Dodaj do ulubionych

Precz z fast foodami i słodyczami!

30.09.10, 22:38
i bardzo dobrze, bo jak ide plocka ulicą i widze mlodych chlopakow albo mezczyzm z bełcunami to az sie zygac chce zero trewningu zero biegania zeby taki mlody taki zapasiony byl a na plazy jak taki sie rozbieze to sie zygac chce
Obserwuj wątek
    • Gość: nemo Re: Precz z fast foodami i słodyczami! IP: 91.212.223.* 30.09.10, 22:51
      ...gdyby tak jeszcze bez błedów-to juz by było i nowocześnie -i zdrowo
    • bujalka85 Dietetyczka 01.10.10, 07:21
      Od pół roku odchudzam się u pani Kisielewskiej. Jest na prawdę dobrym specjalistą. Schudłam już 20 kg. Polecam jej poradnię na ul. Wyszogrodzkiej :D
      • Gość: Płocczanka Re: Dietetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 10:37
        oo no fajna opinnia nie neguję o szokdliwości pewnych grup jedzenia ale ten artykół tak jak odpoweidź czytelniczki to reklama poradni Pani Kiesielewskiej a ceny w niej droższe niz w Warszawie.
        • bujalka85 Re: Dietetyczka 01.10.10, 13:18
          Może i reklama ale rozejrzyj się wokół siebie i zauważ ile osób potrzebuje porady takiej specjalistki. A ceny hmm... nie porównywałam z innymi poradniami ( nawet nie wiem gdzie są inne w Płocku). Myślę że 250 zł za dietę miesięczną to nie jest aż tak dużo. Ja nie żałuję wydania tych pieniędzy, bo zeszłam z wagi :D
          • Gość: proste Re: Dietetyczka IP: *.135.c72.petrotel.pl 01.10.10, 18:57
            Powinni mniej żreć, np 1/2 tego co teraz.
          • Gość: joaska Re: Dietetyczka IP: *.plock.mm.pl 02.10.10, 00:04
            ja schudlam sama 10kg w 4 m-ce, odzywiajac sie racjonalnie, rezygnujac z wiekszosci niezdrowych weglowodanow i slodyczy, no i sport. Dieta 1200 kalorii, indyk, ryz, warzywa, owoce, jogurty, pelnoziarniste muesli, jesli chleb to zdrowy i 3-4 kromi na tydz, sery chude, duzo ryb. woda, zielona ,czerwona herbata, ale ja lubie takie odzywianie a nie zapychanie sie smieciami. Teraz jem co chce, mąki pszennej unikam caly czas, poprostu zle sie po niej czuje, widac moje cialo wie co dla mnie zle, slodycze sporadycznie, jak juz to gorzka czekolada, czasem domowe ciasto. No i silownia :) Zeby schudnac nie trzeba porad dietetyczki, wystarczy myslec co sie je i troche poczytac.
        • Gość: `klient-nie idiota Re: Dietetyczka-reklama IP: 80.48.4.* 01.10.10, 19:20
          to czy ja pójdę to nikt mi nie bydzie polecał i opinie są zbedne.
        • Gość: do kretynki Re: Dietetyczka IP: *.plock.mm.pl 01.10.10, 21:32
          Gość portalu: Płocczanka napisał(a):

> oo no fajna opinnia nie neguję o szokdliwości pewnych grup jedzenia ale ten art
          > ykół tak jak odpoweidź czytelniczki to reklama poradni Pani Kiesielewskiej a ce
          > ny w niej droższe niz w Warszawie.

Przecież w Warszawie zginęłabyś, więc daruj sobie pisanie bzdur.
    • Gość: taka sobie Re: Precz z fast foodami i słodyczami! IP: *.chello.pl 01.10.10, 19:17
      Zamiast się oglądać za innymi na mieście radzę zainwestować w edukację, ewentualnie słownik :)
    • Gość:   Re: Precz z fast foodami i słodyczami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 22:21
      nie pij, nie pal, zdrowszy umrzesz, wszystko jest dla ludzi tylko trzeba znac umiar
      • Gość: Odchudzny Re: Precz z fast foodami i słodyczami! IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.03.14, 20:34
        Bardzo Polecam Panią Agnieszkę z Wyszogrodzkiej, odchudzanie fachowe i przyjemne :)
        www.poradniazywieniowa.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka