Dodaj do ulubionych

Warunki pracy w BUDMAT AUTO Płock

18.11.12, 09:16
Pracował ktoś może w BUDMAT AUTO? jakie są warunki pracy i płacy chodzi szczególnie o księgowość
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiedż Re: Warunki pracy IP: *.plock.mm.pl 18.11.12, 09:55
      Głupie i niepotzrebne pytanie. Idz tam i spytaj sie o te warunki.
      • Gość: pracodawca Re: Warunki pracy IP: *.146.140.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.12, 10:13
        po takim pytaniu na forum nie masz juz po co tam chodzic i pytać - tym swoim pytaniem udzieliłaś wyczerpującej i jednoznaczenj odpowiedzi na pytanie, jakie sobie zawsze zadaje pracodawca: czy ta kandydatka jest rozgarnięta, ma odpowiednie kwalifikacje nadaje się do pracy u nas ?
        odpowiedź brzmi: N I E !!!!!!!!
        • Gość: Adam Re: Warunki pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 11:31
          A ja zarabiam 1200 złotych miesięcznie za ciężką pracę w trudnych warunkach na umowie śmieciowej (pełny etat, soboty pracujące) i w dodatku ja i moja rodzina nie może korzystać z opieki zdrowotnej NFZ bo okazało się że pracodawca nie odprowadza składek zdrowotnych. Mamy do czynienia z nadużywaniem przez pracodawców różnych dziwnych umów o pracę i pracownicy muszą płacić za kryzys którego nie wywołali. Mamy w kraju kryminogenne prawo a rząd nadal nic nie robi.
    • Gość: płocczanin Warunki pracy w BUDMAT AUTO Płock IP: *.class96.petrotel.pl 18.11.12, 10:16
      Jak ci dają robotę to bierz. Nie zastanawiaj się, bo tu Płock jest a w Hiszpani jest jeszcze gorzej.
    • Gość: grubas/radca all Re: Warunki pracy w BUDMAT AUTO Płock IP: *.dynamic.mm.pl 29.06.19, 18:01
      Paniusiu.Tu piszemy o pracodawcy i pracownikach.
      Nie o samochodach.
      Jesli oszukali,to jaka płaca taka praca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka