Dodaj do ulubionych

UPC wkracza do Płocka

19.04.15, 21:25
Nie wiem czy wiecie, ale do Płocka wkracza UPC.
Źródło: m.plock.gazeta.pl/plock/1,106516,17779298,UPC_zbadalo_Plock_i_zdecydowalo__Wchodzimy.html

Z tego co wiem ilekroć byłem u znajomych w Warszawie, Internet działał bez zarzutu. Zobaczymy jak to wyjdzie w Płocku i co z zasięgiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: tylko lokalna Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.107.c91.petrotel.pl 19.04.15, 21:33
      wpis sponsorowany?.
      • igal4 Re: UPC wkracza do Płocka 19.04.15, 21:45
        Nie, niezadowolony, jeszcze abonent TPSA ;)
    • pantomek84 Re: UPC wkracza do Płocka 20.04.15, 07:43
      Fajnie, fajnie :) Im większa konkurencja tym lepiej dla nas, klientów.
    • Gość: ~GalAnonim Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.15, 13:54
      Czego nie można powiedzieć złego o UPC, to Internet. Praktycznie bezawaryjny, sprzęt instalowany w domu abonenta bardzo dobry i cena przystępna. Co do oferty telewizyjnej , to już różnie bywa, ciut drogo jak dla mnie. Generalnie bardzo fajnie, że na rynek wchodzi bardzo silna konkurencja.
      • plies3 Re: UPC wkracza do Płocka 21.04.15, 12:36
        genialnie ze jest konkurencja dla Netii i MM. Po internecie netii i tym dramacie chętnie zmienie na cos dobrego, plus odrazu wezme oferte z horizonem bo takiego sprzetu na prózno szukac u netii
        • Gość: pik Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.cli.nitronet.pl 22.04.15, 09:38
          ja mam Netię i nie mam na co narzekać, nie zamula i nie było w sumie większych awarii. widziałem reklame w tv, że teraz mają ofertę w giganagrywarka. fajny gadżet, przydałby mi się
      • Gość: Necior Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.052.c77.petrotel.pl 28.06.15, 14:49
        Jakie ceny za internet?
    • Gość: meandmy Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.thinx.pl 21.04.15, 20:35
      sadze ze sporo osob bedzie zainteresowanych przejsciem do upc biorac pod uwage ze oferta netii czy mm ma sie nijak do oferty upc. Co jak co ale UPC ma mocna oferte tv i net.
      • rudab1979 Re: UPC wkracza do Płocka 29.04.15, 23:47
        szkoda ze w plocku nie jest dostepna oferta gigakablwoki netii bo oferta upc duzo drozsza....
        • Gość: Siła konkurencji Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 12.05.15, 08:50
          No wczoraj w moim bloku trwały intensywne montaż sieci UPS / Są tu również kable MM byłego Petrolu ,Neostrada itp /Nawet mnie to cieszy bo będąc klientem M.M ma ich powoli dosyć ostatnio w ramach promocji /przedłożenia umowy /próbowali mnie wcisnąć jakiś pakiet antywirusowy niby za darmo a pożnie 11 zł miesięcznie + rachunek za neta /to jak w banku -Kredyt za 0%./
          Ps.Ale telewizja to chyba będzie droższa niż w mm ale może lepsze pakiety ?
          • Gość: Za Drogo Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 13.05.15, 07:00
            UPC z swoim cenami ..nie będzie stanowić żadnej konkurencji a nawet mogąc mieć problem z klientami ..
    • Gość: Z Wielkie Płyty Re: UPC wkracza do Płocka IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.15, 10:17
      Nie mam co popadak w euforie .Po zapoznanie sie z ofertą UPC/co i za ile / muszę stwierdzić ze: Albo UPC nie traktuje Płock powaznie albo nie zapoznała sie do konca co proponuje konkurencji .No fakt ze na takich dzielnicach jak Tysiaclecia ,Wielka Płyta ..gdzie Petrotel pod wzgledem Swiatłowodów traktował w.w dzielnicye'' olewającoa'' ..UPC podeszłą profesjonalnie /założyła/ i wyczuła że tylko w tych dzielnicach może sie przebić .....ale ceny są za wysokie adekwatnie do propozycji pakietowych .
    • pinkuneko Re: UPC wkracza do Płocka 20.06.15, 08:42
      Fajnie że będzie kolejny dostawca internetu :)

biuro rachunkowe Płock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka