Dodaj do ulubionych

Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutność

28.09.10, 20:54
Brawo dla Hetkowskiego! Był w szoku jak przeczytałem, że zaprosił Pan Karnowskiego - znanego dziennikarza, ale przede wszystkim z jego prawicowych poglądów. A jeszcze w wiekszym szoku jest gdy czytam, że ten Karnowski, zwolennik PiS-u, krytykuje Milewskiego, członka właśnie Prawa i Sprawiedliwości!
Można dostać małego zawrotu głowy:)
Obserwuj wątek
    • Gość: menel Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 21:19
      Kumatym facetom wystraczyło jedno popołudnie w mieście, by zauważyć to wszystko co widać gołym okiem już po pierwszym spojrzeniu, że nie wykorzystuje ono swoich atutów, bezsensownie marnotrawi swoje pieniądze - gdzieś się one rozpływają i nie widać ich, miasto nie inwestuje ale bezsensownie wydaje i zadłuża się.
      Są to ludzie z zwenętrz i tak się składa, że jeden z nich nie odżegnuje się od sympatii z PiS a drugi nie przyznaje ani do sympatii z SLD ani z PO a mimo to nie mogą wyrazić zachwutu dla osiągnięć Płocka, który obserwują od dawna.
      Czy trzeba czekać na kolejne odkrycia, że jednak król jest nagi?
      • Gość: oj Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:32
        Naprawdę sądzisz że zostali zaproszeni, aby w jedno, deszczowe i chłodne popołudnie RZETELNIE ocenili rozwój miasta? Dokładając fakt, że trwają remonty i inwestycje, takie osądy są chyba zbyt pochopne, a na pewno brakuje w nich rzetelności dziennikarskiej. Podobnie jak autorce artykułu, która od dłuższego czasu dobitnie prezentuje swoje sympatie polityczne. Szkoda, że większość ludzi tak bezkrytycznie wierzy w słowo pisane...
        • Gość: Antonio Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: 109.243.93.* 29.09.10, 08:57
          Rzeczywiście wielki ten namiot nie ma co, 2x3 metra !!! Miasteczko Hetkowskiego - ha ha ha tylko z nazwy, co to za miasteczko?? bezsens, a Wyborcza pompuje mu kampanię, Że Michnik pozwala na coś takiego..
        • Gość: menel Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 12:39
          Gość portalu: oj napisał(a):

> Naprawdę sądzisz że zostali zaproszeni, aby w jedno, deszczowe i chłodne popołu
          > dnie RZETELNIE ocenili rozwój miasta?

Nie, nie sądzę, że po to - oni przyjechali sprzedawać swoje książki. Ale jak się okazało są związani z Płockiem i obserwują go od dawna. Jeden ma rodzinę w Płocku i bywa tu co 2 tygodnie i nawet spędzał spro czasu na Podolance, drugi pochodzi z Sierpca i Płockiem interesuje się w sposób naturalny.

> takie osądy są chyba zbyt pochopne, a na pewno brakuje w nich rzetelności dziennikarskiej.

Deszcz i chłód nie przeszkodziły im skorzystać z uprzednio wyrobionych opinii - oni bardzo ogólnie, zwięźle i dość oględnie, ale moim zdaniem całkiem trafnie OCENILI (nie był to żaden wyczerpujący OPIS wymagający uprzedniego zebrania możliwie kompletnych materiałów i żmudnych badań ) sytuację Płocka.

> Szkoda, że większość ludzi tak bezkrytycznie wierzy w słowo pisane...

pełna zgoda, murzyni z buszu też tak mają
    • Gość: widz z naprzeciwka Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.117.c71.petrotel.pl 28.09.10, 21:30
      Frekwencja na tym spotkaniu nie była jakaś kosmiczna - specjalnie obserwowałem - dosłownie kilka osób... Karnowski dostał w łapę więc gadał co mu kazano. Ten facet przypomina flagę na wietrze...
      • Gość: menel Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 21:57
        Gość portalu: widz z naprzeciwka napisał(a):

> Frekwencja na tym spotkaniu nie była jakaś kosmiczna - specjalnie obserwowałem
        > - dosłownie kilka osób...

w namiocie nie mogli się zmieścić i stali na zewnątrz pomimo deszczu

> Karnowski dostał w łapę więc gadał co mu kazano.

Tak, wziął bańkę - za mniej nie chciał się zgodzić napieprzać w PiS, ale w końcu się zgodził i będzie mu lżej przeboleć jak go z roboty w PiSradio pogonią po tym płockim występie
        Ten drugi dopiero za 2,0 bańki zgodził się gębę otorzyć- wziął więcej, ale pyszczył tak samo

>Ten facet przypomina flagę na wietrze...

co zrobić jak wiatry coraz silniejsze i PiSowi wyraźnie pod wiatr i pod górkę i do tego tego deszcz zacina a zapowiadają nawet śnieg wkrótce

• Gość: baca Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 21:59
          ile lat to słysze, nudne
          • Gość: obserwator Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.centertel.pl 28.09.10, 22:08
            Z tego co wiem, kandydat na prezydenta może wydać 60 tysięcy na kampanię.
            Trzeba się wszystkim bacznie przyglądać czy, aby na pewno tak będzie.
            OBSERWATOR
            • Gość: olo Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 22:17
              przygladanie nic nie da, sposoby juz dawno wypracowane
              • Gość: do olo Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.c154.petrotel.pl 28.09.10, 23:45
                sposoby już dawno wypracowane powiadasz drogo Olo.Takim sposobem są bilbordy podsumowujące kadencję.Wszystko zgodne z prawem?.A gdzie moralność.
                • Gość: zbyszek Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 29.09.10, 03:44
                  O jakiej Ty moralnosci piszesz,chyba nie wierzysz w to co myslisz i mowisz.
                  Pod szyldem moralnosci mogloby byc np nie kandydowanie Wojciecha H wtedy widac iz facet jest przyzwoity a tak to jest kolejny wyscig do koryta.Ja wierze iz czas niektorych prominentnych politykow juz sie skonczyl i pora jest na nowa generacje mlodych wyksztalconych ludzi ktorzy wezma sie solidnie za robote nie poprzez uklady i ukladziki zbuduja miasto na miare XXl wieku.

PS Menel ja wiem iz jestes dyzurnym(kapciowy)Wojtka H nie pisz glupot gdyz sam sobie strzelasz w stope.Twoj Pan W.H niewiele zrobil i zrobi i Ty wiesz doskonale o tym,Milewski ma cos na swym koncie i chyba tego mu nikt nie odbierze chyba ze jacys szalency.Namiot przed hotelem a jakze koles(Jacek)lapa w lape gdyz po ewentualnej wygranej W.H jakes stanowisko i to jest wlasnie gra tych panow.Ploczczanie nie dadza sie wyprowadzic w pole a ze Wojtek sprowadza pol Polski nic ale to nic mu nie da a z tego co wroble cwierkaja w dniu wyborow bedzie odtwarzana tasma meskiej rozmowy o jakiej wszyscy wiemy.
                  • Gość: zeno kolo Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 08:43
                    Masz racje. milewski ma na koncie dużo. Teraz ponad trzystumilionowy dług z którym nawet korumpując radnych i strasząc ich nie może sobie poradzic. ołocczanie bedziemy to spłacać przez kilka pokoleń.
                  • Gość: menel Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 08:52
                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> PS Menel ja wiem iz jestes dyzurnym(kapciowy)Wojtka H nie pisz glupot gdyz sam
                    > sobie strzelasz w stope

A wcześniej byłem i nadal jestem kapciowym I.Wierzbickiej - bez trudu powinieneś znlaeźć moje głupoty . Podobnie też byłem i jestem kapciowym niezgłoszonegych jeszcze kandydatów z PO.
                    Ale na pewno nie mogę też uchodzić za kapciowego MM&co. Obsatwiam tylko konie, które mają jakieś szansę w gonitwie, okulawionych chabet nie wspieram, co najwyżej podcinam im nogi, żeby się szybciej wywróciły i dłużej nie męczyły się oraz nas.

Strzelam sobie w stopę powiadasz, ale to moja stopa i tak mi się podoba a jak do tego jeszcze wszyscy mi za to dobrze płacą, to jak mam przestać.

> gdyz po ewentualnej wygranej W.H jakes stanowisko i to jest wlasnie gra tych panow

Liczę, nie ukrywam, na stanowisko Stanczyka Miejskiego (błazen - nie mylić z trefnisiem, clownem cyrkowym) w każdej zwycięskiej ekipie i już biorę zaliczki na poczet przyszłych honorariów.
        • Gość: widz z naprzeciwka do menela IP: *.101.c89.petrotel.pl 29.09.10, 10:33
          No cóż nie wiem czego wczoraj wczoraj używałeś, bo ci na wzrok padło ty przydupasie Hetkowskiego. Nie jestem zwolennikiem Hetkowskiego i nigdy nie będę - ale przyglądam się temu namiotowi cyrkowemu - i nie widzę zainteresowania większego niż mierne. W tych wyborach nie ma idealnego kandydata, więc trzeba wybrać mniejsze zło, czyli nie Hetkowskiego. Uważaj menelku z używkami, mimo że jesteś przydupasem beznadziejnego kandydata, to jednak szkoda Ciebie, bo nie wiesz co czynisz...
          • Gość: menel Re: do menela IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 11:16

> W tych wyborach nie ma idealnego kandydata, więc trzeba wybrać mniejsze zło, czyli nie
            > Hetkowskiego.

O ile z pierwszą częścią i drugą częścią zdania złożonego ZGADZAM SIĘ CAŁKOWICIE, o tyle z zakończeniem już nie - chociażby tylko dlatego, że logicznie podważa tę drugą.

> Uważaj menelku z używkami, mimo że jesteś przydupasem beznadziejnego kandydata, to
            > jednak szkoda Ciebie, bo nie wiesz co czynisz...

Przydupasem KOGOLWIEK nie jestem. Bynajmniej nie twierdzę też, że W.Hetkowski jest dziewicą i będzie beatyfikowany - wystarczy, że nie jest idiotą i półgłówkiem, by całkiem dobrze spełnić rolę tego mniejszego zła.

PS. Czy twoim zdaniem mniejszym złem byłby ponowny wybór M.Milewskiego?

Zapewniam Cię, że moje używki są dobrej jakości, biorę je w niezłym towarzystwie a dobrze kontolowana konsumpcja tylko korzystnie wpływa na wenę. Niemniej jednak szczerze dziękuję Ci za troskę o mnie.

• Gość: widz z naprzeciwka Re: do menela IP: *.101.c89.petrotel.pl 29.09.10, 12:01
              menel napisał
              "O ile z pierwszą częścią i drugą częścią zdania złożonego ZGADZAM SIĘ CAŁKOWICIE, o tyle z zakończeniem już nie - chociażby tylko dlatego, że logicznie podważa tę drugą."

To Twoja interpretacja - Hetkowski jest większym złem, bo jemu chodzi tylko o władzę, władzę i jeszcze raz władzę. Był u koryta krótko ale to wystarczyło, żeby ludzie się na nim poznali. Nie mam zamiaru głosować na MM ale na Hetka tym bardziej nie. Jego wybór to klęska dla płocka. Po jednej zarazie przyszłaby jeszcze większa...
              • Gość: menel Re: do menela IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 13:25

>Nie mam zamiaru głosować na MM ...

dobrze że się przynajmniej zagadzamy w tym, że nie warto i nie będziemy głosować na tę zarazę MM - przynajmniej skorzystają na tym płocczanie i Płock

• Gość: widz z naprzeciwka Re: do menela IP: *.101.c89.petrotel.pl 29.09.10, 13:51
                  Tylko widzisz, mój Ty menelku, - Hetkowski to jeszcze większa zaraza niż MM. Zdecydowanie większa... Więc pójdę na wybory pewnie nie po to by zagłosować na kogoś, kto mi odpowiada, ale by zagłosować przeciw Hetkowskiemu - człowiekowi bez honoru, żądnemu władzy i bez podstawowych norm moralnych. Wiem co piszę - trochę się z tym "fachowcem" znam....

Info z ostatniej chwili - nic się nie dzieje - zero zainteresowania tym cyrkowym namiotem. W zeszły piątek, jeden z dzieciaków wręczających ludziom ulotki, powiedział mi że Hetek płaci im 20 zł za uczestnictwo w tym cyrku. Pozdrawiam łysego Pana z namiotu - radzę zmienić mocodawcę, bo z tym daleko nie zajedziecie...
                  • Gość: menel Re: do menela IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 14:34

> Więc pójdę na wybory pewnie nie po to by zagłosować na kogoś, kto mi odpowiada,

jak to zrobić? - tylko głos na oddany na kogoś jest głose ważnym

> radzę zmienić mocodawcę, bo z tym daleko nie zajedziecie..

wskaż na którego i podaj jakieś pozytwne argumenty za

> .

• pika.1 koń jaki jest każdy widzi 29.09.10, 14:53
                      Prowadzona z rozmachem, pomysłowa i konkretna kampania W.Hetkowskiego wyraźnie drażni i martwi jego konkurentów, co widać najlepiej na tym forum :-))

PSL nie prowadzi kampanii w ogóle, a PO jeszcze nie zaczęła, liczy na moc marki „Platforma Obywatelska”…?

PiS prowadzi – bilboardową, marną. Ale jestem w stanie ich zrozumieć, bo przez 8 lat płocczanie mogli się przekonać jakim prezydentem jest Pan Milewski oraz jaką partią jest i co prezentuje ugrupowanie Jarosława Kaczyńskiego. I wg. mnie bardzo naiwnie liczą, że to wystarczy.
                      Przecież Koń jaki jest każdy widzi…

Natomiast Pan Hetkowski, czy to się komuś podoba czy nie – IMPONUJE.
                      To nie jest lanie wody i slogany typu: „Zmieńmy to razem”, albo „Po 100kroć rozwój Płocka” tylko wskazywanie złego, jakie się w mieście wydarzyło i podawanie pomysłów zmian na lepsze.
                      Każda „czerwona kartka” dana obecnej władzy, czy w sprawie obwodnicy, parku technologicznego, Wisły Płock, komunikacji itd. była udokumentowana i opracowana w szczegółach. I to się liczy!

Poza tym rozmach – kartki, prezentacja w sprawie odnowy upadłego pod rządami miasta klubu, teledysk, miasteczko wyborcze, piętrowy autobus, bardzo ciekawy blog itd. imponują i świadczą o tym, że ten kandydat ma ogromną chęć do pracy i znakomite pomysły, czego o innych absolutnie nie można powiedzieć.

Dlatego, mimo iż całe życie głosowałem na prawicę dziś wybiorę Hetkowskiego (ewentualnie kandydata Platformy, o ile ta się otrząśnie i zacznie mówić o tym co i jak chciałaby zrobić dla Płocka). I nie przeszkadza mi, że ten Pan jest z SLD, bo koalicja PO-SLD w nowej radzie i tak będzie miała większość, więc prezydent powinien być z tych ugrupowań.

Liczy się człowiek i to co ma w głowie. Hetkowski ma i to widać gołym okiem. Za nim stoją rozmach, pomysły, wizje i biznes, który np. nie pozwoliłby umrzeć płockiej Wiśle!
                      A co stoi za obecnie rządzącymi, poza kosmicznymi dlugami w jakie wpędzili miasto???

To, że wyciąga się Hetkowskiemu jakieś stare trupy z szafy? A co mają innego robić konkurenci jak są bez pomysłu na Płock? Tylko anonimowo pluć jadem i poszczekiwać na forum zmieniając tylko nicki :-)))
                      Od sądzenia są niezawisłe sądy, a te w żadnym przypadku nie uznały tego Pana winnym jakichkolwiek przestępstw! I to się liczy. A nie samosądy zaślepionych nienawiścią i strachem przed utratą posadek karierowiczów :-)

Ode mnie, starszego już niestety, ale przez to doświadczonego człowieka, który niejedno przeżył i niejedno widział-szacunek i brawa Panie Wojtku. Być może Płock czeka na takiego właśnie prezydenta.
                      • Gość: qba Re: koń jaki jest każdy widzi IP: *.101.c89.petrotel.pl 29.09.10, 15:01
                        Tak oczywiście, czerwońcu, każdy widzi tego konia, a właściwie tego co raczej spadł z konia. Tak z ciekawości: długo redagowaliście ten tekst - ile to wam zajęło -24 godziny? Każdy beznadziejny towar trzeba mocno reklamować, tylko czy ludzie to kupią?
                        • Gość: menel Re: koń jaki jest każdy widzi IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 19:37
                          Gość portalu: qba napisał(a):

> Tak z ciekawości: długo redagowaliście ten tekst - ile to wam zajęło -24 godziny?

ja nad tą ripostą męczę się już od wczoraj

> Każdy beznadziejny towar trzeba mocno reklamować, tylko czy ludzie to kupią?

Wystaw swój towar na sprzedaż - może okazać się tak dobry, że ludzie rzucą się na niego, jak na świerze i ciepłe bułeczki.
                          Czekam niecierpliwie na ten dobry towar z wielkim zaciekawieniem!!!!

• Gość: wyborca: Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 21:59
      Aja uważam że tego pana Hetkowskiego to już jest za dużo na tym forum jakby nie było innych kandydatów a może i są tylko się tak nie promują SLD już był i niech tak zostanie - pozdrawiam wszystkich kandydatów.
      • Gość: do wyborcy Re: nie stać go , najlepszy kawał od lat IP: *.c154.petrotel.pl 28.09.10, 23:42
        kochany wyborco marzy Ci się jedna partia i jeden nieomylny wódz.To się nie wróci.Dość mamy tej nieomylności wodza i jego dworu.Dostatecznie długo będziemy płacić za te rządy.Marzy Ci się totalitaryzm?.
    • Gość: SLD Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: 78.154.79.* 29.09.10, 08:07
      Oj Hojtek ty to naprawde sie dobrze zbadaj !!!!!!!!
    • sahij Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn 29.09.10, 08:47
      "miasteczka, a raczej wielkiego namiotu" - chyba raczej "po prostu namiotu"...
      • Gość: bolo Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.bb.sky.com 29.09.10, 09:49
        kandydacie Hetkowski stajesz sie coraz bardziej nudny i coraz mniej ciekawy pod kazdym wzgledem
        • Gość: zandman Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:53
          Tia! a wczorajszego spotkania nie było tylko dyżurne pismaki nie mylić z pisiorami to wymyśliły.
    • Gość: jjw roman_j zwolennikiem Hetka, więc Hetek się promuje IP: *.101.c89.petrotel.pl 29.09.10, 10:40
      Gazeto, gazeto - Quo vadis? Zaczynasz mieć upodobanie w upadłych, po prostu słabych ludziach??? Ciekawe jak szybko ten wpis zniknie. roman_j - żal mi ciebie, robisz się przydupasem Hetka
      • Gość: sic po 100 kroć trzeba wywietrzyć ratusz. IP: *.028.c76.petrotel.pl 29.09.10, 11:19
        po 100 kroć trzeba wywietrzyć ratusz.
        Płock to nie folwark MM&Co.
        po 100 kroć zagłosuję na Hetka
        • Gość: sic po 100 kroć zagłosuję na HETKA IP: *.028.c76.petrotel.pl 29.09.10, 11:23
          po 100 kroć zakończyć tę traumę.
          • Gość: Qba Hetkowski to prawdziwa zaraza, czerwona zaraza IP: *.101.c89.petrotel.pl 29.09.10, 15:10
            Żal mi co glosujecie na Hetkowskiego - to najgorszy z możliwych kandydatów. Wystarczy wejść na youtube i wklepać płocki układ i posłuchać. Po obejrzeniu tych 2 filmików można powiedzieć - każdy kandydat, byle nie Hetkowski. Był tylko 10 m-cy i dzięki tym 10 m-com, ludzie woleli wybrać nikomu wtedy bliżej nieznanego MM.
            • Gość: do piku Re: Hetkowski to prawdziwa zaraza, czerwona zaraz IP: *.selukra.dyn.perspektivbredband.net 29.09.10, 19:29
              twój kandydat WH, HW czy HWDP z czerwonego przefarbował się na filoletowego. powiem ci dlaczego: jest to, po czerwonym, następny pijacki etap jego facjaty. a polot kandydata równy pomysłowości sztachety w płocie, bo na razie bazuje na pomysłach miluszenki. czerwona kartka-plagiat po żółtej mm, wisła płock(euro212)-plagiat po urzędasach mm, piętrus-"tramwajowi nie mówię nie", no sory. i jeszcze porozmawiajmy o płocku-to jasiona hasło. fioletowy z zazdrości, albo po jagodziance? hetkowski ze swoim budżetem to chyba do parlamentu startuje, bo 60tys to już dawno przepuścił.
            • Gość: teresa Re: Hetkowski to prawdziwa zaraza, czerwona zaraz IP: *.182.147.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.09.10, 19:31
              Wklep sobie płockie długi. Dowiesz się dużo więcej.
            • Gość: odp.pis-makom Re: Hetkowski to gość wobec pis-maków. IP: *.187.c84.petrotel.pl 29.09.10, 19:38
              To stara fałszywka z 2004 r., a redakcja Wprost wydała oświadczenie, że wyraża ubolewanie gdyż naruszyła dobra osobiste i uraziła pana Wojciecha Hetkowskiego, bo artykuł z 20 czerwca 2004 r. i informacje w nim zawarte o korzystaniu z "lewej kasy" okazały się niewiarygodne.
    • Gość: prawdaBOLI Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: 178.56.72.* 30.09.10, 03:23
      rzeciez to wszystko na pokaz. Gosciu juz rzadzil i kradl az milo i nagle sie zmienil tak? hahahahaha kolejna swinia kwiczy o koryto
    • Gość: płotczanin Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 08:04
      Hetkowskiego nie stać na rozrzutność , a kto za czasów jak był prezydentem wykupił wszystkie działki wokół nowego mostu i je później sprzedawał bo olbrzymich kwotach??kto kręcił największe wałki w Płocku i zadawał się z największymi bańdziorami??widze że tego już nikt nie pamiętam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uwierzcie mi że ten człowiek to jedna wielka zagadka i manipulator!!!
      • Gość: ziemianka Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 09:25
        mam tam działkę jeszcze sprzed budowy i nie mogę sprzedać za groszę - chcesz kupić za dobrą cenę?
        • Gość: igła Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.088.c65.petrotel.pl 30.09.10, 09:55
          Kiedy kilka dni temu wiernopoddańcze hołdy prawicowemu kandydatowi na prezydenta Płocka składał były redaktor naczelny tuby propagandowej Komitetu Wojewódzkiego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej jaką był wówczas - teraz sprywatyzowany, bo spółdzielnia, to jakby nie było własność prywatna - Tygodnik Płocki – pomyślałem: świat staje na głowie... www.terazmazowsze.pl/artykuly/44/podwojny-prawy-sierpowy-hetkowskiego-w-odpowiedzi-na-lewy-sierpowy-milewskiego.html
          • Gość: kot Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: 94.40.67.* 01.10.10, 12:05
            Przyznaję,że nazwiska robią wrażenie.Mądrymi ludżmi otacza się nasz przyszły prezydent.
    • Gość: aaa Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutność IP: *.bb.sky.com 01.10.10, 13:52
      jesli chodzi o hetka to bardzo ciekawy facet mozna powiedziec ze nic mu nie udowodniono w sadzie wiec jest niewinny jak wielu ludziom ktorzy "cos zrobili "ale nie udalo sie tez im tego udowodnic tak sie zdarza i to czesto
      jest jednak niezaprzeczalne ze dwie osoby ktore mieszaly w wyniku wyborow 8 lat temu zostaly skazane
      na szczescie ludzie mileskiego ich zlapali i nic z tego nie wyszlo
      pytanie jest bardzo proste jesli kradniesz i dajesz potem to co ukradles komus a ta osoba mowi ze nic o tym nie wiedziala to jak myslicie kto w to uwierzy
      • Gość: filip z konopii Re: Kandydat Hetkowski: Nie stać mnie na rozrzutn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 14:00
        To Mileski ma ludzi na policji i na prokuraturze? Coś by sie zgadzało. taka druga Białoruś z Miluszenko w roli głownej.
        Dobrze, że jeszcze sądy są niezawisłe.
        • Gość: kot [...] IP: 94.40.67.* 01.10.10, 17:02
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka