Dodaj do ulubionych

Tomasz Korga

IP: *.class146.petrotel.pl 09.04.04, 22:12
Pan Korga jest chyba bardzo zapracowany, choć znajduje czs na bycie radnym,
pracę w hospicjum oraz kierowanie Domem Studenta, którego usługi, a zwłaszcza
kulinarne wciąż spadają.
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 01:06
      masz Pan moje 5 głosów
    • Gość: Zirytowany Re: Tomasz Korga IP: *.pt-2.petrotel.pl 19.04.04, 11:51
      No rzeczywiście to wielkie poświęcenie ze strony szanownego Pana łączyć trzy
      tak poważne funkcje. Swoją drogą to sie biedny musi napracować żeby ze
      wszystkim zdżąyć w godzinach od 7.00 do 15.00. Oj tak, ten pan zasługuje na
      tytuł Najbardziej Zasłużonego Płocczanina w Odbieraniu Innym Miejsc Pracy. A
      tak na marginesie, to wróble ćwierkają, że temu Wspaniałemu człowiekowi brak
      szacunku dla tych, którzy nie piastują tak wysokich funkcji jak On. Gratuluję
      kandydatury.
      • Gość: ;-) Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:57
        jasne ciołku
      • roman_j Re: Tomasz Korga 19.04.04, 12:12
        Gość portalu: Zirytowany napisał(a):

> A tak na marginesie, to wróble ćwierkają, że temu Wspaniałemu człowiekowi
        > brak szacunku dla tych, którzy nie piastują tak wysokich funkcji jak On.

Z tym się akurat nie mogę zgodzić. Przynajmniej ja nic takiego nie zauważyłem,
        a nie piastuję żadnej funkcji. Może miałeś raczej na myśli naszego drogiego
        pana prezydenta? :-))
        • Gość: Krystian Re: Tomasz Korga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 16:52
          Też tak uważam.
          A poza tym, to czlowiek który przede wszystkim potrafi słuchać, dyskusja z nim,
          nawet ostra nigdy nie kończy się obrażaniem przeciwnika.
          • Gość: osa Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 16:56
            a oczym można z nim dyskutować? Jak on nie ma o niczym zielonego pojęcia.
            • Gość: mrówa Re: Tomasz Korga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:23
              no z takim adwersarzem dyskutowac, to faktycznie nie trzeba miec pojecia
              zielonego o niczym.
              • Gość: student pwsz Re: Tomasz Korga IP: *.akademiki.uni.torun.pl / *.akademiki.uni.torun.pl 27.04.04, 20:39
                Ten człowiek niech utworzy nową partję "BEZPRAWIE I NIESPRAWIEDLIWOŚĆ" A jak
                juz pełni tyle funkcji to niech sobie kupi mach3 chyba na to go stać bo z tą
                brodą wygląda jakby w gówno zapałek nautykał . hehe
                • Gość: Jacek Re: Tomasz Korga IP: *.pt-2.petrotel.pl 27.04.04, 21:24
                  dlaczego wszyscy w tym mieście muszą opluwać osoby udzielające sie publicznie.
                  Może byś tak pacanie poszedł do hospicjum i pomógł w opiece umierających.
                • Gość: z Re: Tomasz Korga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:14
                  Czego się tak uczepiłeś p.Korgi, przecież to jest wporzo gość
                  • Gość: Jakub. B. Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 22:18
                    Niech Pan sie nie przejmuje tymi siurami. 40 glosikow ma Pan juz u
                    mnie:).pozdrawiam
    • Gość: J.Krawczyk Re: Tomasz Korga IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 23:15
      Rozmówca, negocjator, poszukiwacz consensusu - to krótka charakterystyka Pana
      Tomasza Korgi. Społeczne udzielanie się, mobilizacja ludzi do pomocy
      potrzebującym, chodzenie po prośbie !(tak) w ich imieniu, łączenie różnych
      ludzi różnych opcji dla realizacji obywatelskiej inicjatywy pomocy - z tego Go
      znam i miło mi powiedzieć że współpraca z nim jest dużą satysfakcją.
      • Gość: osa Re: Tomasz Korga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 23:26
        z tym, że tylko dlatego, że z tego żyje. Jak był bardzo potrzeboskim to umyślił
        sobie na to sposób, kręcenie lodów - zarabianie, a aby się "wkupić" w lokalne
        układy wymyślał bzdury, oczerniał innych. I takim sposobem dostał się po raz
        pierwszy do rady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka