Dodaj do ulubionych

Radex-okna

06.11.15, 10:15
Witam. Chciałabym się spytać czy ktoś z państwa kupował w tej firmie okna i może podzielić się opinią o montażu itp. Jestem bardzo zainteresowana montażem bramy i okien przez tą firmę. Mają najlepsze ceny a mało komentarzy w Internecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz111 Re: Radex-okna IP: 185.9.125.* 10.02.16, 12:48
      Witam na początku tego roku zakupiliśmy w tej firmie okna i drzwi zewnętrzne. Ceny rzeczywiście mają konkurencyjne , dodatkowo bardzo kompetentna i rzetelna firma. Montaż poszedł sprawnie i szybko bez żadnych komplikacji. Montowane okna i drzwi były 27.01.16 i jak na razie wszystko jest ok. Myślę że nie będzie żadnych reklamacji . Teraz będziemy zamawiać drzwi wewnętrzne bo cenę na drzwi też mają dobra .
    • Gość: Jolka Re: Radex-okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.16, 18:20
      Witam. Kilka lat temu zakupiłam w tej firmie okna razem z montażem. Panowie owszem zamontowali okna szybko, ale jakość usługi pozostawia wiele do życzenia, brak pianki, szyby porysowane, do dziś nie doczekalam się reklamacji, nie dotrzymują umówionych terminów. NIE POLECAM!!! Radzę poszukać innej firmy.
    • wlodarski.jarek Re: Radex-okna 22.04.16, 16:42
      Ja wymieniałem w tej firmie w zeszłym roku okna i z czystym sumieniem mogę przyznać zarówno osobom tam pracującym jak i funkcjonalności okien najwyższą notę . Polecam firma bardzo solidna
    • Gość: Klijent Re: Radex-okna IP: 5.226.128.* 05.10.16, 21:07
      Nie polecam drzwi mam 2 lata 8 razy poprawianie i nadal jest źle Nie Polecam!!!
      • Gość: tadeo Re: Radex-okna IP: *.class103.petrotel.pl 28.02.18, 12:23
        Może po prostu nie tak użytkowane , zgłaszał Pan reklamację na piśmie?
    • tomek-01 Re: Radex-okna 07.12.17, 16:34
      Jak najbardziej polecam , kupiłem tam drzwi i okna
    • Gość: wóda&koks Re: Radex-okna IP: *.dynamic.mm.pl 09.12.17, 17:25
      Władek kupił też tam 6 drzwi do mieszkania razem z futrynami.Zaczął niedługo potem pić.Nie ujawnił czy ze zgryzoty czy z radości.A jak myslicie?
    • Gość: MON Re: Radex-okna IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.18, 22:12
      NIE POLECAM ,JEDNA WIELKA FUSZERKA OKNA,ROLETY PRZESTRZEGAM !!!!!!!!!!
    • Gość: marcin1 Re: Radex-okna IP: *.play-internet.pl 15.01.19, 20:36
      Wymieniałem drzwi w całym domu, trzeba było zdemontować stare futryny , podkuć otwory i założyć nowe drzwi, zrobili wszystko rewelacyjnie choć roboty było dużo. Serdecznie polecam
    • Gość: Zbigniew Garwacki Re: Radex-okna IP: *.035.c88.petrotel.pl 23.01.19, 16:00
      Wymiana drzwi i okien poszła bardzo sprawnie .Estetyczne wykonane Bez zastrzeżeń . Polecam !
    • michal.swida5 Re: Radex-okna 04.03.20, 14:25
      Zobacz sobie tutaj - twoje-okna.com/mazowieckie/okna-plock
    • Gość: Zniesmaczony Re: Radex-okna IP: *.dynamic.mm.pl 05.02.21, 23:29
      Jak najbardziej nie polecam oszustwo firma krzak zero profesjonalizmu trzeba się prosić o dokończenie usługi w pełni partactwo i wyzyskiwanie naiwnych ludzi
      • Gość: Ella Re: Radex-okna IP: *.centertel.pl 24.03.21, 18:28
        Skoro tak Pan twierdzi to proszę podać kiedy i gdzie był montaż, przedstawić się. To co Pan pisze jest mało wiarygodne, tak napisać może każdy. Proszę o konkrety aby to zweryfikować.Nazywając firmę z ponad 20 letnim doświadczeniem że jest to firma krzak to wielkie nie porozumienie. Proszę o szczegóły. W internecie nie jesteśmy anonimowi a to są pomówienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka