Dodaj do ulubionych

Muzyczna rewolucja

IP: *.mdi.pl 12.09.04, 21:48
Wszystko zapowiada się super ambitnie. I bardzo dobrze. Repertuar będzie
ambitny. I bardzo dobrze. Ale gwiazdy i lekka muzyka wpadająca w ucho też by
się czasem przydały (nie znaczy to, że mają zdominować repertuar orkiestry,l
lecz jedymnie go lekko urozmaicić).
Obserwuj wątek
    • Gość: shj Re: Muzyczna rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 07:44
      Pięknie, nowa sala koncertowa. A nie trzeba było napisać gdzie ta nowa sala.
      Jeśli, jak się domyślam, w szkole muzycznej - to gdzie będą parkować liczne
      samochody gości koncertu? Czy ktoś o tym myślał?
      • Gość: Janusz Re: Muzyczna rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 08:29
        to dobrze ze szkoła, orkiestra i miasto zaczynaja rozmawiac o wykorzystaniu tej
        sali. taka sala powinna służyc nie tylko uczniom w szkole ale wszystkim
        mieszkańcom.
        • Gość: Cyber Re: Muzyczna rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:31
          Jestem uczniem szkoły muzycznej.
          I jestem zbulwersowany biletami na otwarcie dla uczniów ale to moze pominmu.
          Ale dochodzi inna sprawa-na chwile obecna to sie okazuje ze beda z tej sali korzystac wszyscy oprocz szkoly muzycznej....Na caly pazdziernik szkola muzyczna nie ma tam prawa wjazdu.....
          To w ogole po co ta sala w szkole muzycznej?
          • Gość: ork. Re: Muzyczna rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:40
            > Jestem uczniem szkoły muzycznej.
            > I jestem zbulwersowany biletami na otwarcie dla uczniów

skąd wiesz jaka jest cena biletu dla uczniów ?
            przeczytaj uwaznie artykuł, a w razie wątpliwości idź do swojego dyrektora
            szkoły i dowiedz się u źródła, zamiasta sie bulwersować na forum rozmawiaj i
            pytaj.
            pozdr.
    • Gość: płock4U Re: Muzyczna rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:26
      Podczas koncertu na parkingu przed teartrem nie ma gdzie roweru zaparkować a
      zanosi się, że teraz wszystkie koncerty będą w nowej sali gdzie więc pomieszczą
      się te wszystkie samochody? Czy w Polsce się w ogóle podczas inwestycji rozważa
      takie problemy?
    • Gość: Slao Re: Muzyczna rewolucja -JaTeżChodzęDoMuzycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:03
      Ja tez sie w tej szkole ucze... I wiem, ze na sali koncertowej nie
      ma.....FORTEPIANU!!! wiadomo, sala jest nie tylko dla naszej szkoły, ale teraz
      uczniowie-pianisci nie maja nawet gdzie zaprezentowac swoich umiejetnosci. ani
      podpatrywac profesjonalistów, bo żaden pianista nie zagra na sali bez
      fortepinu. jedyny jaki jest z dawnej koncertowej stoi w sali.....skrzypcowej!
      Paranoja.Gdyby był jakis dobry to sala mogłaby siebie zarabiac, a tak? niech
      juz nawet bedzie ten kiepski, zniszczony stary... Nie mówiąc, juz o tym, ze
      szkoła, rzuciła sie (bardzo dobrze!) na powazny miedzynarodoy konkurs dla
      pianistów..Haha ciekawe na czym on sie odbedzie.A to juz niedługo! Poza tym
      poruszona juz sprawa biletów- musimy płacic, za coś co jest obowiązkowwe.cyz to
      normalne? Nie mamy wyoru, musimy przyjsc, a przeciez bilety jednka troche
      kosztuja....
      • Gość: nn Re: Muzyczna rewolucja -JaTeżChodzęDoMuzycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:44
        >>Slao<< trafiles w sedno sprawy. Ale paranoi w szkole muzycznej jest nieco wiecej. Porusze moze te dot. osob niepelnosprawnych (juz chyba teraz wiadomo kim jestem :-)).
        A mianowicie-sala koncertowa owszem jest przystosowana do osob na wozkach ale juz do tej nowej, malej salki koncertowej na II pietrze prowadzi pare schodow....Wymyslone wspaniale...I jeszcze ta lazienka na parterze do ktorej trzeba stracic pare ladnych minut zeby sie dostac :)...
        Konkludujac, radze niektorym siegac czesciej po rozum do glowy.
        • Gość: parta x Re: Muzyczna rewolucja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:49
          czekamy na jakość akustyki i sprzętu nagłaśniającego...
    • Gość: AQQ Re: Muzyczna rewolucja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:58
      O maluczcy i słabi duchem, toż to Pan Dyrektor i szkoły i orkiestry więc
      wszystkie problemy na pewno się rozwiążą.
      • Gość: HP Re: Muzyczna rewolucja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:22
        "W orkiestrze chcą, by płocczanie przychodzili na koncerty nie dla gwiazd czy
        wpadających w ucho operetkowych przebojów, ale po to, by posłuchać dobrej
        jakości gry i ambitnego repertuaru."

CIEKAWE CZY PŁOCCZANIE TEŻ CHCĄ
    • Gość: Clavis Re: Muzyczna rewolucja IP: *.resetnet.pl 03.12.04, 08:28
      "Bacznie obserwowani są też wszyscy pracujący z orkiestrą dyrygenci,
      w ciągu kilku miesięcy ma się pojawić nowy dyrektor artystyczny".

Czyżby znowu...
      miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,2426433.html
      • Gość: Ewa Re: Muzyczna rewolucja IP: *.class145.petrotel.pl 03.12.04, 21:31
        To chyba jakaś zmowa Płocko - Lubelska...

www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=13348
        • Gość: krak... Re: Czyżby ?? IP: *.c151.petrotel.pl 08.01.05, 22:49
          www.kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=14222
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka