kindov 03.12.06, 17:26 www.youtube.com/watch?v=KkCdDffb4LE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_eyes Re: Wywiad z Davidem Suchet 04.12.06, 12:05 dzięki kindov! oglądnęłam z przyjemnością, z podwójnym dreszczykiem szczęścia przy 'pokazówce' zmiany głosu :) vedi Napoli po prostu... ;) ps. oczywiście, jak zwykle nigdy nic nie wiem, i dopiero dzięki temu filmikowi dowiedziałam się o istnieniu kreskówek Anime 'Marple i Poirot'!. Pewnie nawet było o tym na forum, ale lata widocznie nie te i pamięć zawodzi... PS. Tutaj jest odcinek z panną Marple www.youtube.com/watch?v=J4c7KUCnzYE&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=OfFKNuGVhpY&mode=related&search= [nie mogę znaleźć trzeciej części] - czy ktoś mi może powiedzieć, z której to książki? Fabułę kojarzę [luźno], ale tytuł...? Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Wywiad z Davidem Suchet 04.12.06, 13:55 Chyba trochę nieuważnie oglądałaś bo w tej animce poj jakże urokliwej piosence początkowej pojawia się tytuł ;) "The perfect maid" czyli "Idealna służąca"- opowiadanie ze zbioru "Śmiertelna klątwa". Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
blue_eyes Re: Wywiad z Davidem Suchet 04.12.06, 14:06 oczywiście, że nieuważnie!!! zatkało mnie jak widać, a wtedy nic się nie widzi ;) dzięki, przynajmniej mnie nie będzie korciło. Odpowiedz Link
lilivampire Re: Wywiad z Davidem Suchet 23.02.07, 12:59 David Suchet to najlepszy Herkules Poirot! Oglądałam kiedyś ABC - czarno-biały jeszcze film, aktor mi zupełnie nie pasował do roli Poirota, Morderstwo w Orient Expressie z Finneyem - też mi się nie podobał, ani Peter Ustinov w Śmierci na Nilu. Za to David Suchet... Ahh... Jak tylko zobaczyłam go w roli Poirota serce mi mocniej zabiło i już wiedziałam... Tak, tylko on się nadaje do roli ulubionego detektywa Agathy Christie:) Odpowiedz Link