10.10.13, 13:53
§ 1.
Wyrażam zgodę na wyjazd delegacji miasta Płocka do Żytomierza na Ukrainie w dniach
11 -13 października 2013 roku w następującym składzie:
1. Andrzej Nowakowski Prezydent Miasta Płocka
2. Roman Siemiątkowski Zastępca Prezydenta Miasta
3. Wojciech Hetkowski Wiceprzewodniczący Rady Miasta Płocka.
Obserwuj wątek
    • Gość: pytajnik Re: koalicja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 15:07
      > § 1.
      > Wyrażam zgodę na wyjazd delegacji miasta Płocka do Żytomierza na Ukrainie w dniach[...]

oj Ukraina jest gościnna:-))) Prezydent Kwasniewski co nieco może powiedzieć. a nasza delegacja przyjmuje gościnę?
      • Gość: amoże Re: koalicja? IP: *.plock.mm.pl 11.10.13, 10:17
        czyżby ta "wycieczka" maiła coś wspolnego ( albo dowrotnie) :

( za portal płock) :

Wojciech Hetkowski: Do wyborów został ponad rok, ale o ile trzy lata temu czułem w sobie determinację, by starać się o wygraną w wyborach prezydenckich, o tyle teraz tej determinacji nie mam z różnych powodów. I faktycznie kompletnie nie jestem zainteresowany kandydowaniem
        • pakolka60 Re: powtórka? 11.10.13, 11:15
          tak co tydzień impreza w tym Żytomierzu ?

§ 1.
          Wyrażam zgodę na wyjazd delegacji miasta Płocka do miasta Żytomierz (Ukraina) w
          dniach 6 8 września 2013 roku w następującym składzie:
          1. Lech Latarski Wiceprzewodniczący Rady Miasta Płocka
          2. Artur Kras Radny Miasta Płocka
          3. Małgorzata Białecka Kierownik Oddziału Współpracy z Zagranicą i Turystyki.
          • Gość: heca Re: powtórka? IP: *.class101.petrotel.pl 11.10.13, 12:17
            Nie! Tylko co miesiąc ;-))
            • Gość: do hecy Re: powtórka? IP: *.217.c64.petrotel.pl 11.10.13, 14:07
              ten miesiąc i tak za często.Siedzieć na stolcach i pilnować spraw miejskich a nie balować po jakichś Żytomierzach.Pilnować wydawania pieniędzy.Pieniędzy drogie balowniki.Pilnować tego co robi MZGM.Pilnować decyzji tego tworu by nie sprzedawali działek na skarpie.Pilnować decydentów co chcą sprzedać działki na skarpie.Pilnować i kontrolować.Za głupoty wysyłać do urzędu pracy.Niech prezesiki i inne derektorki pożyją za zasiłek.Oj by się działo.
              • Gość: abc Re: powtórka? IP: *.plock.mm.pl 11.10.13, 14:18
                a ja slyszalem , że oni ta takie czpiony , agenty ktore w porozumieniu / zleceniu z sijajeja/ema16/beenda i innych mosadów pojechali na ratunek Tymoszenkowej.
                najpierw był zwiad , a teraz grupa uderzeniowa.
                • Gość: pytający Re: mecz? IP: *.plock.mm.pl 11.10.13, 16:15
                  czy to tylko zbieg okoliczności ( dat) , że dziś (11.10) Polska rozgrywa mecz "ostatniej szansy" z Ukraina , na Ukrainie , a właśnie w tym czasie na Ukrainę jedzie delegacja ?
                  czy ma to związek z tym , że przyjamniej dwóch uczestników ( AN i WH) tej "delegacji" to zadeklarowani kibice ?

aż się boje mysleć , że to prawda , przecież to byłby już szczyt wszystkiego , w tym arogancji, , bezczelności , itd. ,

mam jednak nadzieję , że to zbieg dat :)
                  • Gość: ANty Re: mecz? IP: *.plock.mm.pl 11.10.13, 16:18
                    a mnie jakoś trudno uwierzyc w ten "zbieg okoliczności" , miałem nie paczeć na te menczarnie naszych kopaczy ( kibic nie jestem) ale szpecjalnie paczeć będę - zwłaszcza na trybuny , w sektory gdzie nasze kibice bendom
                    • Gość: kaziulek Re: mecz? IP: *.plock.mm.pl 11.10.13, 16:25
                      to zaczyna naprawdę być "ciekawe" , zastanawiam sie też jaką datę będzie nosić to porozumienie podpisane przez tzw. , mozna przecież w 3 dni "pyknąć" meczyk i złożyc podpisik a i na jakieś występy w ramach tego festiwaliku "tęcza coś tam" zajrzeć ,
                      zbieg okolicznoći faktycznie , ze data podpisania umowy partnerskiej zbiega się z datą meczu , a zarządzonko też świeżutkie , wczoraj na BiP , a dziś juz "odwiedziny" , podpisane 09 października , czyli tuż przed wyjazdem ,
                      naprawdę duzy zbieg okoliczności - dat.
                      • Gość: meczowy Re: mecz? IP: *.plock.mm.pl 11.10.13, 16:27
                        ciekawe kto jeszcze , w tym z lokalnych biznesmanów też na mecz pojechał
    • Gość: Apropos Re: koalicja? IP: *.orlenarena.plock.eu 11.10.13, 17:33
      Apropos prezydenta www.facebook.com/video/embed?video_id=10200862865480219
      Całość u nich na stronie ale nie da się skopiować ;/ Tylko tę zapowiedź z fejsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka