Dodaj do ulubionych

Hetkowski prześwietla płocką oświatę

28.10.10, 12:53
nic nie można napisać o hetkowskim , bo jego ludzie wycinają. Czy to już niewola kondominium?

Macie pana już bez konieczności głosowania?
Obserwuj wątek
    • Gość: zaklikowski Re: Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 13:14
      Przeczysz sam sobie. Ty zrobiłeś wpis zresztą bardzo merytoryczny. Zapomiałeś tylko dodac jak zwykle że on jest (...........*wycięte przez cenzurę !)
      Polecam neospasmine.
    • Gość: olo Re: Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:28
      Uwaga Panie Hetkowski-boiska przy Jagiellonce są od dluższego czasu,brakuje ich natomiast przy Małachowiance,hali zreszta również.Wprawdzie co wybory jest ona budowana,ale tylko w książeczkach wyborczych obecnej władzy.....Przy SP. 16 powienien stanąć bardzo duży obiekt ,bo i miejsca tam pod dostatniem.....
    • Gość: do o-kajtka Re: Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.147.151.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.10, 17:51
      I już wiadomo kto z jakiej obcji.
      Nie jestem zwolennikiem SLD, ale napewno jestem przeciwnikiem PIS-u, a więc i Twoim O -kajtku.
      • Gość: menel Re: Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 18:07
        Gość portalu: do o-kajtka napisał(a):

> I już wiadomo kto z jakiej obcji.

a obdukcję miałeś - bo ortografię walisz jak potłuczony
        • Gość: wojciech hetkowski Re: Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 20:46
          Oczywiście chodzi o Małachowiankę. Jak przeczytałem artykuł też się zdziwiłem. Boiska w Jagiellonce znam b dobrze bo to moja szkoła. W SP 16 musi byc hala z pełnowymiarowym boiskiem do ręcznej. To prawdziwa szkoła mistrzów z najlepszymi nauczycielami specjalistami tej gry. Zreszta na tym osiedlu miasto musi zacząć inwestować . Dawno tam juz nic nie zrobiono.
          • Gość: olo Re: Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:58
            Dziekuję za szybko reakcje-odpowiedź.Było by wspaniale,zeby obietnice wyborcze przełożyly sie na czyny....Pana poprzednik (mam taką mnadzieję) dobry był tylko w obietnicach bez pokrycia i wizjach typu- hotele nad Sobótka,lotnisko turystyczne,pola golfowe,tramwaj.....Nam potrzeba jednak przedszkoli,boisk,sal gimnastycznych,ścieżek rowerowych,obwodnicy....
            Pozdrawiam i życze sukcesów( spełnienia obietnic danych mieszkańcoń Płocka)
            • 0-kajtek Re: Hetkowski czysty jak łza 28.10.10, 23:45

Wszystko wycinają co tylko tyka kandydata, czyli znowu to samo jak kiedyś?

Na zakończenie śledztwa. Ale sprawa ma szerszy wydźwięk. Otóż sianie nienawiści zaowocowało tragedią w Łodzi . Dzisiaj był pogrzeb Ofiary z nienawiści.
              A taka nienawiść siano na Forum gazeta Płock. Ujawniono 8 nazwisk prześladowców. Z ich danymi adresowymi, praca .
              Trudno nie powiedzieć, że ww kaci mojej osoby, rodziny, siali nienawiść. Robia to nadal .... czy potrzebują jeszcze przelania krwi?

Osoba dokonująca obelg przez wiele lat , jest prześladowcą ciągła i obecnie Sejm kończy ustawę nad prześladowaniami elektronicznymi.

Sam fakt stosowania przemocy w sieci Forum , dyskwalifikuje osobę Xa z punktu widzenia jeszcze nie Prawa ale współżycia obywatelskiego, do pełnienia funkcji publicznych albowiem można się spodziewać zwiększenia poziomu agresji , nienawiści i morderstw.

Jednocześnie istnieje stronnicza kampania na forum , poniżająca innych kandydatów.

• Gość: menel Re: Hetkowski czysty jak łza IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 00:06
                a w Ameryce podobno ciągle jeszcze biją murzynów i nie ma na to kary boskiej
                PS. dzisiaj w Płocku też był pogrzeb a jutro ma być inny - czy będzie śledztwo w tej sprwie
    • Gość: ice Hetkowski prześwietla płocką oświatę IP: *.centertel.pl 02.11.10, 00:00
      Widać że przynajmniej jednemu z kandydatów BARDZO zależy na elekcji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka