Dodaj do ulubionych

Dla kogo parking?

25.04.11, 21:28
Mieszkańcy osiedla przy 11 Listopada nie mają gdzie parkować samochodów. Każde wolne miejsce łącznie z trawnikiem zajęte przez bywalców lunaparku.
Liczy się pieniądz dla instytucji, lud moze utyskiwać na trudności ale ważniejszy jest pieniadz.
Obserwuj wątek
    • Gość: menel Re: Dla kogo parking? IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 21:58
      kwisniewski napisał:

> Liczy się pieniądz dla instytucji, lud moze utyskiwać na trudności ale ważniejs
      > zy jest pieniadz.

Ale nie dla instytucji SM i UMP ; te nie zbierają pieniędzy za parkowanie na trawnikach.
      Ciekawe jakby to było z parkowaniem i pieniądzem dla instytucji, gdyby zamiast lunaparku zainstalował się tam LUPANAR - ta instytucja również zapewnia rozrywkę
      • Gość: ooo Re: Dla kogo parking? IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 09:16
        jak to nie ?
        • Gość: Clitoris Re: Lecz się człowieku! IP: *.047.c66.petrotel.pl 27.04.11, 10:29
          Jasne,jakby tam rozłożyli sie pielgrzymi idący na Baranią Górę, było by dobrze...Miejsca parkingowe by ci nie przeszkadzały...
          • Gość: 1234 Re: Lecz się człowieku! IP: *.167.c68.petrotel.pl 27.04.11, 10:45
            Kwis , ty znowu marudzisz. Przedtem ten lunapark ci przeszkadzał bo cisza wielkanocna, teraz że parkingi zajęte.
            Wyjasnie , ( choć mysle że wiesz ale marudzisz)parkingi są to miejsca gdzie można parkować samochody , należa one do tego kto jest ich włascicielem, jeżeli właścicielem sa mieszkancy bloku i parking jest odpowiednio oznakowany to władnym w egzekwowaniu prawa jest tu SM.
            A tak na koniec to powiem , ze mnie np. wkurza że jak jadę na Tumy to tez nie mam gdzie zaparkowac bo stoją samochody tych co do Katedry poszli . I co mam wtedy zrobić tez marudzić jak ty ?
            Oczywiście był to przykład jak można jak sie chce znależć pretekst do marudzenia , w którym ty ostatnio wiedziesz prym na tym forum
            • Gość: płocczanin hola hola IP: *.class101.petrotel.pl 27.04.11, 16:51
              na parking przy 11 listopada moga wjezdzac tylko mieszkancy, dlaczego ? bo stoja stosowne znaki TYLKO im to umozliwiajace, dla pozostalych kierowcow (nie zamieszkujacych przy tej ulicy) jest zakaz wjazdu :)
              • Gość: kaziulek Re: hola hola IP: *.plock.mm.pl 27.04.11, 17:05
                Więc w czym problem , czyżby kolejny sztuczny ?
                Wystarczy zadzwonić na BEZPŁATNY numer SM i niech sie tym zajmą.
                Tylko cos sie mnie wydaje że nie chodzi tu o parking ale o to wesołe miasteczko - komus ( kwisowi?) przeszkadza?
                • Gość: trotyl Re: hola hola IP: *.plock.mm.pl 27.04.11, 17:08
                  > Tylko cos sie mnie wydaje że nie chodzi tu o parking ale o to wesołe miasteczko
                  > - komus ( kwisowi?) przeszkadza?

Chyba mu szkoda paru zlotych zeby sie przejechac na karuzeli i dlatego marudzi. Mozna zrobic zrzutke na forum to sie moze uspokoi.
            • Gość: menel Re: Lecz się człowieku! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 21:55
              Gość portalu: 1234 napisał(a):

> A tak na koniec to powiem , ze mnie np. wkurza że jak jadę na Tumy to tez nie m
              > am gdzie zaparkowac bo stoją samochody tych co do Katedry poszli

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, jak ciekawego i śliskiego tematu dotknąłęś w tym zdaniu. Spróbuj wezwać SM i zobaczysz, co się będzie działo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka