voxonline 29.05.11, 17:43 Czylimamy dwa wydziały od sportu?!! Na prawdę nie znalazł się nikt z kompetencjami w dziedzinie edukacji i kultury. Czy inni kandydaci wyrazili zgodę na publikację swoich danych? Ciekaw jestem kto startował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomas7771 hmmm 29.05.11, 19:36 "Już mówię. Jeśli chodzi o nowoczesność, chcę rozwijać wśród młodzieży europejskość poprzez m.in. budowanie tradycji europejskiej." ktos tu jest zakompleksiony i bedzie przenosil swoje kompleksy na mlodziez?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wad Re: hmmm postepowość PO IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 19:39 co to jest" tradycja europejska " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Re: hmmm postepowość PO IP: *.plock.mm.pl 29.05.11, 19:48 Tradycja europejska?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już odpowiadam Re: hmmm postepowość PO IP: *.class99.petrotel.pl 29.05.11, 19:48 małżeństwa homoseksualistów, biurokracja, pozbawianie poszczególnych krajów własnej waluty, debilne nakazy, zakazy, ograniczanie produkcji rolnikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: hmmm postepowość PO IP: *.089.c77.petrotel.pl 29.05.11, 19:55 PO rozcarowuje! Nowakowski obsadza swoich jeszcze bardziej bezczelnie niż MIELEWSKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomas7771 Re: hmmm postepowość PO 29.05.11, 19:57 i jeszcze beda robic imprezy dla siebie czyli przecietniakow :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weźta ich Re: hmmm postepowość PO IP: *.plock.mm.pl 29.05.11, 21:56 " Później rodzina, znajomi zachęcali mnie, żebym spróbował. Pomyślałem: "dlaczego nie" albo to 'Wiele jest imprez z zakresu szeroko pojętej kultury, ale informacje o nich nie zawsze trafiają do społeczeństwa. Myślę, że potrzeba większej promocji" i to "Postrzegam kulturę jako tę gałąź, która będzie służyła wszystkim mieszkańcom" i jeszcze "Każdej. Od muzyki poważnej przez pop, rock. Na Audioriver też chodziłem" ble, ble, bla, bla... No to mamy kolejnego "fachowca" od "Budujmy obwodnice" Nowakowskiego "z dala od polityki" . Same konkrety. a dziennikarce GW gratuluję dociekliwości, że takimi dyrdymałami dała się zadowolić. Tak gó...ego wywiadu nie czytałem dawno. Ale chyba czas się przyzwyczajać. Zarówno do poziomu wypowiedzi fachowców jak i dziennikarstwa GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale się Re: hmmm postepowość PO IP: *.022.c73.petrotel.pl 29.05.11, 21:56 wymądrzył nowy derektor.Tradycja europejska.A co to Panie derektorze ta tradycja europejska.Polacy nie gęsi jak powiadał pewien pewnie Panu znany poeta/tak myślę/.Co zaś do metalu czy "cós" podobnego to radzę się zapoznać z regulaminem imprez na starym mieście,który to regulamin nadal obowiązuje drogi Panie derektorze.Niech Pan pamięta nadal regulamin obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc 29.05.11, 21:46 "bo w Płocku brakuje dużej, cyklicznej imprezy dla przeciętnego odbiorcy". Cóż za niefortunne stwierdzenie. Jeśli Pan wuefista potrzebuje imprezy dla przeciętniaków to może należałoby mu podrzucić termin dni Gąbina lub Bielska ? Tam można z pewnością spotkać się z kulturą dla przeciętniaków. Swoją drogą to nie wiedziałem że PWSZ stanowi takie wspanaiłe zaplecze kadrowe dla jednostek samorządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.231.c92.petrotel.pl 29.05.11, 22:28 no nie da się tego czytać, no takie głupoty że aż to jest nie możliwe, co to za wywiad, ja tez dawno czegoś takiego nie czytałem..., do czego to wszystko prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pika Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.245.c94.petrotel.pl 29.05.11, 23:49 ... hm mam wrażenie, że w czytaniu masz zaległości ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.229.c74.petrotel.pl 04.06.11, 23:07 W czytaniu głupot mam ogromne. Zastanawiam się, ilu procent mózgu ten pan używa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do voxcoś tam Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.245.c94.petrotel.pl 29.05.11, 23:55 ... dwa wydziały od sportu !? wprowadzasz zamęt i dezinformację :( Panie Marku jest Pan właściwym człowiekiem na właściwym miejscu :) Frustraci i ignoranci najbardziej krzyczą. Życzymy sukcesów :) Tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
biust75d bo w Płocku brakuje dużej, cyklicznej imprezy dla 30.05.11, 00:42 dla przeciętnego odbiorcy No to geniusz wymyślił - teraz zamówią disco polo, bo nawet Doda to wg Bębenisty, czy jak mu tam, to zbyt wysublimowana rozryka dla pospólstwa. Ale żeście zagłosowali. Przypomina mi się kawał o Wąchocku z dzieciństwa: czy wiecie jak tam wybierają prezydenta? Rzucają kołem i prezydent jest z tego domu do którego wpadnie koło. W zeszłym roku wpadło do WC i mają g....o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.176.c71.petrotel.pl 30.05.11, 09:54 "Twierdzi, że nie kłamał, kiedy mówił, że nie zamierza ubiegać się o stanowisko, po prostu zmienił zdanie." Oj Marek, tłumaczyć się nie musisz. Przecież najlepsza władza nie może się mylić co do kompetencji swoich ludzi. Daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beastie Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 11:10 Z całym szacunkiem ale również byłem wolontariuszem od początku festiwalu kiedy jeszcze nazywał się Astigmatic i nie przypominam sobie Pana w roli odpowiedzialnego za działkę wolontariatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.099.c66.petrotel.pl 30.05.11, 13:28 Szanowny nowy profesjonalny dyrektor - do tego jeszcze bezpartyjny :) raczył stwierdzić : Na przykład zorganizować specjalne występy Płockiej Orkiestry Symfonicznej dla uczniów. Więc powiem tak , jeżeli to jest ten pomysł na płocka kulturę , jeżeli jest to ta wizja która ( jak to zwykli pisać ratuszowi) w pełni zaspokaja oczekiwania pracodawcy no to ja dziekuję, nie widzę szans na rowzój Kultury w naszym mieście , będzie co najmniej kulturka. To po pierwsze . po drugie przypomne , ze Płocka Orkiesta finansowana jest z pieniędzy maista , i jakoś tak dziwnie przypominają mi sie czasu przeszłe tzw. kultury masowej , kiedy to dla zapełnienia sal teatru czy kina zakłady wykupowały bilety , no i wszyscy byli szczęsliwi . W przybytkach kultury pełne sale, teatr/kino zarobniło na biletach, pracownicy zadowoleni bo za darmo cuś dostali. i tak do przodu , "aby Polska rosła w siłe a ludzie zyli dostatniej". Na koniec . Dzisaj próbowałem policzyć lie to juz dokonano zmian personalnych w ratuszu , kurna nie dałem rady , a przecież "czystek" nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:10 No i mamy kolejnego "FACHOWCA" OD KULTURY. Przecież ten człowiek nie ma pojęcia o tym co juz w "jego" kulturze się dzieje. Tu CYTAT: "łatwiej będzie zrobić coś dla młodzieży w oparciu o te dwie dziedziny. Na przykład co? - Na przykład zorganizować specjalne występy Płockiej Orkiestry Symfonicznej dla uczniów." JA NA TO "BU HA HA HA". CZYM WEDŁUG NASZEGO "FACHOWCA" są w takim razie " Muzyczne spotkania z orkiestrą ", które są cyklicznie przez tę właśnie orkiestrę organizowane, na które to dzieci i młodzież z płockich szkół już co najmniej od pół roku uczęszcza?????????????/ Pytam!!!!!!!!! www.posorkiestra.pl/fla/repertuar/pdf/01.pdf Wystarczy poczytać stronę Płockiej Orkiestry Symfonicznej, żeby dowiedzieć się, że ten pan od wf nie bardzo orientuje się w sytuacji :-)))) bo są jeszcze inne cykliczne spotkania dla dzieci i młodzieży. www.posorkiestra.pl/fla/repertuar/pdf/02.pdf www.posorkiestra.pl/fla/repertuar/pdf/03.pdf Teraz chociaż trochę WSTYD ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciętnyodbiorca do obserwatora IP: *.plock.mm.pl 30.05.11, 19:13 jaki wstyd? Naiwny jesteś czy co. Koryto jest a nie jakiś staromodny tam wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: do przeciętnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 23:57 Faktycznie !!! Przyznaję ci rację. Niestety jestem naiwny, ale tak mnie wychowano. Okazuje się , że to już inny świat - koryto, koryto, koryto - bez żadnych skrupułów. Mam jednak nieodparte wrażenie, że to nie koniec szopki ;-(((((((( Zobaczcie co się dzieje z dyrektorami szkół. Tych doświadczonych zastępują oszołomami albo uciekającymi przed zwolnieniami paniusiami z kuratorium, co to tylko o papierach mają pojęcie a nie o kierowaniu dużą placówką, jak to zrobili w ZS1 na Międzytorzu. ZGROZA!!!!!!!!!!!!!! A DOPIERO BĘDZIE JAK NAM SIĘ CHŁOPAKI Z PO ROZKRĘCĄ. A ja myślałem głupi źle o Milewskim. Toż to anioł był w porównaniu z obecna władzunią :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochot Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 15:14 No to masz beastie krotka pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beastie Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 15:29 jakby niepatrzył to 8 lat minęło, pamiętam wszystkich organizatorów, całą obsługe biura i większość wolontariuszy zabieganych po pachy. Nie wiem co Pan miał wspólnego z wolontariatem bo na pewno byśmy gdzies na siebie wpadli ale skoro Pan tak twierdzi to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziulek do beasti IP: *.plock.mm.pl 30.05.11, 16:42 Szanowny kolego, widże że kolega nadal nie rozumie swojego miejsca w szyku.:) Tak powiedział nowy dyrektor, mianowany z ramienia słusznej i jedynie świetlanej partii a pan śmiesz podważać jego słowa Dyrektor powiedział i koniec - basta - tak było. On kierował kierownikiem który kierował kierującymi kierownikami wolontariuszami to żes go nie widział. Zresztą nie z każdym z plebsu musi się zadawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbim Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.169.c95.petrotel.pl 31.05.11, 00:44 Co za czasy! Kretynów zatrudniają, bo muszą być głupsze od władzy. Nowakowski!!! uważaj! Siemiąt Cię wyrucha, jak byłego rektora. To szmata i oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 23:11 Jak sobie obserwuję, to wychodzi mi na to, że jeszcze dwie zesłane osoby z PWSZ sa do zagospodarowania: Tylko patrzeć jak komplet zesłańców będzie w ratuszu :-) Nie ma się więc czemu dziwić, że 3 dyrektorów płockich szkół , związanych z PWSZ nie przeszło konkursu Odpowiedz Link Zgłoś