Dodaj do ulubionych

Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie!

18.07.11, 21:04
Przecież właścicielem Cotexu jest Mariusz Patrowicz -a co tam robi Słomkowski??
Obserwuj wątek
    • Gość: gdzie Patrowicz Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patrowicz IP: *.centertel.pl 18.07.11, 21:06
      Przecież właścicielem Cotexu jest Mariusz Patrowicz -a co tam robi Słomkowski??
      • Gość: suwak Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 21:20
        Nie umiesz czytać, jest prezesem spółki. Don Patro nie bedzie sie takimi drobiazgami zajmował
      • Gość: w dom Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.092.c91.petrotel.pl 18.07.11, 22:12
        Nie Patrowicz jest właścicielem, a jego mama!
      • Gość: cox plo Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 22:39
        makler666 wszyscy wiemy, że jesteś synem Patrowicza. Cwaniactwo ma krótkie nogi...
      • Gość: kolo Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.162.c94.petrotel.pl 18.07.11, 22:44
        Niezła ta elewacja
      • Gość: chyba Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patrowicz IP: *.096.c94.petrotel.pl 20.07.11, 07:02
        2 naładniejsza
      • Gość: vitek Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 13.08.11, 19:59
        robią oni coś w tym budynku
        • Gość: vituś Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 12.09.11, 21:32
          robia widać trochę
          • Gość: konio Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 25.09.11, 13:59
            coś prace ruszyły na obiekcie
            • Gość: henryk Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 15.10.11, 13:28
              Mieszkam blisko to widze że ruszyło
              • Gość: fraqntic Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 00:41
                chodzą w takich zółtych kaskach
              • Gość: Do Patrowicz Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.67-202-94.static.steadfastdns.net 30.06.12, 15:49
                Słyszałem ze Mariusz Patrowicz ma kupić Polonię Warszawa
    • Gość: plock Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.133.c79.petrotel.pl 18.07.11, 21:39
      Calkiem fajna sprawa z ta sonda ale mi ciezko jest sie zdecydowac i mysle ze wplyw na to ma kiepska jakosc wizualizacji(np na pierwszej ciezko stwierdzic czy elewacje stanowi szklo czy jakies plyty). Choc na wizualizacjach najlepsze wrazenie robi 2 projekt to co raz bardziej (albo i najbardziej) podoba mi sie wizja nr 3. Nparawde ciezko sie zdecydowac miedzy 2 a 3- napewno sa inne (3bardziej prezentuje sie bardziej nowoczesnie a 2 ekskluzywnie ze tak to ujme).

Raczej to malo realne ale ja najchetniej przeczytalbym o przenosinach do cotexu czy ktorejs z galerii (Wisly lub Mostow) sieci neonet albo mixelectronixs bo ich obecne sklepy to jakis kiepski zart... O_o
      • Gość: dw Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.179.c85.petrotel.pl 18.07.11, 21:51
        aa zburzyc i postawic tam kolejny blok z wysiedlencami
        • Gość: M Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.11, 22:14
          Albo staw hodowlany, można by sobie rybki połapac.
          • Gość: jazik Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 23:25
            Złapać to można chorobę weneryczną. Ryby się łowi.
    • Gość: Aro Re:Po co na cholere ten cotex?? IP: *.230.c74.petrotel.pl 18.07.11, 22:20
      Kolejny siano pełne tego co już jest.A na dokładkę dodatkowe korki.
      • Gość: a Re:Po co na cholere ten cotex?? IP: 91.212.223.* 19.07.11, 07:39
        typowe
    • Gość: as Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.plock.mm.pl 18.07.11, 23:34
      wizualizacja nr 2
      • Gość: a Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: 91.212.223.* 19.07.11, 07:41
        2 przypomina mi blok, osobiscie wole 3
    • mika_p Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 18.07.11, 23:58
      Trzecia jako jedyna zachowuje stary neon.
      • stuntman Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 00:13
        W artykule zaznaczono, że "każda z nich, czego nie przedstawiają wizualizacje, zakłada umieszczenie na obiekcie napisu Cotex Office Centre".
        • Gość: płocczanin 0 Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.dynamic.mm.pl 19.07.11, 00:38
          2 jest lekka. ale to pijar , nic więcej.
        • mika_p Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 00:53
          Ale napis to nie to samo, co odwieczny neon :)
          Zresztą, po bliższym przyjrzeniu się, widać na obrazku, ze to coś innego. Ale mógłby to być neon. Ja go lubię. Sentymentalnie.
    • zarro Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 07:14
      Wybieram nr 2 (dużo macie takich budynków w Płocku...)
      www.markamiasto.pl/
    • Gość: black Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 07:49
      Posłuchaj ile wiesz tyle piszesz, od tyłu budynku Słomkowski ma firmę Makarony ....a ten twój leszczu (były złotnik) jest tylko jednym z wielu udziałowców
    • monster_truck Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 07:52
      Całkiem niezły pomysł na biznes. Miedzytorze i stara Wyszogrodzka to pustynia, jak chcesz coś załatwić albo zrobić zakupy jedziesz do centrum albo na podola. Z drugiej strony do galerii to tylko jeden przystanek albo 10 minut na spacerkiem. No ale lepsze takie centrum niż nic.
      • Gość: m Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.cdma.centertel.pl 19.07.11, 08:05
        Te projekty to chyba w paincie były robione.
    • Gość: olo wygląda to jak : Tiger - Winiary - Energetyk IP: 80.50.4.* 19.07.11, 08:04
      pierwszy projekt wygląda jak Tiger, drugi jak szpital na Winiarach, a trzeci jak zakład Energetyczny.

Kolejna pie...na galeria na których widok rzygać się chce.

Proponuję taki rozkład: na dole Deutsche Bank, obok Apteka, a z tyłu PZU lub ZUS....ku... mać!
    • Gość: mp Odbudować Elektrownię i Cotex tak jak było ! IP: 80.50.4.* 19.07.11, 08:08
      Polsce potrzebny przemysł, produkcja, a nie zasrany handelek.
      Czy nie mam racji ?
      • Gość: mp fan Re: Odbudować Elektrownię i Cotex tak jak było ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:54
        Gość portalu: mp napisał(a):

> Polsce potrzebny przemysł, produkcja, a nie zasrany handelek.
        > Czy nie mam racji ?

To pokaz co potrafisz. Wynajmnij ten Cotex zamiast Orlen Medicy i zrób tam fabrykę. Kto tobie broni?
    • Gość: życzliwy Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:54
      przecież Słomkowski jest właściciecielem Parku oraz piekarni na którym to terenie się znajduje a Cotex to jego część.
      • Gość: łoj Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.plock.mm.pl 19.07.11, 13:43
        A gdzie tera będu tkali te cwetry co kiedys tkali?
    • wodnik53 Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 09:49
      Ja widziała bym w tym miejscu salon IKEI !
      • Gość: beastie Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:35
        współpczuję mieskańcom Zatorza. Taka bomba w posiatci Bidronki (czy innego dziadostwa), Orlen Mediki i jakichś biur skutecznie zakłóci im spokój i zakorkuje to małe osiedle.

Może chociaz trochę społecznej odpowiedzialnośći i zorganizować może skatepark w podziemiach ?
        • Gość: c.d Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:42
          ...albo jakiś gustowny burdelik na dachu? Zacni mieszkańcy tego osiedla nie musieli by chyłkiem latać na żródlaną
      • Gość: paulina Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.plock.mm.pl 19.07.11, 21:25
        JA RÓWNIEŻ! bardzo dobry pomysł! :)
      • Gość: witonia Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.centertel.pl 26.07.11, 19:38
        Przecież jeden już jest
      • Gość: bywalec Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:48
        wodnik53 napisała:

> Ja widziała bym w tym miejscu salon IKEI !

to zobaczyła BYŚ pierwszy na świecie salon IKEI - ja jeszcze czegoś takiego nie widziałem
        nigdzie na swiecie
    • fifrak85 Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 14:01
      Z tych trzech wizualizacji najbardziej podoba mi się nr 3. Co do zakorkowania tej części Międzytorza to obawiam się że utrudnienia będą nieuniknione. Lokalizacja w tym budynku OM to racjonalne z punktu widzenia nasycenia obiektami handlowymi Płocka. Z racji ciszy wokół PPPT można zastanawiać się tylko czy taka lokalizacja mogłby jednak służyć innym przedsiębiorcom ? Wiem np że mający swój magazyn firma Rol-Mar jakiś czas temu przeniosła pracowników biurowych do Gostynina w lokalizacji byłych zakładów ELGO
      • citymen Re: 2. 19.07.11, 22:02
        2. wydaje mi się najlesza, nie za dużo szkła co wydaje się infantylne i nie za dużo betonu co wygląda pokracznie. Tak w sam raz na mój gust. Choć tamte 2 też nie są złe. Ale raczej 2. :)
    • Gość: byku Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.219.c68.petrotel.pl 21.07.11, 12:19
      A skąd Ty wiesz ilu tam jest właścicieli? Z tego co mi wiadomo jest ich na pewno czterech.
      • citymen Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 26.07.11, 20:47
        ... i pies, przynajmniej w nocy ;-)
    • makler666 Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 08.11.11, 07:34
      prace idą ostro
      • Gość: mnie to ganz equal Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 08:54
        Możecie głosować, ile sie wam tylko podoba - to i tak na nic to nie wpłynie.
        Obiekt ma właściciela a on wybrał, zamówił i zapłacil za PROJEKT, który został dopuszczony do realizacji.
        A pismaki powinny o tym wiedzieć nawet w sezonie ogórkowym i przy wysokim parciu na jakiś news.
        Swoje infantylne dywagacje i ekscytacje nad takimi tematami prowadzą płoccy "ekseprci i fachowcy" od inwestycji i architektury na specjalistycznym Forum Płockich Inwestycji.
        • Gość: fraqntic Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 00:48
          i tak wybierze własciciel
        • Gość: Frantch Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.181.188.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.07.12, 23:28
          Ładnieje w oczach
    • Gość: Patrowicz Majdan Patrowicz wyrzuca IP: *.181.227.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 06:31
      www.se.pl/rozrywka/plotki/niedugo-radosaw-majdan-moze-stracic-prace_268764.html
      • Gość: Polonia 3 miejsce Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.050.c65.petrotel.pl 14.12.12, 13:59
        Polonia 3 miejsce
        • Gość: polonista Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 10:16
          To zasługa Patrowicza, że jej nie kupił!
        • Gość: Red Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.centertel.pl 31.07.13, 09:51
          Coś się dzieje na Coteksie
          • Gość: anzelm Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 10:03
            Tak! Wszyscy zeszli z budowy. Zabrakło kasy!
      • Gość: Ffccff. Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.219.c82.petrotel.pl 15.12.13, 17:43
        Gvgvgvv
    • naszplock Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 09.08.19, 21:04
      Mariusz Patrowicz ( były złotnik) był kiedys jubilerem
    • Gość: makler1011x Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.dynamic.mm.pl 06.09.19, 17:12
      makler666 czyli diabelskie znaki nasienne wrogie Kościołowi.
      Wszystko co dotyczy niejakiego P. i wielu spółek powiązanych jest objęte ....
    • naszplock Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 20.03.22, 11:29
      Ciekawy budynek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka