Gość: Barbara IP: *.mdi.pl 29.06.04, 22:25 Niestety, ryba psuje się od głowy. Każda wersja jest prawdopodobna. Każdej ze stron zależało na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: postronny Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:09 no i prosze bardzo jak to sie w plocku ladnie dzieje NudnyTygodnik Płocki atakowal pern od jakiegos czasu bardzo soczyscie na swoich łamach wystarczy przxesledzic rozwoj sprawy najpierw biora od pernu kase za reklame a pozniej publikuja artykuly ostre cos tu brzydko pachnie .. polsat... czy tu chodzi o tych dwoch smiesznych gosci ktorzy chodza po miescie i mowia ze sa z polsatu z tego co wiesc gminna donosi oni sie nie rozliczyli z jakiegos sprzetu z centrum edukacji ..centrum edukacji kupilo kamere ( i cos jeszcze )na warsztaty dziennikarskie ,, warsztaty sie skonczylyu a sprzet ..kto zgadnie gdzie jest sprzet : ) ? ale co takie czasy chyba zaczne organizowac warsztaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plock4u No tak, dzisiaj bez dyktafonu ani rusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:24 Fajnych czasów dożyliśmy. Uważajcie ludzie co i gdzie mówicie, bo wasz najlepszy przyjaciel może w marynarce mieć mikrofon i co wtedy? 17 mln złotych może być za mało . . . Po co pracować? Lepiej rejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: 204.52.187.* 30.06.04, 12:41 A ja słyszałam w radiu TOK FM, że to dziennikarze nagrali Jakubowskiego, jak proponował im kasę (chyba 30.tys zł) i w dodatku miał wyjąć te pieniadze z kieszeni garnituru - miał je juz przygotowane w kopercie. To do mało rozgarnietego Staśka nawet podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: *.plocman.pl 30.06.04, 13:26 Gość portalu: Asia napisał(a): > A ja słyszałam w radiu TOK FM, że to dziennikarze nagrali Jakubowskiego, jak > proponował im kasę (chyba 30.tys zł) i w dodatku miał wyjąć te pieniadze z > kieszeni garnituru - miał je juz przygotowane w kopercie. To do mało > rozgarnietego Staśka nawet podobne. Jeśli uważasz, że ludzie noszą takie kwoty w kieszeni garnituru, to szczerze jestem zaniepokojona jasnością Twojego umysłu. Chyba, że jesteś jednym z tych ludzi... wtedy chciałabym zostać Twoją przyjaciółką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osa Dobrze się przygotował IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 14:04 Ja stawiam, że to Staś chciał kupić sobie spokój, a potem wysłał Wiesia do Gocławskiej. Natomiast kasę w kieszeni miał przygotowaną na wizytę, na taki pomysł załatwienia spokoju wpadł wcześniej. Ale czy to była propozycja łapówki? Tylko głupole nie myślą, dlatego sądzą, że to była propozycja łapówki. Zanim się mówi o łapówce, to trzeba się zapoznać i zrozumieć kiedy ona występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu z Klonu Re: Dobrze się przygotował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:02 Dla mnie to watpliwa wersja Bardziej prawdopodobne jest ze p.Goclawska odgrywa sie na prezesie jeszcze za czasy prezydentury. Poza tym kazdy wie ze teraz pisze sie artykuly za kase tylko nie kazdy o tym chce mowic. A od tamtego czasu powstalo wiele "brudnych" artykolow na temat p.Jakubowskiego. Niestety dla mnie dziennikarze sa jeszcze gorszymi "psami" od politykow. A tutaj mamy tego przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: Dobrze się przygotował IP: *.plocman.pl 01.07.04, 07:59 Gość portalu: Osa napisał(a): > Ja stawiam, że to Staś chciał kupić sobie spokój, a potem wysłał Wiesia do > Gocławskiej. A cZy nie zauważyłaś może, że NTP zaczął mazać te wredne artykuły tuż po tym, jak przestały im się sypać pieniążki z UM na reklamy? Ja sądzę, że to Gocławska chciała sobie tę stratę zrekompensować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: 204.52.187.* 01.07.04, 11:48 Edziu, ludzie noszą takie kwoty w kieszeni wtedy, gdy maja zamiar je wydać - Staś widocznie wiedział, że tego dnia bedzie chciał ją spożytkować. Co oznacza: pomysł z łapówką miał wymyślony wcześniej (czyli działał z premedytacją), secundo: był cholernie pewny, że widok kasy skusi dziennikarzy i bedzie po sprawie. Taki juz ten nasz Staś jest Edziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawok Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: 193.59.95.* 30.06.04, 13:59 Coś się w końcu ruszyło! Mam nadzieję,że tym razem uda się dowieść jakiej to "prawdziwej dziennikarskiej pasji" poświęca się p. Gocławska. Przyjrzyjcie się. Ona nie potrafi mieć jednego Pana, musi mieć ich kilku aby można było coś z nich wyciągnąć i ewentualnie coś zarobić na nieporozumieniach wynikających pomiędzy nimi (niekoniecznie chodzi tu o pieniądze). Wierzę, że prokurator przyczyni się do początku końca p. Gocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: Afera łapówkarska w Płocku - ruszyły przesłuc IP: *.petrotel.com.pl 01.07.04, 08:12 To w jaki sposób o całej sprawie pisze NTP już jest sprawą wątpliwej treści. Przecież od kilkunastu tygodni w każdym numerze jest artykuł - atak na temat PERN-u i Prezesa Jakubowskiego i w każdym z tych numerów tego "świerszczyka" jest odgrzewanie starych i tych samych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś