Dodaj do ulubionych

Tanie ksero Płock

19.06.14, 10:49
Witam, chciałabym zapytać gdzie można w Płocku znaleźć tanie ksero, tak by strona A4 czarno-biała kosztowała maksimum 10 gr?
Obserwuj wątek
    • Gość: medytcja Re: Tanie ksero Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 10:58
      Zależy ile masz stron do kserowania. czasami warto kupić własna kserokopiarkę lub urzadzenie wielofunkcyjne.
      • aaaa.psik Re: Tanie ksero Płock 19.06.14, 11:05
        mam 185 stron do wydrukowania, także na własnej drukarce mi się nie opłaca :(
        • Gość: medytcja Re: Tanie ksero Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 11:14
          Szkoda bo właśnie mam niepotrzebną i chetnie bym ją sprzedał-:(
    • Gość: M. Re: Tanie ksero Płock IP: *.186.c93.petrotel.pl 19.06.14, 11:39
      Airprint na Jachowicza, koło Dzieci Płocka.
      Opcja samoobsługi, kupujesz kartę za minimum 15 zł i wtedy strona wychodzi po 9 gr.
    • Gość: elo Re: Tanie ksero Płock IP: *.plock.mm.pl 19.06.14, 15:02
      Cityman przepisze za 3 grosze od strony. Jak sa jakies obrazki to przerysuje w paincie. Chlopak jest bezrobotny i bardzo sie ucieszy.
    • Gość: dyzma Re: Tanie ksero Płock IP: *.dynamic.mm.pl 21.06.14, 07:40
      Polecam ''Air print'' na Jachowicza k/''Dzieci Płocka'' -szybko i tanio plus miła obsługa ,nie polecam na Padlewskiego /na przeciwko byłej szkoły FMŻ/ drogo i Pani o kasztanowych włosach jest jak.???!!!! .Przerost ambicji na możliwościami lub na odwrót...
    • matyjasik80 Re: Tanie ksero Płock 03.07.18, 13:22
      Ja korzystam z: www.hardymultiserwis.pl/oferta/plock/ksero-wydruki
    • Gość: Najtaniej Re: Tanie ksero Płock IP: *.centertel.pl 17.07.18, 10:59
      Najtaniej na Jana Pawła II niedaleko Galerii Wisła +Mały punk agencji pocztowej w bloku blisko Usług Dentystycznych .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka