Dodaj do ulubionych

Dresiarstwo sie szerzy !!! ;/

IP: *.class147.petrotel.pl 18.05.04, 18:25
Heh dzis na Tumskiej spotkala mnie i paru znajomych fajna przygoda.. Dwie
cioty o mozgu wielkosci orzeszka (jesli w ogole takowy posiadali) polasili
sie na moja komorke, ktora chwile wczesniej schowalem do kieszeni po
skonczonej rozmowie... Zabawne jest to, ze w momencie gdy nas zatrzymali i
zaczeli mnie szarpac, nikt ABSOLUTNIE nikt nie zareagowal, a bylo to na
srodku Tumskiej... Brawa dla społeczenstwa i tzw. MONITORINGU Te sku%wiele
by mnie okradli gdyby nie postawa kumpla, ktory wystrzelil w jednego ze
swojego Glocka-straszaka, fiuta troche to chyba ogluszylo.. Brawa dla tego
pana i kop w tylek dla parki gejow, ktorzy mysla ze moga bezkarnie wszystkich
okradac !! Ch%j wam w d^pe, zasrańce !! ;[ (przepraszam za wulgarny jezyk,
staralem sie cenzurowac co tylko mozna)
Obserwuj wątek
    • Gość: mort Re: Dresiarstwo sie szerzy !!! ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:15
      racja. to sie zdaza i na srodku tumsiej i na grockiej , wszedzie. Jesli chodzi
      o kradzierze, to najgorzej jest NOWE I STARE MIASTO, ale na osiegla z komórka
      sie tez nie wchodzi. mnie chceli kroić 4 razy z tym, ze ja komórki nie nosze :)
      a monitoring to pic na wode, sam zostalem pobity na tumskiej i POD STRAŻA
      MIEJSKA i nikt sie nie zainteresował, a ja nikogo nie zaczepiałem, poprostu
      przechodziłem. gówno nie władza, gówno nie policja, straz miejska, monitoring.
      • Gość: walther Re: Dresiarstwo sie szerzy !!! ;/ IP: *.client.comcast.net 13.01.05, 06:42
        mnie tez chcieli skroic przy ulicy nowy rynek cale szczescie ze gnata mialem
        przy sobie bo bym wrocil do domu goly i obity mieliscie szczescie chlopaki
        ze daliscie sobie spokuj bo ta giwerka byla prawdziwa ale najwidoczniej
        chlopaki niechceli sie przekonywac o tym na wlasnej skorze obym was wiecej
        niespotkal
    • Gość: ano Re: Dresiarstwo sie szerzy !!! ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 06:29
      Święte słowa, mnie próbowali okraść jak wracałem ze szkoły !!!!! Gadałem przez
      komórkę bo mi zadzwoniła, popdzszedł do mnie pewien ch... i chciał komórkę, był
      sam więc mu nie dałem, ale i tak dostałem kilka razy po ryju, po tym zajściu
      wykonałem jeden telefon do taty i od tej pory w szkole mam spokój.
      • Gość: pawel cioty IP: *.c155.petrotel.pl 06.02.05, 10:03
        Slucham waszych zalow i co moge stwierdzic jestescie zwyklymi ciotami zawsze
        beda was okradac i zawsze bedziecie mieli w zyciu problemy bo jest cos takiego
        jak urodzona ofiara poprostu wystarczy na was pewnie popatrzec by odrazu
        stwierdzic tak tego frajera mozna okrasc tak tak dlaczego mnie nigdy nikt nie
        zaczepiaja nigdy mnie nie okradziono dobra rada zapiscie sie na jakas terapie
        nabierzcie troche pewnosci siebie zacznijcie twardo stapac po ziemi bo tu jest
        Polska ciezko jest 20%bezrobocia narazie lepiej nie bedzie albo drugie wyjscie
        siedzcie w domu co i tak nie gwarantuje wam 100% bezpieczenstwa
        • Gość: :) Re: cioty IP: 145.116.0.* 15.06.05, 16:53
          hehehe prawda prawda :) brac sie za siebie nie robic z siebie ofiar i liczyc
          tylko na siebie (nie na policje czy straz bo rzadko sa kiedy trzeba).
          • Gość: x Re: cioty IP: *.c156.petrotel.pl 08.07.05, 01:01
            a powinni ... niestety drechy maja nasze sluzby gdzies i to juz sie chyba w tym
            pokoleniu, ani przez kilka nastepnych nie zmieni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka