Dodaj do ulubionych

Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnych

29.05.11, 17:43
Czylimamy dwa wydziały od sportu?!! Na prawdę nie znalazł się nikt z kompetencjami w dziedzinie edukacji i kultury. Czy inni kandydaci wyrazili zgodę na publikację swoich danych? Ciekaw jestem kto startował.
Obserwuj wątek
    • tomas7771 hmmm 29.05.11, 19:36
      "Już mówię. Jeśli chodzi o nowoczesność, chcę rozwijać wśród młodzieży europejskość poprzez m.in. budowanie tradycji europejskiej."

ktos tu jest zakompleksiony i bedzie przenosil swoje kompleksy na mlodziez??
      • Gość: wad Re: hmmm postepowość PO IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 19:39
        co to jest" tradycja europejska "
        • Gość: alter Re: hmmm postepowość PO IP: *.plock.mm.pl 29.05.11, 19:48
          Tradycja europejska?!
        • Gość: już odpowiadam Re: hmmm postepowość PO IP: *.class99.petrotel.pl 29.05.11, 19:48
          małżeństwa homoseksualistów, biurokracja, pozbawianie poszczególnych krajów własnej waluty, debilne nakazy, zakazy, ograniczanie produkcji rolnikom
          • Gość: lalka Re: hmmm postepowość PO IP: *.089.c77.petrotel.pl 29.05.11, 19:55
            PO rozcarowuje! Nowakowski obsadza swoich jeszcze bardziej bezczelnie niż MIELEWSKI....
            • tomas7771 Re: hmmm postepowość PO 29.05.11, 19:57
              i jeszcze beda robic imprezy dla siebie czyli przecietniakow :((
              • Gość: weźta ich Re: hmmm postepowość PO IP: *.plock.mm.pl 29.05.11, 21:56
                " Później rodzina, znajomi zachęcali mnie, żebym spróbował. Pomyślałem: "dlaczego nie"

albo to

'Wiele jest imprez z zakresu szeroko pojętej kultury, ale informacje o nich nie zawsze trafiają do społeczeństwa. Myślę, że potrzeba większej promocji"

i to

"Postrzegam kulturę jako tę gałąź, która będzie służyła wszystkim mieszkańcom"

i jeszcze

"Każdej. Od muzyki poważnej przez pop, rock. Na Audioriver też chodziłem"

ble, ble, bla, bla...
                No to mamy kolejnego "fachowca" od "Budujmy obwodnice" Nowakowskiego "z dala od polityki" . Same konkrety.
                a dziennikarce GW gratuluję dociekliwości, że takimi dyrdymałami dała się zadowolić. Tak gó...ego wywiadu nie czytałem dawno. Ale chyba czas się przyzwyczajać. Zarówno do poziomu wypowiedzi fachowców jak i dziennikarstwa GW.
        • Gość: ale się Re: hmmm postepowość PO IP: *.022.c73.petrotel.pl 29.05.11, 21:56
          wymądrzył nowy derektor.Tradycja europejska.A co to Panie derektorze ta tradycja europejska.Polacy nie gęsi jak powiadał pewien pewnie Panu znany poeta/tak myślę/.Co zaś do metalu czy "cós" podobnego to radzę się zapoznać z regulaminem imprez na starym mieście,który to regulamin nadal obowiązuje drogi Panie derektorze.Niech Pan pamięta nadal regulamin obowiązuje.
    • fifrak85 Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc 29.05.11, 21:46
      "bo w Płocku brakuje dużej, cyklicznej imprezy dla przeciętnego odbiorcy". Cóż za niefortunne stwierdzenie. Jeśli Pan wuefista potrzebuje imprezy dla przeciętniaków to może należałoby mu podrzucić termin dni Gąbina lub Bielska ? Tam można z pewnością spotkać się z kulturą dla przeciętniaków.
      Swoją drogą to nie wiedziałem że PWSZ stanowi takie wspanaiłe zaplecze kadrowe dla jednostek samorządu
      • Gość: pik Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.231.c92.petrotel.pl 29.05.11, 22:28
        no nie da się tego czytać, no takie głupoty że aż to jest nie możliwe, co to za wywiad, ja tez dawno czegoś takiego nie czytałem..., do czego to wszystko prowadzi...
        • Gość: do pika Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.245.c94.petrotel.pl 29.05.11, 23:49
          ... hm mam wrażenie, że w czytaniu masz zaległości ufff
          • Gość: pik Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.229.c74.petrotel.pl 04.06.11, 23:07
            W czytaniu głupot mam ogromne. Zastanawiam się, ilu procent mózgu ten pan używa?
    • Gość: do voxcoś tam Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.245.c94.petrotel.pl 29.05.11, 23:55
      ... dwa wydziały od sportu !? wprowadzasz zamęt i dezinformację :( Panie Marku jest Pan właściwym człowiekiem na właściwym miejscu :) Frustraci i ignoranci najbardziej krzyczą. Życzymy sukcesów :) Tak trzymać :)
    • biust75d bo w Płocku brakuje dużej, cyklicznej imprezy dla 30.05.11, 00:42
      dla przeciętnego odbiorcy

No to geniusz wymyślił - teraz zamówią disco polo, bo nawet Doda to wg Bębenisty, czy jak mu tam, to zbyt wysublimowana rozryka dla pospólstwa.

Ale żeście zagłosowali. Przypomina mi się kawał o Wąchocku z dzieciństwa: czy wiecie jak tam wybierają prezydenta? Rzucają kołem i prezydent jest z tego domu do którego wpadnie koło. W zeszłym roku wpadło do WC i mają g....o !!!
    • Gość: ubawiony Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.176.c71.petrotel.pl 30.05.11, 09:54
      "Twierdzi, że nie kłamał, kiedy mówił, że nie zamierza ubiegać się o stanowisko, po prostu zmienił zdanie."

Oj Marek, tłumaczyć się nie musisz. Przecież najlepsza władza nie może się mylić co do kompetencji swoich ludzi. Daj spokój.
      • Gość: beastie Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 11:10
        Z całym szacunkiem ale również byłem wolontariuszem od początku festiwalu kiedy jeszcze nazywał się Astigmatic i nie przypominam sobie Pana w roli odpowiedzialnego za działkę wolontariatu.
        • Gość: 123 Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.099.c66.petrotel.pl 30.05.11, 13:28
          Szanowny nowy profesjonalny dyrektor - do tego jeszcze bezpartyjny :) raczył stwierdzić :
          Na przykład zorganizować specjalne występy Płockiej Orkiestry Symfonicznej dla uczniów.
          Więc powiem tak , jeżeli to jest ten pomysł na płocka kulturę , jeżeli jest to ta wizja która ( jak to zwykli pisać ratuszowi) w pełni zaspokaja oczekiwania pracodawcy no to ja dziekuję, nie widzę szans na rowzój Kultury w naszym mieście , będzie co najmniej kulturka.
          To po pierwsze . po drugie przypomne , ze Płocka Orkiesta finansowana jest z pieniędzy maista , i jakoś tak dziwnie przypominają mi sie czasu przeszłe tzw. kultury masowej , kiedy to dla zapełnienia sal teatru czy kina zakłady wykupowały bilety , no i wszyscy byli szczęsliwi . W przybytkach kultury pełne sale, teatr/kino zarobniło na biletach, pracownicy zadowoleni bo za darmo cuś dostali.
          i tak do przodu , "aby Polska rosła w siłe a ludzie zyli dostatniej".
          Na koniec . Dzisaj próbowałem policzyć lie to juz dokonano zmian personalnych w ratuszu , kurna nie dałem rady , a przecież "czystek" nie było :)
          • Gość: obserwator Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:10
            No i mamy kolejnego "FACHOWCA" OD KULTURY. Przecież ten człowiek nie ma pojęcia o tym co juz w "jego" kulturze się dzieje. Tu CYTAT:
            "łatwiej będzie zrobić coś dla młodzieży w oparciu o te dwie dziedziny.

Na przykład co?

- Na przykład zorganizować specjalne występy Płockiej Orkiestry Symfonicznej dla uczniów."

JA NA TO "BU HA HA HA". CZYM WEDŁUG NASZEGO "FACHOWCA" są w takim razie " Muzyczne spotkania z orkiestrą ", które są cyklicznie przez tę właśnie orkiestrę organizowane, na które to dzieci i młodzież z płockich szkół już co najmniej od pół roku uczęszcza?????????????/ Pytam!!!!!!!!!
            www.posorkiestra.pl/fla/repertuar/pdf/01.pdf
            Wystarczy poczytać stronę Płockiej Orkiestry Symfonicznej, żeby dowiedzieć się, że ten pan od wf nie bardzo orientuje się w sytuacji :-)))) bo są jeszcze inne cykliczne spotkania dla dzieci i młodzieży.
            www.posorkiestra.pl/fla/repertuar/pdf/02.pdf
            www.posorkiestra.pl/fla/repertuar/pdf/03.pdf
            Teraz chociaż trochę WSTYD ?????

• Gość: przeciętnyodbiorca do obserwatora IP: *.plock.mm.pl 30.05.11, 19:13
              jaki wstyd? Naiwny jesteś czy co. Koryto jest a nie jakiś staromodny tam wstyd.
              • Gość: obserwator Re: do przeciętnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 23:57
                Faktycznie !!! Przyznaję ci rację. Niestety jestem naiwny, ale tak mnie wychowano. Okazuje się , że to już inny świat - koryto, koryto, koryto - bez żadnych skrupułów. Mam jednak nieodparte wrażenie, że to nie koniec szopki ;-(((((((( Zobaczcie co się dzieje z dyrektorami szkół. Tych doświadczonych zastępują oszołomami albo uciekającymi przed zwolnieniami paniusiami z kuratorium, co to tylko o papierach mają pojęcie a nie o kierowaniu dużą placówką, jak to zrobili w ZS1 na Międzytorzu. ZGROZA!!!!!!!!!!!!!! A DOPIERO BĘDZIE JAK NAM SIĘ CHŁOPAKI Z PO ROZKRĘCĄ. A ja myślałem głupi źle o Milewskim. Toż to anioł był w porównaniu z obecna władzunią :-)))))
        • Gość: Kochot Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 15:14
          No to masz beastie krotka pamiec.
          • Gość: beastie Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 15:29
            jakby niepatrzył to 8 lat minęło, pamiętam wszystkich organizatorów, całą obsługe biura i większość wolontariuszy zabieganych po pachy. Nie wiem co Pan miał wspólnego z wolontariatem bo na pewno byśmy gdzies na siebie wpadli ale skoro Pan tak twierdzi to zwracam honor.
            • Gość: kaziulek do beasti IP: *.plock.mm.pl 30.05.11, 16:42
              Szanowny kolego, widże że kolega nadal nie rozumie swojego miejsca w szyku.:)
              Tak powiedział nowy dyrektor, mianowany z ramienia słusznej i jedynie świetlanej partii a pan śmiesz podważać jego słowa
              Dyrektor powiedział i koniec - basta - tak było.
              On kierował kierownikiem który kierował kierującymi kierownikami wolontariuszami to żes go nie widział. Zresztą nie z każdym z plebsu musi się zadawać :)
          • Gość: bimbim Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.169.c95.petrotel.pl 31.05.11, 00:44
            Co za czasy! Kretynów zatrudniają, bo muszą być głupsze od władzy. Nowakowski!!! uważaj! Siemiąt Cię wyrucha, jak byłego rektora. To szmata i oszust
            • Gość: obserwator Re: Marek Bębenista: Brak imprezy dla przeciętnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 23:11
              Jak sobie obserwuję, to wychodzi mi na to, że jeszcze dwie zesłane osoby z PWSZ sa do zagospodarowania: Tylko patrzeć jak komplet zesłańców będzie w ratuszu :-) Nie ma się więc czemu dziwić, że 3 dyrektorów płockich szkół , związanych z PWSZ nie przeszło konkursu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka