roman_j 02.12.12, 19:47 Gratulacje! Tak trzymać. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vox Singers Re: Płocki chór triumfuje w Pradze. Złoto i srebr IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.12, 22:58 Dziękujemy. Będziemy robić wszystko, aby "tak trzymać". Vox Singers - chór POKIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller dlaczego wyrzucono moje pytanie? IP: *.class97.petrotel.pl 03.12.12, 15:57 spytałem tylko s(w)ingersów, czy to prawda, że rektor Grzywacz pozbył się ich z pwsz - komu to przeszkadza? czyżby admin trzymał komuś palec w ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwsz Re: dlaczego wyrzucono moje pytanie? IP: *.063.c88.petrotel.pl 03.12.12, 22:21 Rektor nikogo się nie pozbywał, chórzyści sami zrezygnowali ze współpracy z uczelnią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller do pwsz IP: *.class97.petrotel.pl 04.12.12, 08:18 to jest prawda, ale wg chórzystów czy pwsz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chórzysta Re: do pwsz IP: *.orlenarena.plock.eu 05.12.12, 09:56 Nikt nikogo nie wyrzucił. Proszę nie szukać sensacji, tam gdzie jej nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller Re: do pwsz IP: *.class97.petrotel.pl 09.12.12, 12:49 nikt nikogo nie wyrzucił... JESZCZE (niby) NIE, ALE CZEKAM, JAK ROZWINIE SIĘ SYTUACJA:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: do pwsz IP: *.centertel.pl 10.12.12, 19:43 Czy dziennikarz Kowalski był w Pradze? Mam wrażenie, że trochę podróżuje z chórem po świecie... Czy płaci za to gazeta czy sponsorzy chóru nawet o tym nie wiedząc. Jeżeli płacą za to sponsorzy chóru, a potem dziennikarz wraca i pisze super artykuł...to byłoby to nieetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: do pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 20:01 i to jest właśnie promocja miasta przez kulturę a nie dopłacanie milionów drobnym cwaniaczkom od umpa umpa na plaży . rozumiem że chór nie dostał miliona od miasta ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 18:53 Zastanów się Marku! Czy osoba która tak szczegółowo i drobiazgowo opisuję wydarzenia i wstawia zdjęcia była na miejscu wydarzeń czy może śledziła to wirtualnie z biurka Gazety Wyborczej??? To było głupie pytanie i chyba doskonale to wiesz... Rolą dziennikarzy czy inaczej mówiąc wysłanników jest podróżowanie. Jak można pisać o jakimś wydarzeniu nie będąc w danym miejscu i nie uczestnicząc w owym wydarzeniu? Także jesteś bardzo błyskotliwy. Jeśli chcesz wiedzieć kto płaci za dziennikarza może po prostu idź do redakcji i zwyczajnie zapytaj! Ale po co? Ty nie chcesz wiedzieć...ty wiesz najlepiej...najlepiej jest insynuować, tak jest prościej. Z drugiej strony jeśli płaci za to sponsor to od tego jest sponsor żeby płacił. Uważasz że sponsorzy są debilami i nie wiedzą za co płacą! To błąd, znów się mylisz! A na koniec...jak można pisać NIE-super artykuły o tym że ktoś odniósł sukces, zdobył medal czy coś tam? zastanów się....no ale pewnie ty byś o czyiś sukcesach napisał same "faki" bo chyba to lubisz najbardziej. Także podsumowując pisząc tę krótki post dałeś niezły popis swojej inteligencji, błyskotliwości, ogromnej wiedzy na każdy temat a także najwyższej kulturze i etyczności - a raczej o ich BRAKACH. Swoją drogą ile sukcesów odniosłeś w życiu?...yyyhhhyy ZERO??? No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z pwsz Re: do pwsz IP: 91.212.223.* 12.12.12, 13:34 Bardzo gorąco zachęcam pana/panią Miller do pozyskania informacji u źródła, czyli władz PWSZ, jeśli jest taki ciekawy tego czy chór został wyrzucony z uczelni czy nie. Chór uczelniany Vox Juventutis przecież istnieje nadal przy szkole, więc nie widzę celu tej dyskusji. Vox Singers jest zupełnie innym chórem wiec o co tyle zachodu? Zatem Pani/Panie Miller nie wiesz, to nie wypisuj głupot bo do plot jest wielu, a prawdę rzadko kto napisze. Jeśli masz rozum to nie pisz bezrozumnie, nie słuchaj głupich tekstów tylko skontaktuj się z kimś kompetentnym kto odpowie na twoje pytania i spokojnie będziesz mógł wtedy zasnąć. To że większość należących do Vox Juventutis śpiewa w Vox Singers to sprawa ich wyboru, nie tu to tam. Z reszta Ci ludzie nie mają już po 20 lat a Vox Juventutis to studencki chór, także jedno wynika z drugiego. Dla ciekawskiego Pana/Pani Miller polecam kontakt z PWSZ na placu Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanka Re: do pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 18:41 Tak czytam wasze komentarze i jest mi Was zwyczajnie żal...a właściwie Wam żal...żal Wam dupę ściska. Czy naprawdę sukces innych tak bardzo boli Polaków? Zapewne wszyscy odbębniacie swoje osiem godzin w robocie, wracacie do domu i nie macie co robić i z nudów szukacie sensacji, oczerniacie i doszukujecie się drugiego dna. Osobiście śledzę poczynania chóru Vox Juventutis i teraz również będę śledziła sukcesy nowego chóru Vox Singers! Bardzo się cieszę, że nasza młodzież czy w ogóle płocczanie mają pasję i wykorzystując swój czas wolny promują nasze miasto czy kraj. To znacznie lepsze niż kretyńskie komentarze w internecie. Jeśli kogoś nurtuje kwestia Vox Juventutis niech dzwoni do PWSZ, jesli Vox Singers do POKiSu , jeśli dziennikarza do Gazety. Na litość boską dość już tych insynuacji i pomówień. Niech każdy weźmie się za pożądną uczciwą robotę, niech żyje własnym życie i da żyć innym! Może dlatego że jestem stara i wiele przeszłam mam troche więcej rozumu niż wy: Marku, Millerze itp itd etc. GRATULACJE!!!! KULTURA KULTURA KULTURA Dziękuję Wam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller do Płocczanki i wszystkich IP: *.class97.petrotel.pl 18.12.12, 10:16 oczywiście, że gratuluje Robertowi, Mackowi i całemu chórowi... moją intencją jest ukazanie praktyk rektora pwsz niejakiego wielkiego profesora grzywacza (!) z warszawy szkoła jest nędzna - pracują tam miernoty i przydupasy rektora, prorektorów i reszta przestraszonych dupowłazów z administracji studenci - wr.... szkoła przyjmuje wszystko i wszystkich, więc nie mówmy o poziomie... jedyną pozytywną rzeczą, o której jest głośno w kraju i na całym świecie to chór, czyli robota Pana Roberta Majewskiego i fascynatów śpiewania... więc, rektor grzywacz co robi? ROZWALA CHÓR!!! (każdy, kto ma odrobinę wiedzy nt pwsz dobrze wie, o czym tu piszę) A.Miller Odpowiedz Link Zgłoś