Dodaj do ulubionych

W koncu internet w Multimedia! (?)

10.07.04, 00:18
W dzisiejszym dodatku do GW na pierwwszej stronie reklama internetu w
Multimediach. Ciekawe czy to Neostrada w tanszej w koncu ofercie w koncu
zmusila naszego poczciwego lokalnego monopoliste do zaoferowania tej
uslugi... Dzwonil ktos juz moze pod ten numer infolinii? Ja chyba zrobie
to ..juz dzisiaj:)
Obserwuj wątek
    • konrad_wp Re: W koncu internet w Multimedia! (?) 10.07.04, 00:35
      Moi rodzice korzystają z internetu przez Multimedię od dzisiaj i na razie sobie chwalą. Były małe problemy przy instalacji ale teraz już jest ok.
    • Gość: długopisem Re: W koncu internet w Multimedia! (?) IP: 81.190.172.* 10.07.04, 11:20
      Witam
      Coś późno się obudziłeś. Przeczytaj sobie wątek o stałym łączu za 35zł.
      Mi założyli w środę. Faktycznie, założenie to wielki problem, może już się dokształcili ci monterzy. Samo załorzenie to 30min, ale konfiguracja to nawet 8godzin - tak przynajmniej było u mnie. Musisz kupić sieciówkę za 28zł.
    • Gość: długopisem Re: W koncu internet w Multimedia! (?) IP: 81.190.172.* 10.07.04, 11:31
      Ale usługa dostępna na razie na Gierzyńskiego, Piaska, Lachmana - 18bloków
      Podłanczają od wtorku, pwenie już ze 20osób ma. Sama usługa jest ok. z przepustowością jest jak najbardziej w porządku. Jeżeli mieszkasz na tych ulicach to jak njabardziej wybierz tą opcję.
      Jeśli to ma konkurować z neo to za 50zł masz 130kbs bez limitu - i tak jest taniej. Ale 80 zupełnie wystarczy, chyba że dużo ściągasz.
      Pytanie do kolegi konrada_wp - kiedy was podłączyli ??
      • konrad_wp Re: W koncu internet w Multimedia! (?) 10.07.04, 12:36
        Przedwczoraj no ale jak mówiłem były małe problemy z instalacją (a raczej konfiguracją) i na dobre wszystko ruszyło wczoraj rano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka