Dodaj do ulubionych

W.O.R.D. Płock

07.09.07, 23:16
Czy ktoś kiedyś zajmie sie sprawą co sie dzieje w osrodku egzaminacyjnym na
prawo jazdy, bo panowie czują sie bardzo bezkarni.
Obserwuj wątek
    • Gość: jatoja Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 23:50
      No ale moze rozwiniesz ten watek, podasz jakies przyklady etc?
      • Gość: Aldona Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 13:10
        Przykłady?
        Wystarczy obecność Buczkowskiego z PO, jego poczynania!!!
        • Gość: Zenek Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 13:35
          No tak, bo jak by był z PiS, byłby OK ;)
    • Gość: mmm Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 23:45
      bez sensu wątek...:/
    • Gość: ;/ Re: W.O.R.D. Płock IP: *.152.c87.petrotel.pl 08.09.07, 23:55
      Naprawdę tam panuje wielki bałagan. Egzaminatorzy w zależności od humoru
      przepuszczają kursantów ( oczywiście nie mówię o tych co nie zasłużyli na prawko
      za swoją jazdę ) Spotkałem sie z przypadkiem iż egzaminatorowi przerwano
      "posiłek" bo jedna z kursantów nie została wyczytana na egzamin mimo że czekała
      już ponad 3h i w taki oto sposób pojechała z tym panem na miasto i oblała
      rzekomo wymuszając pierwszeństwo na samochodzie który był oddalony o 100m. Aha
      podobno dzięki kamerom na egzaminie miało nie być łapówek! a jest inaczej...
      Jednym słowem, zdasz nie tylko gdy potrafisz jeździć ale i gdy trafi sie na
      dobry humor egzaminatora!
      • dlugopisem Re: W.O.R.D. Płock 09.09.07, 00:05
        Kolejny, który oblał i ma pretensje do innych. Nie wszyscy muszą być kierowcami. Pora to zrozumieć.
        • Gość: ... Re: W.O.R.D. Płock IP: *.156.c88.petrotel.pl 09.09.07, 11:59
          dlugopisem napisał:

> Kolejny, który oblał i ma pretensje do innych. Nie wszyscy muszą być kierowcami
          > . Pora to zrozumieć.
          >

Akurat ja zdałem za pierwszym razem!
          • dj.rasti Re: W.O.R.D. Płock 09.09.07, 22:40
            Tak tak panowie WORD w Płocku jest do wymiany... nie dość ze sie czeka 3-4
            miesiące to jeszcze prawdopodobieństwo zdania jest malenkie
            • Gość: Zły Re: W.O.R.D. Płock IP: *.119.c83.petrotel.pl 09.09.07, 23:39
              Dokładnie! No ale jak można im te wszystkie zarzuty udowodnić? Po prostu sie nie
              da!
              • Gość: obca Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 09:14
                do wymiany a zwłaszcza naczelny dyrektor wiecz nie wytłuszczony,
                niewyspany
      • Gość: Gość Re: W.O.R.D. Płock IP: 178.23.108.* 23.09.15, 15:24
        Ja miałam dokładnie tak samo a na dodatek z tyłu jakiś facet siedział podobno kontrolę mieli masakra jakaś.
    • Gość: 32 LATA Re: W.O.R.D. Płock IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.14, 11:55
      ODRADZAM WYBÓR TEGO OSRODKA. W SPOSÓB BEZCZELNY PRZERYWAJĄ EGZAMIN NAWET NA PROSTEJ DRODZE POD POZOREM WYMUSZANIA W CZASIE ZMIANY PASA RUCHU.
      • ms4444 Re: W.O.R.D. Płock 28.05.15, 16:21
        Ja też odradzam zdawanie prawa jazdy w tym ośrodku przeżyłam prawdziwy horror. Miałam już zrezygnować,ale dostałam wspaniałego egz. p.Roberta O. na prawdę cudowny człowiek i mimo, że nie zdałam wracając już do wordu to jestem wdzięczna,że trafiłam na niego bo dzięki temu się nie poddałam i walczyłam do końca.
        • Gość: edyśka-gostynin Re: W.O.R.D. Płock IP: *.196.0.1.gost.mdimedia.pl 12.06.15, 01:16
          Ja rowniez trafiłam na egz.p.Roberta O.-przesympatyczny człowiek,pozostali powinni brac z niego przykład,smialo stwierdzam ze ten człowiek ma zlote serce-życze Tej osobie samych sukcesow
          -pozdrawiam
          • Gość: ms4444 Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.15, 17:59
            Pan Robert O. jest jedynym egz.na którego temat słyszałam same mega pozytywne opinie, co się w 100% sprawdziło.Moim zdaniem jest profesjonalistą, posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, jak również świetnie potrafi wszystko wytłumaczyć.Szkoda,że więcej takich wspaniałych ludzi tam nie ma.Również życzę temu Panu wszystkiego co najlepsze w życiu :-)
    • Gość: binek Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.17, 12:52
      Witam ja miałem taką samą sytuacje liczy sie następne 140 zł bo z tego sie utrzymują naprawde żałuje ze egzamin wybrałem w płocku najgorsz jest to ze jedziesz dobrze a i tak cię upierdzieli i zazwyczaj wine zganiają na nauki jazdy np z kutna ze zle uczą jazdy po płocku wydałem juz ponad 800zł i jakie nastpne terminy po 2 tyg czekania no jesli tyle osób nie zdaje to tak jest postanowilismy zadziałac ale to opiszemy po lipcu jesli macie kolegów znajomych i jedziecie juz na egzamin niech znajomi jadą za wami i nagrywają cały egzamin zwracajcie uwage egzaminatorowi zeby sciągał te okulary przyciemniane jak z wami jedzie i rozmawia pozatym jedna osoba nie ja inna widziala i słyszała ktos został wyczytany egzaminator podszedl do barierki a ktos z czekających powiedział do niego czesc no to mój syn teraz no wiesz nastepnie ok ok po 30 paru minutach chłopak zdaje a jechał jak babka 90 latnia na wzniesieniu gasł samochód skoda nie umiał ruszyc z ręcznego ale zdał nie bede dalej pisał bo jak to robie krew mnie zalewa odradzam płock zdawajcie w sieradzu w skierniewicach wloclawku ale nie w plocku wybór nalerzy do was pozdrawiam zwracajcie uwage na ich przyciemniane okulary jak z wami rozmawiaja nie bujcie sie mówic prawdy to wasze pieniądze wydawane na marne
    • Gość: maniek Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.17, 14:05
      ODRADZAM PŁOCK CIĄGLE TYLKO 140 ZŁ I POWTÓRKA EGZAMINATORZY POD KONIEC JAZDY ŁAPIĄ ZA KIEROWNICE I MÓWIĄ ZE ZLE POJECHANE NIE TEN PAS LUB WYMUSZENIE A TO NIBY WYMUSZENIE TO ICH UROJENIA I TE ZMIANY PASÓW EGZAMINATORZY POWINNI BYC MŁODZI PO SZKOLENIACH NIE BYLI POLICJANCI ITD MŁODZI POWINNI REPREZENTOWAC W O R D W PŁOCKU ZASTAMUWCIE SIE TO WASZE NIE MAŁE PIENIĄDZE>>>>
      • Gość: Szpicbródka Re: W.O.R.D. Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.17, 17:58
        Witam a ja napiszę tak.....przekręty byly ,są i będą....szanowi panowie egzaminatorzy uważają się za bogow,myślą ,ze są pępkami świata, jeden drugiemu przekazuje informacje o kursancie...ludzie nie wierzcie w zadne losowania,egzaminatorzy wybierają sami kursanta.......mają swoich znajomych..przekonałem się o tym!
    • Gość: amigo Re: W.O.R.D. Płock IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.21, 17:28
      Witam myślę że to jedna wielka loteria osoby mają doswiadczenie w kierowaniu autem itd ,a mimo wszystko wynik negatywny Humor ma egzaminator albo cos nie tak odpowiesz i po temacie Wystarczy stanąc przy ogrodzeniu jak są egzaminy praktyczne jakie jest sito :((( Przykre ale takie są fakty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka