Dodaj do ulubionych

Sukces płockich kardiologów

IP: 213.77.42.* 22.04.04, 21:26
Gratulacje !
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszek Re: Sukces płockich kardiologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:43
      Gratulacje. Znam Pana Andrzeja , On jest naprawdę dobry, gość godny zaufania.
      • Gość: Wikta Re: Sukces płockich kardiologów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 22:55
        Mam nadzieję ,że przy okazji zakupią rownież nowoczesny aparat do USG serca.
      • Gość: Marek Re: Sukces płockich kardiologów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 08:04
        Potwierdzam! Jako pacjent "po przejściach" kardiologicznych - bardzo się
        cieszę. Wierzę,że nasi kardiolodzy szybko dojdą do perfekcji w stosowaniu tego
        urządzenia. Mam nadzieję, że szpitalowi wystarczy pieniędzy na eksploatację i
        CAŁODOBOWE dyżury personelu.
    • greeenblack Re: Sukces płockich kardiologów 23.04.04, 11:09
      Ciekawe, czy wymienieni w artykule wspanaili ploccy kardiolodzy dorzucili cos
      ze swoich dochodow z "szarej strefy"? Przeciez ich prywatni pacjenci beda
      korzystac z nowej aparatury, a pieniadze trafia do ich kieszeni.
      • Gość: anna Re: Sukces płockich kardiologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 13:41
        powinni jeszcze zrzec się tych "oszałamiających zarobków" w szpitalu i
        poświęcić się dla idei jak Judym,wtedy byłbyś szczęsliwy-żenujące
        • greeenblack Re: Sukces płockich kardiologów 23.04.04, 13:49
          Nie powinni sie niczego zrzekac tylko uczciwie placic podatki od swoich
          RZECZYWISTYCH dochodow i scisle rozdzielic swoja dzialalnosc prywatna od
          szpitalnej. Akurat wymienieni w artykule lekarze naleza do bardzo zamoznych, a
          glownie dorobili sie na laczeniu dzialanosci prywatnej i szpitalnej, czyli
          wykorzystywaniu szpitalnych lozek i szpitalnej aparatury w celach prywatnych.
          Uwazam, ze prywatna praktyka powinna byc scisle oddzielona od dzialnosci w
          panstwowych szpitalach.
    • Gość: medyk Re: Sukces płockich kardiologów IP: *.wszplock.pl 23.04.04, 14:37
      przecież to tow.Maliński i chłopcy od tabletek są odpowiedzialni za to że
      jesteśmy ostatnim szpitalem bez kardiologii inwazyjnej bo myśleli że wiecznie
      można oszukiwać ludzi dając tabletki i brać drogie wizyty poza tym ci panowie
      nie są w stanie nauczyć się tego bo oni są nadal tylko od tabletek potrzebne
      jest zaplecze kardiochirurgiczne na miejscu a nie karetką do stolicy bo można
      nie dojechać - a więc z dala od Płocka - wiem co piszę bo pracuję w tym
      oddziale 25 lat!!! boją się że ktoś im przejmnie oddział z zewnątrz
      • Gość: pacjent Re: Sukces płockich kardiologów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:59
        Jako pacjent tego oddziału potwierdzam słowa medyka , a jednocześnie mam
        nadzieję ,że wraz z nowym wyposażeniem przyjdą nowi specjaliści i zmieni się
        feudalny system zarządzania tym oddziałem .Czuje się klikę na tym oddziale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka