Dodaj do ulubionych

Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuchania

IP: *.mdi.pl 29.06.04, 22:25
Niestety, ryba psuje się od głowy. Każda wersja jest prawdopodobna. Każdej ze
stron zależało na kasie.
Obserwuj wątek
    • Gość: postronny Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:09
      no i prosze bardzo jak to sie w plocku ladnie dzieje NudnyTygodnik Płocki
      atakowal pern od jakiegos czasu bardzo soczyscie na swoich łamach wystarczy
      przxesledzic rozwoj sprawy najpierw biora od pernu kase za reklame a pozniej
      publikuja artykuly ostre cos tu brzydko pachnie ..

polsat... czy tu chodzi o tych dwoch smiesznych gosci ktorzy chodza po miescie
      i mowia ze sa z polsatu z tego co wiesc gminna donosi oni sie nie rozliczyli z
      jakiegos sprzetu z centrum edukacji ..centrum edukacji kupilo kamere ( i cos
      jeszcze )na warsztaty dziennikarskie ,, warsztaty sie skonczylyu a sprzet ..kto
      zgadnie gdzie jest sprzet : ) ? ale co takie czasy chyba zaczne organizowac
      warsztaty
    • Gość: plock4u No tak, dzisiaj bez dyktafonu ani rusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:24
      Fajnych czasów dożyliśmy. Uważajcie ludzie co i gdzie mówicie, bo wasz
      najlepszy przyjaciel może w marynarce mieć mikrofon i co wtedy? 17 mln złotych
      może być za mało . . . Po co pracować? Lepiej rejestrować.
    • Gość: Asia Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: 204.52.187.* 30.06.04, 12:41
      A ja słyszałam w radiu TOK FM, że to dziennikarze nagrali Jakubowskiego, jak
      proponował im kasę (chyba 30.tys zł) i w dodatku miał wyjąć te pieniadze z
      kieszeni garnituru - miał je juz przygotowane w kopercie. To do mało
      rozgarnietego Staśka nawet podobne.
      • Gość: Edzia Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: *.plocman.pl 30.06.04, 13:26
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> A ja słyszałam w radiu TOK FM, że to dziennikarze nagrali Jakubowskiego, jak
        > proponował im kasę (chyba 30.tys zł) i w dodatku miał wyjąć te pieniadze z
        > kieszeni garnituru - miał je juz przygotowane w kopercie. To do mało
        > rozgarnietego Staśka nawet podobne.

Jeśli uważasz, że ludzie noszą takie kwoty w kieszeni garnituru, to szczerze
        jestem zaniepokojona jasnością Twojego umysłu.
        Chyba, że jesteś jednym z tych ludzi... wtedy chciałabym zostać Twoją
        przyjaciółką.
        • Gość: Osa Dobrze się przygotował IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 14:04
          Ja stawiam, że to Staś chciał kupić sobie spokój, a potem wysłał Wiesia do
          Gocławskiej.
          Natomiast kasę w kieszeni miał przygotowaną na wizytę, na taki pomysł
          załatwienia spokoju wpadł wcześniej.
          Ale czy to była propozycja łapówki?
          Tylko głupole nie myślą, dlatego sądzą, że to była propozycja łapówki. Zanim
          się mówi o łapówce, to trzeba się zapoznać i zrozumieć kiedy ona występuje.
          • Gość: Rysiu z Klonu Re: Dobrze się przygotował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:02
            Dla mnie to watpliwa wersja Bardziej prawdopodobne jest ze p.Goclawska odgrywa
            sie na prezesie jeszcze za czasy prezydentury. Poza tym kazdy wie ze teraz
            pisze sie artykuly za kase tylko nie kazdy o tym chce mowic. A od tamtego czasu
            powstalo wiele "brudnych" artykolow na temat p.Jakubowskiego. Niestety dla mnie
            dziennikarze sa jeszcze gorszymi "psami" od politykow. A tutaj mamy tego
            przyklad
          • Gość: Edzia Re: Dobrze się przygotował IP: *.plocman.pl 01.07.04, 07:59
            Gość portalu: Osa napisał(a):

> Ja stawiam, że to Staś chciał kupić sobie spokój, a potem wysłał Wiesia do
            > Gocławskiej.

A cZy nie zauważyłaś może, że NTP zaczął mazać te wredne artykuły tuż po tym,
            jak przestały im się sypać pieniążki z UM na reklamy?
            Ja sądzę, że to Gocławska chciała sobie tę stratę zrekompensować...
        • Gość: asia Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: 204.52.187.* 01.07.04, 11:48
          Edziu,

ludzie noszą takie kwoty w kieszeni wtedy, gdy maja zamiar je wydać - Staś
          widocznie wiedział, że tego dnia bedzie chciał ją spożytkować. Co oznacza:
          pomysł z łapówką miał wymyślony wcześniej (czyli działał z premedytacją),
          secundo: był cholernie pewny, że widok kasy skusi dziennikarzy i bedzie po
          sprawie.
          Taki juz ten nasz Staś jest Edziu.
    • Gość: lawok Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: 193.59.95.* 30.06.04, 13:59
      Coś się w końcu ruszyło! Mam nadzieję,że tym razem uda się dowieść jakiej
      to "prawdziwej dziennikarskiej pasji" poświęca się p. Gocławska. Przyjrzyjcie
      się. Ona nie potrafi mieć jednego Pana, musi mieć ich kilku aby można było coś
      z nich wyciągnąć i ewentualnie coś zarobić na nieporozumieniach wynikających
      pomiędzy nimi (niekoniecznie chodzi tu o pieniądze). Wierzę, że prokurator
      przyczyni się do początku końca p. Gocławskiej.
      • Gość: Tolo Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: *.petrotel.com.pl 01.07.04, 08:12
        To w jaki sposób o całej sprawie pisze NTP już jest sprawą wątpliwej treści.
        Przecież od kilkunastu tygodni w każdym numerze jest artykuł - atak na temat
        PERN-u i Prezesa Jakubowskiego i w każdym z tych numerów tego "świerszczyka"
        jest odgrzewanie starych i tych samych spraw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka