joanna34 03.08.04, 22:59 5-cio tygodniowe szczeniaki bez rodowodu sprzedam, 300/szt. 2 pieski i 3 suczki, matka i pies wyjątkowo łagodne , prawdziwi przyjaciele dzieci, razem z dziećmi wychowywane, kontakt gg, 2597825, telefon 0607645012 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad_wp Re: OWCZARKI NIEMIECKIE SPRZEDAM >>> 03.08.04, 23:46 Tylko dzięki temu że kocham zwierzaki nie wywaliłem tego posta. Na przyszłość proszę jednak umieszczać je tam gdzie jest ich miejsce (np. alt.pl.regionalne.plock.ogloszenia) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: OWCZARKI NIEMIECKIE SPRZEDAM >>> 04.08.04, 08:39 Bez przesady. To Twoje forum nie musisz tłumaczyć dlaczego coś robisz albo czegoś nie robisz. Ja wyraziłem tylko swoje zdanie. :-)) Ale tak na marginesie, to nie bardzo wiem, co ma tu do rzeczy miłość do zwierząt... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: OWCZARKI NIEMIECKIE SPRZEDAM >>> 04.08.04, 09:06 A może dzięki temu ogłoszeniu ktoś kupi takiego psiaka i zapewni mu szczęsliwy byt? Szansa jedna na milion ale zawsze coś ... Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: OWCZARKI NIEMIECKIE SPRZEDAM >>> 04.08.04, 11:55 Sądzisz, że tak? Jednak co by nie mówić, jest tu spam a w dodatku zupełnie nie związany z tematyką tego forum. Ale jak napisał Roman, jest to twoje forum i ty decydujesz. Więc najlepszym wyjściem w tej sytuacji byłoby potrzymanie tego wątku z tydzień, dwa, a potem jak już się zdezaktualizuje, to "na oślą" z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś