Ja mam 50 i też oddam głos na p. Hetkowskiego.
          • Gość: Andrzej Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 10:00
            Andrzej Burnat na prezydenta
            • Gość: q-bass Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:01
              Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Andrzej Burnat na prezydenta
              Na bank nie byłby gorszy od Kolca bo to jest niemożliwe po prostu.
              Andrzej Burnat na Prezydenta!!!
        • Gość: hahahaha Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.class147.petrotel.pl 20.08.10, 12:39
          Ot cały Wojcieh H.

www.youtube.com/watch?v=uocUpoR7ixk
          i

www.youtube.com/watch?v=vYIYUgh_77M
          • Gość: wojciechhetkowski Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 18:48
            Podziwam ludzi z lubością piszących cały czas juz przebrzmiałe
            sprawy. Powszechnie wiadomo, że w procesie z mojego powództwa
            przeciw Polsatowi uzyskałem kompletną satysfację. Sąd uznał
            Interwencje mnie poświęcone za materiał nie oparty na prawdzie,
            szalujacy i naruszajacy moje dobra osobiste. Dwóch aktorów tego
            programu rzucających na mnie błotem ma wyroki skazujące za oszustwa
            i fałszerstwa. Szerzej piszę o tym na mojej stronie internetowej
            www.hetkowski.pl/poznajmy-sie,8.
            Oszczercom życzę dobrego samopoczucia i świeżych pomysłów na walkę
            ze mną.
      • Gość: Mieszkaniec Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.10, 08:46
        Ciekawe skąd Pan Hetkowski ma teraz tyle pomysłów na miasto.
        Szkoda,że ich nie realizował jak był prezydentem, tylko był brud i
        brak jakichkolwiek widocznych działań i zmian w mieście - a teraz go
        oświeciło, chce się wrócic do koryta żeby robić nowe przekręty - mam
        nadzieję, że mieszkańcy nie złapią się na tą komunistyczną
        propoagandę. Każdy tylko nie Hetkowski - temu Panu dziękujemy.
        • Gość: plodczanin Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.class144.petrotel.pl 20.08.10, 08:59
          Jedno trzeba przyznać dzięki Hetkowskiemu zasłynęliśmy w Polsce jako miasto z
          mostem bez dojazdów, a ile wersji i rozważań nad nazwą był. np. "daleko od
          szosy". Ci którzy piszą "zagłosuje na niego", chyba są przez niego wynajęci do
          pisania takich postów - tak jak play zachwalał swoje telefony i taryfy.
          • firstkaktus Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 20.08.10, 09:05
            Gość portalu: plodczanin napisał(a):

> Jedno trzeba przyznać dzięki Hetkowskiemu zasłynęliśmy w Polsce jako miasto z
            > mostem bez dojazdów, a ile wersji i rozważań nad nazwą był. np. "daleko od
            > szosy".

Człowieku , ty coś brałeś ? Odstaw to bo ci na pamięć szkodzi . To Mireczek w nagrodę złotego klopa za to dostał !!!! To jego zasługa ! Jego i jego wspaniałej aż do bólu ekipy >

Do lekarza idź , albo jakiś BILOBIL na pamięć sobie zapodaj .
          • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 20.08.10, 09:16
            Gość portalu: plodczanin napisał(a):

> Jedno trzeba przyznać dzięki Hetkowskiemu zasłynęliśmy w Polsce
            > jako miasto z mostem bez dojazdów, a ile wersji i rozważań nad
            > nazwą był. np. "daleko od szosy".

To ciekawa teza. I do tego nowa. Taka przedwyborcza. Niestety (dla Ciebie),
            utrwaliło się, że most bez dojazdów zawdzięczamy panu Milewskiemu i trudno
            będzie przekonać opinię publiczną, że jest inaczej, bo to jak próba nazwania
            czarnego białym i odwrotnie. Co zresztą jest specjalnością PiS od czasu słynnej
            wypowiedzi prezesa Kaczyńskiego. ;-))

> Ci którzy piszą "zagłosuje na niego", chyba są przez niego
            > wynajęci do pisania takich postów - tak jak play zachwalał swoje
            > telefony i taryfy.

Zaskakująca hipoteza. Czyżbyś oceniał po sobie? Czy uważasz, że nie ma w Płocku
            zwolenników tej kandydatury, którzy ją zachwalają z przekonania? Czy tak właśnie
            wygląda to w obozie zwolenników pana Milewskiego? No nie, tam pewnie jeszcze
            jest paniczny strach przed porażką ich patrona. Macie więcej do stracenia. :-))
            • Gość: xxx Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 217.149.244.* 20.08.10, 09:38
              Dokladnie nie pamietam jak to bylo ale przeciez ileś lat temu była
              afera z H w roli głownej !! i to chyba z tego co kojarze wlasnie z
              podrabianiem głosow przy wyborach prezydenckich. Krętacz i oszust ma
              być prezydentem?? Czy nie widzicie ze swinka po raz kolejny chce sie
              dobrac do koryta???
              • Gość: Adaś Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 09:57
                Cofka mnie chwyta na sam widok tego "cudotwórcy" przedwyborczego.
                Nigdy, nigdy, przenigdy! Powinien zapaść się pod ziemię.
                • Gość: mk.123 Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:55
                  Gość portalu: Adaś napisał(a):

> Cofka mnie chwyta na sam widok tego "cudotwórcy" przedwyborczego.
                  > Nigdy, nigdy, przenigdy! Powinien zapaść się pod ziemię.

Mała szansa ale pomarzyć możesz. Napewno odspawa was nieroby od
                  stołków, a Wisła znowu bedzie wielka.
              • Gość: zga Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:53
                Jak nie pamiętasz to nie wcinaj się .
            • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 21.08.10, 03:07
              roman_j napisał:

> Gość portalu: plodczanin napisał(a):
              >
              > > Jedno trzeba przyznać dzięki Hetkowskiemu zasłynęliśmy w Polsce
              > > jako miasto z mostem bez dojazdów, a ile wersji i rozważań nad
              > > nazwą był. np. "daleko od szosy".
              >
              > To ciekawa teza. I do tego nowa. Taka przedwyborcza. Niestety (dla
              Ciebie),
              > utrwaliło się, że most bez dojazdów zawdzięczamy panu Milewskiemu
              i trudno
              > będzie przekonać opinię publiczną, że jest inaczej, (...)

To co "się utrwaliło" a co jest prawdą to w tym przypadku dwie różne
              rzeczy. 24 czerwca 2002 roku ukazał się w Gazecie artykuł
              zaczynający się od następującego zdania:

W poniedziałek prezydent Płocka Wojciech Hetkowski uroczyście
              podpisał umowę na zbudowanie w Płocku drugiego mostu.

wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,893414.html

Mamy również notatkę z 20 lipca 2003 roku gdzie jest następujące
              zdanie:

Zdobycie pieniędzy na most było karkołomnym przedsięwzięciem
              (pochodzą z trzech źródeł i w chwili rozpoczęcia budowy było ich
              tylko na nieco ponad 10 proc. inwestycji)

plock.gazeta.pl/plock/1,35681,1585037.html

And the Oscar goes to... Niestety... Złoty Sedes za most bez
              dojazdów został wysłany do niewłaściwej osoby.

Teraz ta sama osoba, która podpisała umowę na zbudowanie w Płocku
              drugiego mostu, proponuje ustawić na lotnisku namioty wypełnione
              kiełbasą wyborczą.
              • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 21.08.10, 18:35
                Podałeś linki do dwóch artykułów. Z lektury tytułów i dostępnych fragmentów (nie
                zamierzam płacić za dostęp do reszty) nie wynika nic, co uzasadniałoby
                stwierdzenie, że pan Milewski dostał Złoty Sedes przez pomyłkę. Jeśli w
                niedostępnej części tych artykułów jest coś, co przemawia za Twoją tezą, to
                zacytuj to proszę.
                • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 22.08.10, 01:50
                  Możesz udawać, że nie rozumiesz, tym bardziej, że jest to część
                  Twojej polityki uprawianej na tym forum. Możesz również dalej
                  bajdurzyć o próbach nazywania czarnego białym i odwrotnie.

Aby rozwiać wątpliwości jestem zarówno przeciwko kandydaturze MM jak
                  i WH.
                  • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 22.08.10, 07:43
                    kiedys_plock napisał:

> Możesz udawać, że nie rozumiesz, tym bardziej, że jest to część
                    > Twojej polityki uprawianej na tym forum.

Trzeba było nie wchodzić ze mną w polemikę nie dysponując argumentami na
                    poparcie swoich tez. Nie trzeba byłoby wtedy wycofywać się z niej za pomocą
                    wymówki, której agresywny, personalny wydźwięk ma tej rejteradzie nadać
                    charakter planowego odwrotu. ;-))

> Aby rozwiać wątpliwości jestem zarówno przeciwko kandydaturze MM
                    > jak i WH.

Twoje preferencje wyborcze to Twoja prywatna sprawa i mnie nic do nich. Do
                    dyskusji ta informacja nic nie wnosi, bo interesują mnie w niej Twoje argumenty,
                    a nie motywacje.
                    • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 23.08.10, 03:17
                      roman_j napisał:

> Trzeba było nie wchodzić ze mną w polemikę nie dysponując
                      argumentami na
                      > poparcie swoich tez. Nie trzeba byłoby wtedy wycofywać się z niej
                      za pomocą
                      > wymówki, której agresywny, personalny wydźwięk ma tej rejteradzie
                      nadać
                      > charakter planowego odwrotu. ;-))

Boszszsz... Gdzie Ty, poza własną wyobraźnią, widzisz w moim
                      wpisie "agresywny, personalny wydźwięk"?

> Twoje preferencje wyborcze to Twoja prywatna sprawa i mnie nic do
                      nich. Do
                      > dyskusji ta informacja nic nie wnosi, bo interesują mnie w niej
                      Twoje argumenty,
                      > a nie motywacje.

Oj kłamczuszek jesteś... Gdybyś nie był zainteresowany moimi
                      preferencjami wyborczymi to byś nie tracił czasu na komentowanie tej
                      części mojego wpisu. Tak jak ja nie komentuję tych części Twoich
                      wpisów, które nie są warte mojej uwagi.

Wracając do sprawy dojazdów, 20 września 2004 roku Gazeta zamieściła
                      następującą informację:

W ciagu dwóch tygodni dowiemy sie, czy Plock otrzyma unijne
                      pieniądze na budowę dojazdów do mostu. Bez nich nie stać go na
                      rozpoczęcie inwestytcji o wartości 200 mln zł.

plock.gazeta.pl/plock/1,35710,2295335.html

Czyli było to ponad dwa lata po uroczystym podpisaniu przez
                      Wojciecha Hetkowskiego umowy na budowę nowego mostu w Płocku. Jak to
                      możliwe, że po dwóch latach nie było pieniędzy na budowę dojazdów!?
                      Czy ktoś "wyprowadził" te pieniądze w nielegalny sposób albo może
                      pieniądze zostały wydane na inny cel? Nie! Tych pieniędzy nigdy nie
                      było. Nie było ich w chwili "uroczystego podpisania umowy". Umowa
                      została podpisana bez zapewnienia finansowania dojazdów do mostu. To
                      Wojciech Hetkowski jest za to odpowiedzialny i to on powinien zostać
                      uhonorowany Złotym Sedesem.
                      • Gość: ksenon Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 08:57
                        Szkoda, że dopiero po dwóch latach swoich rządów Milewski zaczął
                        spinać model finansowania mostu opisany dokładnie przez
                        Hetkowskiego . Przypomina mi to zupełną nieudolność Mirka przy
                        budowie obwodnicy . W 2007 rząd Jarka K. wyrzuca ją ze spisu zadań
                        jako żle przygotowaną a biedak dopiero w 2010 podnosi larum. Słaby
                        refleks albo głowa trochę przyciasna jak na zarzadzanie miastem
                        • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 24.08.10, 01:01
                          Gość portalu: ksenon napisał(a):

> Szkoda, że dopiero po dwóch latach swoich rządów Milewski zaczął
                          > spinać model finansowania mostu opisany dokładnie przez
                          > Hetkowskiego .

Gdzie się można zapoznać z treścią tego dokumentu?
                          • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 26.08.10, 01:29
                            Gdzie ten dokument?
                      • Gość: do kiedyś Płock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.180.c85.petrotel.pl 23.08.10, 09:42
                        Oj głupi, głupi, jak napisał poeta, więc pilnuj teraz swojej nowej
                        gminy, bo bzdury waćpan piszesz o tym, że dobrze przygotowana i
                        uzgodniona z rządem inwestycja - nowy most przez Wisłę w Płocku
                        przez ekipę prezydenta W.H. powinna być napiętnowana, a jest wręcz
                        odwrotnie, gdyż panuje opinia,że gdyby nie odważna decyzja W.H."
                        budujemy most", to w obliczu inwestycji pod EURO'2012, most nie
                        zostałby później zbudowany, gdyż nie jest powiązany z inwestycjami
                        dot. mistrzostw, a już są opóźnienia i fachowcy nazywają cyt.
                        inwestycje EURO'2015. Inwestycje W.H. należy naśladować jako wzór do
                        pracy UMP!
                        • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 24.08.10, 01:06
                          Gość portalu: do kiedyś Płock napisał(a):

> (...) bo bzdury waćpan piszesz o tym, że dobrze przygotowana i
                          > uzgodniona z rządem inwestycja

Czy są gdzieś jakieś ślady tych uzgodnień czy tylko "panuje taka
                          opinia"?
                          • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 26.08.10, 01:34
                            Może się w końcu dowiem na jakiej podstawie "panuje opinia".
                            Przekonaj mnie "waćpan", że czegoś nie wiem co wszyscy wiedzą.
                      • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 23.08.10, 20:54
                        kiedys_plock napisał:

> Boszszsz... Gdzie Ty, poza własną wyobraźnią, widzisz w moim
                        > wpisie "agresywny, personalny wydźwięk"?

W tych dwóch linijkach, które zacytowałem przed moimi słowami. :-))

> Oj kłamczuszek jesteś... Gdybyś nie był zainteresowany moimi
                        > preferencjami wyborczymi to byś nie tracił czasu na komentowanie
                        > tej części mojego wpisu.

To nie była strata czasu. Zawsze chętnie wytykam słabości Twoich wpisów, jeśli
                        takowe w nich zauważę.

> Tak jak ja nie komentuję tych części Twoich wpisów, które nie są
                        > warte mojej uwagi.

Zaiste zaskakujące są Twoje wybory w tej kwestii. :-))
                        I szkoda tylko, że zakładasz, że skoro Ty postępujesz w pewien sposób, to na
                        pewno inni też. :-))

> Czyli było to ponad dwa lata po uroczystym podpisaniu przez
                        > Wojciecha Hetkowskiego umowy na budowę nowego mostu w Płocku. Jak
                        > to możliwe, że po dwóch latach nie było pieniędzy na budowę
                        > dojazdów!?

Zapytaj o to pana Milewskiego, bo to on rządził wtedy Ratuszem już drugi rok i
                        ponosi pełną odpowiedzialność za ten brak funduszy.

> Czy ktoś "wyprowadził" te pieniądze w nielegalny sposób albo może
                        > pieniądze zostały wydane na inny cel? Nie! Tych pieniędzy nigdy
                        > nie było. Nie było ich w chwili "uroczystego podpisania umowy".

Oczywiście, że nie. I tego nikt nie ukrywał. O to jednak, że nie było ich nadal
                        dwa lata później, chcesz oskarżać teraz prezydenta Hetkowskiego, który w tym
                        czasie był już jedynie radnym opozycji?

> Umowa została podpisana bez zapewnienia finansowania dojazdów do
                        > mostu. To Wojciech Hetkowski jest za to odpowiedzialny i to on
                        > powinien zostać uhonorowany Złotym Sedesem.

Gdyby prezydent Hetkowski wygrał wybory w 2002 roku i sprawy potoczyłyby się
                        tak, jak nimi pokierował pan Milewski, wtedy nie mógłbym się nie zgodzić z tym,
                        co napisałeś powyżej.
                        Tak się jednak nie stało i odpowiedzialność spada na pana Milewskiego. No chyba
                        że zakładasz, że prezydent Hetkowski już 24 czerwca 2002 roku wiedział, że
                        wybory jesienne przegra, a wygra je pan Milewski i że z premedytacją postanowił
                        przyszłemu zwycięzcy podłożyć świnię. Ja myślę, że jednak zakładał swoje
                        zwycięstwo i miał plan działań mających doprowadzić szczęśliwie tę inwestycję do
                        końca bez podobnych niespodzianek. Czy by mu się udało, tego żaden z nas nie
                        wie. Obdarzanie go Złotym Sedesem nie ma żadnego uzasadnienia poza Twoją
                        osobistą niechęcią. q. e. d. ;-))
                        • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 24.08.10, 01:11
                          Nie przekonałeś mnie do swoich racji. Myślę, że nie osiągniemy
                          porozumienia w tej materii. Na zakończenie jeszcze jedna sprawa.

29 grudnia 2005 roku:
                          Są pieniądze na dojazdy do nowego mostu
                          wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3089229.html

12 października 2007 w artykule pt. "Nowy most rodził się w wielkich
                          bólach":
                          23 stycznia 2006 - prezydent Mirosław Milewski podpisuje z
                          Budimeksem-Dromeksem umowę na budowę dróg dojazdowych. Mają być
                          gotowe w styczniu 2007.
                          14 maja 2006 - płocki most, który stoi bez dojazdów, wygrywa konkurs
                          na "Bzdurę roku", w którym nagrodą jest złoty sedes.

plock.gazeta.pl/plock/1,35701,4574629.html

Proszę zwrócić uwagę na okres czasu między tymi datami. Ktoś nie
                          mógł znieść, że budowa zakończy się sukcesem i po podpisaniu umowy
                          na budowę dróg dojazdowych ufundowano "Bzdurę roku". Brzydko to
                          pachnie panowie redaktorzy. Milewski odejdzie wcześniej czy później,
                          most z dojazdami stoi a Złoty Sedes będzie się kojarzył z Płockiem.
                          • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 24.08.10, 07:35
                            kiedys_plock napisał:

> Nie przekonałeś mnie do swoich racji. Myślę, że nie osiągniemy
                            > porozumienia w tej materii.

Jakoś to przeżyję. Zwłaszcza, że nie zakładałem, że to mi się uda.

> Proszę zwrócić uwagę na okres czasu między tymi datami. Ktoś nie
                            > mógł znieść, że budowa zakończy się sukcesem i po podpisaniu umowy
                            > na budowę dróg dojazdowych ufundowano "Bzdurę roku".

To na pewno spisek Żydów, pedałów i cyklistów skierowany przeciwko panu
                            Milewskiemu. ;-))
                            A fakt jest taki, że nagrodę ufundowano za to, że przez rok gotowy most stał
                            sobie w szczerym polu jako pomnik indolencji władz Płocka.

> Brzydko to pachnie panowie redaktorzy. Milewski odejdzie wcześniej
                            > czy później, most z dojazdami stoi a Złoty Sedes będzie się
                            > kojarzył z Płockiem.

Most z dojazdami stoi i taki scenariusz był, jak sądzę, oczywisty nawet dla
                            największych optymistów. Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby te dojazdy nie
                            zostały w końcu zbudowane. Natomiast Złoty Sedes będzie się kojarzył płocczanom
                            nieodmiennie z panem Milewskim, a nie z Płockiem.
                            • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 26.08.10, 01:27
                              roman_j napisał:

> To na pewno spisek Żydów, pedałów i cyklistów skierowany przeciwko
                              panu
                              > Milewskiemu. ;-))

Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś nosi jarmułkę, depcze pedały czy
                              jest pedałem. Natomiast Złoty Sedes świetnie wpisuje się w klimat
                              polityczny tworzony przez Gazetę gdzie planowany pomnik Krzywoustego
                              nazywa się pomnikiem Milewskiego.

> Natomiast Złoty Sedes będzie się kojarzył płocczanom
                              > nieodmiennie z panem Milewskim, a nie z Płockiem.

Natomiast ludziom spoza Płocka będzie się kojarzył tylko i wyłącznie
                              z Płockiem. Ciekawe co o tym myślą potencjalni i tak pilnie
                              wypatrywani inwestorzy? Na wiosnę 2006 roku przyznano mostowi bez
                              dojazdów nagrodę za "Bzdurę Roku" co w roku wyborów prezydenckich
                              miało być decydującym o wynikach wyborów ciosem. Natomiast na
                              jesieni Miroslaw Milewski wygrał wybory.
                              • roman_j Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 26.08.10, 08:15
                                kiedys_plock napisał:
                                > Natomiast Złoty Sedes świetnie wpisuje się w klimat polityczny
                                > tworzony przez Gazetę gdzie planowany pomnik Krzywoustego nazywa
                                > się pomnikiem Milewskiego.

Odchodzisz od tematu i znów niebezpiecznie zbliżasz się do teorii spiskowych.
                                Niewątpliwie przyznanie Złotego Sedesu było zaplanowanym z wyprzedzeniem
                                posunięciem wrażych sił, których przedstawiciele wiedzieli, że pan Milewski
                                przeforsuje budowę pomnika Bolka Krzywoustego według własnego gustu.

> Natomiast ludziom spoza Płocka będzie się kojarzył tylko i
                                > wyłącznie z Płockiem.

Masz pewnie na myśli siebie. Co do innych, nie wypowiadaj się, proszę, tak
                                zdecydowanie. Znam co najmniej kilka osób spoza Płocka, którym to trofeum
                                kojarzy się wyłącznie z panem Milewskim. :-))

> Ciekawe co o tym myślą potencjalni i tak pilnie wypatrywani
                                > inwestorzy?

Wypatrywani przez kogo? Na pewno nie przez pana Milewskiego.
                                Poza tym poważny inwestor przy lokalizacji inwestycji nie bierze pod uwagę tego,
                                laureatem jakich nagród jest rządzący daną gminą. To nie decyduje o sukcesie.

> Na wiosnę 2006 roku przyznano mostowi bez dojazdów nagrodę za
                                > "Bzdurę Roku" co w roku wyborów prezydenckich miało być
                                > decydującym o wynikach wyborów ciosem.

Znów zapachniało spiskiem...

> Natomiast na jesieni Miroslaw Milewski wygrał wybory.

Wygrał dzięki słabości konkurencji, która choćby wspomnianego wcześniej "ciosu"
                                kandydaturze pana Milewskiego nie zadała. Nie przypominam sobie bowiem, żeby
                                fakt przyznania tego trofeum był w kampanii wyborczej eksploatowany. A można
                                było go bardzo twórczo wykorzystać. Szkoda, że tak się nie stało, bo to
                                rzeczywiście mogłoby przemówić do wyobraźni wyborców i przechylić szalę zwycięstwa.
                                • kiedys_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę 27.08.10, 00:46
                                  roman_j napisał:

> Odchodzisz od tematu i znów niebezpiecznie zbliżasz się do teorii
                                  spiskowych.
                                  > Niewątpliwie przyznanie Złotego Sedesu było zaplanowanym z
                                  wyprzedzeniem
                                  > posunięciem wrażych sił, których przedstawiciele wiedzieli, że pan
                                  Milewski
                                  > przeforsuje budowę pomnika Bolka Krzywoustego według własnego
                                  gustu.
                                  Kogoś poniosła fantazja. Gdzie w moim tekście jest o planowanym
                                  związku między przyznaniem tej nagrody a budową pomnika
                                  Krzywoustego? Ja pisałem o klimacie politycznym i Twoja
                                  interpretacja mojej opinii jako teorii spiskowych jest próbą jej
                                  dyskredytacji. To działanie, w tym przypadku, maskuje brak
                                  argumentów z Twojej strony.

> Znam co najmniej kilka osób spoza Płocka
                                  Nie chwal sie!

Twierdzisz, że znasz co najmniej kilka osób spoza Płocka, którym to
                                  trofeum kojarzy się wyłącznie z panem Milewskim. Ja nie znam ani
                                  jednej osoby spoza Płocka, której to kojarzy się wyłącznie z
                                  Miroslawem Milewskim. Gdzie poza lokalnymi wiadomościami z Płocka
                                  można się dowiedzieć cokolwiek na temat tej nagrody? Mnie się udało
                                  znaleźć tylko jedno takie miejsce na Internecie, ale może ktoś zna
                                  inne.
                                  Gazeta w dnia 14 maja 2006 roku w artykule "Bzdura Roku: Złota
                                  Muszla za most donikąd" ani słowem nie wspomniała o Miroslawie
                                  Milewskim:
                                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3344887.html?skad=rss
                                  Również w komentarzach do tego artykulu nie ma ani słowa o p.
                                  Milewskim:
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,443,41810344,,Bzdura_Roku_Zlota_Muszla_za_most_donikad.html?v=2
                                  Skąd więc osobie spoza Płocka ma się kojarzyć Złoty Sedes z
                                  Mirosławem Milewskim?

>> Ciekawe co o tym myślą potencjalni i tak pilnie wypatrywani
                                  >> inwestorzy?

> Wypatrywani przez kogo? Na pewno nie przez pana Milewskiego.
                                  > Poza tym poważny inwestor przy lokalizacji inwestycji nie bierze
                                  pod uwagę tego,
                                  > laureatem jakich nagród jest rządzący daną gminą. To nie decyduje
                                  o sukcesie.

Inwestorzy są w Płocku wypatrywani zarówno przez MM jak i WH. Bo
                                  jest to narzędzie w walce politycznej. Poza tym jest spora grupa
                                  ludzi, którzy czekają na inwestorów - to bezrobotni. A w kwestii
                                  inwestowania co Ty możesz wiedzieć jakimi kryteriami kierują się
                                  inwestorzy?

Na koniec może coś co powiedział Mirosław Milewski na temat nagrody
                                  i samej budowy mostu:
                                  "Wszyscy budowaliśmy ten most z olbrzymim wysiłkiem i nagle okazuje
                                  się, że zbudowaliśmy bzdurę roku. Od początku wiadomo było, że
                                  przeprawa powstanie szybko, a dojazdy do niej nie staną na czas, bo
                                  inwestycja drogowa była kompletnie nieprzygotowana, nie wykupiono
                                  gruntów, nie zabezpieczono pieniędzy."
                                  wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3347742.html

Z całej tej dyskusji nie wynika nic co by spowodowało, że zmieniłem
                                  zdanie dotyczące tego komu naprawdę należy się ta nagroda.
                                  • Gość: teraz_plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.plock.mm.pl 27.08.10, 16:00
                                    byłeś kiedys_plock i nadal jesteś "kiedyś" kiedys_sie_urodziles__i_sobie_zyjesz

czy to ci się podoba, czy nie, twój patron i ideał, twoje "słońce mazowsza" nie ma żadnych szans na reelekcję. mam nadzieję, że WH też nie. eot
        • Gość: ika Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:06
          A odpowiedz tylko szybciutko w jakich latach hetkowski był
          prezydentem. Założe się że nie wiesz, więc po co wypisujesz bzdury
          że był brud i nic więcej. Dla twojej informacji hetkowski
          prezydentem był tylko 8 miesięcy sam pomyśl co przez tak krótki czas
          można zrobić, gdy procedury chociażby papierkowe prawie tyle
          trwają.
          • Gość: oko Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.092.c65.petrotel.pl 20.08.10, 11:13
            Haha...pan H w ciągu tych 8 miesięcy trochę zrobił dobrego...oczywiście dla
            siebie i malutkiego grona swoich "przyjaciół". Jeśli ponownie zostałby Ojcem
            Miasta Płocka, zrobiłby zapewne więcej...ale oczywiście dla malutkiego grona
            swoich "przyjaciół".
          • Gość: donpedro Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.033.c94.petrotel.pl 20.08.10, 11:14
            > że był brud i nic więcej. Dla twojej informacji hetkowski
            > prezydentem był tylko 8 miesięcy sam pomyśl co przez tak krótki czas
            > można zrobić,

8 miesięcy wystarczyło. Ta kadencja to w/g mnie najczarniejsza karta w
            historii płocka.
            Jak naiwnym trzeba być myśląc że ludzie zapomnieli ?
          • Gość: płocczanka Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 78.154.67.* 20.08.10, 11:26
            Wreszcie ktoś interesuje sie tym miastem, a nie tylko dba o swoje interesy.
            Wiadomo,ze to część kampanii,ale Pan Wojtek pokazuje nam,ze są ogromne szanse
            dla tego miasta. Trzeba tylko się postarać, a On sie stara. Brawo Panie Wojtku!
            • Gość: mag Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.142.c80.petrotel.pl 20.08.10, 12:13
              Jak rządził to pokazał na co go stać. Teraz przez upadek Wisły chce zaistnieć w
              Płocku. Ludzie on już był a i jego kolesiom też dziękujemy. Precz z komuną.
          • Gość: pamiętam kadencja 1998-2002 IP: 91.212.223.* 20.08.10, 11:32
            Pan Hetkowski współrządził Płockiem całą kadencję 1998-2002.
            Najpierw w latach 1998-2001 jako Przewodniczący Rady Miasta Płocka,
            a następnie w roku 2002 jako prezydent. A dla mnie ta ekipa kojarzy
            się z Kanią, Cholewińskim, Jakubowskim, Opatrzykową i niestety
            Hetkowskim.
            • Gość: do "pamiętam" Re: kadencja 1998-2002 IP: *.169.c69.petrotel.pl 20.08.10, 15:49
              Gość portalu: pamiętam napisał(a):

> Pan Hetkowski współrządził Płockiem całą kadencję 1998-2002.
              > Najpierw w latach 1998-2001 jako Przewodniczący Rady Miasta
              Płocka,
              > a następnie w roku 2002 jako prezydent. A dla mnie ta ekipa
              kojarzy
              > się z Kanią, Cholewińskim, Jakubowskim, Opatrzykową i niestety
              > Hetkowskim.

A pamiętasz to, że w latach 1984–1991 p. Hetkowski był
              wiceprezydentem miasta Płocka.
        • Gość: helenka Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.053.c86.petrotel.pl 20.08.10, 11:33
          mysle ze niektóryzy poprostu je maja...a niektórzy nie maja ich wcale.
          jesli ktos ma wizje tego miasta to własnie niestety hetkowski - chociaz
          moze kiepsko wyglada, to na niego zagłosuje, ba nie chce mi sie zyc w
          grajdole pisowskim....
          • Gość: dor. Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 11:35
            niech Straz Miejska pilnuje Wisły dzień i noc
            • Gość: Radek Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 94.254.185.* 20.08.10, 11:44
              Każdy byle nie Milewski ...
              • Gość: ullalala Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:49
                Gość portalu: donpedro napisał(a):

> > że był brud i nic więcej. Dla twojej informacji hetkowski
                > > prezydentem był tylko 8 miesięcy sam pomyśl co przez tak krótki
                czas
                > > można zrobić,
                >
                > 8 miesięcy wystarczyło. Ta kadencja to w/g mnie najczarniejsza
                karta w
                > historii płocka.
                > Jak naiwnym trzeba być myśląc że ludzie zapomnieli ?

Ale chyba od czasów Konrada Mazowieckiego który na zgube wprowadził
                Krzyzaków do Polski.KONKETNIE CO SIE WTEDY TAK POTWORNEGO WYDARZYŁO?
                • Gość: fijoł Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 195.117.55.* 20.08.10, 12:05
                  Doceniając zasługi Pana hetkowskiego jakoś to jest nieszczere, że teraz zakłada
                  stronę internetową, zaczyna mówić na "ty" z osobami z którumi się nie zna, takie
                  niby amerykańskie, ale czy takiemu prawie starcowi to wypada?
            • Gość: Ada Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:49
              A może by tak dać mu szansę. Tak ładnie gada i takie cuda obiecuje i
              taki na zdjęciach wygląda biznesmen. No nawet niech i on się przy
              tym ochapie byleby i nam było dobrze. Tylko poczekajmy niech jeszcze
              wicej naobiecuje. A co nam szkodzi nie z naszego.
          • Gość: menel Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 20:25
            Gość portalu: helenka napisał(a):

> jesli ktos ma wizje tego miasta to własnie niestety hetkowski -
            > chociaz moze kiepsko wyglada, to na niego zagłosuje, ba nie chce
            > mi sie zyc w grajdole pisowskim....

Niestety helenka, nie wiesz jak używać słowa "niestety" oraz nie
            umiesz posługiwać się polszczyzną - wyszło dokładnie inaczej niż
            chciałaś, niestety!!!!!!
            Gdyby decyzję o głosowaniu opierać na twojej argumentacji to jej
            wynik byłby odwrotny od twoich oczekiwań, niestety!!!!

• Gość: ee2 Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.107.c72.petrotel.pl 20.08.10, 12:26
          ty mi powiedz na ile teraz zadluzone jest Miasto i kto to bedzie
          splacał juz zapowiedzianie jest podwyzenie podatkow no za cos trzeba
          pokryc te piekne inwestycje i balety Milewskiego TY i ja za to
          zaplacisz baranie jeden z drugimk nie mowie zeby nie robic nic ale
          zadluzajac miasto juz na ok 400 mln zloty to przegiecie!!! pały ,
          MILEWSKI twoj koniec bliski i twoje psy ci nie pomogą szkodniku!
        • Gość: do mieszkańca Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.146.112.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 17:20
          No właśnie, Hetkowski powinien duuużo zrobić przez 10 miesięcy, a
          Milewski nie zrobił nic prze osiem lat. Może jesteś w stanie to nam
          wytłumaczyć?
          Każdy tylko nie Milewski!!!
    • Gość: tatar Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.10, 12:37
      A może by tak deklaracje wybudowania sieci gazowej do dzielnicy
      Radziwie i centralnej kotłowni celem zlikwidowania indywidualnych
      kominów, a tym samym uzyskania wielu miejsc pracy i ochrony
      środowiska.
    • Gość: DNO Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.class147.petrotel.pl 20.08.10, 12:41
      Normalnie wstyd dla Płockich kibiców że popierają lewicę.. niech na youtube
      wpiszą "hetkowski polsat"
      • Gość: fijoł Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 195.117.55.* 20.08.10, 13:09
        zapomniałem dodać, że hetkowski na chama wygryzł iwaniaka z kandydowania i też
        dlatego nie ma mojego poparcia, na iwaniaka tak jak na napieralskiego bym
        zagłosował, a nie na jakąś "czerwoną nomenklaturę", dość milllerów i innych
        • Gość: Arek I. Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 94.254.191.* 20.08.10, 16:55
          Jeśli p. Hetkowski wygryzł swojego kolege z partii o ubieganie sie
          fotel prezydenta to co dopiero bedzie jak nim zostanie ...??
        • Gość: wróżka Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.146.112.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 17:27
          Po przeczytaniu twojego wpisu zrozumiałam, dlaczego podpisujesz się
          fijoł. TRAFIŁEŚ W SAMO SEDNO
          • Gość: . Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.plock.mm.pl 20.08.10, 18:23
            Bajek nawkrecal Hetkowski o wielkiej Wisle i teraz wszyscy kibice
            noznej beda mu jedli z reki.
            • Gość: plock Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:54
              > Bajek nawkrecal Hetkowski o wielkiej Wisle i teraz wszyscy kibice
              > noznej beda mu jedli z reki

40?
    • dms11 Wojtek na prezydenta! 20.08.10, 18:14
      Głosy na Hetkowskiego są już gotowe. Leżą w czyimś bagażniku.
      • Gość: Edek Re: Wojtek na prezydenta! IP: *.172.c65.petrotel.pl 20.08.10, 19:00
        Chyba Milewskiego, bo Milewski potrafi. Tak Pani Grodecka, niech
        Pani myśli a nie p...doli głupoty
    • wojek1959 Hetkowski bierze się za Wisłę 20.08.10, 18:27
      tego pana to chyba popra geje i lesbije
      • Gość: Pol Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 13:09
        czyli twoi starzy
        • Gość: haha Re: Hetkowski bierze się za Wisłę IP: 94.40.67.* 21.08.10, 20:21
          Pan Hetkowski,NA PEWNO wygra! To dobry człowiek i idealny kandydat!
    • Gość: m Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.147.231.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.08.10, 17:51
      Precz z Milewskim, precz z Hetkowskim
      • Gość: jan czerwiński [...] IP: *.248.c94.petrotel.pl 24.08.10, 20:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: jan czerwiński [...] IP: *.248.c94.petrotel.pl 24.08.10, 20:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: haha Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.10, 20:52
        Pierwsza część wypowiedzi przedmówcy,zasługuje na pełne poparcie!
        PRECZ Z MILEWSKIM! Za to druga,jest błędna.Pan Hetkowski,jest
        najlepszy kandydatem.Wierzę,jestem pewna,że wygra wybory...Życzę mu
        tego i nam wszystkim,też!
        • Gość: gladi Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.plock.mm.pl 24.08.10, 21:23
          może jest i najlepszy póki co to kandydatów oficjalnych jest 2 to i może lepszy
          od Milewskiego, ale obaj nie będą się liczyć w finale:)
        • Gość: haha Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.10, 23:59
          Dlaczego tak uważasz? Lepszego kandydata nie ma i nie będzie. Pan
          Hetkowski,jak każdy,ma troche nadszarpniętą opinię...ale wemy,że to
          było wielkie nieporozumienie.Został kilkakrotnie uniewinniony,więc
          sprawa jest oczywista.Osobiście popieram jego kandydaturę.Jestem
          przekonana,ze zrobi dużo dobrego dla Płocka i jego mieszkańców...Już
          teraz porusza najistotniejsze problemy! Fakt,Jego kampania nie
          będzie taaaka jak Milewskiego (bo na to nie stać nikogo!)...ale
          gdyby myślał takimi kategoriami,to wcale by nie startował! Mało!
          Porównywanie tego,co zrobił,w czasie prezydentury przez osiem
          miesięcy...z tym,co zrobił Milewski-przez osiem lat...w
          innych,lepszych i na pewno łatwiejszych czasach-też nie jest
          adekwatne! Przemyśl,czy i w czym inni kandydaci mogą być lepsi?...
          Spróbuj mnie przekonać. Pozdrawiam.
          • Gość: enzo Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.094.c93.petrotel.pl 26.08.10, 08:38
            > Pan Hetkowski,jak każdy,ma troche nadszarpniętą opinię...ale
            wemy,że to było wielkie nieporozumienie.Został kilkakrotnie
            uniewinniony..

Dla mnie to brzmi jak życiorys .... a nie kandydata na cokolwiek
            publicznego ;)
            Sama myśl że H mógłby startować w wyborach jest komiczna lub
            irracjonalna (do wyboru). Teraz jeszcze Kononowicz i Tymiński ze
            swoją teczką i mamy komplet.

Ja się pytam co H zrobił dla klubu kiedy Orlen skazał go na śmierć.
            Kiedy Milewski go przygarnął jak zbitego kundla ? Co robił H poza
            snuciem planów ? gdzie był ze swoimi genialnymi pomysłami ?

A... krzyczał pewnie że "Milewski ty... " z trybun ;)

To bardzo pomocne ;) Dziękujemy.
            • Gość: płocczanin Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.plock.mm.pl 26.08.10, 09:01
              Lekka opinia CZYJE DZIEŁO?

Zobaczcie;

link; www.youtube.com/watch?v=Kq-N8Ju_Eck&feature=related

Zobaczymy Wisłę?
            • roman_j Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? 26.08.10, 11:21
              Gość portalu: enzo napisał(a):

> Dla mnie (...) Sama myśl że H mógłby startować w wyborach jest
              > komiczna lub irracjonalna (do wyboru).

Na czym polega jej komizm lub irracjonalność?
              Moim zdanie myśl, że prezydent Hetkowski mógłby startować w wyborach, nie jest
              dla Ciebie ani komiczna ani irracjonalna, ale przeciwnie, budzi Twój głęboki
              niepokój.
              • Gość: firmek Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 22:32
                Roman jesteś w sztabie wyborczym ? Nie kłóci się to z twoją funkcją
                tutaj ?

Start w wyborach pierwszego lepszego menela, gimnazjalisty,
                przestępcy czy konia lub drzewa iglastego również jest komiczny,
                irracjonalny i również budzi niepokój. Rozumiem więc przedprzedmówcę.
                A ja mam tylko taką zagwózdkę:
                O jaką stawkę grają ci ludzie jeśli podchodzą do wyborów mimo takiego
                piętna ? Mi to wygląda na desperacje lub kompletne oderwanie od
                rzeczywistości.
                Przykro patrzeć.
                • roman_j Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? 30.08.10, 07:45
                  Gość portalu: firmek napisał(a):

> Roman jesteś w sztabie wyborczym ?

A powstał już jakiś inny sztab wyborczy oprócz tego, który pod nazwą Urząd
                  Miasta funkcjonuje nieprzerwanie od 8 lat? W tym nie jestem, o funkcjonowaniu
                  innych nie mam wiedzy.

> Nie kłóci się to z twoją funkcją tutaj ?

Zgodnie z powyższym, nie ma co się kłócić.

> Start w wyborach pierwszego lepszego menela, gimnazjalisty,
                  > przestępcy czy konia lub drzewa iglastego również jest komiczny,
                  > irracjonalny i również budzi niepokój. Rozumiem więc
                  > przedprzedmówcę.

A ja nadal nie, bo prezydent Hetkowski nie należy do żadnej z powyższych
                  kategorii. Zwłaszcza, że z powyższych pięciu możliwości tylko dwie są dozwolone
                  przez ordynację.

> A ja mam tylko taką zagwózdkę:
                  > O jaką stawkę grają ci ludzie jeśli podchodzą do wyborów mimo
                  > takiego piętna ? Mi to wygląda na desperacje lub kompletne
                  > oderwanie od rzeczywistości.
                  > Przykro patrzeć.

Przykro to jest czytać takie wypowiedzi ze świadomością, że są one objawami
                  strachu tych, którzy obawiają się, że prezydent Hetkowski może wygrać z panem
                  Milewskim. Nie lękaj się! ;-))
          • Gość: hih Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 08:39
            czemu musiały z sądu ginąc akta, to niezła mafia jest
            • Gość: LEW Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: 94.40.67.* 26.08.10, 18:13
              Pewnie,Ty je ukradłeś,skoro masz takie pomysły! Pan Hetkowski,wygra!TO PEWNE.JESZCZE PYTANKO. OD KIEDY W POLSCE JEST MAFIA?

• Gość: J-23 Re: To juz Wisły nie zobaczymy więcej ? IP: *.181.c77.petrotel.pl 27.08.10, 12:01
      A ja sobie myślę tak:
      Gdyby w czasie gdy nastawał na urząd szanownie nam panujący MM w
      kraju rządził PiS to napewno drogi dojazdowe byłyby duzo wczesniej.
      gdyby w czasie gdy rządzi nadal MM w państwie rządził PiS mielibyśmy
      pieniądze na obwodnice miasta.
      Zaznaczam , że nie jestem zwolennikiem Pana MM ani Pana H.
      A to co przytoczyłem to moim zdaniem efekt naszego systemu, który
      stwarza takie sytuacje.
      No bo przecież PO nie da PiSowskiemu dziłaczowi, i to nie ważne czy
      to PiS czy SLD, czy ktokowliek inny. Tak jest w całym kraju, tak
      było tez jak rządził PiS.
      Niestety
    • Gość: kibolek live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.c152.petrotel.pl 29.08.10, 17:42
      A tymczasem „upolitycznione” przez pana Zarebskiego Stowarzyszenie
      Sympatyków Klubu WP mimo zamkniętego sektora gości udało się do
      Suwałk na mecz.
      Też w celach politycznych panie redaktorze? Czy może jednak mają ten
      klub w sercu jak nikt na świecie i nie zważając na czas, koszty i
      trudy będą z nim zawsze i wszędzie?

Czy jacyś dziennikarze z Płocka, albo działacze, przedstawiciele
      właściciela itd. udali się na ważny mecz z Wigrami???
      To oczywiście pytanie retoryczne :-)
      W Suwałkach są tylko politycy z SSKWP
      ;-)

Zapraszamy na stowarzyszeniową "kibolsko-polityczną" relację live
      z Suwałk
      :-)):

wisla.plocman.com/forum/viewtopic.php?p=133473#133473
      • Gość: "polityk" Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 18:24
        Nie mogę wyswietlić strony, ale do przerwy przy naszej ogromnej
        przewadze 0 : 0 . Nie uznana prawidłowo zdobyta bramka Koczona.
        TYLKO ZKS!!! NAPRZÓD NAFCIARZE!!!
        • Gość: "polityK Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 19:37
          Niestety 1 : 1 . Trzy minuty przed końcem Pacan z karnego. Czy to
          równia pochyła? Czy ktoś wie kto za to odpowiada?
          • Gość: kot Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: 94.40.67.* 30.08.10, 20:49
            spokojnie! Poczekajmy na kolejne mecze...i na przyszłego PREZYDENTA,KTÓRY NA PEWNO PIŁKĘ KOPANĄ "USTAWI" NA POZIOMIE,NA JAKI ZASŁUGUJEMY!!!
            • Gość: ciekawski Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.opera-mini.net 03.09.10, 20:30
              Jakim wynikiem zakończyło się dzisiejsze spotkanie? Kto,poza wiernym kibicem,p.Hetkowskim,zna odoowiedż i tą wiedzą podzieli się ze mną? Jaki był mecz?
              • Gość: ..... Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.opera-mini.net 04.09.10, 09:05
                Kolejna porażka... ZAL! Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości,że czas na zmiany i najwyższa pora,żeby zrobić wszystko,żeby pomóc naszemu zespołowi?
                • Gość: zks!!!! Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 10:44
                  Panowie z Ratusza. Uczcie się jakby powiedział Lenin nawet od diabła. Gdybyście posłuchali Hetka i
                  kibiców w marcu to gralibyśmy w 1.Lidze. Posłuchajcie go teraz i weżcie sie za jego plan to moze
                  jeszcze powalczymy o awans. Zle to wyglada, ale posłuchajcie kogos mądrego.
                  • Gość: Irek Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: 94.40.67.* 04.09.10, 19:51
                    Podzielam zdanie przedmówcy! Jak Wam nie wstyd... Wiecie,już kto ma pomysł na ten klub,więc poproście GO o rade i do dzieła. CZEKAMY!
                    • Gość: kapi Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: 94.40.67.* 10.09.10, 15:06
                      OJ!OJ!OJ! ILE TO JESZCZE POTRWA? Jutro kolejny mecz...w Elblągu,jak myślicie kto się tam wybierze wspierać naszych? Ja się domyślam...jestem nawet pewien,że tytułowy bohater wątku,nie zawiedzie.
                      • Gość: Hubert Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: 94.40.67.* 11.09.10, 16:11
                        Już się zaczęło! Oby wygrali...
                        • Gość: haha Re: live z Suwałk. od polityków z SSKWP ;) IP: *.opera-mini.net 11.09.10, 20:09
                          Wynik meczu w Elblągu 0:0. Nie komentuje tego,bo nasi rywale grali lepiej. Można tylko powspominać wspaniałe mecze Wisły...teraz,jest CHAOS,to ten ład,który zniszczono przy Stworzeniu Swiata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka