makler666 18.07.11, 21:04 Przecież właścicielem Cotexu jest Mariusz Patrowicz -a co tam robi Słomkowski?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdzie Patrowicz Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patrowicz IP: *.centertel.pl 18.07.11, 21:06 Przecież właścicielem Cotexu jest Mariusz Patrowicz -a co tam robi Słomkowski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 21:20 Nie umiesz czytać, jest prezesem spółki. Don Patro nie bedzie sie takimi drobiazgami zajmował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dom Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.092.c91.petrotel.pl 18.07.11, 22:12 Nie Patrowicz jest właścicielem, a jego mama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cox plo Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 22:39 makler666 wszyscy wiemy, że jesteś synem Patrowicza. Cwaniactwo ma krótkie nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patr IP: *.162.c94.petrotel.pl 18.07.11, 22:44 Niezła ta elewacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Przecież właścicielemCotexu jest Mariusz Patrowicz IP: *.096.c94.petrotel.pl 20.07.11, 07:02 2 naładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 13.08.11, 19:59 robią oni coś w tym budynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vituś Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 12.09.11, 21:32 robia widać trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 25.09.11, 13:59 coś prace ruszyły na obiekcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.centertel.pl 15.10.11, 13:28 Mieszkam blisko to widze że ruszyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraqntic Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 00:41 chodzą w takich zółtych kaskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Patrowicz Re: Przecież właścicielemCotexu jest Patrowicz IP: *.67-202-94.static.steadfastdns.net 30.06.12, 15:49 Słyszałem ze Mariusz Patrowicz ma kupić Polonię Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plock Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.133.c79.petrotel.pl 18.07.11, 21:39 Calkiem fajna sprawa z ta sonda ale mi ciezko jest sie zdecydowac i mysle ze wplyw na to ma kiepska jakosc wizualizacji(np na pierwszej ciezko stwierdzic czy elewacje stanowi szklo czy jakies plyty). Choc na wizualizacjach najlepsze wrazenie robi 2 projekt to co raz bardziej (albo i najbardziej) podoba mi sie wizja nr 3. Nparawde ciezko sie zdecydowac miedzy 2 a 3- napewno sa inne (3bardziej prezentuje sie bardziej nowoczesnie a 2 ekskluzywnie ze tak to ujme). Raczej to malo realne ale ja najchetniej przeczytalbym o przenosinach do cotexu czy ktorejs z galerii (Wisly lub Mostow) sieci neonet albo mixelectronixs bo ich obecne sklepy to jakis kiepski zart... O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.179.c85.petrotel.pl 18.07.11, 21:51 aa zburzyc i postawic tam kolejny blok z wysiedlencami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.11, 22:14 Albo staw hodowlany, można by sobie rybki połapac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazik Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 23:25 Złapać to można chorobę weneryczną. Ryby się łowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re:Po co na cholere ten cotex?? IP: *.230.c74.petrotel.pl 18.07.11, 22:20 Kolejny siano pełne tego co już jest.A na dokładkę dodatkowe korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.plock.mm.pl 18.07.11, 23:34 wizualizacja nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: 91.212.223.* 19.07.11, 07:41 2 przypomina mi blok, osobiscie wole 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 18.07.11, 23:58 Trzecia jako jedyna zachowuje stary neon. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 00:13 W artykule zaznaczono, że "każda z nich, czego nie przedstawiają wizualizacje, zakłada umieszczenie na obiekcie napisu Cotex Office Centre". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.dynamic.mm.pl 19.07.11, 00:38 2 jest lekka. ale to pijar , nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 00:53 Ale napis to nie to samo, co odwieczny neon :) Zresztą, po bliższym przyjrzeniu się, widać na obrazku, ze to coś innego. Ale mógłby to być neon. Ja go lubię. Sentymentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarro Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 07:14 Wybieram nr 2 (dużo macie takich budynków w Płocku...) www.markamiasto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 07:49 Posłuchaj ile wiesz tyle piszesz, od tyłu budynku Słomkowski ma firmę Makarony ....a ten twój leszczu (były złotnik) jest tylko jednym z wielu udziałowców Odpowiedz Link Zgłoś
monster_truck Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 07:52 Całkiem niezły pomysł na biznes. Miedzytorze i stara Wyszogrodzka to pustynia, jak chcesz coś załatwić albo zrobić zakupy jedziesz do centrum albo na podola. Z drugiej strony do galerii to tylko jeden przystanek albo 10 minut na spacerkiem. No ale lepsze takie centrum niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.cdma.centertel.pl 19.07.11, 08:05 Te projekty to chyba w paincie były robione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo wygląda to jak : Tiger - Winiary - Energetyk IP: 80.50.4.* 19.07.11, 08:04 pierwszy projekt wygląda jak Tiger, drugi jak szpital na Winiarach, a trzeci jak zakład Energetyczny. Kolejna pie...na galeria na których widok rzygać się chce. Proponuję taki rozkład: na dole Deutsche Bank, obok Apteka, a z tyłu PZU lub ZUS....ku... mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Odbudować Elektrownię i Cotex tak jak było ! IP: 80.50.4.* 19.07.11, 08:08 Polsce potrzebny przemysł, produkcja, a nie zasrany handelek. Czy nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp fan Re: Odbudować Elektrownię i Cotex tak jak było ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:54 Gość portalu: mp napisał(a): > Polsce potrzebny przemysł, produkcja, a nie zasrany handelek. > Czy nie mam racji ? To pokaz co potrafisz. Wynajmnij ten Cotex zamiast Orlen Medicy i zrób tam fabrykę. Kto tobie broni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:54 przecież Słomkowski jest właściciecielem Parku oraz piekarni na którym to terenie się znajduje a Cotex to jego część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoj Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.plock.mm.pl 19.07.11, 13:43 A gdzie tera będu tkali te cwetry co kiedys tkali? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik53 Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 09:49 Ja widziała bym w tym miejscu salon IKEI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beastie Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:35 współpczuję mieskańcom Zatorza. Taka bomba w posiatci Bidronki (czy innego dziadostwa), Orlen Mediki i jakichś biur skutecznie zakłóci im spokój i zakorkuje to małe osiedle. Może chociaz trochę społecznej odpowiedzialnośći i zorganizować może skatepark w podziemiach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.d Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 13:42 ...albo jakiś gustowny burdelik na dachu? Zacni mieszkańcy tego osiedla nie musieli by chyłkiem latać na żródlaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.plock.mm.pl 19.07.11, 21:25 JA RÓWNIEŻ! bardzo dobry pomysł! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witonia Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.centertel.pl 26.07.11, 19:38 Przecież jeden już jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:48 wodnik53 napisała: > Ja widziała bym w tym miejscu salon IKEI ! to zobaczyła BYŚ pierwszy na świecie salon IKEI - ja jeszcze czegoś takiego nie widziałem nigdzie na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 19.07.11, 14:01 Z tych trzech wizualizacji najbardziej podoba mi się nr 3. Co do zakorkowania tej części Międzytorza to obawiam się że utrudnienia będą nieuniknione. Lokalizacja w tym budynku OM to racjonalne z punktu widzenia nasycenia obiektami handlowymi Płocka. Z racji ciszy wokół PPPT można zastanawiać się tylko czy taka lokalizacja mogłby jednak służyć innym przedsiębiorcom ? Wiem np że mający swój magazyn firma Rol-Mar jakiś czas temu przeniosła pracowników biurowych do Gostynina w lokalizacji byłych zakładów ELGO Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: 2. 19.07.11, 22:02 2. wydaje mi się najlesza, nie za dużo szkła co wydaje się infantylne i nie za dużo betonu co wygląda pokracznie. Tak w sam raz na mój gust. Choć tamte 2 też nie są złe. Ale raczej 2. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byku Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.219.c68.petrotel.pl 21.07.11, 12:19 A skąd Ty wiesz ilu tam jest właścicieli? Z tego co mi wiadomo jest ich na pewno czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 26.07.11, 20:47 ... i pies, przynajmniej w nocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makler666 Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 08.11.11, 07:34 prace idą ostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnie to ganz equal Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 08:54 Możecie głosować, ile sie wam tylko podoba - to i tak na nic to nie wpłynie. Obiekt ma właściciela a on wybrał, zamówił i zapłacil za PROJEKT, który został dopuszczony do realizacji. A pismaki powinny o tym wiedzieć nawet w sezonie ogórkowym i przy wysokim parciu na jakiś news. Swoje infantylne dywagacje i ekscytacje nad takimi tematami prowadzą płoccy "ekseprci i fachowcy" od inwestycji i architektury na specjalistycznym Forum Płockich Inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraqntic Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 00:48 i tak wybierze własciciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantch Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.181.188.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.07.12, 23:28 Ładnieje w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrowicz Majdan Patrowicz wyrzuca IP: *.181.227.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 06:31 www.se.pl/rozrywka/plotki/niedugo-radosaw-majdan-moze-stracic-prace_268764.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia 3 miejsce Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.050.c65.petrotel.pl 14.12.12, 13:59 Polonia 3 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 10:16 To zasługa Patrowicza, że jej nie kupił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.centertel.pl 31.07.13, 09:51 Coś się dzieje na Coteksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 10:03 Tak! Wszyscy zeszli z budowy. Zabrakło kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ffccff. Re: Patrowicz wyrzuca IP: *.219.c82.petrotel.pl 15.12.13, 17:43 Gvgvgvv Odpowiedz Link Zgłoś
naszplock Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 09.08.19, 21:04 Mariusz Patrowicz ( były złotnik) był kiedys jubilerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler1011x Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! IP: *.dynamic.mm.pl 06.09.19, 17:12 makler666 czyli diabelskie znaki nasienne wrogie Kościołowi. Wszystko co dotyczy niejakiego P. i wielu spółek powiązanych jest objęte .... Odpowiedz Link Zgłoś
naszplock Re: Jak powinien wyglądać nowy Cotex? Głosujcie! 20.03.22, 11:29 Ciekawy budynek Odpowiedz Link Zgłoś