Dodaj do ulubionych

190 lat Muzeum Mazowieckiego

19.09.11, 17:05
Muzeum ma dzisiaj swój jubileusz. Jak widzimy polskie muzea są w pełni uposażone.

Przed chwilą w Informacjach TVN 24, powiedziano, że Żydzi polscy otrzymają 4 razy więcej pieniędzy na swoje potrzeby muzealne.

500 % wzrost podatków od byle czego, jest starannie wykorzystywany dla dobra powszechnego.
Wszystko jest tak , jak pisza niżej. Link;
Obserwuj wątek
    • Gość: rey nikolaus Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 17:46
      Po tym wpisie peoszę jednak zapoznać się z trescia linka a w szczególności z cytatem:

"Jan Kochanowski - NA LIPĘ
      Gościu, siądź pod mym liściem, a odpocznij sobie!
      Nie dójdzie cię tu słońce, przyrzekam ja tobie"

Szkoda, że tak późno siegnął pan po madrość poety i troche sie spieprzylo. Za długo przesiadywal pan na otwartym słońcu zamiast w cieniu jak radzil poeta. Naduzywanie słonca spowodowało wyraźne zmiany w mózgu w dodatku o charakterze degresywnym
    • Gość: maurycy Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 18:41
      fakty.interia.pl/polska/news/polska-nie-zaglosuje-za-rezolucja-ktora-by-godzila-w,1696982,3

Dobrze, że na czele naszego Państwa nie stoi jakiś awanturnik tylko człowiek rozsądku.
      • plocczanin0 Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego 19.09.11, 18:53
        Podałeś przykład pokazujący, że jesteśmy wasalami i nasza Ojczysta jest w Kondominium obcych nam sił. Czego wtórnym objawem jest Grupa 8, grasująca pod opieką tych sił.

Pomyliły się wam długości i szerokości geograficzne a A Władyka, niech mówi w swoim imieniu a nie moim. Jestem Polakiem.
        • Gość: abszty Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 20:09
          Moja rodzina jest wiecej niz od 309 lat polska i katolicka. mamy na to wyniki badań genetycznych i liczne świadectwa chrztów, bierzmowań, ślubów i aktów zgonu. To że Premier polskiego rządu jest zrownowazony to nie oznacza naszego poddaństwa i wasalstwa. Myslę, że bliżej nam chociazby ze wzgledu na korzenie chrzescijanskie do Żydów niz do Arabów. Premier polskiego rządu pochodzi z demokratycznych procedur i jakkolwiek nie musimy sie zgadzac z kazdą jego decyzją musimy to uszanować lub zmienic na drodze większościowego wyboru dokonanego w wyborach przez wszystkich zainteresowanych tym Polakow.
          To co ty myslisz ma takie znaczenie w sprawie jak to co rolnik zostawia za stodołą po sutym obiedzie. Może to sobie dowolnie podziwiac ale raczej nikt poza nim nie jest tym zainteresowany. No może wrony, które usiłują znależć w tym jakieś niestrawione resztki.
          • plocczanin0 Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego 19.09.11, 20:49
            nakan napisał obrzydliwość i bełkot.

Z nienawiści do nas , wpadł we własną pułapkę.

Sabi, wiem, że Żydzi robią badania genetyczne, żeby wyłowić swoich. Już taki jeden był ale źle skończył...

Nobel za wyszukiwanie Polaka po kodzie genetycznym....

Sabi u nas w Polsce a również w inny krajach prowadzone są poszukiwania przodków ale my nazywamy to genealogią.

Wiem, że pisaliście i ty wielokrotnie o krzyżówkach Żydów z Polakami, stąd wasze wpisy a to nie nasz kraj....itd. A to film... wiemy, wiemy.

Władyka powinien trzymać racje Narodu polskiego nie piaskowego.

Nie nasz wielbłąd , nie nasza sprawa. Każdy naród na świecie ma prawo do samostanowienia i nie wolno tego prawa odmawiać.

Piszesz nakanie z nienawiścią do Polaków.

Do tekstów o pryncypiach Narodowych, piszesz o stodole. Odmawiasz poszczególnemu Polakowi prawa do swojego zdania. Zapomniałeś Sabi , że Naród składa się z pojedynczych osób. My nie plemiona koczowników w diasporze...

Jeden za drugim, jak mówił Nasz Papież Polak, którego wy na Forum nazywacie bezkarnie, kremówką i żaden grinszpan nie prostuje. Świat o tym nie wie....

Polak = katolik. Tak jest w Polsce w większości. Inni, niewierzący , itp, to mała grupa.

Wy, nakami odmawiacie nam Polakom prawa do Kościoła a Izrael nie jest świecki. Widziałem wiele filmów o tym w kablówce... nie neguje, co mnie to obchodzi, niech żyją , jak chcą aby tylko nie mordowali ludzi na świecie a w Polsce, nie nas nie prześladowali.

Tam wszystko dzieje sie pod rygorem judaizmu. I ani im w głowie, żeby coś zmienia.
            Tu w Polsce szalejecie. Mamy prawo , żyć tak, jak pragniemy. Jesteśmy Narodem Polaków i obywateli z mniejszości etnicznych , patrz MSWiA.

Polacy , obywatele polski, mają takie same Prawa i Obowiązki.

Jednak teraz w Polsce jest odwrotnie. Polaków negują a fory ma mniejszość.

Wracając do twojego bełkotu, powiem ci tak; my nie mamy nienawiści do innych ludzi. W jednym opisie twoim , same wtręty oka za oko. Po prostu nie potrafisz myśleć , jak my. U nas nie ma mściwości.
        • Gość: szkoda pisać Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego IP: *.254.c70.petrotel.pl 19.09.11, 20:14
          polska od lat jest poddanym ale nie izraela tylko watykanu
          • Gość: nie kumam tego Re: 190 lat Muzeum Mazowieckiego IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 20:28
            zerowy napisał:

> Jak widzimy polskie muzea są w pełni uposażone.

czy moze mi ktoś objaśnić to zdanie?
            • Gość: nakan Re: do plocczanina oceniającego sie na 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 09:31
              To może wyjaśnić tylko lekarz psychiatra prowadzący tego bełkota:):):)
              A co do polskich, naszych tradycji "chodzenie za stodołę" opisywane jest w wielu pozycjach naszej literatury i nie widzę w tej czynności niczego zdroznego. Ba, powiem wiecej ze wzgledów okologicznych i ekonomicznych uwazam to za godne polecenia. Tylko pamietaj, że po tej czynności nie należy podcierac sie trawą tylko np. lisciem łopianu. To lepsze niż poddajacy sie z trudem biodegradacji papier:)). Dobrze to jest po sobie jak pies na przykład zagrzebac bo jest to bardziej estetyczne i idąc tam drugi raz nie wdepniesz.
              W ogole to jestes w porzo i chetnie bym z toba porozmawiał face to face wyjaśniłbyś co to ten nakan . Nigdzie tego nie moge znaleźć a jestem dociekliwy
              • kwisniewski Re: do plocczanina oceniającego sie na 0 20.09.11, 10:06
                wpisy do usunięcia - Polacy nie dorośli by zlikwidować cenzurę, wpisy ad persona powinny być likwidowane przez moderatorów.
                • Gość: Re: 190 lat Muzeum Re: Polacy są u siebie a obywatele xxx, u nas IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 10:11
                  To niemożliwe, tkwią w tym po uszy. Zgodnie porozumieniami Kondominium , jest OK.
                  Np porównanie Polaka do psa , zagrzebującego swoje odchody....

Jest to zgodne z wypowiedziami rabina xx, członka rządu Izraela, było to na Forum ale jest w Sieci.
                  • Gość: fobrofolski Re: Polacy są u siebie a obywatele xxx, u na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 10:23
                    Fenek nie irytuj się. Wkrótce powstanie przeciwkom Kondominium. Jak wygramy zostaniesz obercenzorem z uprawnieniami prokuratorskimi. Widac że przygotowania do ruchawki przeciwko napływowym w toku bo już używasz pseudonimu >>190 lat muzeum<< dla zmylenia przeciwnika, ale uwazaj bo juz ciebie rozszyfrowali. Zmień pseudo np na Zawisza Czarny. Utworzysz też cos na kształt RSHA i poradzimy sobie.
                    • Gość: 1234 Re: Polacy są u siebie a obywatele xxx, u na IP: *.080.c85.petrotel.pl 20.09.11, 11:44
                      To co wypisuje tu , i nie tylko tu jeden osobnik , co to teraz zaczął zmieniać nicki mnie przeraża., z każdego zdania aż kapie od nienawiści do innych nacji , w tym głównie Żydów. Bo cóz sądzić o autorze takiego zdania :
                      a A Władyka, niech mówi w swoim imieniu a nie moim. Jestem Polakiem. przeciez tu jest zawoalowana sugestia ze ten władyka nie jest Polakiem , albo dalej cus o kondominium, a tak przy okazji to dziwi mnie forma z jaka słowa tego uzywa ten gościu, on jak zwykle nie rozumie tego co pisze , uzywa słów które gdzies tam usłyszał i korzysta z nich chcąc podnieść ( w jego opinii jedynie) mądrość sowja , jaki łon to oczytany.
                      A na koniec do abszty. Chłopie , ty chyab nie zauważyłes postepu . Teraz to na wsi chłopy za stodołą maja korty tenisowe , a nie to co sugerujesz :)
                      • Gość: płocczanin 0 Re: Polacy są u siebie a obywatele xxx, u na IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 12:32
                        Do przerażonego.

Co to jest ta... mądrość sowja? Rzeczywiście tak mądre, że nie rozumiem.

a nick na Forum mam jeden. Zalogowany do gazety..płocczanin 0 , tak , tak, już czytałem u RJ. jak niejaki Miller, mniej jak zero. Ale w tym przypadku system ponownej rejestracji w Gazecie , podał taki wolny nick.

Natomiast , nie zalogowany, piszę płocczanin lub płocczanin 0, żebyście byli zadowoleni. Piszę o tym 9 raz....

Niestety celowo piszesz, że zmieniam nicki.
                        To nieprawda. Ale prawda was nie interesuje, tylko osaczanie piszących nie po myśli waszego systemu.

Natomiast wy piszecie nicki jak wam padnie.... zgoda na prześladowania , macha ręką na takie numery.

Wasze dalsze osaczanie prowadzi od psychiatryka, po czyny Żyda z Norwegii, żeby mnie podać na " patelni" , do likwidacji.. w szerokim zakresie wykładni tego słowa.
                    • Gość: płocczanin 0 Re: Polacy są u siebie a obywatele xxx, u na IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 12:10
                      Do tej pory napisaliście o hitlerowcach, Podsyłaliście filmy i pieśni hitlerowskie, zabiliśmy Żydów Bzure, teraz piszecie o RSHA,....

Rozumiem , że ABW w RP , jest spolegliwa. Nic się nie stało? I nie dzieje?

Teraz przerażony ? pisze, że nie wie o układzie Tuska z Izraelem. Co Prawda ukryto takie informacje przed Narodem ale wszystko istnieje w sieci Internetu. Trzeba było być przerażonym w lutym a nie teraz.

Od tej pory jakoś zanikają polskie rocznice. To wykonywanie Układu?

Poza tym , organa chronią Grupę 8. Tak, że teraz rozumiem , dlaczego piszecie Obelgi nadal.

Sugerowanie powiązań moich z hitlerowcami , jest niczym innym , jak nawoływanie do niepokojów społecznych. Ale widać , takie jest wasze działanie wg ustaleń.
                    • Gość: זע Re: וט מענטש. עס IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 15:20
                      גריטינגז צו אונדזער פרייַנד און גוט מענטש. עס ס גוט אַז איר פּאָסד פ16 זענען קאַנטראָולד. מיר זענען קאַמער ווען מיר קומען דאָרט
                • Gość: lilka Re: do kwisniewskiego IP: *.zep.com.pl 20.09.11, 13:15
                  Jak Pan dostrzega cały ten post został wykoślawiony przez jednego z internautów.Jak zwykle biorą górę obsesje tego Pana.Link podany przez płocczanina0 kieruje do kolejnego tropiciela krzywd wyrządzonych narodowi polskiemu,z konkretnym adresatami tegoż stanu.Obaj Panowie mają takie a nie inne poglądy i niech je mają.Dziwię się wszakże jaki to ma związek z Muzeum Mazowieckim.Postrzegałam Pana jako człowieka kulturalnego,rzeczowego.z poglądami,które nie zawsze podzielam,ale dyskutującego bez zacietrzewienia i złości.Rozumiem,że jest Pan zwolennikiem położenia kresu dość osobliwym filipikom jednego z gości płockiego forum.
                  Zaś Muzeum Mazowieckie wyrosłe z TNP zasługuje na szacunek ze względu na pracę jakie przez tyle lat wykonywało.Poczynając od tej popularyzatorsko- oświatowej,wydawniczej,skończywszy na gromadzeniu zbiorów.A te budzą zdumienie wśród wielu turystów i gości odwiedzających nasze miasto.Pomysł na secesję ( jeszcze z czasów p.Sołtysiaka ) był strzałem w dziesiątkę.Dla każdego historyka sztuki Płock kojarzy się z secesją.Znakomita promocja i miasta, i placówki.Dodajmy do tego zbiory etnograficzne.Mogą tego nam zazdrościć i zazdroszczą inne miasta.
                  • Gość: płocczanin 0 Re: do kwisniewskiego IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 13:38
                    Szacowna lilko.

Z twojej wypowiedzi jasno wynika , że akceptujesz prześladowania OMPN, za polskie tematy.

W dniu , kiedy pisałem o 4 wzroście kasy dla działalności Żydów w Polsce, słuchałem też wypowiedzi archeologów, którzy pokazywali, co odkryli na trasach autostrad na Euro coś tam.

Wyraźnie mówili , w TVN 24, że nie mają pieniędzy na badania , konserwację artefaktów, magazynowanie, wystawianie.
                    Widocznie jesteś zaznajomiona w działalnością xxa, który przysyła mi , linki , jak te o Umowach. Przecież one były fizycznie. I co tu ma do rzeczy jakaś niechęć do piaskowych? Są Umowy i czyny. jak te na Forum....

Czy ci nie dziwi Cisza o Jubileuszu MMazowieckiego? Czy wiesz, ze nie ma etatu Dokumentalisty Miejskiego?

Czy wiesz, ze zgodnie z czym? Historia Polski , skończyła się na 39 roku?

Lilka , nie podpuszczaj. Przecież F 16 , latają nad głowami mieszkańców Oświęcimia na skutek Układu a nie widzimisię?

Fachowcy z Uzii, naładowanymi... do czego? Na kogo, podczas odwiedzin sprowadzanej młodzieży do Szeolu. A przecież do każdego musimy dopłacać , nie pamiętam ale ponad 1 000 dol na osobę.....
                    Przecież nie ja nakręciłem film Zniesławienie....
                    • Gość: borowy Re: do zerowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 14:49
                      Pojeb to mało powiedziane. Dalej no comments. Nawet lekarz tu juz nic nie zdziała.
                      • Gość: 1234 skojarzenia IP: *.080.c85.petrotel.pl 20.09.11, 16:02
                        Kurna nie wiem czemu :) , ale jak czytam wpisy pewnego internauty to od razu przychodzą mi na myśl takie słowa:
                        - fobia
                        - mania
                        - nacjonalizm
                        - antysemityzm
                        i staropolskie : upierdliwość.

Ciekawe dlaczego ? :)
                        • Gość: mariola Re: skojarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:27
                          Masz dużą wyobraźnię i ogromny zasób słów. Mnie przychodzi tylko jedno skojarzenie-chory na umyśle, nieszczęśliwy człowiek.
                          Proszę go nie atakować bo to niemoralne i przypomina mi sytuacje niedźwiadka trzymanego na pańskim dworze ku uciesze gawiedzi. Biedak z glodu ryczal wtedy dzieciaki z czworaków rzucały w niego kamieniami, szturchały go kijem i głosno na niego pokrzykiwały wywołując paroksyzmy gniewu skołowanego misia.
                          Jest wszakże jedna subtelna różnica. Mis przebywał tam nie z własnej woli i jako głupiutkie w sumie zwierze nie zdawał sobie sprawy, ze im bardziej bedzie w gniewie bezsilnym agresywny tym bardziej bedzie narażony na szykany.
                          Nasz "forumowy mis" widac wcale nie jest madrzejszy od rzeczonego niedźwiadka chyba, że jest masochista i lubi jak któś jemu od czasu do czasu na forum 'przyp...li"
                          Misiu daj sobie siana i jako masochista znajdź sobie inne sposoby zaspokajania swoich zwyrodniałych chuci. nie wykorzystując tutaj symboli wiary, Ojczyzny, patriotyzmy i rasowych uprzedzeń bo to po prostu chamstwo jak sto ch...w.
                          Jeśli z rozumkiem misiowym cos nie teges to dryp, dryp do weterynarza może zaradzi.
                        • Gość: płocczanin 0 Re: skojarzenia IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 17:09
                          To znaczy, ze jeszcze nie dorosłeś, masz mała wiedzę o religiach, jesteś niedojrzały społecznie.

Zła analiza.

Antysemita, to człowiek niechętny Żydom jako rasie.

Nie jestem antysemitą tylko anty syjonistą z powodu morderstw , jakie stosują wobec swoich przeciwników.

Mniejszości narodowe mieszkające w nie swoich państwach nie są przeszkodą, obciążeniem. Różnorodność może być budująca o ile nie narzuca nic na silę i nie zamierza rządzić gospodarzem.

Różnorodność etniczna to również przedstawianie odmiennej kultury i doświadczeń. To są cechy pozytywne.
                          Charakterystyczna cecha odmienności religijnej jest judaizm. Utrzymanie tej religii w ciągu 800 lat wśród narodów chrześcijańskich, mówi, ze to właśnie religia cementowała rozproszony naród aby nie zapomniał kim jest. W istocie nie jest to nic złego.
                          Ale również mówi o tym, że Żydzi jak i muzułmanie , nie są zdolni do asymilacji w kraju osiedlenia. Nie potrzebują tego i mają zakazane.....

Nie chcą tego i tak już zostanie na wieki.

Problem pojawia się wtedy, kiedy do głosu dochodzą ujemne wartości takich jak ww wymienione religie...
                          Obcy na zawsze pośród morza chrześcijan, wyzwalają swoje fobie i frustracje. Do tego dochodzi jeszcze wpojona wieki zasada, ze MUSI BYĆ ZEMSTA. odmiennie , jak w w religii Pana Jezusa Chrystusa.

Świadomość ww wywołuje wyzwalanie złych cech wrodzonych i ataki , przeciw Gospodarzowi , mając odmienną kulturę a nawet sposób myślenia.

I kiedy jedni zajmują się religią, inni wojują z etnicznymi mieszkańcami, wyzwalając traumę 309 lat , kiedy byli chrześcijanami.

To widzimy na forum. Do tego dochodzi polityka i rasizm, jaki ww stosują wobec innych ludzi na świecie.

Cytat.........................

www.wiadomosci24.pl/artykul/szewach_weiss_shlomo_aviner_nie_wypowiada_sie_w_imieniu_69815.html.
                          Szlomo Aviner powiedział, że Polska nie jest miejscem dla Żydów. Według rabina Avinera, Polacy są antysemitami i dlatego naziści wybrali ich na kolaborantów.

........koniec cytatu.
                          a tu czytamy, że xxe, chcą zasiedlić masowo, Polskę.....

Do złego dochodzi jeszcze trauma z powodu Holokaustu. I zemsta. Nie wypełniona zemsta powoduje stresy i fobie.

Pokazane to było na przykładzie Abby Kownera, który zamierzał otruć 6 mionów Niemców po wojnie , ilu zginęło Żydów w Holokauście..

Z uwagi na to , co głosi ww Rabin, maja za stodołą fakt, zabicia przez Niemców 3 milionów Polaków.

To świadczy b. źle o nich samych.

Można się więc wyżywać na Forum. Co właśnie widzimy codziennie.

Kiedy polityka spowodowała , że ww nie zostało zrealizowane, myśl taka kołacze sie nadal wśród prozelitów, czego dowodem jest pewien niby Norweg a na Forum grupa 8 z dzekiem i neocośtam...

Odkrycie dawnych korzeni spowodowało wzrost agresji do nas i chęć naśladowania Abby Kownera.

Pewne na 100 % jest to, że z racji etnicznych , nie będzie końca prześladowaniom , zwłaszcza, że ludzie z femko, gdzie jeden ww pracował , określili go jako chodzącego diabla z nienawiści....

Wobec kondominium , jakie zawarto z Izraelem , dalsza niby opieka Prawa RP, jest niemożliwa. Państwo, stało się wrogiem własnych obywateli Polaków.

Wiedzą o tym prozelici z Forum i drwią ze sprawiedliwości , mając pewnie i tam swoich ludzi.

Widzimy w Płocku gwałtowna przemianę społeczną , gdzie instytucje i organizacje , na wyścigi wypełniajac umowy z lutego i inne...

wolty w kierunku uwielbienia neoGospodarzy. Zawsze , coś skapnie.

A więc na bok polskie Rocznice, Dzieje, Historia. Na razie nie ma ratunku dla Polski.

Tzw. partie, zajmują się sobą i kłótniami, Polska odeszła w przeszłość.

• Gość: przedszkolanka Re: do forumowego misia-plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:14
                            Taki miły wierszyk oddający sens wpisu >>marioli<< i twoich misiu popisów. Nie musisz tego posłuchac od razu ale jak łykniesz coś co ci przywróci jasny osąd rzeczywistosci to proszę przemyśl

Misiu, misiu wskocz do klatki.
                            Misiu, misiu pokaż łapki.
                            Misiu, misiu okręć się.
                            Misiu, misiu wynoś się!
                          • Gość: maurycy Re:plocczanin zagrożony przez Abby Kownera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:32
                            Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

> Pokazane to było na przykładzie Abby Kownera, który zamierzał otru
                            > ć 6 mionów Niemców po wojnie , ilu zginęło Żydów w Holokauście..

> Odkrycie dawnych korzeni spowodowało wzrost agresji do nas i chęć
                            > naśladowania Abby Kownera.

Fenek nie pij wody a przed zjedzeniem jakiegolwiek posiłku daj próbke do degustacji jakiemuś zabłąkanemu stworzeniu czy to nie zatrute. Podejrzewam , że ten Abby Kowner z materiałów grupy8 , żołnierzy nakanu monitorujących forum na użytek fosadu latajacego F16 nad Auschwitz mógł dowiedziec sie kto zasiedlił mieszkania po zamordowanych Żydach, a jak piszesz słusznie:

> Obcy na zawsze pośród morza chrześcijan, wyzwalają swoje fobie i fru
                            > stracje. Do tego dochodzi jeszcze wpojona wieki zasada, ze MUSI BYĆ
                            > ZEMSTA. odmiennie , jak w w religii Pana Jezusa Chrystusa.
                            >
                            możesz byc na liscie zagrozonych przez tego syjoniste. One są mściwe i tępią do 10 pokolenia albo i dalej nawet tych co wcześniej byli judeochrzescijanami.
                            Zmień nazwisko, adres znany juz na forum z telefonem włącznie i zrób sobie operacje plastyczną.
                            • Gość: kaziulek do misia IP: *.063.c95.petrotel.pl 20.09.11, 18:13
                              No i sie rypło, mleko sie rozlało , wyszło szydło z worka itd.
                              Nasz "bojownik o polskość" sie przyznał : JESTEM ANTY SYJONISTĄ

No i dołączył , albo sobie przypominał czasy młodości okresu Gomułki
                              Dla lepszego zrozumienia proponuję obejrzeć

www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CCAQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlivaHrj2kg4&ei=w7p4Tq-HBsiUOuT3qasN&usg=AFQjCNFRSUZKtknvt2S3hKKj5JvhGngFKw
                              • Gość: płocczanin 0 Re: Polak nie musi IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 18:35
                                Miły forumowiczu. Kłamiesz. Pisałem o tym wielokrotnie. Nie jestem Żydem . Nie muszę być syjonistą nie moja sprawa.

. Cały świat NIE MUSI.

Jestem Polakiem. Abba popełnił samobójstwo, pisze z pamięci a, jeszcze dodaj rok ...a wy piszecie, ze Abba mi zagraża_ Naśladujecie jego mściwsc..
                                • Gość: kaziulek do misia IP: *.063.c95.petrotel.pl 20.09.11, 18:41
                                  Szanowny misiu chyba ma też problemy z pamięcią , rozumiem , w tym wieku to nie ujma, ale przecież wystarczy cofnąć sie do swoich wcześniejszych wpisów - dosłownie sprzed chwili , a może nie wie jak.
                                  Więc ja misiowi pomogę i zacytuję :

Autor: Gość: płocczanin 0 IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.11, 17:09

To znaczy, ze jeszcze nie dorosłeś, masz mała wiedzę o religiach, jesteś niedojrzały społecznie.

Zła analiza.

Antysemita, to człowiek niechętny Żydom jako rasie.

Nie jestem antysemitą tylko anty syjonistą

czy misiowi sie juz przypomniało? chyba że celowo misiu taki kłamczuszek
                              • Gość: mietek's son Re: do misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 18:46
                                A kim jak nie apologetą Tow. Wiesława i jego ideałów może być nawrócony z judeochrześcijaństwa na naszą katolicka wiarę? Kim jak nie opologetą tamtych czasów może być uczestnik patronatu zms nad budownictwem mieszkaniowym i posiadacz mieszkania w bloku z tego ruchu sie wywodzacym? Kim moze byc jak nie nieodrodnym uczniem tow. tow. Wieslawa i Mietka Moczara ktos kto dzisiaj jest wrogiem Izraela i obcego kapitału, a który jeszcze nie tak dawno bez zmruzenia oka wspólna decyzja emisariusza z Izreale i RM I kadencji wyrzucił na bruk kilkaset pracownic WPHW za bezcen oddając przedsiebiorstwo w ręce juesejskiego kapitału z korzeniami grynszpanów?
                                Dziwisz się? Dzisiaj jest antysyjonista. Ciekawe kim będzie jak wiatr powieje w inną stronę?
                                • Gość: ezwra Re: glos plocczanina0 dostrzeżony w Izraelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 11:32
                                  W Płocku durnie się z niego śmieją. Widac zaściankowość forumowiczów, nienawistników i ludzi małych duchem. W dalekim Izraelu słowa plocczanina0 docierają i są w pełni akceptowane. możemy byc dumni:

konflikty.wp.pl/gid,13809992,title,Zydzi-przeciw-Izraelowi-zobacz-jak-pala-flagi,galeria.html
                                  • Gość: secesja Re: glos plocczanina0 dostrzeżony w Izraelu IP: *.class147.petrotel.pl 22.09.11, 11:50
                                    gratuluję pięknego jubileuszu
                                  • Gość: płocczanin 0 Re: glos plocczanina0 dostrzeżony w Izraelu IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.11, 12:17
                                    Ober nakan, nie prowokuj. Pisałem wyraźnie . Żydzi są ludźmi jak i inni.Są również na drodze rozwoju do Boga i kiedyś tam dotrą. W Płocku, pomagałem Pamięci Żydów płockich , jak mogłem.
                                    Natomiast Izrael mnie nie obchodzi nie moja sprawa za wyjątkiem mordów i Ffów.

Z racji genetycznych , wy uważacie antysyjonistów za wroga.

Ja Polak widzę to odmiennie. Jeżeli mieszkam w Płocku. Jestem emerytem itd, to świat Izraela dla mnie to zero. Nie moja sprawa. Nie wojuje, nie stosuję nakanu , bo jestem z innej cywilizacji. Nie tworzę grup do walki z kimkolwiek.
                                    Po prostu nie aprobuje tego.

Nie kwestionuję istnienia państwa żydowskiego, ponieważ każdy naród , ma prawo do państwa.

Natomiast to , co wyprawiają za mnie władycy RP, to tragedia. Podlizują się Izraelowi i za mnie podpisali na nas pętlę....
                                    Wypowiedzi tzw partii, które chcą się dostać do kolejnej władzy, nie dają nadziei na istnienie Polski Polaków.

Kłamią i ukrywają . co zrobili i co robią.

Ja mogę powiedzieć, że Polska nie powinna gasić powstania Palestyny. Zarówno odległość , jak i nasza Historia, że musieliśmy walczyć z zaborcami, wskazuje, że obecnie xx gaszą nasz Dorobek Polaka patrioty dla nie naszych celów.

a miliony Polaków oddało życie za Polskę, za Ojczyznę.

To , co wyczyniają wodze partyjni, pokazuje, że nasze Dzieje są dla nich niewygodne .Nie mogą zamienić na procenty zysku bankowego.
                                    Tak więc nakanie . Nie moja stodoła , daj pokój. Konstytucja RP , daje ci prawo do odmiennego myślenia abyś tylko nie łamał polskiego prawa.

Bóg nakazał NIE ZABIJAJ.
                                    • Gość: rebro Re:w spr. prześladowań ludności polskiej na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 14:18
                                      Czy ktoś z Państwa wie co to jest NAKAN ?
                                      I czy ktoś z Państwa mógłby powiedzieć co autor miał na myśli:
                                      > Ja mogę powiedzieć, że Polska nie powinna gasić powstania Palestyny. Zar
                                      > ówno odległość , jak i nasza Historia, że musieliśmy walczyć z zabor
                                      > cami, wskazuje, że obecnie xx gaszą nasz Dorobek Polaka patrioty dla ni
                                      > e naszych celów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka