Dodaj do ulubionych

Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko

• Gość: zaAN Tylko Nowakowski IP: 91.212.223.* 24.09.10, 13:25
      Hetkowski to już śmietnik płockiej historii. Czas na zmiany. Czas na Nowakowskiego.
      • Gość: Maryla Re: Tylko Nowakowski IP: *.076.c79.petrotel.pl 24.09.10, 22:39
        Będę głosowała na Hetkowskiego bo to jedyny kandydat, któremu zależy na rozwoju Płocka, mimo jego słabości, w przeciwieństwie do PSL-u, który walczy o kasę i stołki i PiS-u, który jest chory na władzę inspirowany faszystowskim Kaczorem
        • Gość: ubawiony Re: Tylko Nowakowski IP: *.098.c82.petrotel.pl 25.09.10, 00:04
          Maryla, czy pod czaszką posiadasz mózg? Sądząc po wpisie - nie.
    • Gość: kot Re: Tylko Nowakowski IP: 94.40.67.* 25.09.10, 15:06
      Ja wierzę,że p.Hetkowski wygra w pierwszej turze i wszystkim zazdrośnikom zamknie to usta na dłuższy czas. Cieszę się,jak większość rozsądnych płocczan,że zaprowadzi porządek w naszym mieście.Dobrze,że zaczął działać,ze ma tyle ludzi po swojej stronie,że coraz więcej osób przekonuje się,iż to najlepszy kandydat na prezydenta.
      • Gość: sandersson Re: Tylko Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 15:14
        Ale pani Magda ratuszowa tuba zaraz coć o nim napisze. Co zgadujcie! repertuar ma nie wielki. Oj nie lubi Hetka ta pani, oj nie lubi.
      • Gość: nie lubię kota Rozsądni Płocczanie nie będą głosować na Hetka IP: *.127.c72.petrotel.pl 04.10.10, 15:22
        bo byliby nierozsądni
    • Gość: Gerw Do zawszejancośtam IP: *.084.c70.petrotel.pl 25.09.10, 18:16
      Do Hetek na pewno tego nie zrobi. Przy namiocie zero zainteresowania taką "personą". Dzieciaki które rozdają baloniki i reklamóweczki - oto poziom tej kampanii - dziecięcy
      • wiera25 Re: Do zawszejancośtam 26.09.10, 01:42
        Nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią....byłam tam dzisiaj i było sporo osób.
        Osobiście uważam, że to bardzo fajny pomysł z tym namiotem. Płoczczanie mają mozliwość porozmawiac z kandydatem na prezydenta i bez sugerowania się opiniami innych, obiektywnie ocenić Jego osobę.
        Ludzie nie dajcie się omamić wpisami przeciwników Hetkowskiego na tym forum, którzy próbuja Go ośmieszyć. Nazywanie Go klauen jest wielce niestosowne bo ani wyglądem, ani sposem bycia nie przypomina cyrkowej postaci.
        Czy ci najwięksi forumowi krzykacze potrafią jedynie krytykować z ukrycia ?
        Idź do namiotu i powiedz wprost co ci się "drogi ziomku" nie podoba.
        • wiera25 Re: Do zawszejancośtam 26.09.10, 02:10
          Aby nie być gołosłowną przytaczam słowa p.Hetkowskiego wyjasniające w jakim celu powstał namiot :
          "- Deklaruję, że będę w tym namiocie codziennie, przez kilka godzin, do dyspozycji mieszkańców miasta. Chcemy, żeby to był namiot żyjący problemami ludzi zwykłych, którzy będą mieli okazję wpisać się tu do księgi, będą mieli okazję zaprezentować swój pomysł na Płock, będą mieli okazję zapoznać się z moim pomysłem na Płock, przyjąć go lub skrytykować - zadeklarował Hetkowski. "
          • Gość: Rozmiar56/176 [...] IP: *.252.c92.petrotel.pl 26.09.10, 05:42
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: płocczanin Re: Do miłośnika namiotów IP: *.plock.mm.pl 26.09.10, 09:08
            Podoba mi się pomysł z namiotem. Taki powrót do Źródeł , wielbłądy , osły , tumany. ...a to echo wraca..... taki potomek menedlika, sadafi, gdziekolwiek jedzie, ciągnie za sobą namiot a w nim hurysy , zelowniczki, gotowe metalizowanymi paluszkami, skrócić o głowę każdego niewiernego na skinienie władyki.
            Po zbombardowaniu Libanu przez zacnych specjalistów, Polska przyjęła uchodźców na Okęciu a że cokolwiek waniali , nie wpuścili ich do budynku, lecz..oczywiście skierowali do namiotu, tak bliskiego wędrowcom.... a na wejściu ..czekała na nich polskojęzyczna TV i..witała znajomo....witajcie, witajcie, zapraszamy do Sheeshi, . Uciekinierze wykazali co prawda pewne zaniepokojenie...tak z deszczu uranowym pod rynnę krewniaków..
            Ale co tam , przecież taki namiot może stać całą kadencję Tego , który wygra, niekoniecznie tradycjonalisty namiotowej.
            • Gość: zimny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 09:38
      • Gość: serw Re: Do zawszejancośtam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 08:40
        Gość portalu: Gerw napisał(a):

> Do Hetek na pewno tego nie zrobi. Przy namiocie zero zainteresowania taką "pers
        > oną". Dzieciaki które rozdają baloniki i reklamóweczki - oto poziom tej kampani
        > i - dziecięcy

Nie podoba ci się kampania Hetkowskiego to jeżeli chcesz żeby wygrał to zaproponuj mu zmiany. Jak chcesz żeby przegrał to siedz cicho i w duchu ciesz się, że żle mu idzie. O co ci się rozchodzi?
        • Gość: wojciech hetkowski Re: zaproszenie do miasteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 10:13
          Serdecznie zapraszam wszystkim Państwa na spotkanie z Michałem Karnowskim i Erykiem Mistewiczem . Myślę, że będzie ciekawa dyskusje o wspólczesnym patriotyzmie, Polsce i nas Polakach.

Michał Karnowski - autor bądź współautor książkowych, szeroko komentowanych rozmów z Janem Rokitą, Kazimierzem Marcinkiewiczem, Lechem i Jarosławem Kaczyńskimi. Ostatnio wydał wspomnieniową książkę o prezydencie Lechu Kaczyńskim. Jego książki za każdym razem dotykają najważniejszych kwestii zmian zachodzących w świecie polityki. Dziennikarz Radia Plus, "Newsweek Polska", "Dziennika" a następnie "Polski The Times". Jeden z najbardziej cenionych komentatorów telewizyjnych i radiowych, w "Trójce" prowadzi poranną rozmowę dnia. Jeden z najlepiej poinformowanych dziennikarzy w Polsce. Ostatnio uruchomił portal www.wpolityce.pl.

Eryk Mistewicz - konsultant polityczny, autor strategii marketingu narracyjnego. Absolwent Ecole Superieure des Sciences Commerciales d'Angers (Francja). Najbardziej wpływowy marketer w Polsce pracujący z czołowymi polskimi politykami, prezesami największych koncernów, powszechnie znanymi osobami. Pracuje też we Francji, z największymi graczami na europejskim rynku pijaru i marketingu. Znany, bardzo trafny komentator polskiej sceny politycznej. Ostatnio wydał wraz z Michałem Karnowskim książkę "Anatomia władzy" o tym, co dzieje się dziś z polską polityką.

Spotkanie z Michałem Karnowskim i Erykiem Mistewiczem
          Wtorek o 17:00
          Miasteczko Wojciecha Hetkowskiego Płock, Jachowicza
          • Gość: menel Re: zaproszenie do miasteczka IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 11:11
            dobrze, że ta informacja jest z należytym wyprzerdzeniem, skorzystam z niej.
            Nasunęło mi się pytania: czy M.Karnowski dokona rzetelnej analizy i skomentuje sytuację w Płocku - ciekawe na ile ona pokryłaby się z naszą wspólną oceną, jak odniosłoby się do niej MM&co i ich zaplecze?
            Podobne pytanie i oczekiwania w stosunku do Eryka Mistewicza ale bardziej zbliżone do jego specjalności - czy to możliwe aby W. Hetkowski lub sensowni konkurenci (MM do tego grona nie kwalifukije się, niestety) skorzystali z pomocy takiego specjalisty nie tylko w kampanii wyborczej ale również podczas spraowania urzędu?
            pozdrawiam
            menel
          • Gość: wyborcy Re: zaproszenie do miasteczka IP: *.187.c84.petrotel.pl 26.09.10, 13:48
            Będziemy, czy kupimy ich książkę"Anatomia władzy" ?
    • Gość: Kgt do wiera25 IP: *.190.c80.petrotel.pl 26.09.10, 12:59
      Mieszkam naprzeciwko Hotelu przed którym stoi ów namiot (w bloku gdzie jest sklep Polo) - i obserwuję często sytuację przed namiotem - jeśli on cieszy się zainteresowaniem większym niż mierny, to chyba tylko w wyobraźni chcących żeby tak się działo.
      • Gość: zygmunt b. Re: do wiera25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 13:15
        Człowieku proszę nie martw sie o to. Jeśli ci zależy na wygranej Hetkowskiego to doradż jak to uatrakcyjnić. Jak jesteś jego wrogiem to skacz do góry z radości. Ja uważam jako sztabowiec Hetkowskiego,że jest extra. Spodziewaliśmy się, że będzie gorzej.
        • Gość: bolek Re: do wiera25 IP: *.102.c73.petrotel.pl 26.09.10, 14:48
          Zapowiada się dobrze. W I turze 8 - 10 % macie pewne. Tak trzymać!
    • Gość: jasio Płock jest miastem tragicznym.Hetkowski w namiocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 17:19
      pewnie aplikuje ciekawskim obywatelom środki wywołujące zanik pamięci skoro pokazuje ,że tak mu dobrze idzie. Dla mnie leczenie miasta po MM Wojciechem Hetkowskim to jak leczenie jednej zarazy drugą. Takie mam skojarzenia. No jeszcze jest PO ale w Płocku to partia ludzi zupełnie niepoważnych. Żadnemu nie dałbym nawet kulki do ręki bo by albo zepsuł albo zgubił. Powtarzam - Płock jest miastem tragicznym.A może niech już ten MM rządzi dalej bo te muchy przynajmniej mogą być najedzone. Tylko jak te molo skończy to już niech nie robi drugiego na wiosnę jak to mu spłynie bo patrzę na konstrukcję i oczom nie wierzę - po co nam takie cuś ? Kto ma na to włazić ? A może to do filmu jakiegoś ? O Łukaszence na przykład bo nawet aktor już by był...
      • Gość: bolek Re: Płock jest miastem tragicznym.Hetkowski w nam IP: *.102.c73.petrotel.pl 26.09.10, 18:25
        No nie wiesz? Przecież to molo to scengrafia do filmu "Grek Zorba II" w polskiej adaptacji.
        Taniec już ćwiczą aktorzy z UM.
        • Gość: mieszkaniec Płocka Re: Płock jest miastem tragicznym.Hetkowski w nam IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 19:21
          W odróżnieniu od M. Milewskiego pan W.Hetkowski ma jasne poglądy na temat zarządania Płockiem, wie co i jak realizaować i jak nie próbować pewnych załatwiać i przeprowadzać. Zna to miasto i zdaje sobie sprawę z istniejących możliwości ale też i ograniczeń. Ma wiedzę na temat sposobów rozwiązywania problemów miasta.
          Swoje racje i propozycje potrafi przedstawić i uzasadnić, w dyskusji (bo nie zawsze sprawę widzimy tak samo) do obrony swoich racji używa racjonalnych i zrozumiałych argumentów - w rozmowie z nim nie odniosłem wrażenia stale obecnego przy kontaktach z MM, że nadajemy i odbieramy na innych długosciach fal lub mówimy w niezrozumiałych dla siebie językach.
          Jestem przekonany, że wśród jego głownyych współpracowników znajdą się ludzie nieźle wykształceni i kompetentni oraz że potrafi się porozumieć i współpracować z takimi ludźmi nawet z innych tzw. opcji politycznych. Jestem też absollutnie pewny, że w roli wiceprzydenta czy na innych kluczowych stanowiskach UMP nigdy nie zatrudni półgłówka lub ignoranta albo wręcz debila, jak to się już parokrotnie zdarzyło innym, niestety.
          Jak do tej pory w mojej ocenie W. Hetkowski nie znajduje porównywalnego ze sobą pod względem kompetencji i kwalifiakcji konkurenta do fotela prezydenta Płocka, przynajmniej wg mojej znajomości oficjalnie do tej chwili zgłoszonych kandydatów. Wyzwaniem i zadaniem dla jego sztabu jest dotarcie i przekonanie o tym wystraczającej liczby ludzi, by zagłosowali właśnie na niego.
          • Gość: płocczanin [...] IP: *.plock.mm.pl 26.09.10, 19:28
          • Gość: ldt Do mieszkańcA plocka IP: *.149.c79.petrotel.pl 26.09.10, 20:03
            Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz??? Żal mi ciebie. Hetkowski - kompetencja... Hahaha
            • Gość: mieszkaniec Płocka Re: Do mieszkańcA plocka IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 20:33
              Tak wierzę w to.
              Wykaż rzeczowo i przekonaj, że się nie mam racji. Jak to zrobisz dobrze i przekonasz mnie NIEPODWAŻALNYMI argumentami, to odszczekam to co napisałem.
              Nie zmienię natomiast nigdy swojej opinii o M.Milewekim i jego w większości debilnej ekipie i zapleczu, znam zbyt wiele faktów.
              Nie musisz mnie żałować, jakoś przeżyję bez twojego żalu.
              • Gość: ldt Re: Do mieszkańcA plocka IP: *.149.c79.petrotel.pl 26.09.10, 20:42
                Nie mam zamiaru nic ci udowadniać. Szkoda czasu. Skoro zadajesz się z kimś pokroju Hetkowskiego - to naprawdę żal mi Ciebie... Tym bardziej że Hetek ma iluzoryczne szanse na wygraną. Nie wiem kto wygra te wybory, ale dobrze będzie żeby ich nie wygrał Hetkowski.
                • Gość: wojciech hetkowski Re: Do mieszkańcA plocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 00:23
                  Zaproszenie do "mojego" namiotu i trochę o naszych płockich sprawach :
                  www.hetkowski.pl/blog,46
                  • Gość: ktosia. Re: Do mieszkańcA plocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 08:17
                    Dajcie spokój z Hetkowskim przecież jest tylu lepszych kandydatów on już był i coooooooo zapomnieliście
                    • Gość: kornik Re: Do mieszkańcA plocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 09:01
                      Był, był dziesięć miesięcy. Zrobił bardzo dużo.gdyby nie on nie byłoby mostu. zaczął też Amfiteatr, Tumską, Jagiellonkę i ruszył z pomysłem hali. Skończyły się też wszelkie 'niedomówienia' przy przetargach Miał i ma mnóstwo pomysłów.
                      Przestańcie się go bać. Wszystkich was z roboty nie powyrzuca.
                      • Gość: Kdt do kornika IP: *.225.c89.petrotel.pl 27.09.10, 10:15
                        Był te 10 m-cy i to wystarczyło żeby mu społeczeństwo podziękowało... Tym razem też podziękuje
                        • Gość: płocczanin Re: do spoleczności plocka IP: *.plock.mm.pl 27.09.10, 10:44
                          rj robi hetce kampanie wyborcza , faworyzuje krajana i wycina wpisy przeciwne kandydatowi.
                          • Gość: Pantera Re: do spoleczności plocka IP: 94.40.67.* 27.09.10, 14:36
                            Ja i większość moich znajomych jesteśmy przekonani,że najlepszą kampanię robi sobie SAM KANDYDAT. Jesteśmy pod dużym wrażeniem! Świetne pomysły i dużo pracy! Brawo! Panie Wojtku,widzimy i doceniamy!Na pewno,nasze głosy na pana oddamy!
                            • Gość: menel Re: do spoleczności plocka IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 14:46
                              pan tera a ja potem
                              wypowiem się jeszcze nieraz
                              • Gość: do menela Re: do spoleczności plocka IP: 94.40.67.* 27.09.10, 15:03
                                powtarzasz się! To już jest nudne. Za to kolejne pomysły kandydata coraz ciekawsze. Autobusik...rewelacyjny! Na jego widok od razu robi się cieplej w ten deszczowy dzień i mie sposób się nie uśmiechać.Dzięki wielkie!
                        • roman_j Re: do kornika 27.09.10, 17:34
                          Gość portalu: Kdt napisał(a):

> Był te 10 m-cy i to wystarczyło żeby mu społeczeństwo podziękowało...

To może przypomnijmy, jak to z tym dziękowaniem było (dane z 2002 roku ze strony PKW):

I tura:
                          Hetkowski Wojciech - 13170 głosów
                          Milewski Mirosław - 5264 głosy

II tura:
                          Hetkowski Wojciech - 12111 głosów
                          Milewski Mirosław - 12319 głosów

Widać wyraźnie, że po I turze elektorat lewicy się zdemobilizował licząc na to, że Hetkowski bez problemów pokona Milewskiego skoro uzyskał ok. 2,5 raza więcej głosów. A wystarczyło, żeby 210 leni popierających lewicę poszło wtedy na wybory i oddało ważny głos. Za tą demobilizację płocczan spotkała zasłużona kara - 8 lat rządów pana Milewskiego. Ale chyba już nam tego czyśćca wystarczy, co?
                          • Gość: jasio Płock miastem tragicznym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:58
                            a próba sfałszowania wyborów przez kolegów Pana Wojciecha też była i jego występ w telewizji ze łzami w oczach. jak on ma takich współpracowników to ja mu też dziękuję. niestety Płock jest miastem tragicznym.
                          • Gość: Kdt do roman_j IP: *.022.c64.petrotel.pl 27.09.10, 20:03
                            Nie ma znaczenia czy zmobilizowali się czy nie - przegrał i to jeszcze w niezbyt dobrym stylu. Hetkowski to dla Płocka żadna alternatywa - po jednej zarazie przyjdzie następna, jeszcze gorsza
                            • roman_j Re: do roman_j 28.09.10, 00:00

> Nie ma znaczenia czy zmobilizowali się czy nie

Ma znaczenie zasadnicze skoro mowa o tym, czy ktoś komuś podziękował. Niemożliwe jest, żeby między I a II turą wyborów 1000 osób uznało, że jednak źle ulokowało głos w I turze. Zdemobilizowała ich 2,5-krotna przewaga z I tury. Uznali, że i bez ich głosów wygra ich kandydat. Pomylili się.
                        • wiera25 Re: do kornika 28.09.10, 22:42

> Był te 10 m-cy i to wystarczyło żeby mu społeczeństwo podziękowało... Tym razem
                          > też podziękuje

No właśnie 10 miesiecy albo tylko 10 miesięcy ...więc kiedy miał się wykazać...dajmy mu szansę teraz...
    • Gość: widz z naprzeciwka pajacobus IP: *.022.c64.petrotel.pl 27.09.10, 20:17
      Akcja z autobusem - idealne zestawienie - pajac i jego pajacowóz. A frekwencja jak zwykle - mierna.
      • Gość: pajac Re: pajacobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:14
        To chyba tego nie widziałeś. Autobusik miły i sympatyczny całkowicie wypełniony entuzjastycznymi młodymi ludżmi. Miło było popatrzec. na co jak na co ale na frekwencję Hetek nie może narzekać. Ma wielki dar zjednywania normalnych ludzi.
        • Gość: yep do pajac IP: *.022.c64.petrotel.pl 27.09.10, 21:25
          Taaa - talent to on ma ale w przeciwną stronę. Frekwencja duża powiadasz - ciekawe, bo zauważyłem kilkoro ludzi - co i tak jak na Hetka to duża ilość. Panie chroń te biedne miasto - nadchodzi czerwona zaraza - - gorsza niż ta co jest.
    • Gość: Han Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.022.c64.petrotel.pl 27.09.10, 21:49
      Co Hetku - biznesik słabo przędzie więc nieudaczniku - pomyślałeś o lekkim chlebku i chcesz chwycić się władzy. Ale nie dla psa kiełbasa. Twoi pajace wychwalają cię pod niebiosa jaki to z Ciebie fachowiec. Owszem może i fachowiec ale od robienia przekrętów różnorakiego rodzaju i pajacowania na potęgę. Daj sobie spokój...
      • Gość: odp.Han(owi)(i)? Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.187.c84.petrotel.pl 27.09.10, 21:59
        Dobrze panu idzie panie WH, skoro pisu-ary wpadły we wściekłość i wylewają swój pis-maczy jad na forum, ale się boją, bo na ich już nikt nie będzie trwonił kasy miejskiej od nowego roku!
      • Gość: wojciech hetkowski Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 23:57
        Gość portalu: Han napisał(a):

> Co Hetku - biznesik słabo przędzie więc nieudaczniku - pomyślałeś o lekkim chle
        > bku i chcesz chwycić się władzy. Ale nie dla psa kiełbasa. Twoi pajace w
        > ychwalają cię pod niebiosa jaki to z Ciebie fachowiec. Owszem może i fachowiec
        > ale od robienia przekrętów różnorakiego rodzaju i pajacowania na potęgę. Daj so
        > bie spokój...

Mylisz sie kochany. Wiele lat temu kiedy nie byłem w ogóle związany z jakkąkolwiek polityką postanowiłem zrealizować najważniejszy cel w życiu chyba każdego człowieka zwiazany z odpowiedzialnością za przyszłość rodziny. Rozkręciłem interesik/tak to nazwałeś/,który do dzisiaj daje mi dużo spokoju i odgania ode mnie wszelkie pokusy łatwego chlebka. Zbyt dużo mam do stracenia w sensie odpowiedzialności. To co mam wystarcza mi i moim bliskim na godne życie.
        Pewnie nie jestem takim spryciarzem, udacznikiem i mistrzem biznesu jak ty, ale nawet jak jestem w twojej ocenie nieudacznikiem to nie mam naprawdę powodów do kompleksów na tym tle.
        Zyczę dalszych sukcesów! Pozdrawiam Mistrza z pokora i należnym szacunkiem!
        • wiera25 Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 28.09.10, 22:59
          Tak trzymać panie Hetkowski !!!!
          Nie dać sie sprowokować i zniżyć do poziomu co niektórtych z tego forum.
          Do zwolenników pana Milewskiego:
          Jeśli chcecie mu pomóc to przyłączcie się do "płockich wykopalisk" naszych dróg
          Podobno tak szeroko zakrojona akcja naprawy dróg ma na celu odnalezienie zakopanego skarbu jako ratunek przed 300-sta milionowym długiem jaki ciązy na naszym mieście.
    • Gość: lubie romana j Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.c157.petrotel.pl 27.09.10, 22:33
      wreszcie ten watek trafil do wlasciwego folderu "kto nami rzadzi?":)))))
      • Gość: widz z naprzeciwka Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.010.c70.petrotel.pl 28.09.10, 09:05
        chciałaby dusza do raju ale nic z tego...
        • Gość: opatrzyk [...] IP: *.152.c92.petrotel.pl 28.09.10, 13:51
      • Gość: precz z SLD Tylko Nowakowski IP: 91.212.223.* 29.09.10, 09:35
        Podniecają się chłopcy (właściwie starsi panowie) z sld-owa a przecież nie mają szans z Andrzejem Nowakowskim. He, he.
        • Gość: pismen Re: Tylko Nowakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:51
          Uchowaj Boże! Pan Poseł Nowakowski nie życzył sobie hali i obwodnicy oraz paru innych rzeczy w Płocku. W Sejmie glosował przeciwko ustawom dotyczącym Płocka i ich dofinansowaniu z budżetu państwa. Czy sa jakieś pytania?
          • wiera25 Re: Tylko Nowakowski 30.09.10, 00:58
            Jestem bardzo ciekawa co będzie z tą halą....czy będzie gotowa na 15.10.
            Oj ! Ja osobiście bardzo w to wątpię.
            A jeżeli nawet otwarcie bedzie na czas to zapewne w niedługim czasie zostanie zamknięta bo niedociagnięcia będą straszne.
    • Gość: sin Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.044.c92.petrotel.pl 30.09.10, 11:50
      "Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko"

Jak dopuścimy go do władzy to pewnie za kilka miesięcy będzie taki sam komunikat:

"Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko"

Tyle że będzie chodziło o Płock.
      • Gość: wini Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 21:24
        heheh ;)
        Dobry tekst

A tak w ogóle. Podobno kandydaci mają 60 tyś do wydania na kampanie.
        Z tego co zauważyłem Hetkowski ma chyba wynajętą agencje PR z wawy - jedną ? (na ile fakturka) czy więcej ?
        DO tego te eventy, lokacje, ludzie na forach, portale, muzycy, teledyski, bilboardy...

Dziennie idzie pewnie lekko 60 tyś. Skąd finansowanie ?

Większości nazwisk i ksyw "biznesmenów" wszyscy się domyślają.
        Pytanie brzmi... Co jak pan nie wygra ? Rada miasta ? Zawsze to coś.

I to chyba H powiedział "nie stac mnie na rozrzutność"

Beka ;)

ps. i jeszcze coś ode mnie jak juz tu jestem.
        Milewski rządził 8 lat - ludzie nie mają tego dosyć. Każdy marzył o normalności. Hetkowski wyleciał z hukiem po kilku miesiącach, syf ciągnie się do dzisiaj a wybory same się sfałszowały bo ...dowody znikneły ;)
        Jakie to w ogóle porównanie ???

Kampania skierowana do dzieci i młodzierzy bo oni jako jedyni nie mają prawa pamiętać o co chodzi z panem H. Niewinnym panem H. Dobrym wujkiem z namiotem i autobusem i hipohopem.

Żenua.
      • roman_j Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko 02.10.10, 09:36
        Gość portalu: sin napisał(a):

> Jak dopuścimy go do władzy to pewnie za kilka miesięcy będzie taki sam komunikat:
        >
        > "Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko"

W tym duchu to już dawno i wielokrotnie powinny pojawiać się artykuły o następujących tytułach:
        "Mirosław Milewski zadłużył/ośmieszył/rozłożył* swoje miasteczko"

*) niepotrzebne skreślić w zależności od poruszanego tematu. :-))
    • Gość: rejon Teraz rozbił namiot a potem rozbiłby miasto Płock IP: *.070.c86.petrotel.pl 30.09.10, 13:15
      Nie głosować na niego, to nasz obywatelski obowiązek. Lepsza już chociażby Wierzbicka, zdecydowanie lepsza.
      • Gość: lew Re: Teraz rozbił namiot a potem rozbiłby miasto P IP: 94.40.67.* 01.10.10, 08:50
        Bzdury! Jakim prawem oceniacie tego,który coś robi?! Wymysły i oszczerstwa-to Wasza broń.Wstyd mi przed p.Hetkowskim i tymi dziećmi i tą młodzieżą...przed wszystkimi,którzy wierzą w zwycięstwo najleszego kandydata. Cieszę się,że tyle wspaniałych pomysłow jest zrealizowanych i czekam na kolejne. Słowa uznania dla p.Hetkowskiego i jego współpracowników!
        • Gość: deka Re: Teraz rozbił namiot a potem rozbiłby miasto P IP: 94.40.67.* 02.10.10, 15:17
          Popieram! Uważam,że świetnie reklamują najlepszego kandydata.Też oddam głos na p.Hetkowskiego! Tak jak moja rodzina i znajomi.
          • wiera25 Re: Teraz rozbił namiot a potem rozbiłby miasto P 02.10.10, 23:10
            Co ?
            Zabrakło Wam logicznych argumentów aby "zgnoić" p.Hetkowskiego ?
            Zazdrościcie mu wspaniałej i zorganizowanej z wielkim rozmachem kampanii ?
            Jest to dowodem tego, iż ma on wielu przyjaciół czym p.Milewski nie może się pochwalić.
            • Gość: kade Re: Teraz rozbił namiot a potem rozbiłby miasto P IP: 94.40.67.* 03.10.10, 09:56
              To prawda!Ma wielu rzyjaciół i dużo osób wierzy w jego zwycięstwo!
              • Gość: myszy Re: Teraz rozbił namiot a potem rozbiłby miasto P IP: 94.40.67.* 03.10.10, 19:36
                My też! To pewne,że ten pan wygra!
    • Gość: kkl Hetkowski to przegrany koleś IP: *.145.c91.petrotel.pl 03.10.10, 20:32
      Szkoda na niego głosu
      • Gość: kkl czyli klika UM Re: Hetkowski to przegrany koleś IP: *.187.c84.petrotel.pl 03.10.10, 21:59
        Zmieniasz literki, jadem plujesz, ale strach przy d.... masz niemały.
      • wiera25 Re: Hetkowski to przegrany koleś 03.10.10, 23:09
        Raczej szkoda będzie Twojej fatygi jeśli zagłosujesz na kogoś innego.
        Twój wybór - żyjemy w demokracji.
        • Gość: mama Re: Hetkowski to przegrany koleś IP: 94.40.67.* 04.10.10, 08:57
          Popieram! Warto jednak zastanowić się przed faktem.Płock powinien mieć dobrego gospodarza.Takim kandydatem jest .Hetkowski.
          • Gość: kade [...] IP: 94.40.67.* 04.10.10, 11:04
            • Gość: kulm Folwark Hetka gada ze sobą IP: *.127.c72.petrotel.pl 04.10.10, 12:32
              Gadajcie biedaczki, gadajcie - tylko to wam zostało
              • Gość: do klum-a [...] IP: 94.40.67.* 04.10.10, 12:38
                • Gość: kulm dyżur? A płatny chociaż? IP: *.127.c72.petrotel.pl 04.10.10, 15:18
                  biedaczki!!!
                  • wiera25 Re: dyżur? A płatny chociaż? 05.10.10, 01:44
                    Nie no z takimi to nie da sie spokojnie dyskutować.
                    Jesteście żałośni twierdząc, że każdy kto się tu wypowiada po stronie Hetka
                    to jego "opłacony człowiek".
                    Może zaczniecie sypać nazwiskami - skoro macie tak świetne informacje.
                    Takie stwierdzenia są po prostu debilne.
                    Idź lepiej jeden z drugim na spacerek, przewietrz swoją główkę to może uda ci się napisać coś sensownego bo obecnie tylko zaśmiecasz to forum.
                    • Gość: titicaca [...] IP: *.036.c72.petrotel.pl 05.10.10, 10:10
    • Gość: stefan Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.centertel.pl 05.10.10, 22:48
      bedzie gdzie drukowac lewe karty do glosowania...czy na lewicy nie ma juz uczciwych ludzi????????
      • Gość: sandokan Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.252.c79.petrotel.pl 06.10.10, 10:26
        Ależ oni w swojej opinii są wszyscy tacy uczciwy i klarowni
        • Gość: lis Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: 94.40.67.* 06.10.10, 19:21
          NIe tylko w swojej opini ale też w oczach normalnych płocczan,takich,którzy nie są zawistni i zazdrośni. Przypominam znane słowa: "...kto jest bez winy,niech pierwszy rzuci kamieniem..." Tak łatwo jest oceniać i tępić innych... Gdyby chociaż istniał racjonalny powód takiego zachowania... WSTYD MI ZA PRZEDMÓWCÓW! lis
        • Gość: do w/w pismaków Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.187.c84.petrotel.pl 08.10.10, 16:00
          A kto fałszował wybory Płocczanina Roku w tym roku, czy panienka z UMP jest nadal w PIS-ie?
    • Gość: wader Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: *.plock.mm.pl 06.10.10, 23:39
      Osioł (ze Shreka) też tak mówił. A ta ostatnia wieczerza - no pycha była - bandzierki i ja hugo [boss] na zdjeciach bomba- tylko brakowało podpisu - mielim dzielim nasze miasto plock.
      • Gość: do wadera Re: Wojciech Hetkowski rozbił swoje miasteczko IP: 94.40.67.* 07.10.10, 08:12
        Nie podnoś głosu...niech go inni znajdą. Pan Hetkowski na pewno wygra wybory.Bez względu na to,co wypisją złośliwcy!
    • Gość: wader [...] IP: *.plock.mm.pl 07.10.10, 01:03
      • Gość: piłkarze [...] IP: 94.40.67.* 08.10.10, 15:11
        • Gość: towwieslaw Re: stawiamy na Hetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 23:51
          panie Wojtku , zadalem sobie wiele trudu zeby zanalizowac program mm&co z 2002 roku,
          nie znalazlem tam ani krztyny uczciwosci, profesjonalizmu, jedyne co tam bylo uczciwe i szczere to chęć dokopania Panu za wszelka cene . jednak i to podobnie jak reszta tym razem obludnych obietnic nie zostala spelniona.
          to powod do satysfakcji i slusznego poczucia wyzszosci moralnej nad ta ekipa,
          bardzo fajnie ze wszyscy obecni kandydaci to w stosunku do urzedujacego wyzsza liga !
          mam tez nadzieje ze plocczanie sie otrzasna po 8 latach gry w trzeciej lidze i wybiora kogos z pierwszej, zasluzyli na to

• Gość: spółka [...] IP: 94.40.67.* 09.10.10, 14:34
            • Gość: my Re: stawiamy na Hetka IP: 94.40.67.* 09.10.10, 14:36
              Panie Wojtku! Pomysł darmowego internetu dla płocczan-podbił nasze serca!
              • Gość: JAN [...] IP: 94.40.67.* 09.10.10, 18:13
              • Gość: jasio darmowy internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 18:15
                teraz ten to obiecał ? żarty sobie robi...
                • wiera25 Re: darmowy internet ? 10.10.10, 19:43
                  Krzyczycie, krytykujecie p.Hetkowskiego.....w sumie to poniekąd rozumię was.
                  W sytuacji kiedy ewiedentnie zauwazalna jest porażka "wyborcza" p.Milewskiego
                  nie powinna nikogo dziwić wasza desperacka akcja zniszczenia przeciwnika.
                  Oj marna ta frekwencja podczas spotkań p. Milewskiego z mieszkańcami Płocka, strasznie marna...a ulotki wtykane do skrzynek ląduja w koszu na śmieci.
                  • Gość: jasio Re: darmowy internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 13:57
                    no to teraz jestem wyborca eMMemsa :) . hetkowski kojarzy mi się z wałkiem wyborczym na szczęście nieudanym. i tyle. co mam zapomnieć ? dla mnie czy wygra MM czy Nowakowski czy inny to i tak różnicy nie będzie. ale koleś ze środowiska które fałszuje jest przegrany.
                    • roman_j Re: darmowy internet ? 12.10.10, 14:00
                      Gość portalu: jasio napisał(a):

> dla mnie czy wygra MM czy Nowakowski czy inny to i tak różnicy nie będzie.

Zapewniam Cię, że różnica będzie. Nawet jeśli nie zdajesz sobie z tego sprawy. :-))
                      • Gość: my Stawiamy na Hetka IP: 94.40.67.* 15.10.10, 10:35
                        Dla nas to oczywistw,że Hetkowski wygra!
                        • Gość: Anna Re: Stawiamy na Hetka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 11:47
                          Przechodziłam obok tego namiotu,świetna zabawa,miła,wpadająca w ucho muzyka...od razu mi się humor poprawił. Widać było spore zainteresowanie.Podoba się to płocczanom,mnie też!
                          • Gość: kicia Re: Stawiamy na Hetka IP: 94.40.67.* 21.10.10, 13:40
                            Teraz muzyka jest PRZEŚWIETNA! Utwór "STAWIAM NA HETKOWSKIEGO",bardzo nam się podoba... Szkoda,że nie tego na płytkach.Chętnie byśmy słuchali tego częściej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka