Dodaj do ulubionych

Kontrowersje po juwenaliach i salceson w Auchan

31.05.12, 13:36
Niektórzy uczestnicy imprezy narzekali na wręcz brutalną postawę ochrony ?????????? To chyba jakiś żart. Wywiad został przeprowadzony z 16letnimi gnojkami? To właśnie tacy robili afery na tych całych pożalsięboże 'juwenaliach' ...chociaż nie tylko oni ... Dobrze, że ta ochrona była i właśnie tak działała. Ja to w ogóle bałem się przebywać między co poniektórymi ludźmi. Aż mi smutno i wstyd, że nasza studencka brać zaczyna być postrzegana za bandę niedorobionych debili, mających potrzebę zaimponowania (chyba, samym sobie?), co wydaje im się niezwykle męskie i bohaterskie...
Już nie wspominając o przekrętach z tymi bandżami, zmaganiami czy 'darmowymi' koszulkami...

Obserwuj wątek
    • Gość: inka salcesony :) IP: *.plock.mm.pl 31.05.12, 14:02
      salcesony to pracuja w Auchan w "ochronie", i do tego tępe i obleśne.
      • Gość: gigi Re: salcesony :) IP: *.139.c72.petrotel.pl 31.05.12, 20:26
        Hejter Alarm!
        • Gość: poeta Re: salcesony :) IP: *.31.17.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.05.12, 22:04
          Przez jakiś czas byłem na juwenaliach. Chciałem przypomnieć sobie młodość i juwenalia z prawdziwych ośrodków akademickich. Ale albo czasy się zmieniły, albo nie dla przyszłej elity była ta cała impreska. W tekstach występujących "artysów" bluzga za bluzgą i wypinanie się na wszystko, poniewieranie wszystkich wartości. I żadnej koncepcji, żadnego planu, niech się kręci...Lepieej robić imprezy, ale nazywanie ich juwenaliami to świętokradztwo
          • Gość: savi do poety IP: *.31.38.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.05.12, 23:38
            Cóż drogi Panie, każdy słyszy to co chce słyszeć, czasy się zmieniły czy na lepsze czy na gorsze to oceni historia. W porównaniu z innymi miastami to płockie juwenalia przypominały mszę świętą. No może pomijając hałas który był naprawde dokuczliwy. No ale to też raczej trzeba do urzędu co wydał pozwolenie, a nie do studentów. No właśnie studentów, albo mamy w płocku wysyp 16letnich geniuszy co to studia już zaczeli (chociaż po zachowaniu w/w raczej nie szedłbym tym tokiem rozumowania) albo impreza to niewiele miala wspolnego z juwenaliami. To zwykły koncert ogranizowany przez studentów, a jak to na koncertach wszelakich bywa (szczególnie darmowych), stężenie debili na metr kwadratowy gwałtownie wzrasta.
      • Gość: Darkness123 Re: salcesony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.15, 20:02
        Nie zgodzę się :P akurat pracuję w Auchan w Mikołowie na pasażu i chłopcy z ochrony ani obleśni ani salcesonów nie przypominają, wręcz przeciwnie :D Poza tym zapierdzielając po 14 h tam i z powrotem raczej nikłe szanse aby być tudzież wyglądać jak "salceson" :P
    • Gość: a ja się cieszę Re: Kontrowersje po juwenaliach i salceson w Auch IP: *.198.c94.petrotel.pl 31.05.12, 23:30
      że mieszkańcy narzekali na hałaś i bałagan po imprezce.Bardzo się cieszę.Dlaczego się cieszę?.Otóż gdy mieszkańcy starego miasta narzekali na hałasy trwające całe dni i noce/miała to być ponoć promocja miasta/ to wszyscy mieli ich za dziwaków i wichrzycieli.Mieli przechlapane u wszystkich.Mało kto ich rozumiał.O bałaganie i brudzie już nie wspomnę.Gdy błagaliśmy by choć w noce nie łomotali to pewien panisko/już go nie ma w ratuszu-Bogu dzięki/ śmiał się nam w nos.Nie pomogły przedstawione pomiary hałasu,które pokazywały przekroczenia norm.Pomiary wykonała ochrona środowiska.No i co.Nic.Nadal nas terroryzowali.Instytucje ,które powinny nas bronić nic nie zrobiły dla nas.Może więc teraz mieszkańcy okolicznych domów poczują co my czuliśmy i nadal czujemy gdy łomot nie daje normalnie żyć.Gdy ze starego miasta zrobino dzielnicę kiepskiej rozrywki za wielkie pieniądze.Nasze pieniądze.Nasze bo z kasy miasta.
      • Gość: widziałem Re: Kontrowersje po juwenaliach i salceson w Auch IP: *.166.c89.petrotel.pl 01.06.12, 08:05
        To nie studenci, w moich czasach studenckich odbywały się juwenalia, ale obecne to nie można do niczego porównać. Banda małolatów "studentów" ściaga gacie na środku chodnika i załatwia swoje potrzeby fizjologiczne. Patrzę dalej policja i karetki pogotowia, po co ? pytam, niech sie pozabijają. Banda debili rosnie w tym naszym kochanym kraju. Powód prosty, brak zajęcia, brak pieniędzy na naukę, prak pracy, nachlają się mamrota i łeb głupi. A nasz kochany każe nam pracować do 67. A to młode stworzenie będzie piło, biło, a my w pracy bedziemy umierać. I o to chodzi, żeby nie dać emerytury, wtedy bedą mieli kasę i bedą mieli się czym dzielić i kraść.
        • Gość: do widziałem Re: Kontrowersje po juwenaliach i salceson w Auch IP: *.198.c94.petrotel.pl 01.06.12, 10:58
          z wszystkim się zgadzam co napisałeś/aś.Jest jedno ale.Tym cwaniaczkom co to każą pracować do 67 roku jedno do pustych łepetyn nie przyszło.Kiedyś nie będą mieli z czego żyć bo nie będzie kto miał na nich nierobów pracować.Nie będzie miał nawet kto kosić stadionów by mogli pograć w piłkę.Jest jeden wyjątek od zasady.Pewien klasyk powiedział,że rząd się wyżywi.Miał rację?.Jeśli mu pozwolimy to tak będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka