Dodaj do ulubionych

WP 66098 i WP 85164

18.09.10, 21:37
Kolejnych dwóch debili, oba z dnia dziesiejszego:

1. bordowe audi kombi WP 66098 - skrzyżowanie przy Auchan, ok. godz. 14.00, kier. Słupno, na czerwonym zatrzymują się dwa samochody na prawym pasie do jazdy na wprost, nagle trzeci, jadący za nimi zjeżdża na lewy pas i przejeżdża skrzyżowanie na czerwonym (i wcale nie było to tzw. "wczesne czerwone warszawskie") i zjeżdża na parking do supermarketu. Mam nadzieję, że kupiłeś coś przeterminowanego.

2. czarny focus II WP 85164 - ulica Mazura, przed 18.00, ograniczenie do 40. Kolega debil chciał zaimponować dziewczynie, którą wiózł jaki z niego kozak, więc popisał się najpierw wyprzedzaniem jednego samochodu na podwójnej ciągłej i za chwilę poprawił wyprzedzając drugi samochód na przejściu dla pieszych.

Życzę wam obu szybkiego zejścia, żebyście nie zdążyli nikomu zrobić krzywdy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: WP 66098 i WP 85164 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.10, 21:46
      Popieram !!! ale zacznij też może tych kretynów nagrywać... to pare spraw załatwi.
    • Gość: smieciorewicz Re: WP 66098 i WP 85164 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 21:54
      Byłem dzisiaj w Włocławku.
      Pokaz "agresywnej jazdy" na całej trasie.
      Z dziesięć przypadków łamania przepisów i jeden ostry wypadek (wypadek? czy efekt wyścigowej jazdy) na prostej do Duninowa - zdemolowany samochód w rowie ze zdemolowanym przez ratowników dachem, co najmniej jeszcze jeden uszkodzony ale się utrzymał na jezdni.
      Z powrotem: Nawet jakiś zdezelowany dostawczy nie zgodził się za mną jechać dziewięćdziesiątką.
      • Gość: smieciorewicz Re: WP 66098 i WP 85164 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 22:08
        Już po napisaniu postu dowiedziałem się,że na dojeździe do Duninowa zginęły trzy osoby.
        Samochody ,które stały w miejscu wypadku gdy tam jechałem, nie brały udziału w tym wypadku a sam wypadek był o godzinę wcześniej.
        • Gość: do monalisaturbo Re: WP 66098 i WP 85164 IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 09:55
          wpis tutaj niewiele da, w poniedziałek po 8.00 zadzwoń 997 i zapytaj dyżurnego oficera, gdzie masz się zgłosić, aby złożyć zawiadominie o popełnieniu wykroczeń w ruchu drogowym - możliwe miejsca przyjmowania takich zgłoszeń to KMP ul. Słowackiego 4 lub budynek KMP ul 1Maja - Wydział Prewencji I piętro, zależnie od tego, gdzie tego dnia pracuje dyżurny dzielnicowy.
          Trzeba złożyć regularne zawiadomienie spisane na potokoł ( podpisany), dostaniesz jakis papier potwierdzający ten fakt. Trzeba podać miejsce, czas i opis wykroczenia, nr rej pojazdu i wygląd kierującego. Potem Policja rozlicza delikwenta wg cennika za dane wykroczenie.
          Ważne: zadzwoń nim pójdziesz, upewnij się gdzie iść, nie daj się zbyć ani odesłać do Wydz. Ruchu(drogówka) - czasem dyzurny nien jest dostatecznie poinformowany lub maskłonnośc i talent do zbywania. Drogówka tym się nie zajmie.

Ja tak robię, średnio 1-2 razy w tygodniu, to działa.
          pozdrawiam
          donosiciel na piratów
          • Gość: bratbo Re: WP 66098 i WP 85164 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.10, 23:53
            mnie zapytał PAN" policyjant", czy jak coś to będę zeznawał w sądzie!!
    • Gość: bratbo Re: WP 66098 i WP 85164 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.10, 00:06
      Ja mogę dopisać Renault tak zwany TIR WP 2805C kolor biały z tabliczką za szybą Piotr i Płock.
      Kolo bez mózgu wyprzedził mnie i szkolnego gimbusa w Chociszewie (droga z Zakroczymia do Płocka). Kretyn zrobił to na podwójnej ciągłej, przejeżdżając po lewoskręcie, na który chciał wjechać w/w gimbus i po dwóch polach wyłączonych z ruchu.

Pozdrawiam tego kretyna, życząc mu szybkiego 24pkt konta na policji. Jak chce się zabić niech ciachnie sobie żyły a nie poluje przy okazji na innych. Chyba że pozazdrościł kierowcy z Wyszogrodu, bo całe zdarzenie było 5 października 2010. około godziny 15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka