zanzare Re: hehe 11.01.06, 19:23 mija radość trwała krótko, znowu ktoś się dał nabrać:( Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: hehe 12.01.06, 01:27 lubie takich wesolkow - od razu weselej na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zanzare Re: hehe 12.01.06, 14:47 tłumaczę: codziło o to, że pomimo prowokacji ze strony La P. przez bite pół godziny nikt nie odpowoiadał na jej posty, ale cóż radość moja nie trwała długo, bo znalazło się parę osób, które sobie z nią bardzo inteligentnie podyskutowało. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: hehe 12.01.06, 15:11 lesniczy ja glaszcze po udzie, niech sie naje do syta:) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: hehe 12.01.06, 15:30 Rozumiem ze pijesz do mnie, faktycznie nie siedze na forum non-stop i moglam miec opoznienie :D Widze ze z Toba tez sobie pare osob podyskutowalo, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zanzare Re: hehe 12.01.06, 15:44 niekoniecznie do Ciebie, powoli udaje się ignorować l.p,sądząc po ilości osób, które jej odpisują. Nie jestem specjalnie aktywna na FM, ale głupota zawsze drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: hehe 12.01.06, 15:56 Mnie kiedys dziwila ilosc osob odpowiadajacych na posty la.p, a szczegolnie to ze wkladaja tyle wysilku w walke z wiatrakami. Obecnie dziwic sie przestalam, za to bawia mnie zakladajace watki "parowie mowimy nie", ktore jest niczym innym jak odpowiadaniem na posty la.p! Te ktore naprawde ja ignoruja, wogole nie odpowiadaja na jej posty, ani te jej poswiecone. Ich liczba rosnie, co w sumie cieszy. Kiedys nie czytalam la.p, teraz czesciej, dosc lubie te jej francusko-wielkopanskie zakupy i styl zycia :) Za to czesc postow obliczona tylko na obrazenie polskosci powinny moderatorki wykasowywac bez zwloki, sa wartosci ktorymi sie nie poniewiera bezkarnie. jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: hehe 12.01.06, 16:26 zanzare napisała: > ale głupota zawsze > drażni. nie tylko w postach parowy i o parowie a ten watek, nie ma zwiazku z parowa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś