Gość: Konsument IP: *.class146.petrotel.pl 09.04.04, 22:12 Pan Korga jest chyba bardzo zapracowany, choć znajduje czs na bycie radnym, pracę w hospicjum oraz kierowanie Domem Studenta, którego usługi, a zwłaszcza kulinarne wciąż spadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 01:06 masz Pan moje 5 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirytowany Re: Tomasz Korga IP: *.pt-2.petrotel.pl 19.04.04, 11:51 No rzeczywiście to wielkie poświęcenie ze strony szanownego Pana łączyć trzy tak poważne funkcje. Swoją drogą to sie biedny musi napracować żeby ze wszystkim zdżąyć w godzinach od 7.00 do 15.00. Oj tak, ten pan zasługuje na tytuł Najbardziej Zasłużonego Płocczanina w Odbieraniu Innym Miejsc Pracy. A tak na marginesie, to wróble ćwierkają, że temu Wspaniałemu człowiekowi brak szacunku dla tych, którzy nie piastują tak wysokich funkcji jak On. Gratuluję kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:57 jasne ciołku Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Tomasz Korga 19.04.04, 12:12 Gość portalu: Zirytowany napisał(a): > A tak na marginesie, to wróble ćwierkają, że temu Wspaniałemu człowiekowi > brak szacunku dla tych, którzy nie piastują tak wysokich funkcji jak On. Z tym się akurat nie mogę zgodzić. Przynajmniej ja nic takiego nie zauważyłem, a nie piastuję żadnej funkcji. Może miałeś raczej na myśli naszego drogiego pana prezydenta? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Tomasz Korga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 16:52 Też tak uważam. A poza tym, to czlowiek który przede wszystkim potrafi słuchać, dyskusja z nim, nawet ostra nigdy nie kończy się obrażaniem przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 16:56 a oczym można z nim dyskutować? Jak on nie ma o niczym zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: Tomasz Korga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:23 no z takim adwersarzem dyskutowac, to faktycznie nie trzeba miec pojecia zielonego o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student pwsz Re: Tomasz Korga IP: *.akademiki.uni.torun.pl / *.akademiki.uni.torun.pl 27.04.04, 20:39 Ten człowiek niech utworzy nową partję "BEZPRAWIE I NIESPRAWIEDLIWOŚĆ" A jak juz pełni tyle funkcji to niech sobie kupi mach3 chyba na to go stać bo z tą brodą wygląda jakby w gówno zapałek nautykał . hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Tomasz Korga IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.04.04, 21:24 dlaczego wszyscy w tym mieście muszą opluwać osoby udzielające sie publicznie. Może byś tak pacanie poszedł do hospicjum i pomógł w opiece umierających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Tomasz Korga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:14 Czego się tak uczepiłeś p.Korgi, przecież to jest wporzo gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub. B. Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 22:18 Niech Pan sie nie przejmuje tymi siurami. 40 glosikow ma Pan juz u mnie:).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Krawczyk Re: Tomasz Korga IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 23:15 Rozmówca, negocjator, poszukiwacz consensusu - to krótka charakterystyka Pana Tomasza Korgi. Społeczne udzielanie się, mobilizacja ludzi do pomocy potrzebującym, chodzenie po prośbie !(tak) w ich imieniu, łączenie różnych ludzi różnych opcji dla realizacji obywatelskiej inicjatywy pomocy - z tego Go znam i miło mi powiedzieć że współpraca z nim jest dużą satysfakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 23:26 z tym, że tylko dlatego, że z tego żyje. Jak był bardzo potrzeboskim to umyślił sobie na to sposób, kręcenie lodów - zarabianie, a aby się "wkupić" w lokalne układy wymyślał bzdury, oczerniał innych. I takim sposobem dostał się po raz pierwszy do rady. Odpowiedz Link Zgłoś