Dodaj do ulubionych

Strażnicy pomogli bezdomnej matce półrocznego ...

05.04.11, 12:18
Co jest ? Szykują się zwolnienia w straży miejskiej . Jak Joli nie było widać i słychać tak teraz gdzie nie poczytam to wszędzie jest . Czyżby w SM weryfikowano przydatność do pracy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Jola wyzdrowiała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:08
      Jak Joli nie było widać i
      > słychać tak teraz gdzie nie poczytam to wszędzie jest

ano, Pani Jola bała sie widocznie tego kto zostanie komendantem SM. gdyby został ktoś inny, zapewne Joli już by nie było, a skoro został znajomy, to Jola się prezentuje i dba o wizerunek... SM oczywiście. do boju Pani Jolu, brakowało nam Pani, brakowało cudownych wypowiedzi, cudownych odpowiedzi. czekamy z utęsknieniem:-)))
      • Gość: kaziulek Re: Jola wyzdrowiała? IP: *.plock.mm.pl 05.04.11, 19:25
        A ja słyszałem że wczoraj to pies sąsiada szczekał, a kot miauczał.
        tej właśnie "rangi" jest to wydarzenie. Dla mnie jest to artykulik na zamówienie pani Joli, która chce się pokazać, a koleżanka przecież pomoże.
        To ma być PR nowej SM + śmiać sie cy płakać ?
      • Gość: Fan Joli Re: Jola wyzdrowiała? IP: 213.76.179.* 06.04.11, 10:22
        Nie tylko wyzdrowiała, ale nadal daje mistrzowskie popisy posługiwania się językiem polskim. Pyszne !;) :

"Bezdomnej

kobiecie, w jej trudnej sytuacji, chciała pomóc siostra, która o całej sytuacji

powiadomiła strażników miejskich, licząc na ich pomoc. Nie zawiodła się, bowiem

tylko dzięki ich szybkiej reakcji, a w szczególności nieustępliwości w kwestii nie

przyjmowania do wiadomości, uporczywego odmawiania przez kobietę przyjęcia

jakiejkolwiek pomocy nie doszło do tragedii. "

(podkr. moje)
        • Gość: colorado Re: Jola wyzdrowiała? IP: *.plock.mm.pl 30.04.11, 20:27
          Zajebisty cytat! Uśmiałem sie jak nork!
    • pluszowy.mis.uszatek  Strażnicy pomogli bezdomnej matce półrocznego ... 05.04.11, 19:56
      a gdzie fotki Pani Rzecznik? trzeba było zrobić fotkę błąkającej się kobiecie, bo suchy tekst do mnie nie przemawia...

• rufiio68 Re:  Strażnicy pomogli bezdomnej matce półroczneg 05.04.11, 21:35
        >>Strażnicy znaleźli matkę z dzieckiem na dworcu, zawieźli ją do noclegowni.

I co, przecież tak zachowałby się każdy normalnie myślący człowiek.
        Takim ludziom potrzebna jest pomoc, a noclegownia właśnie od tego jest.
        Nie dworzec.
        Ps.
        Jednak tu już trzeba myśleć, to nie zakładanie blokad na koła, ani robienie fotki z aparatu.

• Gość: kkkk Re:  Strażnicy pomogli bezdomnej matce półroczneg IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 22:12
      no i wiadomo, że nowy komendant porządku nie zrobił i wizerunku sm na pewno nie poprawi skoro rzecznika nie zmienił. eeech to było do przewidzenia. kolejny gość bez "kręgosłupa"
      • Gość: Jacek Re: nareście IP: *.076.c64.petrotel.pl 30.04.11, 19:43
        Nowy komendant "nie ma kregoslupa" to lepiej niz ty bo ty nie masz mózgu !!!
        • Gość: cudo o jajacek sie odezwał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 20:07
          chyba piłeś jajacek
    • plockierr To ma być nowy PR straży Miejskiej?kto to pisał? 06.04.11, 07:53
      miała być zmiana wizerunku. tak przynajmniej zapowiadano. po pierwsze trudno zrobić zmianę wizerunku tą samą osobą - czytaj Panią Rzecznik- a po drugie - czytam artykuł na stronie SM dotyczący tegoż zdarzenia:
      Bezdomnej

"kobiecie, w jej trudnej sytuacji, chciała pomóc siostra, która o całej sytuacji
      powiadomiła strażników miejskich, licząc na ich pomoc. Nie zawiodła się, bowiem
      tylko dzięki ich szybkiej reakcji, a w szczególności nieustępliwości w kwestii nie
      przyjmowania do wiadomości, uporczywego odmawiania przez kobietę przyjęcia
      jakiejkolwiek pomocy nie doszło do tragedii.
      "

chwalenia siebie nie ma końca, a drugie zdanie to po prostu majstersztyk polonistytki. chciałoby się zapytać - o co kaman? kto to pisał?
      • Gość: płocczanin Re: To ma być nowy PR straży Miejskiej?kto to pis IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.11, 08:01
        A kto ludziom w Polsce robi bezdomność ze świadomości czynienia tragedii?
        Udawanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka