Dodaj do ulubionych

XII Piknik Małachowiaków

29.04.14, 13:27
Towarzystwo Małachowiaków zaprasza na XII Piknik Małachowiaków.
Zapraszamy Wychowawców, wychowanków i przyjaciół 14 czerwca 2014r. (sobota) godz. 18.00.
Miejsce spotkania: zielony ogródek MZOS przy Placu Dąbrowskiego 2a w Płocku.
Więcej info: plocman.pl/piknik2014
Obserwuj wątek
    • Gość: stirlitz Re: XII Piknik Małachowiaków IP: *.static.qsc.de 29.04.14, 21:51
      jowisz to ty wybrałeś to zdjęcie do gazety czy to ta lewandowska ? niech to cholera !
      takich zdjęć nie wypada publikować .
      plocman - a jakby firma była w borowiczkach to byłby Bormann ?
      Znasz ten dowcip ?!
      • jowisz1960 Re: XII Piknik Małachowiaków 30.04.14, 12:33
        Ja jowisz nie wybierałem ani nie zamieszczałem żadnego zdjęcia

Z dowcipów o Stirlitzu to najbardziej mi pasuje:

Stirlitz podszedł do okna i wysmarkał się w firankę.
        Nie był to żaden tajny sygnał, po prostu chciał się przez chwilę poczuć .....
        pułkownikiem Isajewem.
        • Gość: do jowisza Re: XII Piknik Małachowiaków IP: *.plock.mm.pl 01.05.14, 10:45
          stirlitz szedł alejką przez tiergarten i zauważył naprzeciw dwie młode jaskrawo umalowane kobiety , k...y -pomyślał stirlitz , isajew- pomyślały k...y !

pozdro
    • Gość: julita Re: XII Piknik Małachowiaków IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.14, 21:25
      Tylko pomyslcie o innym dj-u bo ludzie co roku mowia ze nie moga na niego patrzec ....muza ktora puszcza podoba sie tylko jemu ."chlopcy radarowcy" i w tym stylu moze go bawia ale nas nie.jak tak dalej pojdzie imprezy przestana byc atrakcja i checia do corocznego spotkania.
      • Gość: brusmarks Re: XII Piknik Małachowiaków IP: *.c152.petrotel.pl 10.05.14, 21:11
        to juz w Polsce bez 0;5 nie dobrej zabawy ? o k...a gargamedon !
    • jowisz1960 Re: XII Piknik Małachowiaków 06.06.14, 11:03
      Piknik za 8 dni, wejściówki rozchodzą się dobrze.
      Przypominam o przedsprzedaży w Szkole i na konto do dnia 10 czerwca.
      Szczególnie polecam większym grupom znajomych.
      • Gość: jagiellończyk Re: XII Piknik Małachowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.14, 14:33
        Stirlitz dostał poufną informację, że ss obstawiło wszystkie wyjścia żeby go aresztować. Po chwili zastanowienia bezpiecznie wyszedł wejściem. Na muze weźcie Bayer Full. Tanio biorą.
        • Gość: wisz Re: XII Piknik Małachowiaków IP: *.plock.mm.pl 06.06.14, 15:59
          jowisz ! nigdy się nie dowisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka