Dodaj do ulubionych

likwidacja rock 69

IP: *.bp.com.pl 13.07.04, 15:51
Ciekawa jestem kto wymyslil ten okropny ogrodek przy sadzie, gdzie co weekend
banda brudasow wali w bebny i macha glowami. Zeby to jeszcze jakas muzyka z
tego wychodzila, ale nic kompletne dno - walenie i tyle! A
publicznosc...kilku (doslownie!) takich samych brudasow co jak konie machaja
swoimi lbami. Dla 5-ciu osob taka chala!
Kto na to pozwala???!!! Czy to jest ozdoba naszej Starowki? Wstyd i tyle!!!
Wladze...zrobcie cos z tym!
Obserwuj wątek
    • Gość: JS Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:40
      Popieram. Mury pękają na Grodzkiej. Co na to konserwator zabytków!!!
      • Gość: mieszkaniec Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:47
        najgorsze jest to ze instytucja kulturalna jaka podobno jest TNP urzadza taki
        burdel dla kasy! Siedlisko narkomanow i zlodziei. Wstyd!
        • Gość: ktos Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:27
          tego typu imprezy nie powinny odbywać się w takim miejscu.kupa flejtuchów
          traktujacych starówkę(to fajne miejsce) jak "kibel,wszędzie
          butelki,rzygowiny.tam nie sposób spokojnie przejść ani przejechać.a muzyka
          sorry do dupy.władze miasta powinny zareagować.
          • Gość: hubert70 Re: likwidacja rock 69 IP: *.chello.pl 25.08.05, 16:39
            Nadchodzą wybory i chciałbym przesłać pan(i) z tej okazji ankiete do
            uzupełninia
            i wyrażenia swojej opini lub uwagi na kilka kwesti dotyczących spraw miasta
            oraz co by
            pani zmieniła jescze w Płocku. Za co byłbym państu bardzo wdzięczny, mój adres
            to m.in hubertww@vp.pl
            ANKIETA

Szanowni Państwo,
            Poniższa ankieta ma stanowić pomoc w rozeznaniu sytuacji mieszkańców ,a szerzej
            społeczności lokalnej Państwa okolic w kontekście nadchodzących wyborów do
            Sejmu Rzeczpospolitej. Ankieta ta ma stanowić uzupełnienie do informacji jakie
            znaleźć można w regionalnej prasie. Serdecznie dziękuję za poświęcenie Państwa
            cennego czasu.
            Z wyrazami szacunku
            Hubert Wiechowski
            student Instytutu Nauk Politycznych UW

1. PŁEĆ OSOBY WYPEŁNIAJĄCEJ ANKIETĘ a) kobieta b) mężczyzna
            2. MIEJSCE ZAMIESZKANIA ____________________________
            3. CZYTANA PRASA LOKALNA ______________________________________________
            4. PROSZĘ WYMIENIĆ 5 POZYTYWÓW MIEJSCOWOŚCI, W KTÓREJ PANI/PAN ŻYJE

a) _________________________________________________________________________

b) _________________________________________________________________________

c) _________________________________________________________________________

d) _________________________________________________________________________

e) _________________________________________________________________________

5. PROSZĘ WYMIENIĆ 5 NAJWAŻNIEJSZYCH PROBLEMÓW, KTÓRE DOTYKAJĄ LOKALNĄ
            SPOŁECZNOŚĆ
            f) _________________________________________________________________________

g) _________________________________________________________________________

h) _________________________________________________________________________

i) _________________________________________________________________________

j) _________________________________________________________________________

6. CO POSŁOWIE NOWEJ KADENCJI POWINNI ZMIENIĆ W PANI/PANA ŚRODOWISKU W
            PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI?
            _______________________________________________________________________________

7. JAK OCENIA PANI/PAN POZIOM BEZPIECZEŃSTWA W MIEJSCOWOŚCI?

8. JAK OCENIA PANI/PAN JAKOŚĆ USŁUG SŁUŻBY ZDROWIA W MIEJSCOWOŚCI?

9. JAK OCENIA PANI/PAN POZIOM KULTURY I OŚWIATY W MIEJSCOWOŚCI?

10. JAKIE CECHY OSOBOWOŚCI POWINIEN POSIADAĆ POSEŁ, BY MÓC WSPÓŁPRACOWAĆ Z
            LOKALNYM ŚRODOWISKIEM?

• Gość: Majster Re: likwidacja rock 69 IP: 151.88.22.* 03.07.13, 13:53
            do dupy to wy wszyscy jesteście................................ bo nie znacie się na muzyce
        • Gość: ,,Brudas" Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:47
          Widziałem tu komentarze porównujące nas do narkomanów itp.
          Pokażcie mi chociaż jednego punka, czy nawet(prawdziwego) emo który
          ćpa! Nie znajdziecie! Pokażcie 200 ćpających dresów - O proszę! Widzę wszystkich przez okno!

Kó... ludzie ogarnijcie się! Jak grupa pedałów lezie na Feela to nikt
          nic nie mówi, jak dresi idą na H-H koncert ziomka który nie pamięta
          słów do własnej piosenki i sapie co chwila z braku kondycji do
          mikrofonu, to jest wszystko OK.
          A jak ludzie posłuchają głośniejszej muzyki i ubiorą się na czarno bo
          to dla nich fajnie wygląda... to już się h...om płockim nie podoba!
          Ku... ludzie tak mnie z równowagi wyprowadziliście że zniżyłem się do
          waszego poziomu i pewnie jesteście zadowoleni teraz, że wdałem się z
          wami w dyskusje i pokonacie mnie doświadczeniem w kretyniźmie !
          • Gość: Majster Re: likwidacja rock 69 IP: 151.88.22.* 03.07.13, 14:00
            Popieram Twoją wypowiedź..............................
      • Gość: BlackAngel Re: likwidacja rock 69 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.11, 12:24
        Każdy ma swoje upodobania.! Jak wam Rock'69 nie odpowiada, to co tydzieć chodźcie sobie do "Strefy" czy innych klubów dla Techno-zjebów! A od Rock'a Wara!!!
    • Gość: edek Re: likwidacja rock 69 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:58
      nie wiem kim wy jesteście, ale wasze wypowiedzi są pozbawione sensu i obrażają
      wielu ludzi, którzy mają z pewnością więcej kultury od was.Chodzą posłuchać
      rocka. Podejrzewam, przeczytawszy wasze wypowiedzi, że was interesuje disco -
      polo
      • Gość: plocczanka Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:44
        jasne...disco polo. Ty nie obrazaj nas! Lubie rocka, ale w profesjonalnym
        wydaniu. A to co tam jest grane...bez komentarza!
        Zreszta, sluchajcie sobie czego chcecie, ale uwazam, ze w miejscu, ktore jest
        przeciez wizytowka Plocka - Starowka - nie powinno sie organizowac takich
        imprez! Przeniescie sie nad Wisle, na piaski. Tam nikt nie bedzie musial tego
        sluchac (oprocz was), no i bedziecie mieli wiecej miejsca :)
        Mowisz o kulturze? Wlasnie widac jaka masz kulture jezeli podoba ci sie pelno
        rzygowin i porozwalanych puszek od piwa itp w takim miejscu!
        • Gość: Ewa Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 13:44
          Wielkie dzięki za super dobry pomysł likwidacji granej muzyki w Rock 69!
          Byłam w kilku państwach Europy i zwiedziłam dużo Starówek. Proszę mi wierzyć,
          nie spotkałam tam tak głośnej "muzyki", żeby czuło się jak drży ziemia!!!
          Współczuję mieszkańcom Starówki. Przecież tam w mieszkaniach to pewnie obrazy
          ze ścian spadają!!! Ale nawet ludzie spacerujący po Starówce muszą czym prędzej
          uciekać w obawie o utratę słuchu :) Spacer po Starówce powinien się kojarzyć z
          odpoczynkiem, kojeniem nerw, a przy tym jakby grała lekka muzyka i nie tak
          głośna byłoby cudownie!!! A grany obecnie rock przenieść nad Wisłę. Fani z
          kiwającymi głowami w kapturach mogliby się wyżywać do bólu!!!
          Byłoby fajnie i sprawiedliwie, gdyby na Starówce grano lekką i cichą muzyką dla
          starszych, młodzieży i dzieci, a dla wybrańców rockową muzykę nad Wisłą, gdzie
          nikomu by nie przeszkadzało za wyjątkiem ryb :) ale ryby mogą odpłynąć dalej...
        • Gość: tomek Re: likwidacja rock 69 IP: 150.254.72.* 14.03.09, 10:32
          A ja droga pani powiem jedno ( mam w dupie czy uwazasz mnie za kulturalnego czy
          nie) jak Ci się nie podoba to nie przechodź tamtedy albo sama coś zorganizuj dla
          młodych ludzi, lub jak ich opisujesz flejtuchów, brudasów itp. ( brawo dla
          Ciebie że znasz troche synonimów, te 3 lata podstawówki które tylko pewnie Ci
          się udało ukończyć nie poszły na marne..) Inną kwestią jest to że nie masz nic
          do gadania w tej sprawie bo to prywatne miejsce i skoro organizator wyraża taką
          chęć taka impreza ma miejsce, swoją drogą idąc Twoją logika to ja chce żeby
          zamknięto lokale taneczne u nas bo tam są wyćpani agresywni ludzie i o zgrozo
          oni chodzą po ulicy ;) straszne nie ?? po takiej wspaniałej starówce jak nasza
          nie powinien chodzić element aspołeczny nie ??
        • Gość: kopytko Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:51
          plocczanka jak rzygasz to i rzygowiny sa. sluchasz rocka? phii
          a nie oszukujmy sie czy to jest koncert rockowy, czy disco polo, dody czy czegos
          tam jeszcze to puszek od piwa jest pelno. z reszta nie trzeba konceru zeby
          przewracac sie o smieci w naszym miescie
      • Gość: rockmanka Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:41
        co kto lubi.. ja tam lubie rocka wiec nie obrazajcie tej muzyki!
    • Gość: ada Re: likwidacja rock 69 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:41
      zauważyłam w waszych wypowiedziach wielki brak tolerancji
      to bardzo smutne!!!
      nie wiem, jaki reprezentujecie przedzaił wiekowy, ale chyba jesteście tą starszą
      generacją
      ja przynajmniej nie zauważyłam tam żadnych rzygowin
      • Gość: młody Re: likwidacja rock 69 IP: *.bp.com.pl 19.07.04, 10:43
        ...a ja widziałem, wiele razy, to okropne!!!
        dodam, że jestem młodym człowiekiem
        • Gość: ziom Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:25
          60 letni młodzieńcu :) jak ci przeszkadza to nie chodź tam. Podejrzewam że i tak nigdy nie byłeś bo bys takich bredni nie pisał.
    • Gość: neutrino kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:46
      Mogę zrozumieć wrażliwość Twego słuchu droga płocczanko. Jednak nie jest to
      powód, żeby obrażac miłośników muzyki rockowej w Płocku. Lepiej porozmawiac o
      dostosowaniu naglosnienia, a nie o likwidacji klubu\festiwalu. Likwidacja to
      mało ambitne posunnięcie i zapewniam nie rozwiąze to problemu. Drodzy
      przeciwnicy rocka - nie podobają się wam rzygowiny i puszki po piwie. Proszę
      rozejrzyjcie się wokoło. To co was razi koło 69 znajdziecie wszędzie.Rzygi,
      siuśki i kupki jak najbardziej człowiecze są do napotkania pod wieżą szlachecką
      - zamek, przed teatrem, etc. Likwidacja w tej kwestii nic nie pomoże. Nie
      podoba się także repertuar? Hmmm, wiadomo ze Deep Purple do nas, do Płocka
      szybko nie przyjedzie ale... Nie mozna wychodzic z założenia, że podoba nam się
      tylko ta muzyka którą już znamy ;-) W poprzednim sezonie strzałem w 10 był
      Kombajn do zbierania kur po wioskach - odkrycie na skalę krajową. Wielkie brawa
      dla organizatora i wydawcy płyty z festiwalu 2003. Kto wi moz w tym roku tez
      bedzie jakies odkrycie. Największym plusem istnienia takich miejsc jak Rock 69
      jest różnorodność. Rożnorodność w skali klubu - wiele grup, żywa muzyka.
      Różnorodność w skali miasta - kolejna scena, która żyje i wnosi coś oryginalnego
      do mozaiki kulturowej (rodzi sie w bolach ale rodzi się) miasta. W ostatni
      weekend mogłem posiedziec i porozmawiac ze znajomymi w ciszy na starym rynku,
      później poskakac w rock 69, następnie w centrum nad Wisła potanczyc przy
      plastikowej muzie, a na koniec rozgrzebac kilka filozoficznych tematów na ławce
      przy Placu Narutowicza. Czyz nie jest pieknie! A teraz astigmatic :-) To dobrze,
      że w Płocku cos sie dzieje. Wystarczy wybrac cos dla siebie, nie koniecznie
      trzeba likwidowac...
      Pozdrawiam
      • Gość: plocczanka Re: kulturowa mozaika IP: *.bp.com.pl 06.08.04, 13:48
        Nie chce obrazac normalnych milosnikow rocka, ale wiekszosc z ludzi tam
        przebywajacych nie mozna nazwac normalnymi. Ich zachowanie swiadczy o tym
        doskonale. Chodzenie z butelka piwa czy "wina", sikanie i wymiotowanie pod
        drzewami, no i oczywiscie bezcelowe rzucanie niecenzuralnych slow nie
        potwierdza, ze to jest normalne. Chyba nie chcesz powiedziec, ze wszyscy
        milosnicy rocka sa wlasnie tacy? Dlatego nie wiem czy zmiana naglosnienia cos
        tu pomoze. Taki klub powinien byc usytuowany raczej w odosobnionym miejscu.
        Moze nad Wisla? Przeciez nie chodzi mi o likwidacje takiego typu lokalu, ale o
        likwidacje w tym wlasnie miejscu, gdzie jest! Starowka nie jest miejscem dla
        takich imprez!
        Mowisz, ze rzygi i siuski sa wszedzie to czemu nie moze byc tam, tak? Ok, super
        masz podejscie. Skoro wszedzie tak jest to zarzygajmy i zasikajmy cale miasto,
        bo przeciez wszedzie tak jest! Jakby kazdy tak myslal, nie wyobrazam sobie w
        jakim smrodzie bysmy zyli. Trzeba zaczac od siebie i szanowac pewne miejsca, a
        Ci ludzie po prostu nie maja szacunku!!!
        No i co do rodzaju muzyki...nie mowie, ze mi sie nie podoba rock, owszem, ale
        zeby to cos, co jest tam grane przynajmniej mialo jakis sens, jakis ton, a to
        po prostu jest walenie w bebny z calej sily i tyle! To wszystko nie jest
        oryginalne, ale banalne!
        Mowisz, ze w jakis weekend mogles siedziec w ciszy na Starym Rynku? A miejsce,
        gdzie jest Rock 69 to niby co jest? Podolszyce? To wciaz Stare Miasto!
        ...dobrze, ze w Plocku cos sie dzieje, ale nie kosztem wlasnie tego miasta!
        Jest mi wstyd za nie, kiedy mnostwo ludzi z wycieczek, nawet tych zagranicznych
        czy nawet nas plocczan, patrzy co sie wyprawia na Starowce Plocka. Wstyd!!!
        Pozdrawiam.
        • Gość: neutrino Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:17
          Droga płocczanko dziękuję za odzew. Czuję się zobowiązany do kontynuacji wątku.
          Uważam, że Twoje podejście do problemu jest ciągle zbyt radykalne. Przeczytaj
          jeszcze raz co jest napisane w Twoim poście:
          1."Nie chce obrazac normalnych milosnikow rocka, ale wiekszosc z ludzi tam
          przebywajacych nie mozna nazwac normalnymi." - Wg mnie zastosowane tu
          uogólnianie nie jest dobrym sposobem na rozwiązywanie problemów.
          2. "Taki klub powinien byc usytuowany raczej w odosobnionym miejscu." - To
          zdanie budzi we mnie jak najgorsze skojarzenia. Tak, odosobnienie i izolacja, a
          później...
          3. "Mowisz, ze rzygi i siuski sa wszedzie [...], tak?[...] masz podejscie. Skoro
          wszedzie tak jest to zarzygajmy i zasikajmy cale miasto" - tu zdecydowanie
          nadinterpretujesz moją wypowiedź. Moją intencją było zwrócenie uwagi
          forumowiczów na fakt, że likwidacja klubu nic w kwesti ludzkich ekskrementów, w
          miejscach publicznych naszego miasta, nie zmieni. Należy raczej postawić na
          wychowanie od przedszkolaka i tak jak piszesz "Trzeba zaczac od siebie".
          Dodatkowo organizator imprezy powinien wywiązywać się z obowiązku utrzymywania
          czystości na terenie mu podległym, a słuzby miejskie na terenie 'miejskim'.
          4. "No i co do rodzaju muzyki [...] to po prostu jest walenie w bebny z calej
          sily i tyle! To wszystko nie jest oryginalne, ale banalne!" - w takim razie jak
          wytłumaczysz, że płyta promocyjna "festiwal 4.07-30.08 Płock 2003 rockowe
          ogródki" rozeszła się momentalnie, powiem więcej - stała się obiektem poszukiwań
          wielu znawców gatunku.
          5. "w weekend mogles siedziec w ciszy na Starym Rynku? A miejsce,
          gdzie jest Rock 69 to niby co jest? Podolszyce? To wciaz Stare Miasto!" - bardzo
          ciekawa argumentacja ;-)Odpowiem krótko: Tak, Stary Rynek = Stare Miasto ale
          Stare Miasto =/= Stary Rynek :-)

Dobrze, koniec wylicznki... Teraz podsumowanie. Droga Płocczanko (czy mogę pisać
          wielką literą?) podzielam Twą troskę o wizerunek naszego miasta. Chciałbym
          podobnie jak Ty by wypadało ono w oczach wycieczek jak najlepiej. Powiem więcej:
          chciałbym żeby Płock piękniał nam wszystkim z dnia na dzień. Zeby tak było,
          musimy wszyscy, tak jak piszesz, zacząć od siebie. Powiem Ci w zaufaniu, ze nie
          jest wcale źle w temacie odbioru Płocka przez przyjezdnych (wbrew temu co głoszą
          liczni malkontenci). Moja Przyjaciółka z Francji gościła w Płocku kilka dni i
          nocy. Uwierz mi - była zauroczona (Myślę, że zdanie kogoś kto na codzień
          mieszka w Paryżu ma w tej kwesti znaczenie). Wrócę jeszcze do Rockowych
          Ogródków. Ta impreza (chyba juz siódma) też ma wkład w rozsławianie naszego
          miasta. I to nie mały. Wystarczy sprawdzić w necie, w ilu miejscach przy okazji
          rockowych ogrodków można odnaleźć słowo Płock.
          Pozdrawiam
          • Gość: plocczanka Re: kulturowa mozaika IP: *.bp.com.pl 25.08.04, 10:55
            Interpretacja:
            1. W „odosobnionym miejscu” dla mnie znaczylo z dala od centrum, tam, gdzie nie
            przeszkadzałoby innym, a nie izolacja.
            2. „Mowisz, ze rzygi i siuski sa wszedzie [...], tak? [...] masz podejscie.
            Skoro
            wszedzie tak jest to zarzygajmy i zasikajmy cale miasto" - tu zdecydowanie
            nadinterpretujesz moją wypowiedź. Moją intencją było zwrócenie uwagi
            forumowiczów na fakt, że likwidacja klubu nic w kwesti ludzkich ekskrementów, w
            miejscach publicznych naszego miasta, nie zmieni[...]
            Odp.: nie trzeba zwracac uwagi forumowiczow, ze likwidacja Rock 69 nic nie
            zmieni w tej sprawie. Oni to dokladnie wiedza. Ludzie zawsze będą się tak
            zachowywali i watpie, ze kiedys się to zmieni. Chodzilo mi o to, ze w takim
            miejscu, jakim jest Starowka to troche przesada, żeby na takie rzeczy pozwalac.
            Zostawmy w spokoju chociaż jedno miejsce w miescie – oby było w miare czyste i
            porządne.
            3. [...] To wszystko nie jest oryginalne, ale banalne!" - w takim razie jak
            wytłumaczysz, że płyta promocyjna "festiwal 4.07-30.08 Płock 2003 rockowe
            ogródki" rozeszła się momentalnie, powiem więcej - stała się obiektem poszukiwań
            wielu znawców gatunku.
            Odp.:...wielu znawcow gatunku, dobrze to ująłeś. Ale nie wszyscy sa takimi
            znawcami i fakt, ze WY lubicie taka muzyke, nie znaczy, ze musi ja lubic caly
            Płock. Sa tez inni ludzie, wiesz? Dla innych, raczej większości płocczan, to co
            jest tam grane jest po prostu nie do zniesienia!!! Dla innych owa „muzyka” gra
            jedynie na nerwach!
            4. „chciałbym żeby Płock piękniał nam wszystkim z dnia na dzień. Zeby tak było,
            musimy wszyscy, tak jak piszesz, zacząć od siebie. Powiem Ci w zaufaniu, ze nie
            jest wcale źle w temacie odbioru Płocka przez przyjezdnych (wbrew temu co głoszą
            liczni malkontenci). Moja Przyjaciółka z Francji gościła w Płocku kilka dni i
            nocy. Uwierz mi - była zauroczona (Myślę, że zdanie kogoś kto na codzień
            mieszka w Paryżu ma w tej kwesti znaczenie). Wrócę jeszcze do Rockowych
            Ogródków. Ta impreza (chyba juz siódma) też ma wkład w rozsławianie naszego
            miasta. I to nie mały. Wystarczy sprawdzić w necie, w ilu miejscach przy okazji
            rockowych ogrodków można odnaleźć słowo Płock.”
            Odp.: Ja również bardzo bym chciala, by Płock piękniał. Wcale nie watpie, ze
            przyjezdnym podoba się Płock jako miasto, Twojej znajomej na pewno bardzo. Nie
            watpie również, ze nie przeszkadza jej taki widok i taka muzyka jaka jest grana
            w Rock 69 skoro to Twoja kolezanka i podjrzewam o podobnych upodobaniach. Ale
            uwierz mi, ja mam duzo doczynienia z ludzmi przyjeżdżającymi do naszego miasta
            (no może nie sa to grupy rockowcow) i wiem, ze owy klub nie jest dobrze
            postrzegany, wrecz przeciwnie – jest to czarna owca naszego miasta i jest mi po
            prostu wstyd!!! Bo to nie miejsce dla takiego klubu!
            Ciagle mowisz tez, ze ogrodki sa slawne, ze tam gdzie rock, tam i Płock, ale
            jeszcze raz, przeciez swiat to nie tylko rock i nie wszyscy go słuchają. Poza
            tym rzadko można tam posłuchać czegos dobrego, baaardzo rzadko!!!

Jeszcze raz: przenieść klub w inne, bardziej zaciszne miejsce np. nad Wisle!
            • Gość: Miki Re: kulturowa mozaika IP: *.ump.pl 26.08.04, 11:07
              Ja jestem również za tym, żeby usunąć ze Starego Rynku koncerty muzyki
              poważnej. Chciałem ostatnio wypić sobie spokojnie piwko ma starówce a tu mi
              rzępolili i rzępolili aż rzygać się chciało. Musiałem sie przenieść gdzieś
              indziej bo nie dało rady wytrzymać...
              A tak na poważnie to Festiwal "Rockowe Ogródki" jest baardzo ważną imprezą i
              wydarzeniem w życiu Płocka. Daje też jedyną możliwość prezentacji dla
              amatorskich zespołów, przy których muzyce ludzie dobrze sie bawią. Jeszcze
              dodam, że ludzie którzy bawią się na tych koncertach to w większości ludzie
              zupełnie normalni, wykształceni i umyci :) więc proszę nie uogólniać. Trochę
              tolerancji też dla osób bardziej związanych z tą subkulturą, okazujacych to
              swoim strojem, wyglądem. Jestem na większości koncertów w rocku i nie widzę nic
              złego w ich zachowaniu. Oczywiście zawsze, w każdej grupie zdażają sie czarne
              owce. Miejsce tez jest odpowiednie, nie jest to rynek starego miasta. Jeżeli
              ktoś chce posiedzieć w spokoju to idzie na Stary Rynek. Trochę tolerancji...
            • Gość: neutrino Re: kulturowa mozaika IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.08.04, 13:43
              Z Twojej argumentacji wynika, że: jesli muzyka nie podoba się wszystkim, trzeba
              ją uciszyć, nie będzie słuchał jej nikt! Obawiam się, że w gdyby przyjąć taką
              zasadę za obowiązującą nie mielibyśmy mozliwości posłuchania czegokolwiek
              (zawsze znajdzie się ktoś komu akurat coś się nie podoba w danym gatunku muzyki).

PS Rock 69 to jedno z nielicznych miejsc w Płocku gdzie mozna regularnie
              posłuchac zywej muzyki (nie odtwarzanej z płyt). Chociazby za to należą się
              wyrazy uznania.
              • Gość: m. Re: kulturowa mozaika IP: *.class145.petrotel.pl 05.09.04, 18:27
                Rock 69 to dobra impreza, ale racje ma płocczanka ze miejsce na to jest
                nieszcególnie dobre. Impreze powinno sie przeniesc tam gdzie uczestniczyc beda
                w niej naprawde zainteresowani, moze wtedy mniej bedzie opisywanych wyżej
                widoków. Koncerty rockowe trwaja do poznych godzin nocnych i koncza sie czesto
                dobrze po polnocy. ( dla piszacego z urzedu miasta płocka , mniemam ze
                urzednika, a skoro tak to wie na pewno ,że - koncerty na starym rynku MUSZA
                konczyc sie do godz. 22 ej. Okazuje sie za kilkadziesiat metrów dalej , to
                prawo juz nie obowiązuje, co nie znaczy że problemu nie ma.)
                Organizatorzy powinni jednak myslec o tym że poza nimi sa jeszcze inni ludzie,
                którzy niekoniecznie gustuja w takich dzwiekach i widokach. Naprawde, impreza
                jest potrzebna , ale nie w tym miejscu.

ps. o ile widomo impreza odbywa sie przy wsparciu grantu UNDP czyli czesciowo
                tez za pieniadze podatników, płocczan. Moze warto byłoby posłuchac tego co
                mówią mniej akceptujacy, a nie tylko fani, niektóre media i przyjaciele imprezy
                pozdrawiam.
                m.
                • Gość: SMRO Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:03
                  Nieprawdą jest, że koncerty kończyły się po godzinie 22. Wszystkie koncerty
                  kończyły się przed 22, a nawet dużo wcześniej. Na ostatni koncert 27 sierpnia,
                  organizatorzy mieli zezwolenie Prezydenta Miasta Płocka, na przedłużenie go do
                  godz. 23. Organizatorzy są w stałym kontakcie z dzielnicowym Starego Miasta. MK
                  • Gość: plocczanka Re: kulturowa mozaika IP: *.bp.com.pl 06.09.04, 16:38
                    a ja powiem, ze nieprawda jest, ze koncerty koncza sie przed 22...bzdura!!! a
                    owego 27 jak pisze SMRO rzeczywiscie prezydent mogl dac zgode na oficjalna 23,
                    bo tak napawde nie wie co sie tam dzieje lub bylo po prostu cos za cos ;) jak
                    zawsze z naszymi wladzami.
                    • Gość: SMRO Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:44
                      Pani (Pana) zacietrzewienie i brak argumentów tylko zniechęca do dialogu.
                    • Gość: SMRO Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:47
                      Przy okazji, proszę podać datę, nazwę zespołu i godzinę zakończenia koncertu?
                      Wtedy będę mógł się do tego odnieść, a także służby miejskie.
                      • Gość: plocczanka Re: kulturowa mozaika IP: *.bp.com.pl 08.09.04, 12:14
                        wypowiedzi SMRO pozostawie bez komentarza...
                        poza tym, wcale nie probuje zachecic do dialogu :)
                        pozdrawiam
                        • Gość: ja i moja siostra Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:00
                          do plocczanka:wiesz co... wez juz przestan,bo sie kompromitujesz...tyle
                          sensownych argumentow Ci ludzie wytoczyli,a ty ciagle swoje...jak ci
                          przeszkadza,to sie przenies gdzie indziej.proste...i nie psuj ludziom
                          nerwow.dobranoc.a najlepiej i tak napisala kelo na koncu.my sie na te wiejskie
                          przytupy nie wwalamy(a stamtad tez slychac) i do nikogo nie mamy
                          pretensji.dziekujemy.
                    • Gość: JaQb Re: kulturowa mozaika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:55
                      >> a ja powiem, ze nieprawda jest, ze koncerty koncza sie przed 22...bzdura!!!
                      a
                      > owego 27 jak pisze SMRO rzeczywiscie prezydent mogl dac zgode na oficjalna
                      23,
                      > bo tak napawde nie wie co sie tam dzieje lub bylo po prostu cos za cos ;) jak
                      > zawsze z naszymi wladzami.

Jestem w rock 69 co tydzień. Chcesz popolemizować na temat godzin zakończenia
                      koncertów ?
                      • Gość: PAN Re: kulturowa mozaika IP: *.bp.com.pl 09.09.04, 14:20
                        Cieszę się, że w końcu ktoś poruszył tę kwestię.
                        Ja słyszę co się tam dzieje, bo mieszkam niedaleko.
                        Ktoś zapytał czy polemizować na ten temat. Ja mogę, chcecie?
                        Mimo, że koncerty się skończą późnym wieczorem to wrzaski młodzieży mogę
                        zaliczyć do koncertów, ale w niezbyt dobrym smaku.
                        • Gość: JaQb Re: kulturowa mozaika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:00
                          Bardzo chętnie popolemizuję ;) Tylko proszę o przedstawienie swojego
                          stanowiska ;)
                        • Gość: ja i moja siostra Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:04
                          i co? ta cala mlodziez to pewnie tylko z rocka wychodzi??? nie nasza wina ze pan
                          mieszka, tam gdzie mieszka.i niczyja.litosci...
              • Gość: Piotr Fati - 28lat Re: kulturowa mozaika IP: *.mysmart.ie 27.04.07, 20:39
                MAM 28 lat. KOCHAM MUZYKĘ ROCKOWĄ.
                Krytycy tej knajpy-Zapomnijcie choć przez chwilę o sobie i spróbujcie choć na
                moment króciutki stać się niezawistni. Postarajcie się zrozumieć (proszę)
                człowieka reagującego na muzykę żywą w sposób jemu dozwolony. Bo kto ma prawo
                zabraniać poruszać się drugiej jednostce w sposób "jakikolwiek".To żałosne, ze
                macie tyle zawiści - boli mnie, bo grałem muzykę w tym pubie i wierzcie mi -
                zjawisko to wspaniałe.Nie wszyscy wszak byli trzeźwi i może nawet ktoś coś
                obrzygał - jednak to wasze słowa - pseudo krytyczne - brzmią świnie jakbyście
                gównem pluli... Szlak z wami zatracone nietolerancyjne i plastikowe łosie.
                Niech Ci będzie wstyd - ty który zapoczątkowałeś tę mozaikę krytyki bez sensu,
                kiedy będziesz się kochał ze swą lubą - zapewne pomyśli, że ciotą byłeś przed
                laty... młodociany starcze z disco polo w majtkach...Wyjedź z tego miasta
                zawiesino beztalencia i zacofany ciągniku kiczowatego jażma kultury masowej...
                • Gość: ja i moja siostra Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:06
                  dobre,dobre,najlepsze...:)
        • Gość: Behemoth Re: kulturowa mozaika IP: *.c149.petrotel.pl 29.10.04, 12:00
          do plocczanki: jesteś ZEREM - tak jak poseł ZIOBRO. Mamy zatem w naszym kraju
          już conajmniej dwa zera!!!
          Poza tym chyba lubisz analny sex.... i dupa zamieniła ci się miejscami z
          głową!!!
          • Gość: plocczanka DO Behemoth IP: *.bp.com.pl 29.10.04, 16:42
            dawno tu nie zagladalam, a tu prosze! nasmialam sie po pachy!!!
            juz czegos lepszego wymyslec nie mogles!!! sam z siebie zrobiles
            ZERO...niestety! a myslales, ze zablysniesz, co?...hehe!!!
            no coz...twoja osoba swiadczy o tym jaki naprawde jest lokal Rock 69, bo
            klienci-bywalcy tworza klimat, a mniemam, ze takowym jestes.

• Gość: Behemoth plocczanka ze wsi pewnie!! IP: *.c149.petrotel.pl 08.11.04, 11:46
              Jesteś wiochmenką!! w 100% jesteś taka miastowa, ze jeszcze 10 lat temu krowy
              pasałaś!!
              Mylisz się głupia cipo!! Nie chodzę do rock 69 bo muzyka pokoroju Slipknot i im
              pochodne mnie nie bawi!! Ale nienawidzę dennych i głupich - mało tolerancyjnych
              ludzi!! Takich jak ty - owrzodzona cipo!!
              Zdychaj - nie zabieraj powietrza - albo idź do koscioła, a potem grzesz!!!
              • Gość: do Behemoth'a Re: plocczanka ze wsi pewnie!! IP: *.bp.com.pl 10.11.04, 10:04
                Hmmm...ciekawe okreslenia. Wies, owszem lubie. Krow nie pasalam. A twoje slowa
                mnie nie wzruszyly, bo kimze ty jestes, zeby sie toba przejmowac. Wydajesz
                sie "kims" bardzo pustym i samotnym...
                to az smieszne sie wydaje :)
        • Gość: Henio Re: kulturowa mozaika IP: 80.48.4.* 10.02.08, 17:02
          Płoczanka a co byś chciała może ROCK 69 wprowadzić do Parku Płn. na Podole -
          WYKLUCZONE. Podolszyce to piękna i spokojna dzielnica: Park Płn. górka
          saneczkowa, basen, Auchan, Galerie w budowie, lodowisko, pasaż w budowie łączący
          osiedla itd.
        • Gość: kopyko Re: kulturowa mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:40
          nie ja już nie wyrabiam!!!!
          kobieto nawet się nie udzielaj, bo tylko ludziom ciśnienie podnosisz!
          jak ci rzygi i siuśki tak przeszkadzają to się przeprowadź. szerokiej drogi!
          • Gość: do kopyko Re: kulturowa mozaika IP: *.252.c72.petrotel.pl 19.02.10, 22:46
            a tobie "rzygi i siuśki" nie przeszkadzają?.Przeprowadz się z Płocka i
            "szerokiej drogi" czyściochu.
    • Gość: pewny Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:14
      My se pogadamy a ten burdel w srodku miasta i tak bedzie. Kto ma znajomosci,
      tego nielatwo wykurzyc,chocby przeszkadzal wszystkim. wladze miasta przeciez na
      Starowce nie mieszkaja
    • Gość: Behemoth Re: likwidacja rock 69 IP: *.c149.petrotel.pl 29.10.04, 11:57
    • zgorzi Re: likwidacja rock 69- POPIERAM!!!!! 09.11.04, 09:12
      w pelni popieram!!!
      nie cirpie tej speluny, przychodza tam straszni ludzie i w ogole gorzej sie
      robi patrzac na to miejsce i towarzystwo, ktore po winku wypitym pod katedra
      idzie spedzic wieczor w smierdzacej knajpie przy wstretnej muzyce.
      nikt i nic mnie nie zmusi by tam bywac
      niektorzy z obecnych na forum mogliby zwracac wieksza uwage na kulture swojego
      jezyka
      • Gość: neutrino.xyz ulepszajmy, nie opluwajmy (to każdy potrafi) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:16
        Katedrę też zamknąć? - obawiam się, że takie rozumowanie może szybko sprawić, że
        w okolicy pozostanie niewiele otwartych pomieszczeń ;-)
        Zamiast zamykac rozmawiajmy, tworzmy, ulepszajmy w końcu nie od razu Kraków
        zbudowano. A swoją drogą Rock 69 ma na pewno większy potencjał kulturotworczy
        niz garść nijakich klubów efemeryd z Grodzkiej razem wziętych.
      • Gość: Werdan Re: likwidacja rock 69- POPIERAM!!!!! IP: *.eu.org 26.11.04, 11:58
        Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i dziwi mnie, ze czepiacie sie tego pubu.
        Zarzygani, obszczani, narkomani? hihi juz nic lepszego wymyslec nie mogliscie.
        Wystarczy powiedziec, ze nie podoba wam sie taka muzyka, a nie wymyslac takie bzdury. Muzyka ma wiele odmian, a w tym pubie grana jest akurat muzyka rockowa. Festwial "Rockowe ogrodki" jest impreza znana w calym kraju, wiele amatorskich zespolow pragnie dostac sie na ten festiwal. Udaje sie to tylko nie licznym.
        Rock69 jest jedynym pubem, gdzie w okresie wakacji w kazdy weekend mozna uslyszec muzyke grana na zywo. I chwala im za to ...
        Nikt nie zmusza was do zagladania do tego pubu. Na naszej starowce znajdziecie wiele innyc miejsc, gdzie mozecie spedzic wieczor.
        Cieszy mnie, ze w tych okolicach jest taka roznorodnosc pod wzgledem muzyki. Mozna posluchac muzyki rockowej w Rock69, reggae w Lisiej Jamie, muzyki elektronicznej w Fandango czy muzyki dyskotekowej w Gralu.
        Ludzie staraja sie cos robic, zeby bylo lepiej w naszym miescie, ale niestety sa tacy, ktorym ciagle cos nie pasuje. Jestescie zalosni.

Pewnie Astigmatic tez wam sie nie podoba.
      • Gość: ... Re: likwidacja rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:09
        i kto to mowi czlowieku ... sam prezentujesz tutaj szczyty nietolerancji i
        chamstwa a innym zwracasz uwage....
        wogole to co to jest za temat ... moze zaproponujemy likwidacje macdonalda bo
        tam sie dzieci glosno zachowuja albo rynku na krolewieckiec bo za duzy tlok na
        chodniku jest...
        zenada....

znajdzcie sobie lepiej jakies zajecie albo prace i je wykonujcie a nie
        kultywujecie najlepsza rozrywke polakow-"narzekanie"
    • Gość: killer Re: likwidacja rock 69 IP: *.c151.petrotel.pl 01.12.04, 15:48
      Ty musisz byc brudasem skoro tak piszesz,chyba nigdy tam nie bylas.Brudasy
      chodza do innych knajpek do tych co ty pewnie chodzisz jak uzbierasz 5 zl na
      piwo.
      • Gość: killer Re: likwidacja rock 69 IP: *.c151.petrotel.pl 01.12.04, 16:02
        re odpowiedz do:zgrozi:Jestes zalosny piszac takie rzeczy.Napewno jeszcze w
        zadnym klubie w Plocku nie znalazles dla siebie miejsca.Domyslam sie
        dlaczego,jestes poprostu smierdzacym gejem.Lepiej siedz w domu i
        sluchaj:Mandaryny:
        • Gość: killer Re: likwidacja rock 69 IP: *.c151.petrotel.pl 01.12.04, 16:20
          Do ploczczanki.Mam wrazenie ze prowadzisz jakis pub w poblizu Rock 69,dlatego
          tak piszesz bezsensownie.Nie bywam tam zbyt czesto z braku czasu ale to wy
          wlasnie siedzac w ogrodkach przy Starym rynku odlewacie sie wszedzie gdzie
          popadnie z braku wystarczajacej ilosci kibelkow,zwalajac na gosci
          Rock69.Kobieto,spojrz prawdzie w oczy,przebudz sie.To jest zalosne jak bardzo
          mozna oczernic w sumie fajny lokal w ktorym cos w koncu sie dzieje.Odnosze
          wrazenie ze nigdy tam nie bylas,zajrzyj a napewno zmienisz zdanie.
          • Gość: plocczanka Re: likwidacja rock 69 IP: *.bp.com.pl 06.09.05, 11:41
            tak sie sklada ze slysze co sie tam gra i co sie dzieje wokol dosc czesto i
            NIGDY, PRZENIGDY nie zmienie zdania!
    • Gość: stefan ze wsi Re: likwidacja rock 69 IP: *.c151.petrotel.pl 01.12.04, 17:50
      wiesz plodczanko, jestem tu pierwszy raz , ale bede wpadał częściej ,żeby
      zobaczyc jak postępuje u Ciebie skretynienie!!Zaprosze kolegę psychiatre,
      bedzie miał temat do habilitacji.żeby nie ten pub, to prawdziwa , fajna
      wrażliwa młodzież siedziała by na murkach, lub obijała staruszki, wracające z
      kościoła, jak czyni młodzież,z której po latach wyrastają takie płodczanki jak
      TY!!!!Bez poważania Stefan Ze Wsi.Ps. koń ,mimo,że trzepie łbem i tak jest
      mądrzejszy od niektórych walecznych kobiet!opowiem ,mu o Pani!!!Mam nadzieje,że
      nic mu nie będzie!!
    • Gość: ... Re: likwidacja rock 69 IP: 145.116.1.* 19.03.05, 00:06
      wladze, zrobcie cos z tym?! droga pani, nie zyjemy juz w komunizmie haha!
      demokracja - prosze sprawdzic w slowniku - i mimo, iz w wielu aspektach
      niesetety to sie jeszcze nie sprawdza (w Plocku szczegolnie, tudziez w Polsce),
      ale prosze bez takich pomyslow! nie podoba mi sie ta muzyka, ani ci ludzie, ale
      po prostu tam nie chodze. co innego, gdybym tam mieszkal. pozdrawiam
      • Gość: ja Re: likwidacja rock 69 IP: *.bp.com.pl 26.04.05, 15:02
        dobrze mowisz...a co z tymi, ktorzy tam mieszkaja? nikt o nich nie pomysli?
        wiec nie pieprz mi tu o demokracji i komunizmie!!!
        • Gość: kopytko Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:21
          zero tolerancji!!! cholera oceniacie nas po wyglądzie i po muzyce jakiej słuchamy, a nie znacie nas, nie wiecie jacy jesteśmy na prawdę.
          żal mi ludzi, którzy są tak opóźnieni społecznie. ludzie. mamy XXIw. jest wolność słowa, ale nie obrażania innych upodobań i sposobu bycia!

• Gość: ANITA ZAMKNĄĆ TEN SYF I POZABIJAĆ WSZYSTKICH BRUDASÓW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:07
      ZAMKNĄĆ TEN SYF I POZABIJAĆ WSZYSTKICH BRUDASÓW!!! SAME GÓWNO SIE TAM ZŁAZI,
      NIE DOŚĆ ZE ZYGAC SIE CHCE JAK PATRZE NA TYCH FLEJTUCHOW TO JESZCZE MUSZE
      SŁUCHAC TEJ BEZNADZIEJNEJ - GOWNA WARTEJ MUZYKI (JAK TO MOZNA W OGOLE MUZYKA
      NAZWAC) OBSRANE SMIERDZIELE, AZ MNIE SKRECA JAK POMYSLE O TYCH OBRZYDLIWYCH
      CZARNUCHACH Z DLUGIMI PASKUDNYMI WŁOSAMI!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ANITA JESZCZE RAZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:46
        SORRY ALE MNIE PONIOSŁO, BYLAM OSTRO WKORZONA, Z ZABICIEM PRZESADZIŁAM ALE
        NAPRAWDE UWAZAM ZE TO JEST MIEJSCE Z KTOREGO NIC DOBREGO SIE NIE WYNOSI,
        MIALAM KOLEGE KTORY CHODZIL DO ROCKA I ZACZAL BRAC NARKOTYKI I NOTORYCZNIE
        PIC ALKOHOL, DLATEGO MIEDZY INNYMI PRAGNĘLABYM ZEBY TEN BAR ZNIKNĄŁ
        • Gość: PŁOCKIER Re: JESZCZE RAZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 16:53
          PEWNIE PRZEZ TEN PUB ZACZĄŁ PIĆ I ĆPAĆ...NAPEWNO!!!!
        • Gość: hubert70 Re: JESZCZE RAZ IP: *.chello.pl 25.08.05, 16:41
          uzupełninia
          oraz co by
          to m.in hubertww@vp.pl
          ANKIETA

Szanowni Państwo,
          cennego czasu.
          Z wyrazami szacunku
          Hubert Wiechowski

SPOŁECZNOŚĆ

PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI?

LOKALNYM ŚRODOWISKIEM?
        • Gość: x Re: JESZCZE RAZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:52
          jesli Cię tak to razi, to po co tam chodzisz?
        • Gość: normalny Re: JESZCZE RAZ IP: *.c155.petrotel.pl 09.11.05, 11:57
          o czym ty piszesz,w tym barze nigdy nie bylo i nie bedzie zadnych ludzi ktorzy
          biora narkotyki.Sprawiasz wrazenie ze nigdy tam nie bylas a szkoda ,zobaczyla
          bys normalnych ludzi ktorzy bez tego syfu dobrze sie bawia.Napewno jestes
          lansujaca sie lolitka z obsranymi gaciami ktora lubi sie bawic gdzies gdzie
          tancza techno ,wsrod nacpanej mlodziezy jakimis pilsami.Otworz oczy i spojrz na
          to bez pigol.Ps.bez miedzi w domu sie siedzi,ogladaj seriale i nie pisz bzdur
          bo sie osmieszasz.
      • Gość: hubert70 Re: ZAMKNĄĆ TEN SYF I POZABIJAĆ WSZYSTKICH BRUDAS IP: *.chello.pl 25.08.05, 16:40
        uzupełninia
        oraz co by
        to m.in hubertww@vp.pl
        ANKIETA

Szanowni Państwo,
        cennego czasu.
        Z wyrazami szacunku
        Hubert Wiechowski

SPOŁECZNOŚĆ

PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI?

LOKALNYM ŚRODOWISKIEM?
    • Gość: PŁOCKIER Re: likwidacja rock 69 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 13:03
      OD RAZU WIDAĆ,Z JAKIEGO ŚROD. SIĘ WYWODZISZ...WNOSZĘ,ŻE BLIŻSZE SĄ CI REMIZY
      OSP Z KOZICH WÓLEK...DLA TĘPOGŁOWYCH PANIENEK I KOLESI Z KAJADANAMI NA
      KARKU,JEST GRAAL,MALIBU,ITP.TO POWINNI WŁAŚNIE ZLIKWIDOWAĆ,TO MOŻE BYŁBY
      WIĘKSZY SPOKÓJ NA MIEŚCIE.A W ROCKU PRZYNAJMNIEJ TE "BRUDASY" BAWIĄ SIĘ DOBRZE
      I SPOKOJNIE.NIE ŁĄCZĘ POZDROWIEŃ.
      • Gość: hubert70 Re: likwidacja rock 69 IP: *.chello.pl 25.08.05, 16:42
        uzupełninia
        oraz co by
        to m.in hubertww@vp.pl
        ANKIETA

Szanowni Państwo,
        cennego czasu.
        Z wyrazami szacunku
        Hubert Wiechowski

SPOŁECZNOŚĆ

PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI?

LOKALNYM ŚRODOWISKIEM?
    • Gość: hubert Re: likwidacja rock 69 IP: *.chello.pl 25.08.05, 16:32
      Nadchodzą wybory i chciałbym przesłać pani z tej okazji ankiete do uzupełninia
      i wyrażenia swojej opini na kilka kwesti dotyczących spraw miasta oraz co by
      pani zmieniła jescze w Płocku, mój adre to m.in hubertww@vp.pl
      ANKIETA

Szanowni Państwo,
      cennego czasu.
      Z wyrazami szacunku
      Hubert Wiechowski

SPOŁECZNOŚĆ

PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI?

LOKALNYM ŚRODOWISKIEM?
    • Gość: Ale jaja :) Re: likwidacja rock 69??? IP: 80.51.246.* 11.09.05, 23:02
      Ciekawa jestem kto wymyslil ten okropny ogrodek przy sadzie, gdzie co weekend
      > banda brudasow wali w bebny i macha glowami. Nie uważam się za brudasa i moich
      znajomych też nie. Studiuję sobie po za Płockiem, a w wakacje bardzo miło
      spędzam czas na koncertach w Rock69. Brudasem nie jestem i czuję sie obrażona
      przez nietolerancyjną osobę , która to napisała.
      Domyślam się, że niektóre osoby wolałyby parę dyskotek, klubów techno i innych
      tego typu lokali. Proszę bardzo, nie mam nic przeciwko.
      Jednak nie znosze osób (plocczanka), które wyzywają od brudasów ludzi, których
      nie zna. Więc osmielę się skierować słowa do tej pani (domyślam się, że to
      dyskomułka) jeżeli ,,ozdoba naszej starówki Ci się nie podoba'' to zmień miasto
      albo siedź w domu. Panie K. oby więcej takich letnich imprezek rokowe ogródki są
      superanckie i ,,brudasy'' też się fajnie bawią.
    • Gość: tolerancyjny :) Re: likwidacja rock 69 IP: *.pzuzycie.pl 21.09.05, 16:14
      Tak jest!
      wszystkich brudasów, flejtuchów, cyklistów i innych degeneratów, którzy nie
      zmieniają codziennie majtek należy odizolować od normalnych, jakże schludnych
      Płocczan (proponuję internować ich gdzieś w byłym PGR- ze, gdzie będą taplać
      się w chlewikach w takt tej ichniej ohydnej muzyki). Tak ma być!!! Wierzę, że
      jak Pan Kaczor zostanie naszym jedynie mądrym prezydenetm zrobi z nimi porządek
      i w końcu, w Czwartej RP zapanuje ład normalnych ludzi!!!
      Na początek proponuję zacząć nosić maski gazowe wproteście przed brudem.
      P.S. Myślę, że ten okropny ogórdek wymyślił Lucyfer.A pozwalają na to masoni,
      którzy, jak powszechnie wiadomo rządzą światem.
      pozdrawiam całą rodzinę radia maryja.Całuski dla ojca rydzyka!!!
      • Gość: qwerty20000000006 Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:15
        ludzie opanujcie sie! ja lubie muzyke rockowa taka jak jest w r69, ale poza tym
        lubie tez wiele innych gatunkow muzyki i dzieki temu wiem jak sie ludzie bawią
        na wielu typach imprez. a wiec sytuacja wyglada tak, ze na imprezach rockowych
        jest duuuużo spokojniej i normalniej i bez dragow (no bo chyba mi nikt nie powie
        ze na Lao Che ktos przyszedł do r69 zeby sie nacpac nachlac i dopiero potem sie
        bawic). tam chodza ludzie w wiekszosci zdecydowanie bardziej inteligentni niz na
        imprezy techno!!!! na techniawkach sa tylko narkotyki i alkohol, no i tam chodzą
        ludzie raczej nie przedstawiajacy soba zbyt duzego poziomu... - przykład: który
        pisarz z młodego pokolenia powie ci ze słucha techno?
        • brakloginu44 Re: likwidacja rock 69 21.07.06, 23:24
          nieee no rozsadnie myslacy czlowiek powie ze rock69 jest spoko. a ten ktory mowi
          ze r69 to jest melina to sie po prostu myli i jest czlowiekiem pelnym uprzedzeń...
    • pumcia19 Re: likwidacja rock 69 05.08.06, 11:55
      Co Wy ludzie powariowaliście?? Każdy człowiek ma inne zainteresowania i słucha
      innej muzyki. Kto powiedział że Ci właśnie ludzie których tak strasznie
      opisujecie to ćpuny?
      Każdy kogo mijacie może nim być a Wy nawet nie będziecie mieli o tym pojęcia!!!
      Dziwi mnie taki tok rozumowania, skoro się nie zna ludzi czemu tak się o nich
      pisze??
      „ Banda bydlaków, ćpunów, pijaków, nie można przejść bo wszędzie rzygowiny!!’’
      Na Grodzkiej jest mnóstwo barów nie tylko 69 gdzie można spotkać pijanego
      człowieka!!
      Takie jest moje zdanie!! I taka jest prawda!!!!!
      • Gość: metal Re: likwidacja rock 69 IP: *.c158.petrotel.pl 09.04.07, 10:30
        rock 69 jest nasz!!! a to ze ludzie czepiacie się zygów i tych innych rzeczy to
        juz wasza sprawa!!!
        • Gość: pumcia19 Re: likwidacja rock 69 IP: 217.153.99.* 21.04.07, 22:36
          zresztą czesto chodzę do 69 i nigdy NIGDY nie widziałam zadnych
          zygowin!!! Ludzie dajcie spokój. Zresztą nie zlikwidują rocka jezeli sam
          włascicel się nie zgodzi:D:D:D i pochwalę się ze to mój wójaszek:D:D:D:D
          • Gość: metal Re: likwidacja rock 69 IP: *.c241.petrotel.pl 24.04.07, 17:50
            pumcia, przybij żółwia - ŻÓŁWIK !!!*
            • Gość: Pumcia69 Re: likwidacja rock 69 IP: 217.153.99.* 27.04.07, 21:29
              metal-ŻÓŁWIK !!!*
    • Gość: Pumcia69 Re: likwidacja rock 69 IP: 217.153.99.* 28.04.07, 08:20
      do ANITY!!! po pierwsze nie musisz tam łazić i słuchać tej muzyki!!!
      po drugie nie wszyscy mają długie włosy a nawet jak mają to nie znaczy ze muszą
      byc brudasami!!! to ze ktos chodzi ubrany na czarno nie znaczy ze sie nie myje
      .. suko!!!!
      Wracaj na drzewo!!!
      Jezeli masz cos do tej knajpy i do tych ludzi to spotkaj sie z nimi i powiedz
      im co myslisz a nie sie ukrywasz ze swoim zdaniem!!!!
      • Gość: szkoda słów Re: likwidacja rock 69 IP: *.plock.mm.pl 01.05.07, 10:09
        Polska kraj nienawiści i nietolerancji... skąd ja to znam. Prostactwo większej
        części mieszkańców Płocka załamuje mnie. Jeden (1!) lokal dla ludzi słuchających
        rocka na 130tys. miasto i jeszcze pozamykać... Bo jak ktoś nie słucha eski to
        nie ma prawa do życia w tym plastikowym społeczeństwie... żenada. Już nie chcę
        nawet wspominać o reakcjach płocczan na widok czarnoskórego na ulicach. Wstyd mi
        za moich rodaków, wstyd mi że jestem jednym z Was. Zamiast siedzieć na
        zapyziałych dupach i pisać jak to wszystko dookoła jest paskudne wyjdźcie do
        ludzi zobaczcie że oni też reprezentują soba jakieś wartości w wielu przypadkach
        o nieopisane poziomy większe niż Wy ignoranci...
        • Gość: Pumcia69 Re: likwidacja rock 69 IP: 217.153.99.* 13.05.07, 09:52
          Zadzam się z Tobą absolutnie...
          Wstyd mi nawet za mojego tatę....:-)
          on tez nie lubi czarych....
    • Gość: kelo Re: likwidacja rock 69 IP: *.152.c92.petrotel.pl 13.08.07, 12:42
      Ludzie, opamiętajcie sie!!!! Czy Płock to tylko jakies cholerne miasto ziomali,
      którzy tłuką ludzi bo nie widzą żadnego konkretnego zajęcia dla siebie??!! Niech
      mi ktoś przytoczy chociaz jeden przykład, zeby kiedys jakis "brudas" jak Wy to
      nazywacie czepiał sie i pisał publicznie, żeby zlikwidować takie miejsca jak pub
      Malibu, albo Zamek Graala?? Ja osobiscie uwazam, ze co jak co, ale raczej takie
      zbiegowiska łysych pał stwarzaja zagrożenie dla normalnych obywateli. I jesli
      już trzeba cos zamknąc to puby takiego typu, a nie Rock, w którym bawimy sie
      super i nikt nikomu nic złego nie robi!! a jesli chodzi o niszczenie starówki,
      to tylko chcialam dodać, że nikomu z Was nie przeszkadzało jak przyjechala do
      Doda i darła pysk na całe miasto. Wtedy to nikt nie mówil o niszczeniu
      starówki... Ludzie puknijcie sie w łeb i zajmijcie sie czyms porządnym a nie
      czepianiem sie tego, co Was i tak nie dotyczy!!!
      • Gość: Qba Re: likwidacja rock 69 IP: *.gprs.plus.pl 11.11.07, 02:13
        Sorry ale po tym co niektorzy tu pokazali nachodza mnie rozne mysli. Moze pani
        ktora podpisuje sie ze jest z plocka nie ma zielonego pojecia kto przychodzi do
        rocka? Moze ta pani jest ze wsi jakiejs tylko z okolic plocka a na starowke
        przychodzi tylko popatrzec sie na bandy chlajacych litrami browary dresow?
        Oprocz rocka nie ma takich miejsc, gdzie mozna posluchac jakiejkolwiek ciezszej
        muzyki ( nie liczac MDK ). Czego Wy sie spodziewacie ludzie? Oczekujecie ze do
        plocka od razu beda same gwiazdy przyjezdzaly? Wiekszosc kapel zaczynala wlasnie
        od takich miejsc jak rock 69. No i wracajac do tych brudasow... Jesli ktos tak
        sie wyraza to tez chyba swiadczy o poziomie swojej kultury. Co Wy do nas macie?
        Nie przeszkadzaja Wam chociazby dresy rozwalajace wszystko na swojej drodze? Pozdro
    • Gość: KELO Ziomale spadajcie na drzewo!!! IP: *.152.c92.petrotel.pl 13.08.07, 12:54
      Ludzie, opamiętajcie sie!!!! Czy Płock to tylko jakies cholerne miasto ziomali,
      którzy tłuką ludzi bo nie widzą żadnego konkretnego zajęcia dla siebie??!! Niech
      mi ktoś przytoczy chociaz jeden przykład, zeby kiedys jakis "brudas" jak Wy to
      nazywacie czepiał sie i pisał publicznie, żeby zlikwidować takie miejsca jak pub
      Malibu, albo Zamek Graala?? Ja osobiscie uwazam, ze co jak co, ale raczej takie
      zbiegowiska łysych pał stwarzaja zagrożenie dla normalnych obywateli. I jesli
      już trzeba cos zamknąc to puby takiego typu, a nie Rock, w którym bawimy sie
      super i nikt nikomu nic złego nie robi!! a jesli chodzi o niszczenie starówki,
      to tylko chcialam dodać, że nikomu z Was nie przeszkadzało jak przyjechala do
      Doda i darła pysk na całe miasto. Wtedy to nikt nie mówil o niszczeniu
      starówki... Ludzie puknijcie sie w łeb i zajmijcie sie czyms porządnym a nie
      czepianiem sie tego, co Was i tak nie dotyczy!!!
      • Gość: ja i moja siostra Re: Ziomale spadajcie na drzewo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:19
        czesc kelo. to ja! masz racje.ja pisze z pasozytem.ona sie zgadza.pozdro. do
        piatku.pojdziemy do rocka:) jak zwykle.a jak zobacze jakiegos lysego kafara bez
        szyi albo rozowa zblazowana tapeciare to normalnie Maćkiem poszczuje.slowo.:)
    • Gość: lars ulrich Re: likwidacja rock 69 IP: *.125.c64.petrotel.pl 08.09.07, 23:58
      ch.. Ci w dupe .. zdziro drsiaro puierdolona metal n8igdy nie zejdzie do podziemia
    • Gość: Gumto Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 18:53
      Co macie do rock'a? Kultury macie po prostu zero bo jak mozna ludzi nazywac
      "brudasami", "złodziejami" i "narkomanami" jak nic o nich tak naprawde nie
      wiecie :/ jestem pewny ze 3/4 was z tąd wpisujacych sie nie zna zadnego Punka
      ani Metala... Jest mi was po prostu zal... Sa o wiele bardziej inteligetni niz
      wy i nie obrazaja nikogo za nic... Subkultur jest wiele i chyba nie wolicie zeby
      zrobili klub dla EmO :(
      Chyba ze chcecie aby kazdy metal wyszedl na ulice i sie bawil bo nie sadze...
      Rock'69 jest w takim miejscu, ze nie przeszkadza za bardzo ludziom bo ich duzo
      tam nie mieszka... jesli dla was wazniejsze sa mury niz czlowiek to jestescie
      totalnym dnem... KOniec :/
    • Gość: Fruzia Re: likwidacja rock 69 IP: *.022.c83.petrotel.pl 19.12.07, 09:26
      sama zes babo dno
    • Gość: brudas ku.. IP: *.210.c84.petrotel.pl 19.12.07, 09:26
      nie bedziesz mnie ku.. od brudasow wyzywac, ku.. .., szmato niemyta
      smierdzaca mendo spoleczna, twoja stara macha w familiadzie a babka gwizdze w
      kanikulach sku..synski tluku malinowy jeb sie na ryjcw..uchu spie..j do
      rynsztoku skad zes przyszla
    • Gość: fan rocka spie..j na bambus IP: *.210.c84.petrotel.pl 19.12.07, 09:29
      jestes jebnieta, to ze nie lubisz tej muzyki, nie uprawnia cie do nazywania nas brudasami. Jebie od ciebie na 3 kilometry gownem i szczylami dziwko niemyta
      • Gość: Pumcia69 Re: spie..j na bambus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 17:57
        Słuchajcie nie ma sie co wyzywać,postępując w ten sposób niektóre
        osoby naprawdę mogą was uznać za....nie wazne.
        Ja nie widzę potrzeby likwidowac 69 i nie mam do was nic
        (strzałka :) )
        Lubię tą muzykie i nie musimy słuchac ludzi któży mają inne
        zainteresowania. Ja jestem otwarta na różne sugestie.
        Ale naprawde twierdze ze nie ma co drążyc tego tematu i wysywac sie
        nawzajem... żółwik:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka