Dodaj do ulubionych

Copa America 2004

04.07.04, 23:29
I znowu czekają nas zarwane noce. Może Ekwador zrobi taką niespodziankę jak
Grecja w ME? Tu nie będę oryginakny, bo kibicuję Brazylii i mojemu
ulubieńcowi Roberto Carlosowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Ja tam wolę Tour de France :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:32
      • krzys00 Re: Ja tam wolę Tour de France :-) 04.07.04, 23:39
        w sumie tour de feance jest ciekawe gdy peleton jedzie przez Alpy lub Pireneje, bo te plaskie etapy to zwykle nudne sa
        • radexior Re: Ja tam wolę Tour de France :-) 06.07.04, 11:55
          Ja jak co roku liczę na Darka, wciąż mam w pamięci jego 12 miejsce w klasyfiakcji generalnej kilka lat temu (śledziłem wyścig w Niemczech, to było piękne). Pamiętam jeden z najcięższych etapów gdy na szczycie góry już tylko kilku kolarzy było, a prowadził ich BARANOWSKI!
    • krzys00 Re: Copa America 2004 04.07.04, 23:47
      a co do copa america to takim czarnym koniem moze byc druzyna gospodarzy czyli Peru
    • egon17 Argentyna - Ekwador 6:1 i koncert Xaviera Savioli 08.07.04, 14:53
      Klasyczny hat-trick - pierwszą swoją bramkę zdobył otoczony 5 (pięcioma)
      zawodnikami Ekwadoru, drugą głową w asyście dwóch wyższych od siebie obrońców,
      trzecią z bliska po rzucie rożnym, również pomiędzy dwoma obrońcami. Pozostałe
      bramki - Kily Gonzalez z karnego, Andres d'Alessandro i Luis Gonzalez dla
      Argentyny, Agustin Delgado dla Ekwadoru.
      • krzys00 Re: Argentyna - Ekwador 6:1 i koncert Xaviera Sav 08.07.04, 23:19
        no fakt ostatnie 25 minut tego meczu to popis gry argentyny, ciekawe co pokaze brazylia w meczu z chile
        • egon17 Rezerwy Brazylii 09.07.04, 22:24
          krzys00 napisał:

> ciekawe co pokaze brazylia w meczu z chile

Nic nie pokazała, a już na pewno nie swoich najleszych zawodników - kadra bez
          Ronaldo, Roberto Carlosa, Didy i wielu innych, można by powiedzieć Brazylia II.
          Przykro, że olewają ten turniej, w poprzednim było podobnie.
          • basturk ... 10.07.04, 23:17
            cho.c nie wiem jak dla Was ale dla mnei jakieś te mecze południowoamerykańskie
            są.. dziwne - takie bez piłkarskiego ducha..
            • krzys00 Re: ... 10.07.04, 23:51
              basturk napisał:

> cho.c nie wiem jak dla Was ale dla mnei jakieś te mecze południowoamerykańskie
              > są.. dziwne - takie bez piłkarskiego ducha..
              >
              >
              w sumie racja choc niektore mecze sa dosc ciekawe, np dzis w nocy moze byc niezly mecz argentyna-meksyk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka