Dodaj do ulubionych

Do Zarządu PO- memento

15.07.12, 17:16
Wy się tutaj podniecacie karierami Państwa z Zarządu Platformy Obywatelskiej, a oni kładą na was laskę i śmieją się z was w twarz.
Państwo z Zarządu PO - doskonale zdajecie sobie sprawę, że dostaliście swoje 5 minut, które się w końcu skończy i dlatego traktujecie swoją "misję rządzenia" jak okupanci na zdobycznej ziemi. "Dzielicie i rządzicie", pozostawiając po sobie zaoraną ziemię i spalone mosty. Doskonale wiecie o swoich wzajemnych grzeszkach, które w normalnym, cywilizowanym kraju byłyby dla was jak polityczny pocałunek śmierci, a osoby takie jak większość z was na politycznych salonach byłyby skompromitowane i w powszechnej ocenie (nawet zwolenników) nie warte zaufania społecznego. U was drodzy państwo jest odwrotnie: nepotyzm, tworzenie stanowisk dla "swoich", zdejmowanie ze stanowisk bezpartyjnych fachowców (bo kto się za nimi upomni, prawda?) i wsadzanie na nie przypadkowych osób to u was norma. Jesteście jak te święte krowy- tylko placków po was nie ma kto sprzątać
Obserwuj wątek
    • Gość: cool Re: Do Zarządu PO- memento IP: *.vectro.com 15.07.12, 19:06
      bardzo mało o nich wiesz
      • Gość: 1234 Re: Do Zarządu PO- memento IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 19:59
        ODWOŁAĆ W REFERENDUM ZARAZĘ Z PO
        • Gość: umobserwer Re: Do hur-on IP: *.017.c92.petrotel.pl 15.07.12, 20:57
          Nie będe komentował tego co zostało napisane , powiem tylko tyle , że zgadzam się w całej ( ze tak powiem) rozciągłości.

I dla pocieszenia : w najgorszym wypadku zostało tylko troszke ponad 2 lata, a ja prowadze swoistą "kronikę wydarzeń nie miłosnych" an& company , którą bedę przytaczał w odcinkach w czasie kampanii wyborczej , co by społeczenstwo znów nie dało się nabrać
          • Gość: do umobserwer Re: Do hur-on IP: *.180.c79.petrotel.pl 15.07.12, 22:11
            polecam wyniki głosowań , wystąpienia sejmowe oraz interpelacje naszych wybrańców sejmowych z PO.Ciekawa lektura.Bardzo ciekawa.Polecam też zadawanie pytań w sprawach nas wszystkich nurtujących.Ja tak robię.Wynik bardzo ciekawy.Powiem wręcz zasmucający czego można było się spodziewać?.
      • hur-on Re: Do Zarządu PO- memento 17.07.12, 14:04
        Niestety wiem o nich więcej niż chciałbym wiedzieć. Tak dużo, że niedobrze mi się robi bo o pewnych rzeczach spokojnie myśleć nie można. Po prostu oni już przekroczyli pewną granicę, która nawet dla pobłażliwego i niezaangażowanego politycznie obserwatora jest nie do przyjęcia.
    • Gość: wto Re: Do Zarządu PO- memento IP: *.ip.onuse.pl 17.07.12, 11:22
      czy oni się mienią Polakami ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka