Dodaj do ulubionych

Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe do ...

10.09.12, 11:26
Boże..........czemu nie grzmisz ...........takie paskudztwo.................

oby pogięło tego co wymusił i tego co to paskudztwo stworzył............... Pan Nasz stwórca w tydzień świat stworzył ............a on to paskudztwo rok płodził..........beztalencie

amen
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt sb Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.008.c83.petrotel.pl 10.09.12, 11:50
      wilk będzie wył do księżyca !?

• Gość: miller Bolko IP: *.169.c68.petrotel.pl 13.09.12, 08:53
        a Bolko odwrócił się do Płocka tyłem.

-'Mam to w d...ie! Niech ujadają! Ja wszczynam jazdę na sioło gostyńskie - termy będę oglądał'
    • stasiek651 Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe do ... 10.09.12, 12:33
      Już nie mieszkam w Płocku ale nadal bywam i żenujące jest dla mnie ze pieniądze wydawane są na pomniki na które psy będą miały gdzie sikać a rozwiązanie komunikacji i niektóre drogi w Płocku są fatalnym stanie.....
      • Gość: wodnik Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.play-internet.pl 10.09.12, 12:43
        I tak Stasiek ma nową budę.
      • Gość: sylwia Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.008.c83.petrotel.pl 10.09.12, 12:44
        cos plock nie ma szczescia do pomników ! w zasadzie jedynym sensownym pozostaje pomnik broniewskiego reszta to chłam totalny a juz o ławeczkach nie warto wspominać . teraz jeszcze ten krzywomordy wymuszony na tzw wladzy miasta przez umękliwego emeryta z nadmiarem czasu wolnego .syf z gilem !
        • Gość: dziecko Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.204.55.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.12, 12:47
          a po co ten pomnik?
          • Gość: owczarz Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 15:13

zeby wilk był cały i owca zjedzona
            • Gość: Arakiel Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 16:12
              Lepszy taki pomnik niż ten papieża.
              • Gość: ch Re: Bolko i jego wojowie oraz plac - już gotowe d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 19:10
                pomnik bolka jest nieco lepszy niż psia kupa ale dużo gorszy niż krowi placek a juz kozim bobkom w ogóle nie dorasta
          • Gość: epoeta do dziecka IP: *.182.16.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 05:55
            Jedyną osobą , która mogłaby powiedzieć po co ten pomnik to p.Wilk, ale i on widząc to brzydactwo zamilkł. A może po prostu nie wie co ma powiedzieć, bo i władcą nasz Bolek był kiepskim i człowiekiem kiepskim do naśladowania i może dlatego takie brzydactwo mu postawili jego krajanie
            • Gość: kicholog Re: kicha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 16:54
              kiepski bohater , kiepski promotor budowy , kiepski projekt i kiepskie wykonawstwo . w sumie kicha ! I ta kicha będzie stała na tumach i straszyła ! Oczywiscie za naszą kasę bo jakby inaczej . Dzieki temu wladza lokalna zapisze sobie w dorobku w kategorii pomniki +1 a emeryt marian wilk zapisze sobie w kajecie dwu wpuszczonych w maliny prezydentów .
              Płocczanie zapiszą sobie minus kupę kasy z budżetu a w rozwijającej się dynamicznie kategorii kolejna kicha z publiczną kasę +1 .
            • Gość: dziecko Re: do dziecka IP: *.180.27.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 19:35
              Gość portalu: epoeta napisał(a):

> Jedyną osobą , która mogłaby powiedzieć po co ten pomnik to p.Wilk,

Nie od Wilka oczekuję odpowiedzi na swoje pytanie, bo to nie Wilk miał cokolwiek do pwiedzenia w sprawie i nie on decydował o wydaniu niemałych w końcu pięniedzy - na to pytanie powinni odpowiedzieć Milewski & co oraz Nowakowski & co.
              Nowa ekipa nie musiała kontynuowac tego nieszczęsnego od samego początku pomysłu - biorąc pod uwagę sposób podjęcia decyzji o zamówieniu pomnika oraz warunki na jakich został on zamówiony przez Milewskiego to Nowakowski & co mieli łatwą i prostą drogę do prokuratora z oczywistch powodów ( niezachowanie należytej staranności, działanie na szkodę gmniny, rażąca niegospodarnośc, spowodwanie dużej straty,) i unieważnienia umowy-zazmówienia. A tymczasem Nowakowski zaakceptował te warunki (kosmetyczne poprawki nie mają żadnego znaczenia), dodał sporo ściemy na użyetk publiczny i sfinalizował sprawę.
              Ja doskonale znam JEDYNĄ PRAWDZIWĄ odpowiedź na swoje pytanie: uzasadnienie dla budowy pominka Bolka jest takie samo jak dla budowy molo i fanaberi - to kosztowna kasznaka wyborcza, która miała zapewnic poparcie wyborcze określonych środowisk. Niemniej jednak ciekawi mnie co ewentualnie mają w tej sprawie do powiedzenia publicznie Milewski i Nowakowski, nie obchodzą mnie zupełnie racje i tekst Wilka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka